2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ah canımmm yerim ben onu maaşallah :) Allah nazarlardan korusun

şu 40 konusunda benim kafam karıştı, bizim 40ımız bugün mü yarın mı acep ?
sen 17 Ağustosta mı doğum yaptın canım

Bnmki 16 agustos dogumlu dogdugu gunu sayinca sali gnu ckti 40mz..bu hesabida anlamadm:-D bde doktor bna 2 ay snra gel dmusti dogumun 10.gununde..acaba 2 aymi yasak demek istedi iliski...bn gitmek istiyrm ama ne dicem adama bz kocamla iliskiye giricz 40ckti sz iki ay diyince kfam karisti :-D gdicem derdimi nasil anlaticm ;-)

Minik cimcimelere bayildm kizlar..allah nazarlrdan saklasin..bzm agustos bebisleri biblo gbi masallah...hepsi birarada olucak teker teker isirican:-D AYBIKEE sende oglusunun resmini koyy:-D

Hadi ya insallah değildir . Bende baktım göremedim ama bir daha bakayım. Midesinde mı sorun var acaba diye geldi aklima benimde

Bugun saglik Ocağı'na tartilmaya gideceğiz orda doktora sorayım belki bilir

Olmadı 3 Ekim'de normal kontrolumuz aşılarımız var zaten . Öğrenince sizede söylerim

Son düzenleme:
Sen soruyordum sanırım . Ben gunde bir kere takviye veriyorum. Uzun süre aglayip huysuzluk ettiginde . Ac olduğunu anladığımda yani . Bugun 58. Gunümüz .

Emzirme ise 20 dk dan toplamda 40 dk . 2 hafta oncesine kadar bende 1 1,5 saat emziriyorum . Artık doymasada kesiyorum . 1 saat surekli emzirmelisin yerine 40 dk emziriyorum 20 dk sonra tekrar emziriyorum. Bur yerde okumuştum daha etkili diye. Gercekten şutum 2 hafta oncesine gore daha bol

haydaaa ben ozaman hesapları fena şaşırdım, bizim 40 uçtu gitti haberim yok. benim paşa 18 ağustosta doğdu

canım acaba ben havanda ezdim diye mi etkili oldu, valla paşa 3 gündür afyonlanmış gibi uyuyor :)
ama gaz konusunda bizde de etkisini yitirdi
yalnız çok haklısın tadı iğrenççç...başka bişey için olsa hayatta içemem, annelik nelere kadir

Merhaba aybike.Bunu aç yada tok ne zaman içiyoruz? Günde kaç bardak içmeliyiz?Sizin bebekleriniz ayını doldurmuş benim bebeğim daha 15 günlük bi zararı olurmu?:18::18::18::18:

Ilık duş ve uyku sütü arttırıyor.Duştayken göğüslerine masaj yap ve suyu omuzlarından tut.Süt çabuk insin diye yapıyorum bunu çok işe yaradı bende.Drun söylediği de buydu.Bi arkadaşım da meyvesuyu ve bisküvinin çok süt yaptığını keşfetmiş.Onu da dene istersen.

Canim cok saol ilgin icin. Doymasa da kesiyorum diyorsun. Peki duruyor mu? Ben 40 dakika versem kiyametleri koparir bizim ki.

Selammmm nasılsınız canlar?
Geçmişi henüz okuyamadım bakacağım inş.

Biz şükür iyiyiz.Dün oğluşun 2.ay kontrolü,kalça ultrasyonu ve aşıları vardı.Sorunsuz geçirdik çok şükür.Çok ağladı aşılarda ama mecbur onun sağlığı için.
Oğluşum 2 cm uzamış,1.200kg almış dr.çok beğendi tebrik etti beni :) bu şekilde devam etmemi söyledi.İnş hep böyle gider.
Hast.çıktıktan sonra yeni cicler aldık kuzumuza.Uzun kollumuz pek yoktu,iç badileri küçülmüştü :) iyi oldu.
Bende saçlarımı kestirdim,bu ay hiç kg vermemişim geçen ay verdiğim 10 kg ile duruyorum. (
Gerçi ekmeği hiç kesmedim:)
Bizden haberler böyle :)

aynen cnm yaa..ben sürekli pijama ile gezsemde arada saçımı düzleştiriyorum, oje sürüyorum, kuaföre ağdaya gidebilsem elbise de giyeceğim göbek ve meme den kurtulana kadar oyalanalım :))

çok saol tavsiyelerin için, hemen deneyeceğim..bu hafta resmen savaş veriyorum sütümle
canım ben sabah ve gece olmak üzere günde 2 su bardağı içiyorum. tok karna içiyorum çünkü tadı felaket, açken fena mide bulantısı yapıyor
dediğin gibi benim paşa biraz daha büyük, 40 günlük oldu...bilemedim 15 günlükken ağır gelir mi diye. bence yarım bardak iç önce bi bak bakalım
sonuçta bebeğe içirmiyorsun, sen kendin içiyorsun oyüzden bi zararı olmaz diye düşünüyorum ama net konuşmam yanlış olur. bebeğinin sağlığı ile ilgili yanlış bişey söylemek istemem

Kızlar ben yine birşey sorcam

Kızım birkaç gündür ağzını kopurtuyor . Tükürüyor gibi sanki.

Neden olabilir bir fikriniz var mı ?

Öncelikle uzun zamandan sonra herkese merhaba .
1 Ağustos'ta planlanan doğumdan 4 gün önce dünyaya geldi oğlum .

Gaz sancısı çok oluyordu , ıkınıyor , huzursuz , ağlamalar ; dr.'a kontrole götürdüğümüzde erkek çocuklarda gaz sancısı çok olur dedi .İdrara da bakalım dedi ve idrar yolu enfeksiyonu çıktı ; antibiyotik verdi . Daha 1 aylık bebeğe antibiyotik hemen başlamak istemedik ; farklı dr'a götürdük ; 3 kez daha tahlil yaptırdık ; kesin bakteri üremedi , kontamine oldu , bu durumda kesin sonuç için ya bakteri var ya yok denmesi lazım , tekrar tahlil yaptırdık bu sefer ilk seferden farklı bakteri ürediğini gördük ve antibiyotiğe başladık , 10 gün tedaviden sonra 3 gün ara verip tekrar tahlil yaptık ve üreme olmadı :)
Ikınmalarını , uyumamalarını sadece gaz sancısını bağlamayın gerçi aylık kontrollerde idrar tahlili yapılıyor ama geciktirmeyin bence .

Geçen hafta ağızda köpürme bizde de oldu , reflü olabileceğinden şüphelendim . Ki yanılmadım dr'umuz reflü dedi . Bu da kolik gibi bir aşama geçecek , sadece önlemlerle fazla sıkıntı yaşamaz . 30 derece eğimli yastık , gazını sırta vurarak çıkartmama gibi .

Her belirti hemen o nedendendir diyemeyiz ama yaşadığım için söylemek istedim .

Öncelikle gecmis olsun. Neyseki Kisa sürede iyileşmiş

Reflu aklıma gelmedi desem yalan olur . Uyarın icin teşekkür ederim. Geciktirmedin doktoru ile konuşacağım

Son düzenleme:
canım senin bebeğin ne kadarlıkken başladın gezmeye benimki 37 günlük

Canim 24 gunluktik biz pazar guniydu esimleydik ayni gunde hem babaanneyi hem annaneyi hem buyukdedeyi ziyaret ettik hemde ustume kiyafetler aldim ama ondan sonra yalniz cikardigimda oldu

kızlar daha önce demiştim gerçi açık sarı parçacıklar var kakasında diye, bazılarınızda da oluyormuş...
bugün temizlerken kristal gibi renksiz parçalar gördüm minik minik, bu ne ola şimdi?
sizin başınıza geldi mi?
offf Allahım birgün oturup bok inceleyeceğim, üstüne yorum yapacağım hiç aklıma gelmezdi. bu annelik daha neler yaşatacak bakalım

haydaaa şimdi netten bakıyordum, o parçalar kakadan değil idrardan da olabilirmiş...iyi de bide neden olduğunu yazsa

haydaaa şimdi netten bakıyordum, o parçalar kakadan değil idrardan da olabilirmiş...iyi de bide neden olduğunu yazsa

Canım aynen ben de uzun uzun inceliyorum
Bazen yüzümü buluşturuyormuşum incelerken
Babası dalga geçiyor
Kızım becerememişsin kaka yapmayı bu sefer annen beğenmedi falan diyo
Eşim altını değiştirirken midesi bulanıyor ya sinir oluyorum
Benim neden bulanmıyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…