- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #53.141
ah canımmm yerim ben onu maaşallah :) Allah nazarlardan korusun
şu 40 konusunda benim kafam karıştı, bizim 40ımız bugün mü yarın mı acep ?
sen 17 Ağustosta mı doğum yaptın canım
canım benimkide öyle ağzının içine baktım yanaklarında beyazlık var ufak ufak.. sanırm pamukçuk olacagız.. karbonatlı suyla silmeye çalışıyorum ama kızım izin vermiyor yaygarayı koparıyor..
canım siz bebeklere zeytinyağı veriyor musunuz?
19 Ağustos aybikecim bugün 40. Gün olarak hesapladım ben ama
Değilim ki 40
Tam 40 sanırım bugün
Yarına doktor randevum var 40ın cuma bitiyo Cumartesi gel demişti
Bu arada çörek otu tarifini soran arkadaşlara sen ver canım
Çünkü sen de daha çok işe yaradı:)))
Bende senin tarifini yapmaya çalıştım ama sabah ezecek bi şey bulamadım
Havan yok evde
Biz de de işe yaradı ama ilk günkü gibi derin uyumadı bi daha
Gece uykumuz iyiydi gece 9 dan sabah 7 ye kadar uyudu
Şimdide ayağımda uyuyor sallıyorum
Derin uykuya geçeceğinden ümitliyim
Midem alt üst oldu yalnız bu çörek otu yüzünden
Daha kaç gün içebilirim bilmiyorum((
Aybike'cim Anni sorun biz de var. 1,5 saat meme verilir mi? Artik gucum kalmadi. Ya bizimki ehlikeyif yavaş yavaş çekiyor sutu anlamadım
Merhaba aybike.Bunu aç yada tok ne zaman içiyoruz? Günde kaç bardak içmeliyiz?Sizin bebekleriniz ayını doldurmuş benim bebeğim daha 15 günlük bi zararı olurmu?:18::18::18::18:canım ben daha etkili olur belki diye havanda dövdüm 1 yemek kaşığı çörek otunu, üstüne kaynamış su koyup soğuyana kadar beklettim
içtikten sonra kalan taneleri de balla karıştırıp yedim
gaz konusunda zaten harika, bide paşamı mışıl mışıl uyutuyor...bu saat oldu hala uykuda
Ilık duş ve uyku sütü arttırıyor.Duştayken göğüslerine masaj yap ve suyu omuzlarından tut.Süt çabuk insin diye yapıyorum bunu çok işe yaradı bende.Drun söylediği de buydu.Bi arkadaşım da meyvesuyu ve bisküvinin çok süt yaptığını keşfetmiş.Onu da dene istersen.kızlar benim artık midem bulanmaya başladı
sabahtan beri sütüm yok, yavruma 2 kere mama vermek zorunda kaldım..son 2 saat içinde humana içtim, çorba içtim, 2 lt su içtim, tahinli kurabiye yedim. bişey daha içersem kusucam artıkacaba azıcıkda olsa süt yapabilmiş miyimdir? mama vermek istemiyorum tekrar
Sen soruyordum sanırım . Ben gunde bir kere takviye veriyorum. Uzun süre aglayip huysuzluk ettiginde . Ac olduğunu anladığımda yani . Bugun 58. Gunümüz .
Emzirme ise 20 dk dan toplamda 40 dk . 2 hafta oncesine kadar bende 1 1,5 saat emziriyorum . Artık doymasada kesiyorum . 1 saat surekli emzirmelisin yerine 40 dk emziriyorum 20 dk sonra tekrar emziriyorum. Bur yerde okumuştum daha etkili diye. Gercekten şutum 2 hafta oncesine gore daha bol
valla benide terler bastı canım...pompayı alamadım hala, sağsam anlıycam sütüm az mı çok mu
sabahtan beri memelerim koptu mama vermicem diye
benimde dün aklıma o geldi, bugün lohusalık bitiyor ne halt edicem diye
valla canım seni nasıl teselli etsem bilemedim çünkü acı gerçek bu kilolar hemen gitmeyecek. baksana süt yapsın diye onu ye bunu ye...bide sezeryan diye 6 ay spor yok. işe başlıycam dolaptaki bir kıyafet bile olmuyor
bence biz bu göbekleri kabullenelim bir süre beraberiz
saç baş zaten gitti...offfff ya bende kadın olmayı özledim valla, bugün manikür yapıp oje süreyim bari. o da bir başlangıçtır
Merhaba aybike.Bunu aç yada tok ne zaman içiyoruz? Günde kaç bardak içmeliyiz?Sizin bebekleriniz ayını doldurmuş benim bebeğim daha 15 günlük bi zararı olurmu?:18::18::18::18:
Ilık duş ve uyku sütü arttırıyor.Duştayken göğüslerine masaj yap ve suyu omuzlarından tut.Süt çabuk insin diye yapıyorum bunu çok işe yaradı bende.Drun söylediği de buydu.Bi arkadaşım da meyvesuyu ve bisküvinin çok süt yaptığını keşfetmiş.Onu da dene istersen.
Kızlar ben yine birşey sorcam
Kızım birkaç gündür ağzını kopurtuyor . Tükürüyor gibi sanki.
Neden olabilir bir fikriniz var mı ?
Canim cok saol ilgin icin. Doymasa da kesiyorum diyorsun. Peki duruyor mu? Ben 40 dakika versem kiyametleri koparir bizim ki.
Öncelikle uzun zamandan sonra herkese merhaba .
1 Ağustos'ta planlanan doğumdan 4 gün önce dünyaya geldi oğlum .
Gaz sancısı çok oluyordu , ıkınıyor , huzursuz , ağlamalar ; dr.'a kontrole götürdüğümüzde erkek çocuklarda gaz sancısı çok olur dedi .İdrara da bakalım dedi ve idrar yolu enfeksiyonu çıktı ; antibiyotik verdi . Daha 1 aylık bebeğe antibiyotik hemen başlamak istemedik ; farklı dr'a götürdük ; 3 kez daha tahlil yaptırdık ; kesin bakteri üremedi , kontamine oldu , bu durumda kesin sonuç için ya bakteri var ya yok denmesi lazım , tekrar tahlil yaptırdık bu sefer ilk seferden farklı bakteri ürediğini gördük ve antibiyotiğe başladık , 10 gün tedaviden sonra 3 gün ara verip tekrar tahlil yaptık ve üreme olmadı :)
Ikınmalarını , uyumamalarını sadece gaz sancısını bağlamayın gerçi aylık kontrollerde idrar tahlili yapılıyor ama geciktirmeyin bence .
Geçen hafta ağızda köpürme bizde de oldu , reflü olabileceğinden şüphelendim . Ki yanılmadım dr'umuz reflü dedi . Bu da kolik gibi bir aşama geçecek , sadece önlemlerle fazla sıkıntı yaşamaz . 30 derece eğimli yastık , gazını sırta vurarak çıkartmama gibi .
Her belirti hemen o nedendendir diyemeyiz ama yaşadığım için söylemek istedim .
canım senin bebeğin ne kadarlıkken başladın gezmeye benimki 37 günlük
kızlar daha önce demiştim gerçi açık sarı parçacıklar var kakasında diye, bazılarınızda da oluyormuş...
bugün temizlerken kristal gibi renksiz parçalar gördüm minik minik, bu ne ola şimdi?
sizin başınıza geldi mi?
offf Allahım birgün oturup bok inceleyeceğim, üstüne yorum yapacağım hiç aklıma gelmezdi. bu annelik daha neler yaşatacak bakalım
haydaaa şimdi netten bakıyordum, o parçalar kakadan değil idrardan da olabilirmiş...iyi de bide neden olduğunu yazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?