2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tomris cesuroglu memden once mama verin diyor. Eger mecbur kalirsaniz once atiyorum 30 cc mama verin sonra meme. Cocuk duyumunu memeden saglasin ve memeyi birakmasin diye. Doymak icin cok cok cekecek ve daha cok sut gelecek cok mantikli.

Kızlar ben yine birşey sorcam

Kızım birkaç gündür ağzını kopurtuyor . Tükürüyor gibi sanki.

Neden olabilir bir fikriniz var mı ?

benmkide yapıyor canım aynı şeyi neden acaba.

buarada bugün evime 10 dk yürüme mesafesinde pazar kuruluyor bi gidip dolaşmak istiyorum. günlerdir hiç dışarıya çıkmadım. çıksamda arabadan in arabaya bin. gitsem mi bebişi de arabasına atıp diyorum ama korkuyorum. napsak teyzeleri hava durumu 26 dereceymiş bugün fena değil sanki bilemedim

Benim oglumun bile kilotlu corabi var:)
Abisinden kalma:) kisin iyi oluyordu. Bony corabin fabrikasindan almistim cerkrzkoydrn
Pazarlarda oluyor cesit cesit coraplar.

canım bizimki henüz 4600, ben iki kullanıyorum. ama zaten 2 ye de 4 kiloda geçtim...huggiesin numarası daha uzun idare ediyor sanırım

bende de öyle bıngıl bıngıl bir göbek kaldı
diyorum 80lerin türk filmlerindeki dansözlerine benziyorum

aman nazar değmesin, maaşallah :)

Tomris cesuroglu memden once mama verin diyor. Eger mecbur kalirsaniz once atiyorum 30 cc mama verin sonra meme. Cocuk duyumunu memeden saglasin ve memeyi birakmasin diye. Doymak icin cok cok cekecek ve daha cok sut gelecek cok mantikli.

saol canım ben tam tersini yapıyordum, bide senin dediğin gibi yapayım

günaydın herkese güzel bi gün olsun hepimiz için

Şu çörek otunu tavsiye eden arkadaşım luboyf yanlış hatırlamıyosam seni bulsamda alnından öpsem sayende huzur bulduk senı kocaman öpüyorum bebişinide canım

o son günlerde bizde de var..mama takviyesini artırmak zorunda kaldım, acaba ondan mı diye düşünüyordum bende

Canım sen artırma mama takviyesini
Senin sütün yeterlsadece anne sütüyle oğlun çok kilo aldı
Benim fikrim mama vermemelisin
O sürekli emme isteğinden kaynaklanıyor
Benim kızımda çok kilo alamadı ama normal gittiğimiz için memeden sonra yalandığı halde vermiyorum mama
Bence senin sütün az bile olsa senin dediğin gibi çok besleyici olduğu kesin

arkadaşlar bence madalya yaptırıp Lubofy e gönerelim, forumumuzun kurtarıcı meleği oldu :)

Cik canim hic korkma ben oglumu arabasina koyup gezdiriyorum agliyosa bile sakinlesiyo ve eve gelincede temiz havs yormusoluyo bi guzel uyuyo esim yalniz cikma diye korkutuyorbeni aama bizim evlatlarimiz onlar. Onlarla yasamayi ogrenmeliyiz hem evinede yakinmis olmazsa donersin hemen

Ne icn bu corek otu nasil yapiyoruz tarif edin bizde yapalim

yarın 40mız çıkıyor, 2 kilo almış doğumdan beri...dediğin gibi aslında bunun çoğunu sütle yaptım. günde en fazla 60cc veriyordum o da hergün değil
aslında haklısın vermemem lazım ama öyle bir ağlıyor ki katılıyor resmen, hiçbir şekilde susturamıyoruz
açlık mı emme isteği mi anlamadım. başka ne için ağlasa bir şekilde susturuyoruz ama konu meme olunca deliriyor
bak sabah 7 de uyandı, şu saate kadar hala memeye yapışık. mama versem çoktan bayılıp uyuyacak
şaşırdım artık bende nasıl yapayım

Son düzenleme:
Aglamk istiyorummmmm gce cayini bile biberonla icip uyumayan kizim corek otu sayesnde uyuyooo luboyf tuttugn altin olsun

bende de öyle bıngıl bıngıl bir göbek kaldı
diyorum 80lerin türk filmlerindeki dansözlerine benziyorum

Kocamda her hfta basi gobegn indi baya hfta hfta farkediyo diyo..kendine bunu gorev edindi..bde bn habire cok cirkn hssediyrm kendmi diyorm herseyden nem kapiyorum..kizimz cok guzel askm diyo bi duruyo senn gbi diyo guzelm diye hitap ediyo bu aralar..nasi geriyosam adami...aybike cok kotuym kuzm ben galiba;-) bde herseye paravan hormonlari lohusaligi yapiyodm o da bitti smdi neyi bhane ededicem bkalim;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…