- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #53.161
Eki Görüntüle 815547
Bu da benim minnoş
Bugün 40. Günümüz
Kızlar çok seviniyorum uyuma haberlerine
Inşallah hep işe yarar
Sizin bebişleriniz uyudukça benimki de uyur inşallah
Maşallah canım kızına benim kızımında aynı çilek elbiseden var :)Eki Görüntüle 815572 buda benim minnoş ikra'm kızlar maşallah kızıma bugün 58 günlük olmuşuzDhuysuz karıncam benim
birde canım üstüne ne giydiriyorsun ne örtüyorsun çıkarken. ben çok acemiyim bir de ilk çocuk olunca. bebek arabasını da dışarda ilk kullanmamız olcak
Kızlar bu arada hıZla kilo vermek sütü azaltırmıki
Ben de çok hızlı veriyorum 25 kilo alıp 72 kiloolmuştum
Normal kilom 50 ama 47 ile hamile kaldım
Doğumda 15 kİlom gitti
Bu ay da baya vermişim
Şimdi 53-54 falanım
50 nin altına düşmek istemiyorum
47 kiloyla kadın gibi durmuyorum hiç ne kalça kalıyo ne göğüs
Ama bu gidiş yine 50nin altına düşeceğimi gösteriyor
Sütüm azalırmı ki
47-46 kilo olunca çok kötü gözüküyorum
Oturup hergün yarım kilo baklava mı yesem hem süt yapıyormuş
Bi arkadaşa doktoru tavsiye etmiş
Otur yarım kilo baklava ye hergün demiş
Tamam bende yarım bardakla başlayım.Çünkü tarçın da yiyorum.İkisi beraber ağır olabilir kuzuma.çok saol tavsiyelerin için, hemen deneyeceğim..bu hafta resmen savaş veriyorum sütümle
canım ben sabah ve gece olmak üzere günde 2 su bardağı içiyorum. tok karna içiyorum çünkü tadı felaket, açken fena mide bulantısı yapıyor
dediğin gibi benim paşa biraz daha büyük, 40 günlük oldu...bilemedim 15 günlükken ağır gelir mi diye. bence yarım bardak iç önce bi bak bakalım
sonuçta bebeğe içirmiyorsun, sen kendin içiyorsun oyüzden bi zararı olmaz diye düşünüyorum ama net konuşmam yanlış olur. bebeğinin sağlığı ile ilgili yanlış bişey söylemek istemem
Dün drumuza sordum ben bu soruyu.Sadece süt içtiği sürece böyle olacak dedi.Rengi yeşile dönerse veya kan gelirse tehlikeli dedi.Yoksa normalmiş.Benimkininki de portakal kabuğu renginde oluyor.Ve çok sulu.İshal oldu sandım ben.İçin rahat olsun.kızlar daha önce demiştim gerçi açık sarı parçacıklar var kakasında diye, bazılarınızda da oluyormuş...
bugün temizlerken kristal gibi renksiz parçalar gördüm minik minik, bu ne ola şimdi?
sizin başınıza geldi mi?
offf Allahım birgün oturup bok inceleyeceğim, üstüne yorum yapacağım hiç aklıma gelmezdi. bu annelik daha neler yaşatacak bakalım
Kızlar bu arada hıZla kilo vermek sütü azaltırmıki
Ben de çok hızlı veriyorum 25 kilo alıp 72 kiloolmuştum
Normal kilom 50 ama 47 ile hamile kaldım
Doğumda 15 kİlom gitti
Bu ay da baya vermişim
Şimdi 53-54 falanım
50 nin altına düşmek istemiyorum
47 kiloyla kadın gibi durmuyorum hiç ne kalça kalıyo ne göğüs
Ama bu gidiş yine 50nin altına düşeceğimi gösteriyor
Sütüm azalırmı ki
47-46 kilo olunca çok kötü gözüküyorum
Oturup hergün yarım kilo baklava mı yesem hem süt yapıyormuş
Bi arkadaşa doktoru tavsiye etmiş
Otur yarım kilo baklava ye hergün demiş
bende günde 2 kere içiyorum
Yok cnm ben vermiyorum ama verenler var
haydaaa şimdi netten bakıyordum, o parçalar kakadan değil idrardan da olabilirmiş...iyi de bide neden olduğunu yazsa
Kızlar ben yine birşey sorcam
Kızım birkaç gündür ağzını kopurtuyor . Tükürüyor gibi sanki.
Neden olabilir bir fikriniz var mı ?
Cnm sende bnm gbisin..bnde 50nin altina dusmek istemiyrm ama 49um suan..46 kilodada cok asiri zayif durmuyrm.boyum 1.55 kisa oldgmdan belki senn boy kac..bde bnde cok hzli kilo verdm sutumde azalma olmadi bununla ilgisi olmz bnce raht ol
ben zeytinyağı verdiğim zamanlarda köpükleniyordu da o yüzden dedim.
Ben de kısayım canım 1.60ım
50kilo tam oluyo
47 kilo da34 bedenleri bile dolduramıyorum
Hatta 53 kiloyla biraz dolgun gözüküyorum benim hoşuma gidiyor da eşim zayıf seviyor
Sen daha verme kilo
Insan 1ayds 6 kilo verirmi ya
Bu ay da 6 gitse. Geriyebi şey kalmıyor
Sabahları göbek içe göçüyo
Akşama doğru biraz çıkıyor
Ama çok şekilsiz göbeğim
Göbek deliğim yanardağ ağzı gibi
Bide o çizgi var bir de karnım koyukahverengi açılmadı hala
sanırım adet oldum bu kadar erken oluomuki kızlar yaa
canım biz bir aylık oldugunda kestirdik ozaman mevlüdünüde okuttuk ve gelenlere ikram ettik..
akika kurbanının etinden herkes yiyebilir adak gibi bir kısıtlaması yok..
amin canım teşekkür ederim... doğumdan buyana iki hftada bir çıktım o çatalakanamamın rengi koyu renkteydi ama doğumdan snra 4-5. gün pembe kan gördüm ayna ile bi baktım göz gibi açıklık var ertesi gün dr gittim doktor söyledi iltihap oldugunu ve ondan dolayı açıldgını..
bugn tekrar gittim doktora açılan dikiş yerini yeniden dikmeyecekmiş toparlmş artık kendini dedi inşallah bir problem yaşamyız bidaha
haydaaa şimdi netten bakıyordum, o parçalar kakadan değil idrardan da olabilirmiş...iyi de bide neden olduğunu yazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?