- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #53.241
Gunaydin, ben kizim dogdugundan beri premium care kullaniyorum memnunum ama kizim 5,5 kg civari 2 numara kucuk 3 numara buyuk geliyor. Huggies denemeyi dusunuyorum ama numarasinda kararsiz kaldim.huggies kullananlar kac numara kullaniyorsunuz bebisler kac kg?
Adet olan arkadaşları duyunca şaşırıyorum. Ben bu yasıma kadar dogum sonrası 40 günlük sure bitince süt kesilene kadar ya da azalana kadar adet olunmaz diye biliyordum. Yanlış biliyormuşum demek
onunda gazı iyi geldiği söyleniyor kızlar :)
Cnm bnmkide de 49cm dogdu suanda 54 cnm kisa degiller bnce
Allah rızası için bide onun tarifini verin bari...çörek otu uyutuyo ama ilk gaz konusundaki performans ilk günki gibi değil
Az ve öz geldi. Ben de 20 Dk emzirmek istiyorum
kızlar benim oğlum pek mi kısa acaba
40 günlük 54cm 4700gr...sizinkilerin boyu hep uzun galiba
Himm bend eoyle biliyorum ve doktorumda oyle soyledi :s
maşallah canım bebşine çok tatlı. buarada benim kızmıda herkes babasına benzetiyor. özellikle kayınvalidem üstüne basa basa hiçbiryeri sana benzememiş dedi. bende normal ağaç kovuğundan çıktı zaten o dedim :) elleri parmakları tırnakları tıpkı ben oysa ki...
Çörek Otu Yağı Faydaları | Çörek Otu kızlar sonuna doğru okyun çörekl otunun yan etkisine dikkat edin
Merhabalar 23 Ağustos'da oğlumu kucağıma aldım. Daha önce Eylül annelerine baktım ama çok sarmadı sizi okuyunca birden sıcaklık hissettim yazayım dedim:) benim ikinci bebeğim. 2,5 yaşında bir kızım var. Tabi çok zorlanıyorum. Kızımda gıda alerjisi vardı oğlumda da var malesef diyet yapıyorum. Sütümden ona geçiyor. Mukuslu kaka, yüzde egzama gibi belirtileri oluyor. Bilgi vermek istedim. Yine ayrıntılı yazarım tabi aranıza kabul ederseniz:)
Teşekkürler fikriye
Herseyde olduğu gibi corekotununda fazlası zararlı görüleceği üzere
Ve fazlanın oranını biz bilemiyecegimize gore ( bu bir yemek kasığı da olabilir cay kasığı da) doktora sormadan kullanmayalım lütfen
Çörek Otu Yağı Faydaları | Çörek Otu kızlar sonuna doğru okyun çörekl otunun yan etkisine dikkat edin
benim boy kısa olunca oğlumun boyu konusunda pek bir takıntılı oldum
kısa diil dimi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?