2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tek basina nasi yaptin yaaaa file mi var? Bizim kuvet kocaman file bulamiyorum

Tek basina nasi yaptin yaaaa file mi var? Bizim kuvet kocaman file bulamiyorum

filede yaptırdım canım yoksa yaptıramazdım. biz acık kilo aldk sanırım boyun altı çok pişiyor hametan sürüyorum ama pek işe yaramadı.ee her zamanda birini bulmak zor banyo yaptırırken.artık kendi ayaklarımızın üzerinde durmalıyız dedim.

Off ya fenalık geldi sabahtan bu yana 30dk ancak uyudu paşa...
Sürekli emiyor kusuyor ağlıyor...
Çamaşır atmıştım makineye 3 saat oldu hala asicam.
Çörekotu bir tek bizde ise yaramadı sanırım gerçi sadece bir kere içtim unutuyorum kocise aldirmayi.
Buarada Tuncel Kurtiz vefat etmiş çok üzüldüm.

Canim ben dun ilk defa sabah dolu iken tek gogsumu 10 dk sagdim 100 ml den biraz fazla cikti.

Aybikecim birkaç defa bizdede oldu, yumuşak jel gibiyse bezdendir. Bebek bezleri yada pedler sıvıyı jelleştirp hapsediyor( reklam gibi oldu biraz)

eğer öyleyse ayrıca sinirlenicem bez firmasına yarına doktor randevusu aldım diye
eczacımıza sordum protein fazlalığı yada idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi
ben yarın gideyim doktora da içim rahat etsin

Son düzenleme:

seninki zar zorda olsa kapanıyor en azından...benimki dizden yukarı çıkmıyor
göbek gitti ama bir toto yapmışım hiçbir kıyafet o engeli aşıpta belime ulaşamıyor

Kızlar ben bu sabah karın hareketlerine başladım. Bu göbekten kurtulmam lazım, gün boyu da korse takıyorum. Tatlıyı da azalttım mesela bugün sadece 1 kaşık tahin pekmez yedim. Bölgesel zayıflama istiyorum kollarım bacaklarım biraz kalınlaştı böyle dursa ne iyi olur, çok zayıftılar.

Bu arada İda şuan dönencesindeki ayıcıklarla konuşuyo

maşallah bebeğine... bişey sormak istiyorum kaç cm doğdu oğluşun şuan kaç cm? benim oğlumda 2 ekimde 2 aylık olacak ama boyu kısa gibi ve hiç uzamıyomuş gibi geliyo bana çok taktım kafaya

merhabalar,,

hayatını bir türlü düzene sokamayan ben iki gıdım sütle mastit oldum.

şöyleki gögüs uçlarım sağmaktan (pompa ile) öyle yara oldu ki ne kızıma verebildim nede makinada sağabildim. 3 gün elimle sağdım onu da tam yapamadım demekki sağ göğsüm 4 gün önce bi kalktım ciğerimi yakıyor. ellleyemiyorum bile. sagamaıyorum zar zor sıkıyım dedım tek damla düşmedi göğüs taş olmuşş!!!

neyse dr umla konuştum ant başlattı. sol göğüste oldu bir posta aynı durumdan. uçlarım felaket yara(( emziremiyorum sağamıyorum.

neyse kitleler azaldı şimdi ama bu seferde göğsümün kahverengi kısmı semsert kayış gibi. kahverengı kısmın etrafı kıpkırmızı. deli gibi kaşınıyorum. acaba mantar enf mu oldum ??

burdan bir iki arkadaş mantar enf oldu gogsum yazmıstı oyle bırsey hatırlıyorm. onların şikayeti neydi ne yaptılar lütfen yazar mısınız???

tanıyı kim koydu. kadın dogum drumu aradım mantar enf olsa atesın olurdu dedı. cıldıyeye gozuk ıstersen.....ptesıye kadar durumu takıp edıcem sıze bır sormak ısteıdm. lütfen deneyımlerınızı paylaşın.........

kafayı yemek uzereyım kolunuda sıcramış iki doktora goturdum biri ikac kullanma daha kucuk dedi diğeride ılac verdii kullan dedi

Maşallah İda'ya :)

Canım bende göbek ve basenlerden vermem gerek :) aslında kilom hiç görünmüyor alırken de odun gibi alıyorum yani her yerimden :)
Buarada sağlık ocağında ki ebeye sordum mekik filan çekebilir miyim diye 2 ay daha bekle dedi.
senin kaç ay oldu doğum yapalı:)

Ay masallah elif eceme canim simasi degismis sanki bana oyle geldii cokk tatli yaaa yesinlerr yesinler bitiremesinler

Benim daha 2 ay dolmadı netten doğum sonrası karın egzersizi buldum onu yapıyorum mekik kadar ağır hareketler değil bir de karın bölgeme dairesel hareketlerle 5 dak kadar masaj yapıyorum o kısımdaki kan dolaşımını artırmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…