- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #53.221
Yahu siz mi çok hamaratsınız,ben mi fos anne çıktım.kızlar ne bu muhabbet,Allah artırsın ama hem bebeklere bakıp,hem yemek işleri hem de ev işlerini yetiştirip nasıl vakit buluyorsunuz buraya yazmaya.ben aynı sayfayı olurken bile kaç kere kalkıp oturuyorum.muhabbete nasıl katıılasım var ama popişimi koyucak vakit yok.ev işini biliyorsunuz hayatta dert etmem ama gelen giden olunca bişeyler yapmasan olmuyor.yemeğide kv yapıyordu ama 2 gündür bende bişeyler yapıyorum.sırf sütüm artsın diye uğraşıyorum,artmasada en azından besleyiciliği yüksek olsun.ben günde 60'ar cc'den 200 cc mama vermek zorunda kalıyorum çünkü 5 dakika olmadan dolu zannettiğim göğsümü bitiriyor Melis'im.ucunu sıkıyorum bişey yok.mamaya başladığımızdan beri yanaklarımız döküp kilo aldık ki 25 günlük olmamıza rağmen daha 600 gr almışız.çocuk aç aç uyumaya çalışıyormuş.çörek otunu 2 gündür bende yapıyorum ve işe yaradı gerçekten ama vicdanda yapıyorum biraz.uyurken çok özlüyorum çünkü,uyumayıncada tam tersi gerçi.kilo konusuna gelincede bendede o feci göbek var.hamilelikte 9 kilo aldım,hiç almadın kilo süpersin,neler yiyorsunda böylesin diyen insanların karşısında soyunasım geliyor.
Kızlar bu bebişler yüzünden hamur işine döndük çörekotları , kimyonlar
Bir de ses geliyor şap şup gülmekten ölüyorum :) gören ac birakiyoruz zanneder.. emzik verdim bugün yine kabul etmedi. Kabul etseydi iyiydi :)
Kimyon ne içinmiş canım ben onu kaçırmışım sanırım :)
Bilmem kii
onunda gazı iyi geldiği söyleniyor kızlar :)
canım malesef.. benim loğusa kanamam 44 gün sürdü ve 49. gün adet oldum.. loğusalıktan sonra 1 kere adet olunurmuş. eğer sütümüz korursa bebek sütten kesilene kadar olmazmışız. ama böyle her ay düzenli düzensiz adet olma ihtimali de varbende tam pedden kurtuldum diye sevinirken şuan 5 gündür adetliyim.. sanırım bu da uzun sürecek gibi
Minik cimcimelere bayildm kizlar..allah nazarlrdan saklasin..bzm agustos bebisleri biblo gbi masallah...hepsi birarada olucak teker teker isirican:-D AYBIKEE sende oglusunun resmini koyy:-D
kafayı yemek uzereyım kolunuda sıcramış iki doktora goturdum biri ikac kullanma daha kucuk dedi diğeride ılac verdii kullan dedi
Hazır vaktim varken fotoğraf da yükleyeyim kızlar biz ve minnak kuşumuz
Eki Görüntüle 816214 Eki Görüntüle 816215 Eki Görüntüle 816216
Herkes babasının kopyası diyordu ama sanki biraz değişmeye başladı ya da ben kendimi kandırıyorum
Bu yasıma kadar bir oss...k ile bu kadar ugrasacagimi ve küçük bir pirtta oh oh diye sevinecegimi bilmezdim. Esim diyor ki ben yapsam cok sinirlenirsin.
Bu arada bebegin alt temizliğini yaparken bebeğiniz kAkasini yaptı mı? Bizim bir iki defa feci sekilde üstümüz başımız battı. O degil bir kaka fiskiye gibi nasıl böyle fiskirtilabilir ben oğlumda gordum. Rahat 1 mt attitabiliyor:)
Herkes babasının kopyası diyordu ama sanki biraz değişmeye başladı ya da ben kendimi kandırıyorum
kızlar benim oğlum pek mi kısa acaba
40 günlük 54cm 4700gr...sizinkilerin boyu hep uzun galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?