2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Eki Görüntüle 815547

Bu da benim minnoş
Bugün 40. Günümüz

Kızlar çok seviniyorum uyuma haberlerine
Inşallah hep işe yarar
Sizin bebişleriniz uyudukça benimki de uyur inşallah

Maşallah kuzuma yesin onu teyzesi oyy oyy gülermiş de :)

Eki Görüntüle 815572 buda benim minnoş ikra'm kızlar maşallah kızıma bugün 58 günlük olmuşuzDhuysuz karıncam benim
Maşallah canım kızına benim kızımında aynı çilek elbiseden var :)

birde canım üstüne ne giydiriyorsun ne örtüyorsun çıkarken. ben çok acemiyim bir de ilk çocuk olunca. bebek arabasını da dışarda ilk kullanmamız olcak

Evde giydirdigimden farkli bisey giydirmiyorum canim penye battaniyeye sariyorum bide ama burda daha havalar fazla soguk degil birde bebek arabasinin uzerinden ince bi tulbent atiyorum hem nazar degmesin hemde ruzgatdan korusun diye

Kızlar bu arada hıZla kilo vermek sütü azaltırmıki
Ben de çok hızlı veriyorum 25 kilo alıp 72 kiloolmuştum
Normal kilom 50 ama 47 ile hamile kaldım
Doğumda 15 kİlom gitti
Bu ay da baya vermişim
Şimdi 53-54 falanım
50 nin altına düşmek istemiyorum
47 kiloyla kadın gibi durmuyorum hiç ne kalça kalıyo ne göğüs
Ama bu gidiş yine 50nin altına düşeceğimi gösteriyor
Sütüm azalırmı ki
47-46 kilo olunca çok kötü gözüküyorum
Oturup hergün yarım kilo baklava mı yesem hem süt yapıyormuş
Bi arkadaşa doktoru tavsiye etmiş
Otur yarım kilo baklava ye hergün demiş

boyun kaç canım ?

maşallah ne güzel kilo veriyorsun ben 72-73 de kaldım :) 82 ile girmiştim doğuma :)
kilo vermek için bu yaşıma kadar birşey yapmadım şimdide yapmıyorum :) 6 aydan sonra belki ekmeği biraz kesebilirim ve spor yapabilirim :)
eğer yemeğinden kesmiyorsan sütünün azalacağını sanmıyorum.

Tamam bende yarım bardakla başlayım.Çünkü tarçın da yiyorum.İkisi beraber ağır olabilir kuzuma.
Çok sağol :)

Dün drumuza sordum ben bu soruyu.Sadece süt içtiği sürece böyle olacak dedi.Rengi yeşile dönerse veya kan gelirse tehlikeli dedi.Yoksa normalmiş.Benimkininki de portakal kabuğu renginde oluyor.Ve çok sulu.İshal oldu sandım ben.İçin rahat olsun.

Cnm sende bnm gbisin..bnde 50nin altina dusmek istemiyrm ama 49um suan..46 kilodada cok asiri zayif durmuyrm.boyum 1.55 kisa oldgmdan belki senn boy kac..bde bnde cok hzli kilo verdm sutumde azalma olmadi bununla ilgisi olmz bnce raht ol

Kızlar ben yine birşey sorcam

Kızım birkaç gündür ağzını kopurtuyor . Tükürüyor gibi sanki.

Neden olabilir bir fikriniz var mı ?

Bizde de basladi canım aynı sorun. Ve emme istegi artti. Elini emiyor.omuzuma aliyorum omzumu emiyor. Ilk zamanlar emzigi reddetmisti.simdi versem kabul eder sanirim :)
Sütünü sagan anneler bir sey sormak istiyorum. Sagdigim sutu bir gun Dolapta beklettikten sonra buzluga atabilir miyim yoksa direk mi atmam gerekir?sonucta isyerinde saginca da aksama kadar bekletip akşam dolaba koyacagim.

Bu corek otunu nasil yapiyoruz kizlar bi el atın :) suya atip kaynaytip suyunumu iciyoz uykumu yapiyo neye iyi geliyo:)

Cnm sende bnm gbisin..bnde 50nin altina dusmek istemiyrm ama 49um suan..46 kilodada cok asiri zayif durmuyrm.boyum 1.55 kisa oldgmdan belki senn boy kac..bde bnde cok hzli kilo verdm sutumde azalma olmadi bununla ilgisi olmz bnce raht ol

Ben de kısayım canım 1.60ım
50kilo tam oluyo
47 kilo da34 bedenleri bile dolduramıyorum
Hatta 53 kiloyla biraz dolgun gözüküyorum benim hoşuma gidiyor da eşim zayıf seviyor
Sen daha verme kilo
Insan 1ayds 6 kilo verirmi ya
Bu ay da 6 gitse. Geriyebi şey kalmıyor
Sabahları göbek içe göçüyo
Akşama doğru biraz çıkıyor
Ama çok şekilsiz göbeğim
Göbek deliğim yanardağ ağzı gibi
Bide o çizgi var bir de karnım koyukahverengi açılmadı hala

Cnm aynen gobek deligm kapkara..czgide duruyo...bnmde karin icine cokuyo ama sezeryan gobegi duruyo.bi garip bsey..61le doguma grdm 49um..birden verdk cnm galiba..gucsz kaliriz biraz bogaza bkmak lazim bu bebislerle nasi olursa...bnm esimde smdi etlendin iyi oldn diyo..47ye gore etliyim:-D eskiden asiri zayiftn diyo..50den assa inme diyo bna

sanırım adet oldum bu kadar erken oluomuki kızlar yaa

canım malesef.. benim loğusa kanamam 44 gün sürdü ve 49. gün adet oldum.. loğusalıktan sonra 1 kere adet olunurmuş. eğer sütümüz korursa bebek sütten kesilene kadar olmazmışız. ama böyle her ay düzenli düzensiz adet olma ihtimali de var bende tam pedden kurtuldum diye sevinirken şuan 5 gündür adetliyim.. sanırım bu da uzun sürecek gibi

çok sevindm canım kurtulmuşsun. bugün bnde baktım aynada iç tarafta kabarık kabarık göründü benimki de annem normaldr o kabarıklık dedi ama sanırım bende gidicem gbi yne doktora.((

Hamilelikte 9 kilo aldım ; 38.haftada doğum yaptım . Doğumda 7 kilosu gitti . 5 gün sonra 2 kilo da gitti .
Şimdi de hamile kaldığımdan 2 kilo daha zayıfım . Tartıda durum iyi ama göbek var ; pantolonlar göbekten zor kapanıyor , şu göbekte biraz gitse keşke .

Önceden günde 2-3 saat uyku ile duran biriyken şimdi hep uyumak istiyorum

Sütünü sağan arkadaşlar bir memeyi kaç dakika sağıyorsunuz ne kadar süt geliyor ?

biz gezdik geldik teyzelerr...pazarda şöyle bir dolaştık 40-45dk da gelmişiz. genelde uyudu minikim eve gelince uyandı bende fırsat bu fırsat deyip bi de bıcı bıcı yaptırdım ilk kez tek başıma. bugün bizim ilklerimizin günü ilk pazar gezmemiz ilk yalnız duşumuz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…