2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım senin bebeğin ne kadarlıkken başladın gezmeye benimki 37 günlük

bebegme egzama teshişi konuldu buna benzer birsey yasayan var mı ya aaaaaa bi cevap yuzunde kızarıklar var sivilce degil kucuk kucuk kızarıklar var biseye alerjiden ilerigeliyomus

cnm benim kızımında yüzü geçen hafta öle oldu kırmızı kupkuru ve sert ne krem sürdüysem kar etmedi kontrolü vardı götürdüm doktora kurumuş cildi ondan olmuş dedi ama nasıl sert ve kırmızıydı bi krem verdi bebekler için günlük nemlendirici ki sebamed kullanıodum fayda etmemişti,biodermanın bebekler için olan kremi 70 lira filandı sanırım 1 kere sürdüm mucize hiç bişe kalmadı günlük yüz kremi şimdi hep sürüorum maşallah pamuk gibi ikra hanımın yüzü ama egzama deildi belki seninkide deildir.

cnm 40ndan sonra azalıyor o süre benim kızda öleydi şimdi 58 günlüğüz ve 15 dk falan bazen 5 dk emio yetio.

Kızlar o değil de kilolar ne alemde? Benim eski pantolonlar zar zor kapanıyor ama yanlardan yağ pörtlüyor.

cnm ben 18 kilo almıştım 59la hamile kaldım 77ydim en son:26: 14 kilom gitti şuan 63 kiloyum pantolonlarım oluo ama memişlerden gömlekler falan olmuo biraz.bide 1 haftadır falan günde 3 saat korse giyiyorum karnım baya sertleşti doktorum 40ımdan sonra korse giyebilirsin demişti.

birde canım üstüne ne giydiriyorsun ne örtüyorsun çıkarken. ben çok acemiyim bir de ilk çocuk olunca. bebek arabasını da dışarda ilk kullanmamız olcak

bende öleyim cnm bakımsızım geçen eşim dedi maşallah genç kız gibi dolanıosun zayıfladın dedi gelip gidip karnıma bakıorum yüzüme bakıorum adamda farkedio bişe dese dalacamDD

benimde dün aklıma o geldi, bugün lohusalık bitiyor ne halt edicem diye
valla canım seni nasıl teselli etsem bilemedim çünkü acı gerçek bu kilolar hemen gitmeyecek. baksana süt yapsın diye onu ye bunu ye...bide sezeryan diye 6 ay spor yok. işe başlıycam dolaptaki bir kıyafet bile olmuyor
bence biz bu göbekleri kabullenelim bir süre beraberiz
saç baş zaten gitti...offfff ya bende kadın olmayı özledim valla, bugün manikür yapıp oje süreyim bari. o da bir başlangıçtır

birde canım üstüne ne giydiriyorsun ne örtüyorsun çıkarken. ben çok acemiyim bir de ilk çocuk olunca. bebek arabasını da dışarda ilk kullanmamız olcak
bende hergün çıkarıorum hemen hemen cnm üzerine ince bi takım giydiriorum arabanın üzerinide başına kapatıorum güneş gelmesin die hatta dün çorapları çıkardım güneş aldı.yazında sırf çıtçıtlı atletle çıkarıodum ii gelio bebeklere korkma.hemde güneşin son günleri d vitamini almış olur.

Bu da benim minnoş
Bugün 40. Günümüz

Kızlar çok seviniyorum uyuma haberlerine
Inşallah hep işe yarar
Sizin bebişleriniz uyudukça benimki de uyur inşallah

Eki Görüntüle 815547

Bu da benim minnoş
Bugün 40. Günümüz

Kızlar çok seviniyorum uyuma haberlerine
Inşallah hep işe yarar
Sizin bebişleriniz uyudukça benimki de uyur inşallah

ah canımmm yerim ben onu maaşallah :) Allah nazarlardan korusun

şu 40 konusunda benim kafam karıştı, bizim 40ımız bugün mü yarın mı acep ?
sen 17 Ağustosta mı doğum yaptın canım

ah canımmm yerim ben onu maaşallah :) Allah nazarlardan korusun

şu 40 konusunda benim kafam karıştı, bizim 40ımız bugün mü yarın mı acep ?
sen 17 Ağustosta mı doğum yaptın canım

19 Ağustos aybikecim bugün 40. Gün olarak hesapladım ben ama
Değilim ki 40
Tam 40 sanırım bugün
Yarına doktor randevum var 40ın cuma bitiyo Cumartesi gel demişti

Bu arada çörek otu tarifini soran arkadaşlara sen ver canım
Çünkü sen de daha çok işe yaradı:)))
Bende senin tarifini yapmaya çalıştım ama sabah ezecek bi şey bulamadım
Havan yok evde
Biz de de işe yaradı ama ilk günkü gibi derin uyumadı bi daha
Gece uykumuz iyiydi gece 9 dan sabah 7 ye kadar uyudu
Şimdide ayağımda uyuyor sallıyorum
Derin uykuya geçeceğinden ümitliyim
Midem alt üst oldu yalnız bu çörek otu yüzünden
Daha kaç gün içebilirim bilmiyorum((

geldim canım :)
bizim çörek otu mucizesi 7 ye kadar devam etti. 7 den beri gaz çıkart, emzir, alt değiştir, emzir...şuan hala emiyor
ama bardak yanımda hazır, o memedeyken içmeye başlıyorum

Ben henüz çörekotunun faydasını görmemedim. Dun 2 bardak suyunu ictim 2 kaşıkta tanelerini yedim ama gece oğlum saat başı Ya da 1,5 saat de bir uyandı yine

Aybike'cim Anni sorun biz de var. 1,5 saat meme verilir mi? Artik gucum kalmadi. Ya bizimki ehlikeyif yavaş yavaş çekiyor sutu anlamadım

Kızlar ben yine birşey sorcam

Kızım birkaç gündür ağzını kopurtuyor . Tükürüyor gibi sanki.

Neden olabilir bir fikriniz var mı ?

canım benimkide öyle ağzının içine baktım yanaklarında beyazlık var ufak ufak.. sanırm pamukçuk olacagız.. karbonatlı suyla silmeye çalışıyorum ama kızım izin vermiyor yaygarayı koparıyor..

Cnm ben beyaz tenliyim ama hamilelikte gobek deligm kapkara oldu ...karin gergin diye belli olmuyodu..smdi kapkara gorunuyo;-) czgi duruo zaten bde bu var ten beyaz gobek bi degisik..vla kocamdan kaciyrm 40da ckti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…