- 2 Ocak 2013
- 988
- 156
- 53
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #53.121
Cik canim hic korkma ben oglumu arabasina koyup gezdiriyorum agliyosa bile sakinlesiyo ve eve gelincede temiz havs yormusoluyo bi guzel uyuyo esim yalniz cikma diye korkutuyorbeni aama bizim evlatlarimiz onlar. Onlarla yasamayi ogrenmeliyiz hem evinede yakinmis olmazsa donersin hemen
bebegme egzama teshişi konuldu buna benzer birsey yasayan var mı ya aaaaaa bi cevap yuzunde kızarıklar var sivilce degil kucuk kucuk kızarıklar var biseye alerjiden ilerigeliyomus
Bir konuda sizin mevcut durumunuz ile ilgili bilgiye ihtiyacım var. Oğlum emmeye başladı mı çok ızunnnn emiyor. Bazen iki göğüsü 1 saat 1 saat 15 Dk emdiği oluyor.
Bugün doktorumuz iki göğsünde toplamda 30 Dk ya da Max. 40 Dk emzir 2 saat meme verme diyor. 30-40 Dk bizim oğlanın dişinin kavuguna yetmez. Bugün 1 aylık olduk. Sizin bebekleriniz ne kadar süre emiyor? Emdikten ne kadar süre sonra bir daha emmek istiyor?
Kızlar o değil de kilolar ne alemde? Benim eski pantolonlar zar zor kapanıyor ama yanlardan yağ pörtlüyor.
Cik canim hic korkma ben oglumu arabasina koyup gezdiriyorum agliyosa bile sakinlesiyo ve eve gelincede temiz havs yormusoluyo bi guzel uyuyo esim yalniz cikma diye korkutuyorbeni aama bizim evlatlarimiz onlar. Onlarla yasamayi ogrenmeliyiz hem evinede yakinmis olmazsa donersin hemen
Kocamda her hfta basi gobegn indi baya hfta hfta farkediyo diyo..kendine bunu gorev edindi..bde bn habire cok cirkn hssediyrm kendmi diyorm herseyden nem kapiyorum..kizimz cok guzel askm diyo bi duruyo senn gbi diyo guzelm diye hitap ediyo bu aralar..nasi geriyosam adami...aybike cok kotuym kuzm ben galiba;-) bde herseye paravan hormonlari lohusaligi yapiyodm o da bitti smdi neyi bhane ededicem bkalim;-)
Kocamda her hfta basi gobegn indi baya hfta hfta farkediyo diyo..kendine bunu gorev edindi..bde bn habire cok cirkn hssediyrm kendmi diyorm herseyden nem kapiyorum..kizimz cok guzel askm diyo bi duruyo senn gbi diyo guzelm diye hitap ediyo bu aralar..nasi geriyosam adami...aybike cok kotuym kuzm ben galiba;-) bde herseye paravan hormonlari lohusaligi yapiyodm o da bitti smdi neyi bhane ededicem bkalim;-)
bende hergün çıkarıorum hemen hemen cnm üzerine ince bi takım giydiriorum arabanın üzerinide başına kapatıorum güneş gelmesin die hatta dün çorapları çıkardım güneş aldı.yazında sırf çıtçıtlı atletle çıkarıodum ii gelio bebeklere korkma.hemde güneşin son günleri d vitamini almış olur.birde canım üstüne ne giydiriyorsun ne örtüyorsun çıkarken. ben çok acemiyim bir de ilk çocuk olunca. bebek arabasını da dışarda ilk kullanmamız olcak
Eki Görüntüle 815547
Bu da benim minnoş
Bugün 40. Günümüz
Kızlar çok seviniyorum uyuma haberlerine
Inşallah hep işe yarar
Sizin bebişleriniz uyudukça benimki de uyur inşallah
ah canımmm yerim ben onu maaşallah :) Allah nazarlardan korusun
şu 40 konusunda benim kafam karıştı, bizim 40ımız bugün mü yarın mı acep ?
sen 17 Ağustosta mı doğum yaptın canım
geldim canım :)
bizim çörek otu mucizesi 7 ye kadar devam etti. 7 den beri gaz çıkart, emzir, alt değiştir, emzir...şuan hala emiyor
ama bardak yanımda hazır, o memedeyken içmeye başlıyorum
İstanbul mecidiyekoydeyim canım
Aynen ayyneeen fikri olan varsa super olurrKızlar ben yine birşey sorcam
Kızım birkaç gündür ağzını kopurtuyor . Tükürüyor gibi sanki.
Neden olabilir bir fikriniz var mı ?
yarın 40mız çıkıyor, 2 kilo almış doğumdan beri...dediğin gibi aslında bunun çoğunu sütle yaptım. günde en fazla 60cc veriyordum o da hergün değil
aslında haklısın vermemem lazım ama öyle bir ağlıyor ki katılıyor resmen, hiçbir şekilde susturamıyoruz
açlık mı emme isteği mi anlamadım. başka ne için ağlasa bir şekilde susturuyoruz ama konu meme olunca deliriyor
bak sabah 7 de uyandı, şu saate kadar hala memeye yapışık. mama versem çoktan bayılıp uyuyacak
şaşırdım artık bende nasıl yapayım
Kızlar ben yine birşey sorcam
Kızım birkaç gündür ağzını kopurtuyor . Tükürüyor gibi sanki.
Neden olabilir bir fikriniz var mı ?
canım senin bebeğin ne kadarlıkken başladın gezmeye benimki 37 günlük
Eki Görüntüle 815547
Bu da benim minnoş
Bugün 40. Günümüz
Kızlar çok seviniyorum uyuma haberlerine
Inşallah hep işe yarar
Sizin bebişleriniz uyudukça benimki de uyur inşallah
bende öleyim cnm bakımsızım geçen eşim dedi maşallah genç kız gibi dolanıosun zayıfladın dedi gelip gidip karnıma bakıorum yüzüme bakıorum adamda farkedio bişe dese dalacamDD
Aynen ayyneeen fikri olan varsa super olurr
benimde dün aklıma o geldi, bugün lohusalık bitiyor ne halt edicem diye
valla canım seni nasıl teselli etsem bilemedim çünkü acı gerçek bu kilolar hemen gitmeyecek. baksana süt yapsın diye onu ye bunu ye...bide sezeryan diye 6 ay spor yok. işe başlıycam dolaptaki bir kıyafet bile olmuyor
bence biz bu göbekleri kabullenelim bir süre beraberiz
saç baş zaten gitti...offfff ya bende kadın olmayı özledim valla, bugün manikür yapıp oje süreyim bari. o da bir başlangıçtır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?