2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

15 gun once 5 kiloyduk, huggies 3 kullaniyoruz. Azicik buyuk ama sizdirmiyor

Allah rızası için bide onun tarifini verin bari...çörek otu uyutuyo ama ilk gaz konusundaki performans ilk günki gibi değil

Aynı mantık bir kasık kimyonu bir bardak kaynamış suya koyup 10 dk bekletip suzmeden iciyorsun.

Ama arkadaslar bu tarz çayları doktor onayı olmadan içilmesi taraftarı değilim. Kas yapayım derken göz çıkarmayın .

Sonuçta hangi miktarda içilmedi gerektiği önemli belki surekli içirdiğinde yan etkisi vardır.

Bazılarımız abartabilir falan doktordan onay alın once bence

Az ve öz geldi. Ben de 20 Dk emzirmek istiyorum

öz mü bilemiyorum ama az galiba:26: ama sütüm o kadar, heralde doymasa ağlar açım diye..bilmiyorum ki..

kızlar benim oğlum pek mi kısa acaba
40 günlük 54cm 4700gr...sizinkilerin boyu hep uzun galiba

cnm bnm Furkiş de 37.gün en son pztsi ölçüldü 54cm kilosuda 4200..

iyi geceler kızlar nicedir sadece okuyabiliyorum yazdıklarınızı..bi türlü fırsat bulup yazamadım.

fotoğraflara bayıldımm bizim ağustos böceklerinin çiçeklerinin hepsi de birbirinden güzel ve yakışıklı maşallahhh

bize gelincee.. bugün 43 günlük olduk.. gitgide büyüyoruz.. artık beni tanıdığına eminim :) mesela açsa ve ağlıyorsa beni görünce o ağlama dudak büzüp kendini acındırma moduna dönüşüyor o kadar komik ve tatlı kiii :)

gaz sancılarımız da oluyor haliyle..ama çok da değil nazar değmeyim.. sab simplex kullanıyorum 1 haftadır. sanırım işe yarıyor. kendi kendine miss gibi (!) gazlar kakalar yapıyor oğlum büyük adam gibi sesler çıkarıyor yaparken. çok gülüyoruz babasıyla :)
eşim sağ olsun gerçekten çok yardımcı oluyor işten saat 8 buçukta gelmesine ve sabah 7 de uyanmasına rağmen.. sen gece sürekli uyanırken benim yatmam kötü hissettiriyor dedi bi ara :) gaz çıkarma misyonu ona ait mesela.. akşamlarımız keyifli geçiyor altın topumuz sayesinde

bu arada bu çörek otu olayını ben de denedim bugün. ama maalesef bizde işe yaramadı. oğlum artık gündüzleri çok az uyuyor. toplasam 1,5-2 saat.. önceden emer uyurdu ne güzel.. 40 ından sonra cozuttu bizim böcük

göğüs yaralarından hala muzdarip olan bi ben varım herhalde topikte.. hala iyileşemediler tam olarak. dün dr.kontrolüm vardı. 2 ayı geçtikten sonra rahatlarsın dedi. bekliyoruz bakalım..

uykusuzluk, yorgunluk had safhada ama onun küçücük bir tebessümü bile mutluluk manyağı olmama yetiyor.. iyi ki doğurmuşum bu meleği diyorum hep..

bizde durumlar böyle kızlar.. sizlerden pek de farklı değil yani :)
kıpraşmalar başladı ben şimdilik kaçarrr :) öpüldünüüzzzzzzzz

Benim kızın da elleri ayakları bana benziyor ama elinde eldiven ayağında çorap olduğu için açıp gösterip bakın aynı ben diyemiyorum ama babası daha ilk günden ayakları aynı sen demişti en azından o biliyor

Merhabalar 23 Ağustos'da oğlumu kucağıma aldım. Daha önce Eylül annelerine baktım ama çok sarmadı sizi okuyunca birden sıcaklık hissettim yazayım dedim:) benim ikinci bebeğim. 2,5 yaşında bir kızım var. Tabi çok zorlanıyorum. Kızımda gıda alerjisi vardı oğlumda da var malesef diyet yapıyorum. Sütümden ona geçiyor. Mukuslu kaka, yüzde egzama gibi belirtileri oluyor. Bilgi vermek istedim. Yine ayrıntılı yazarım tabi aranıza kabul ederseniz:)

hoş geldin aramıza asaely :) ne güzel maşallah 1 oğlun 1 kızın olmuş

Kesinlikle haklısın parmecim
Ben de yazdım burda ama çok keskin ve etkili bir bitki olduğu içinde aklımda soru işaretleri yok değil
Doktora sormadan kullanmamak gerek
Bizim doktorumuz Tunus'ta Anason tohumu çok popüler olduğundan bebeğe Anason çayı verebileceğimi söylemişti hem de 50 cc falan
Ben 5-6 çay kaşığı verdim sadece ve her seferinde bebeğim ağız dolusu kustu
Doktora sordum tekrar bi daha verme alerji yapmış olabilir dedi
O nedenle doktora sorarak yaptığımız şeylerde bile dikkatli olmalıyız

Çörek Otu Yağı Faydaları | Çörek Otu kızlar sonuna doğru okyun çörekl otunun yan etkisine dikkat edin

paylaşım için teşekkürler...yalnız bende bir noktayı hatırlatmak isterim...
özellikle bitkilerin yağları kullanılırken dikkat edilmelidir...ancak tüm bitkilerin tohumları, etli kısmı ve yağlarının faydaları ve yan etkileri aynı bitkiye ait olmalarına rağmen ayrı ayrıdır

makalede anlatılan tamamen çörek otu yağı ile ilgili...ayrıca yeri gelmişken, bazı yağlar kesinlikle tek başına kullanılmamalı başka yağlarla karıştırılarak inceltilmelidir

Kizlar aksamdan beri oglumda bi hller var. Korkmaya basladim.
Hiiii diye kus gibi, nefessiz kalir gibi nefes aliyor
Sonra midesi agzina geliyor.
Agzini kopurtuyor ve asiri agliyor asiri gazi var koca koca pirtliyor.
Benim midem agriyor ve bulgur yedim gunduz
Aksamda fistikli irmik helvasi acaba onlar mi dokundu?? Emmiyorda bagirip aglayip uyuyor.
Fistik alrrjisi geliyor aklima
Sabah olsa da doktora gitsek.
Ya da sabah olsa da bitse bu kabus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…