- 2 Ocak 2013
- 988
- 156
- 53
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #52.521
Bde cok agri oluyo flan diye yazmislr..korkmadm desem yalan olur...korunma konusunda bn migren hastasiyim dogum kontrol hapi kullanamiyrm prezervatifede pek guvenmiyrm spiral hc dusunmuyrm kazaya flan denk gelmkten cok tirsiyorm napicam yaaa
Sabahtan beri kusuyo kızlar çıldırcam mızmız durmuyo ben 5 kez üst değiştrdim bebeğinkide değişiyo tabi.ağlıcam artık kusunca minik meleğimde sinirleniyo artk ağlamaya başlıyo. Bu süt alerjisi hakkında fikri olan varmı acaba bzm kızda süt alerjisi mi var
Sabahtan beri kusuyo kızlar çıldırcam mızmız durmuyo ben 5 kez üst değiştrdim bebeğinkide değişiyo tabi.ağlıcam artık kusunca minik meleğimde sinirleniyo artk ağlamaya başlıyo. Bu süt alerjisi hakkında fikri olan varmı acaba bzm kızda süt alerjisi mi var
Valla ağrı değilde biraz acı oluyor :) ee oda normal yani. öyle ilk gece kadar acı değil hissettiğinde :) canım bende geri çekilme ve prezervatife güvenmediğim için hap kullanıyorum. bebeğim çok küçük zaten küçük doğdu ikinci bir gebelik çok riskli olur şuan :)
Aslında iğne varmış hapı unutuyorum bazen mesela 9 da içeceğime 12 de içiyorum unutmak bu :) 6 aydan sonra tekrar doktoruma gideceğim çağırdı o zamandan sonra belki iğne ile devam ederim bilmiyorum :)
Bu haplar iğneler hepsi alt üst ediyor bizim hormonları ama mecburuz spiral bende düşünemedim birde spiral ile hamile kalan komşumuz var :)
Canım barışın gece uyku saatleri hemen hemen düzenli uyuduğu ani bekleyip hazirlandim.
Uyanirsa esim gider bende dusa kosarım dedim
Acı oldu açıkçası ama oda normal hamilelikte sadece 2.3defa olmuştu.
40 çıkınca gözünü karartır ve denersin sizde en son eylusu yapmistiniz.
Ben sadece gece sağıyorum o da biraz tamamını diil çünkü gece çok doluo göğüslerim ağrıo o zaman ve akıo boşa gidio sütNasılsınız canlar?
Sütünü sagan arkd.sormak istediğim bir şey var.
Bebeğiniz memeyi almadığı içinmi sagip biberon veriyorsunuz yoksa fazla olduğu icinmi?
Benim göğüsün ikiside doluyor bebis 10dk.emip bırakınca dolu kalıyor acaba kalanını sagmalimiyim?
Kusma bizde de var her emisten sonra kusuyor bazen peynirli bazen sulu şekilde.sab s.kullanıyorum.
Birde yastık kullaniyormusunuz?
Ben ince bir yastık kullanıyorum daha rahat uyuyor gibime geliyor.
Aklımda benimKızlar bebekleriniz el ve ayak izlerinin kalıbını çıkarmayı düşündünüz mü yada çıkardınız mı ?
kızlarrrr çok şükür büyüyoruz 34 günlük olduk bugün.
Bizim de tuvalet sorunumuz var çok sıkıyo kendini tuvaletini yapabilmek için. Kıyamıyorum kuzuma3 gün kakasını yapamadı zeytinyağı yaptım bi de derece ile uyardım sonra yaptı
Bi de 10 gündğr yüzünü her yeri sivilce doktorlar normal diyor.
Ağzımızın içi pamukçuk olmuş karbonatlı su okudum her yerde onu deniycem
Gazımıza da kimyon iyi geldi 3 gündür kullanıyorum.
çok üzülüyorum yoksa kızıma bakamıyormuyum neden böyle oluyor diye.
Çok çaresiz hissediyor insan kendini derdini anlayamıyorsun habire ıkınıyor ama nesi var bilmiyorum...
güzel fıkır sekerım..evt ısım cok demode oldu...farklı bsey olmalı
Kızlar bebekleriniz el ve ayak izlerinin kalıbını çıkarmayı düşündünüz mü yada çıkardınız mı ?
Benim doktorum bana ikinci bebek ile ilgili birşey demedi :) ben zaten kızım 2 yaşına gelsin öyle diyorum bakalım Allah nasip ederse kızım üç yaşında olur kardeşi doğunca :)Cnm bnde duydm spiralle hamile kalanlari..bazi bunyeler kabul etmiyomus spirali.geri cekme zaten kumar yani hamile klma olasiligi cok yuksek..bnde ilac kullanmk zorunda klicam gliba..doktoruma gdip konusmam lazm..ikinci bi hamilelik suan bna coooook uzak..bkac yil dusunemem zaten doktor sezeryandn snra 3 yil bkle hamilelk icn dedi anca toparlaniyomus sanirm rahim
Ben sadece gece sağıyorum o da biraz tamamını diil çünkü gece çok doluo göğüslerim ağrıo o zaman ve akıo boşa gidio süt
Yazık olmasın bi zaman bi yerde lazım olur die sağmaya karar verdim
Aslında buzluğa koymadan her akşam veriodum o sağdıklarımı zaten çok çıkmıo ama artık ihtiyaç duymuo oğlum
Yastık hiç kullanmadık biz
Aklımda benim
Mutlaka yapıcam
Bi arkadaşıma Dr her emzirmeden sonra bi kaşık su ver demiş
Bugün denemiş ve gerçekten kakasını yapmış oğlu
Bu arada bebeği 3 aylık
Bilginiz olsun dedim
ya kızlar anakucağı kullanan varmı bizim oğlan sallanmadan uyumuyor oto koltuğunda sallayınca çok terliyor siz ne önerirsiniz içinde sabaha kadar uyuyacağı bişey olmalı alınca uyanıyor çünkü
bizim kalıp değilde hastanede ayak izini alıp diploma gibi bişey verdiler hatıra olsun diye...ayak izini ona bastılar
Kızlar yeni ciciler aldinizmi minnoslara?
Ben genelde kısa kol aldigim için sıkıntı yaşamaya başladım uzunlar yetmiyor, sürekli kustugu için kıyafet dayanmıyor.
Tabi bebisle cikmamda zor eşime aldırdım olmazsa diyorum.
Bir sürü hediye geldi ama hepsi büyük
Aybikecİm
Bu benim pamukçuk sandığım şeye doktor süt kalıntısı dedi
Ama ben hala pamukçuk olmasından şüpheleniyorum
Sen göğsüme de geçebileceğini söylemiştin
Bizim 15 gündür dili böyle ama göğsüm hala eskisi gibi
Yani herhangi bi bulaşma galan yok
bu vakte geçse geçerdi demi göğsüme
Bi de göğüse de bularında nasıl oluyor göğüste acı falan mı hissediliyor ucu beyaz mı oluyor
Ben de şimdilik yok öyle bi şeyler ama yine de emin olamıyorum
Senin pamukçuktan ne kadar süre sonra göğsünde de farketmiştin
İyileştimi bebişin şimdi nasıl duruM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?