2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de günüm günüme uymuyor canım biz henüz kırk günü deviremedik sanırım o yüzden bu halimiz :) Bir gün tam istediğim gibi oluyor kızımın emme ve uyuma saatleri sonraki gün felaket ağlamalar kucak istekleri vs. bi düzen oturtamadık yavaş yavaş olucak inşallah.

Kızlar dün kızımla en uzun gezmemize gittik ve ben mahfolmuş durumdayım lohusalığımı unutmuşum çok yürüdüğüm ve düşük bel kot giydiğim için sanırım dikiş yerim berbat ağrıdı bütün gece Eşime de dert yanamıyorum yoksa kızacak zaten zırt pırt gezmemize kızıyor. Dün gezmenin suyunu çıkardık surat yaptı zaten Neyse ki Asu hanım bütün gece usluydu hatta emmeye kaldırdım almadı ağzına akanları yuttu sadece azıcık azıcık okadar tüm uğraşlarıma rağmen uyanmadı tam 5 saat deliksiz uyudu

Bir de ses geliyor şap şup gülmekten ölüyorum :) gören ac birakiyoruz zanneder.. emzik verdim bugün yine kabul etmedi. Kabul etseydi iyiydi :)

emziği ilk verdiğimde bizimkide kabul etmedi midesi bulandı bi görsen öğürüyo felan yani.. neyse şimdilerde daha iyi alıyor.. büyük konustum emzik vermicem diye ama sakinleşmesine faydası oluyor.. yoksa elini emecek..

onunda gazı iyi geldiği söyleniyor kızlar :)

Bu yasıma kadar bir oss...k ile bu kadar ugrasacagimi ve küçük bir pirtta oh oh diye sevinecegimi bilmezdim. Esim diyor ki ben yapsam cok sinirlenirsin.

Bu arada bebegin alt temizliğini yaparken bebeğiniz kAkasini yaptı mı? Bizim bir iki defa feci sekilde üstümüz başımız battı. O degil bir kaka fiskiye gibi nasıl böyle fiskirtilabilir ben oğlumda gordum. Rahat 1 mt attitabiliyor:)

benimkide daha geçmemişti tam amaşimdi bildğn adet oldum demekki öle 1 yıl adet olmamalar falan benim için hayal

Minik cimcimelere bayildm kizlar..allah nazarlrdan saklasin..bzm agustos bebisleri biblo gbi masallah...hepsi birarada olucak teker teker isirican:-D AYBIKEE sende oglusunun resmini koyy:-D

teşekkür ederiz teyzesi

kafayı yemek uzereyım kolunuda sıcramış iki doktora goturdum biri ikac kullanma daha kucuk dedi diğeride ılac verdii kullan dedi

cnm çok geçmiş olsun inşallah geçer,bizde güneşe çıkınca oluo yanaklarımız kıpkırmızı

Hazır vaktim varken fotoğraf da yükleyeyim kızlar biz ve minnak kuşumuz

Herkes babasının kopyası diyordu ama sanki biraz değişmeye başladı ya da ben kendimi kandırıyorum

Adet olan arkadaşları duyunca şaşırıyorum. Ben bu yasıma kadar dogum sonrası 40 günlük sure bitince süt kesilene kadar ya da azalana kadar adet olunmaz diye biliyordum. Yanlış biliyormuşum demek

Kizlar merhaba,

Corekotunu ben su sekilde kullaniyorum: tavada kavurup zeytin yagina katiorum. Bu sekilde 2 kucuk sise hazirladim, bir tanesi agiz bir tanesi vucut icin. Her gun cocugun poposuna suruyorum ve kucuk parmagima damlattigim yagi emdiriyorum kizima. Cok sukur hic sorunumuz olmadi bu gune kadar. Ben kendimde yiyorum ama bu sekilde kizima vermek daha pratik ve hizli etkili oluyor.

Her gun 2 su bardagi da ihlamur iciyorum sut icin, cok faydasini gordum. Ancak yesilligi cok yedigimde cocugumunda kqrni yumusacik oluyor. Rahatca kakasini yapiyor ikinip morarmadan.

Son düzenleme:

benim kız iki kere yaptı :) bi halıya geldi birde koltuğa :)

maşallah bebeğine :)

Kızlar kafayı yeme uzereyim. Sabah 9 da kalkan oğlum kucakta vs olmak üzere sabahtan beri toplam yarım saat anca uyumuştum. Saat olmus 21:30. 1 aylık cocuk 12,5 saati nasıl uykusuz geçirir. Suan da direniyor uyumamdan icin. Çörek otu rezene hepsini denedim. En istemediğim şeyi yapıyorum ilk defa ayağımda salliyorum. Ama yine cin gibi bakıyor ve vizir vizir vizirdaniyor. Hey Allahım

maşallah canım bebşine çok tatlı. buarada benim kızmıda herkes babasına benzetiyor. özellikle kayınvalidem üstüne basa basa hiçbiryeri sana benzememiş dedi. bende normal ağaç kovuğundan çıktı zaten o dedim :) elleri parmakları tırnakları tıpkı ben oysa ki...

Kizlar ben corekotunu bir cay kasigi suyla birlikte yutuyorum.onun da faydasi oldu.cayin tadini begenmeyenler denesinler.cignemeden yutuyorum.bir kere cignedim cok aci geldi simdi yutuyorum.saat 4 gibi aliyorum iki gecedir rahatiz bakalim tesaduf mu degil mi?

Banada bir arkadasım kimyon çayının gaz icin mucize olduğunu iddia etmişti hatta bir bardak hazırladı . Gercekten igrencti.(öyle kolay kolay herseye iğrenç demem ) o gun ishal olmuştum ona bağladığım icin icmeye devam etmedim.

My honey,

Sen birde kızımın fiskirtmalarini görsen kaka ile banyo yaptırıyor bana :) gazdan tazikli geliyor diye yorumladım ben

Gunebakan,

Maşallah canım Sizede guzel kizina da. Allah bahtını açık etsin.

Arkadaslar sıfır numara bir kulotlu corap buldum mahalle arası biryerden tavsiyeniz üzere o da büyük geldi güya üstünde 45 cm 68 cm arası diyor . Benim kızın bacakları kisa galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…