- 28 Temmuz 2011
- 959
- 114
- 73
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #53.201
cnm bunu neden sormuştun ki? az mı geldi sana:26:Canim 15-20 dakika tek gogus mu?
biz gezdik geldik teyzelerr...pazarda şöyle bir dolaştık 40-45dk da gelmişiz. genelde uyudu minikim eve gelince uyandı bende fırsat bu fırsat deyip bi de bıcı bıcı yaptırdım ilk kez tek başıma. bugün bizim ilklerimizin günü ilk pazar gezmemiz ilk yalnız duşumuz :)))
merhaba ktre nasılsın doğumun nasıl oldu bebiş nasıl
çok sevindm canım kurtulmuşsun. bugün bnde baktım aynada iç tarafta kabarık kabarık göründü benimki de annem normaldr o kabarıklık dedi ama sanırım bende gidicem gbi yne doktora.((
maşallah bebeğine... bişey sormak istiyorum kaç cm doğdu oğluşun şuan kaç cm? benim oğlumda 2 ekimde 2 aylık olacak ama boyu kısa gibi ve hiç uzamıyomuş gibi geliyo banaçok taktım kafaya
cnm bunu neden sormuştun ki? az mı geldi sana:26:
oh oh oh maşallaaahh..darısı başımıza inş...hem gezmiş tozmuşsunuz, hem bıcı bıcı bzde hep babaanne ve baba yıkadı ben çk korkuyorum düşürmekten :18:
bzde akşam eşimin bi ark. gideceğiz yeni evlendiler ilk gidişimiz Furkiş gündüz ii uyudu akşam bizi rezil etmez inş.:18: 37. günümüz artık babaanne dışında bi yere de çıkalım di mi cnm:26:
bende bugün oldum adet yasanırım adet oldum bu kadar erken oluomuki kızlar yaa
Bizde de basladi canım aynı sorun. Ve emme istegi artti. Elini emiyor.omuzuma aliyorum omzumu emiyor. Ilk zamanlar emzigi reddetmisti.simdi versem kabul eder sanirim :)
Sütünü sagan anneler bir sey sormak istiyorum. Sagdigim sutu bir gun Dolapta beklettikten sonra buzluga atabilir miyim yoksa direk mi atmam gerekir?sonucta isyerinde saginca da aksama kadar bekletip akşam dolaba koyacagim.
canım sende mi 21 ağustosda doğum yaptın? bizim 37. gün benm hesaplarıma göre.
bnm 22 ağustos cnm bi gün var aramızda
bende bugün oldum adet ya
canım aynen dedigin gibi emme isteği arttı eldivenini emiyor sinir oluyorum eldiveni emmektense emzik emsin diye emzigini veriyorum...
geçen akşam babasının kolunu kapmış adam ilkten bi korktu şaşırdı gülmekten kırıldıkyanağımı uzattım ağzına hemen emiyo :)
cnm bunu neden sormuştun ki? az mı geldi sana:26:
oh oh oh maşallaaahh..darısı başımıza inş...hem gezmiş tozmuşsunuz, hem bıcı bıcı bzde hep babaanne ve baba yıkadı ben çk korkuyorum düşürmekten :18:
bzde akşam eşimin bi ark. gideceğiz yeni evlendiler ilk gidişimiz Furkiş gündüz ii uyudu akşam bizi rezil etmez inş.:18: 37. günümüz artık babaanne dışında bi yere de çıkalım di mi cnm:26:
Canım 49 cm doğdu.Ilk ay 7 cm bu ayda 2 cm uzadı.
Yahu siz mi çok hamaratsınız,ben mi fos anne çıktım.kızlar ne bu muhabbet,Allah artırsın ama hem bebeklere bakıp,hem yemek işleri hem de ev işlerini yetiştirip nasıl vakit buluyorsunuz buraya yazmaya.ben aynı sayfayı olurken bile kaç kere kalkıp oturuyorum.muhabbete nasıl katıılasım var ama popişimi koyucak vakit yok.ev işini biliyorsunuz hayatta dert etmem ama gelen giden olunca bişeyler yapmasan olmuyor.yemeğide kv yapıyordu ama 2 gündür bende bişeyler yapıyorum.sırf sütüm artsın diye uğraşıyorum,artmasada en azından besleyiciliği yüksek olsun.ben günde 60'ar cc'den 200 cc mama vermek zorunda kalıyorum çünkü 5 dakika olmadan dolu zannettiğim göğsümü bitiriyor Melis'im.ucunu sıkıyorum bişey yok.mamaya başladığımızdan beri yanaklarımız döküp kilo aldık ki 25 günlük olmamıza rağmen daha 600 gr almışız.çocuk aç aç uyumaya çalışıyormuş.çörek otunu 2 gündür bende yapıyorum ve işe yaradı gerçekten ama vicdanda yapıyorum biraz.uyurken çok özlüyorum çünkü,uyumayıncada tam tersi gerçi.kilo konusuna gelincede bendede o feci göbek var.hamilelikte 9 kilo aldım,hiç almadın kilo süpersin,neler yiyorsunda böylesin diyen insanların karşısında soyunasım geliyor.
Saglik ocağından geldim şimdi . Kızım 5100 Gr 58,5 cm olmuş. Cok şükür guzel büyümüş :)
Arastam,
Bugun bizim kızlara birşey oldu herhalde. İnci'de sabah beşiğinde ari maya asılı ona gülücük atıyordu :)
Yerim ben onları yer :)
Kizlar bu corekotunun tadi gayet iyi siz bide kimyon cayi yapinda onu icin kotu tad gorun:)
kimyon çayı ne iyi geliyor?
valla ben içerim, mide midelikten çıktı artık tadları algılayamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?