- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #53.101
Ben kizima hellobabyden aldim.0,0-3 secenekler vardi. Ben 0 aldim hatta kucuk geldi.
Kızlar ben yine birşey sorcam
Kızım birkaç gündür ağzını kopurtuyor . Tükürüyor gibi sanki.
Neden olabilir bir fikriniz var mı ?
Gunaydin, ben kizim dogdugundan beri premium care kullaniyorum memnunum ama kizim 5,5 kg civari 2 numara kucuk 3 numara buyuk geliyor. Huggies denemeyi dusunuyorum ama numarasinda kararsiz kaldim.huggies kullananlar kac numara kullaniyorsunuz bebisler kac kg?
Cnm nerdesn uyandimi pasan sesn ckmiyoo
Cnm bnde 61le dogum yptm..ka kilo gtti dogmla blmiyrm 55tim bi tartildgmda gcen gun bktm 49um.bnm zaten sirf gobekti arkadan hamile oldgm anlasilmzdi bile.gobek var napim anam kilo gtse nolucak;-) sert olsa nyse sanki bingil bingil sallaniyo:-D boyda yok bnde 1.55..aynaya bknca kottan firtlayan gobegi gorunce sinir stres oluyrm
cnm inanılmaz gece hep uyudu sbh7 ye kadar aralıksız gözünü açmadan ..emerken ble gözü kapalıydı.emzirmek için kalktığımda her defasında Allah Allah yine uyudu diye şaşırdım. banyonun etkisi yorgunluk ve çörek otu...doğduğu günden beri ilk kez bu kadar uzun uyudu
İnternetten değil galiba bulamadım çünkü nette. Mağazasına mı gittin ?
Tomris cesuroglu memden once mama verin diyor. Eger mecbur kalirsaniz once atiyorum 30 cc mama verin sonra meme. Cocuk duyumunu memeden saglasin ve memeyi birakmasin diye. Doymak icin cok cok cekecek ve daha cok sut gelecek cok mantikli.
o son günlerde bizde de var..mama takviyesini artırmak zorunda kaldım, acaba ondan mı diye düşünüyordum bende
günaydın herkese güzel bi gün olsun hepimiz için
Şu çörek otunu tavsiye eden arkadaşım luboyf yanlış hatırlamıyosam seni bulsamda alnından öpsem sayende huzur bulduk senı kocaman öpüyorum bebişinide canım
benmkide yapıyor canım aynı şeyi neden acaba.
buarada bugün evime 10 dk yürüme mesafesinde pazar kuruluyor bi gidip dolaşmak istiyorum. günlerdir hiç dışarıya çıkmadım. çıksamda arabadan in arabaya bin. gitsem mi bebişi de arabasına atıp diyorum ama korkuyorum.napsak teyzeleri hava durumu 26 dereceymiş bugün fena değil sanki bilemedim
Canım sen artırma mama takviyesini
Senin sütün yeterlsadece anne sütüyle oğlun çok kilo aldı
Benim fikrim mama vermemelisin
O sürekli emme isteğinden kaynaklanıyor
Benim kızımda çok kilo alamadı ama normal gittiğimiz için memeden sonra yalandığı halde vermiyorum mama
Bence senin sütün az bile olsa senin dediğin gibi çok besleyici olduğu kesin
Canım sen artırma mama takviyesini
Senin sütün yeterlsadece anne sütüyle oğlun çok kilo aldı
Benim fikrim mama vermemelisin
O sürekli emme isteğinden kaynaklanıyor
Benim kızımda çok kilo alamadı ama normal gittiğimiz için memeden sonra yalandığı halde vermiyorum mama
Bence senin sütün az bile olsa senin dediğin gibi çok besleyici olduğu kesin
bende de öyle bıngıl bıngıl bir göbek kaldı
diyorum 80lerin türk filmlerindeki dansözlerine benziyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?