2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sabahtan beri kusuyo kızlar çıldırcam mızmız durmuyo ben 5 kez üst değiştrdim bebeğinkide değişiyo tabi.ağlıcam artık kusunca minik meleğimde sinirleniyo artk ağlamaya başlıyo. Bu süt alerjisi hakkında fikri olan varmı acaba bzm kızda süt alerjisi mi var

Bde cok agri oluyo flan diye yazmislr..korkmadm desem yalan olur...korunma konusunda bn migren hastasiyim dogum kontrol hapi kullanamiyrm prezervatifede pek guvenmiyrm spiral hc dusunmuyrm kazaya flan denk gelmkten cok tirsiyorm napicam yaaa

Valla ağrı değilde biraz acı oluyor :) ee oda normal yani. öyle ilk gece kadar acı değil hissettiğinde :) canım bende geri çekilme ve prezervatife güvenmediğim için hap kullanıyorum. bebeğim çok küçük zaten küçük doğdu ikinci bir gebelik çok riskli olur şuan :)

Aslında iğne varmış hapı unutuyorum bazen mesela 9 da içeceğime 12 de içiyorum unutmak bu :) 6 aydan sonra tekrar doktoruma gideceğim çağırdı o zamandan sonra belki iğne ile devam ederim bilmiyorum :)

Bu haplar iğneler hepsi alt üst ediyor bizim hormonları ama mecburuz spiral bende düşünemedim birde spiral ile hamile kalan komşumuz var :)

Cnm bnm yigenmde reflu vardi..her beslenmedn snra yarisini cikarirdi..hergun kac kere ust bas degisrdi ablam kendinnde bebegnde..icn raht etmiyosa doktorunu ara sor gel derse muayeneye gdin icn raht etsn

benimki de yemek kaşığı kadar kusuyor her emmeden sonra bazen gırklarken bazende hıçkırırken kusuyor doktor normal demişti.

Yarın aşımız var bakalım. 2 ay aşımız.

Canım barışın gece uyku saatleri hemen hemen düzenli uyuduğu ani bekleyip hazirlandim.
Uyanirsa esim gider bende dusa kosarım dedim
Acı oldu açıkçası ama oda normal hamilelikte sadece 2.3defa olmuştu.
40 çıkınca gözünü karartır ve denersin sizde en son eylusu yapmistiniz.

Cnm bnde duydm spiralle hamile kalanlari..bazi bunyeler kabul etmiyomus spirali.geri cekme zaten kumar yani hamile klma olasiligi cok yuksek..bnde ilac kullanmk zorunda klicam gliba..doktoruma gdip konusmam lazm..ikinci bi hamilelik suan bna coooook uzak..bkac yil dusunemem zaten doktor sezeryandn snra 3 yil bkle hamilelk icn dedi anca toparlaniyomus sanirm rahim

Cnm ben unuttm zaten nasi bseydi;-) yani uzun sure snra aci oluck o net..eylulun saatleri belli .bi ayar cekicez artk uyanirsa bnde kocisi gonderirim hmen

Ben sadece gece sağıyorum o da biraz tamamını diil çünkü gece çok doluo göğüslerim ağrıo o zaman ve akıo boşa gidio süt
Yazık olmasın bi zaman bi yerde lazım olur die sağmaya karar verdim
Aslında buzluğa koymadan her akşam veriodum o sağdıklarımı zaten çok çıkmıo ama artık ihtiyaç duymuo oğlum
Yastık hiç kullanmadık biz
Kızlar bebekleriniz el ve ayak izlerinin kalıbını çıkarmayı düşündünüz mü yada çıkardınız mı ?
Aklımda benim
Mutlaka yapıcam

Bi arkadaşıma Dr her emzirmeden sonra bi kaşık su ver demiş
Bugün denemiş ve gerçekten kakasını yapmış oğlu
Bu arada bebeği 3 aylık
Bilginiz olsun dedim

Benim doktorum bana ikinci bebek ile ilgili birşey demedi :) ben zaten kızım 2 yaşına gelsin öyle diyorum bakalım Allah nasip ederse kızım üç yaşında olur kardeşi doğunca :)

bende yapacağım çok zaman geçmeden yapayım diyorum :) sen ne zaman yapacaksın ?

ya kızlar anakucağı kullanan varmı bizim oğlan sallanmadan uyumuyor oto koltuğunda sallayınca çok terliyor siz ne önerirsiniz içinde sabaha kadar uyuyacağı bişey olmalı alınca uyanıyor çünkü

canım bende anakucağında sallıyorum ama sabaha kadar onda uyutma...bebeğin düz ve sert bir zeminde uyuması gerekiyor gece uykusunu güvenlik için

Kızlar yeni ciciler aldinizmi minnoslara?
Ben genelde kısa kol aldigim için sıkıntı yaşamaya başladım uzunlar yetmiyor, sürekli kustugu için kıyafet dayanmıyor.
Tabi bebisle cikmamda zor eşime aldırdım olmazsa diyorum.
Bir sürü hediye geldi ama hepsi büyük

Aybikecİm

Bu benim pamukçuk sandığım şeye doktor süt kalıntısı dedi
Ama ben hala pamukçuk olmasından şüpheleniyorum
Sen göğsüme de geçebileceğini söylemiştin
Bizim 15 gündür dili böyle ama göğsüm hala eskisi gibi
Yani herhangi bi bulaşma galan yok
bu vakte geçse geçerdi demi göğsüme
Bi de göğüse de bularında nasıl oluyor göğüste acı falan mı hissediliyor ucu beyaz mı oluyor
Ben de şimdilik yok öyle bi şeyler ama yine de emin olamıyorum
Senin pamukçuktan ne kadar süre sonra göğsünde de farketmiştin
İyileştimi bebişin şimdi nasıl duruM

bizimde hediyelerimiz büyük hep. ben geçenlerde gittim aldım kızımla mağazadan bir kaç tane iç uzun kollu. şuan için diğer herşeyimiz var yani lazım olacak birşey yok zaten 4 günde bir makina çalıştırıyorum kuruyor ütülüyorum giydiriyorum diğerleri bitene kadar :)
yani hiç acaba ne giyecek şimdi demedim :) hep yedekde var kıyafetimiz. alırken bayağı abartmışım diyorum:)

ben yarın anasağlıkdaki doktora göstereceğim.

ama eğer pamukçuk olsa yaklaşık 1,5 aydır böyle dili benimde göğüsüm yara olurdu çok şükür bir şey olmadı göğüsüme. ayrıca herhangi bir kremde kullanmıyorum göğüsüm için.

kızlar size birşey soracağım görücemin 2,5 yaşında kızı var görümcem onun kıyafetlerini ayırıyor olmayanları benim kızıma verecek kesin. ben istemiyorum sağolsun kızının bazı bebeklik kıyafetlerini de ayırmış bende içlerinden hoşuma gidenleri şeçmiştim çok giydirmediklerini. çok şükür alım gücüm var. bebeğimi kendi zevkimle giydirmek istiyorum. ayrıca ihtiyacım yok . yani durumum olmasa tamam. tamam bazı kıyafetleri yeni gibi ama ben onları giydirmek zorunda değilim durumu olmayanlara versin. yarın bir gün bunları getirdim dediğinde ne diyim kırmak istemiyorum ama kızına elbise alıyor giymezse ayceren giyer diyor. iyi de benim kızımın annesi ve babası var ben kendi zevkim olan elbiseyi alıp giydirmek istiyorum belki. yani neden öyle düşünüyor anlamış değilim. kırmak istemiyorum ama kızının giymeyeceği herşeyi ayceren giyer diyor. ama ben onun kızına her zaman kıyafet alıyorum. ben ondan almasını beklemiyorum ama kendi kızına aldığını benim kızıma vermeyi düşünmesin istiyorum. nasıl söyleyeyim kırmadan kıyafet vereceği zaman.

Son düzenleme:
Doyan çocuk, su içmesini sevmez, su verdiğiniz zaman iğrenir gibi yapacaktır ve içmeyecektir.
ıkincisi idrar sayısı günde dörtten fazla olacaktır. Üçüncüsü ise kakasının sarı hardal rengi ve cıvık olmasıdır. Bunlar varsa çocuk iyi besleniyor demektir.
Az yiyen çocuk kestane kestane, top top sert kakalar yapacaktır. Lüzumundan fazla yedirilirse de yeşil renkte kaka yapacaktır. Eskilerin dediği gibi yeşil kaka yapan çocuk, ayaklarını üşütmüş anlamına gelmez.
ıshal harici yeşil kaka yapan çocuk 'çok yemek yiyor' anlamına gelir. Bu durumda ishal sancısı gibi bir hazımsızlık sancısı oluşacak ve bebek ağlayacaktır. Bu durumu çözmek çok daha zordur. Çünkü gaz çıkarmak iyi gelmeyecektir

Kanguru kullanan arkadaşlar,
Benim kangurum bayağı bir aşağıda tartıyor bebeği, sizinki de öyle mi? Kafası göğsümün altında kalıyor. Rahat edemedim bitürlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…