2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim 15-20 dakika tek gogus mu?
cnm bunu neden sormuştun ki? az mı geldi sana:26:

oh oh oh maşallaaahh..darısı başımıza inş...hem gezmiş tozmuşsunuz, hem bıcı bıcı bzde hep babaanne ve baba yıkadı ben çk korkuyorum düşürmekten :18:

bzde akşam eşimin bi ark. gideceğiz yeni evlendiler ilk gidişimiz Furkiş gündüz ii uyudu akşam bizi rezil etmez inş.:18: 37. günümüz artık babaanne dışında bi yere de çıkalım di mi cnm:26:

merhaba ktre nasılsın doğumun nasıl oldu bebiş nasıl

selam beyonce iyiyim çok şükür.normal doğum yaptım şar hastanesinde.ilgi alaka cok iyiyiydi korktuğum gbi olmadı.bebişde iyi çok şükür sıkıntı olmadı.sen nasılsın doğumun nasıldı? ben 4 eylülde doğum yaptım seninki zamanında mı geldi? benim daha sancılarım yoktu 41 .haftadaydık doğumu bi ilaçla başlattılar

kızlar selamm nasılsınız bakalım ben cok yorgun oluyorum topiğe ölesine girip okuyup çıkmak zorunda kalıyorum ama hep aklımdasınız iyiki ağustos anneleri olarak buradayız her konuda paylaşımda bulunabiliyoruz ve güzel arkadaşlıklarımız var tanımasakta birbirlerimizi ...içimden bunlar geldi bi an kızlar öpüyorum hepinizi..

çok sevindm canım kurtulmuşsun. bugün bnde baktım aynada iç tarafta kabarık kabarık göründü benimki de annem normaldr o kabarıklık dedi ama sanırım bende gidicem gbi yne doktora.((

teşekkür ederim canım.. annenin dedigi gibi normaldir.. kokulu sarı akıntı açıklık olmayınca endişe etme ama yinede konrtol ettirsen zarar gelmez :)

canım sende mi 21 ağustosda doğum yaptın? bizim 37. gün benm hesaplarıma göre.

sanırım adet oldum bu kadar erken oluomuki kızlar yaa
bende bugün oldum adet ya

canım aynen dedigin gibi emme isteği arttı eldivenini emiyor sinir oluyorum eldiveni emmektense emzik emsin diye emzigini veriyorum...
geçen akşam babasının kolunu kapmış adam ilkten bi korktu şaşırdı gülmekten kırıldık yanağımı uzattım ağzına hemen emiyo :)

Saglik ocağından geldim şimdi . Kızım 5100 Gr 58,5 cm olmuş. Cok şükür guzel büyümüş :)

Arastam,

Bugun bizim kızlara birşey oldu herhalde. İnci'de sabah beşiğinde ari maya asılı ona gülücük atıyordu :)

Yerim ben onları yer :)

Yahu siz mi çok hamaratsınız,ben mi fos anne çıktım.kızlar ne bu muhabbet,Allah artırsın ama hem bebeklere bakıp,hem yemek işleri hem de ev işlerini yetiştirip nasıl vakit buluyorsunuz buraya yazmaya.ben aynı sayfayı olurken bile kaç kere kalkıp oturuyorum.muhabbete nasıl katıılasım var ama popişimi koyucak vakit yok.ev işini biliyorsunuz hayatta dert etmem ama gelen giden olunca bişeyler yapmasan olmuyor.yemeğide kv yapıyordu ama 2 gündür bende bişeyler yapıyorum.sırf sütüm artsın diye uğraşıyorum,artmasada en azından besleyiciliği yüksek olsun.ben günde 60'ar cc'den 200 cc mama vermek zorunda kalıyorum çünkü 5 dakika olmadan dolu zannettiğim göğsümü bitiriyor Melis'im.ucunu sıkıyorum bişey yok.mamaya başladığımızdan beri yanaklarımız döküp kilo aldık ki 25 günlük olmamıza rağmen daha 600 gr almışız.çocuk aç aç uyumaya çalışıyormuş.çörek otunu 2 gündür bende yapıyorum ve işe yaradı gerçekten ama vicdanda yapıyorum biraz.uyurken çok özlüyorum çünkü,uyumayıncada tam tersi gerçi.kilo konusuna gelincede bendede o feci göbek var.hamilelikte 9 kilo aldım,hiç almadın kilo süpersin,neler yiyorsunda böylesin diyen insanların karşısında soyunasım geliyor.

Bir de ses geliyor şap şup gülmekten ölüyorum :) gören ac birakiyoruz zanneder.. emzik verdim bugün yine kabul etmedi. Kabul etseydi iyiydi :)

Az ve öz geldi. Ben de 20 Dk emzirmek istiyorum

Canım 49 cm doğdu.Ilk ay 7 cm bu ayda 2 cm uzadı.

Benim oğlum 52 cm doğdu ilk ay sağlık ocağında 56,5 ölçtüler ama doktor 53,5 ölçtü.. Çok dikkate alma ilk ay bacağını tam açmıyoruz zorlamıyoruz falan dedi.. Taktım kafaya bu ayda hiç uzamadı gibi geliyo bakalım 4 ünde doktora gitçez ..

Hahaha yalovacim benim gunüm emzirme üzerine kurulu oldugundan bir yandan emZirip bir yandan İnternet'e girebiliyorum. Hamaratlikla alakası yok. Ne yemek ne ev ısı. Mandıra işletiyor gibiyim

Oy maşallah ne güzel büyümüş kuzucuk Allah hep güldürsün onların yüzlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…