2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm aynenn.anneme kamp kurdum.bır ıkı gun gıttm eve mutfaga adım atamadım dırek ogurme.tıksındım evden ya...nereye kadar boyle gder uff cok zor

kızlar ya kocam kokuyor benim bişi de diyemiyorum soğan falan mı yedin diye bahane ediyorum deliricem ya yazık kocişime

ellerine saglık caNIMMM

gunaydınn kızlarr ne geveze cıktınız sız yaa dun oğlusla gezdık dolastık butun gun gıremedım anammm sayfalar bırıkmısss

Son düzenleme:
Günaydınnn Kuzucuklarımmm

Nasılsınız bakalım bu güzel Pazar sabahında?

delimavi86, kedicikler, benimmlegimm, sumuhallebisi, GodOfMercy sizleri ekledim.

ZERRE_ ; canım bilgilerin eksik mesaela tahmini doğum tarihini de bildirirsen seni de eklerim.

Eksik bilgilerinin listeye eklenmesini isteyenler bildirebilir.

Benim günlerim o kadar yoğun geçiyor ki anlatamam yetişemiyorum hiç birşeye. Forumu bile zor takip ediyorum, okuyorum geçmişi listeyi yapıyorum yazmaya herkese yorum yapmaya vakit yok.
Sali akşamı Kayınvaldem ve 2 görümcem gelecek Perşemebeye kadar. Kayınvalideme yemekleri yaptırırım buzluğa attırırım (aşcı kayınvaldem ve kayınbabam). Görümcemler de temizliğini yaparız diyorlar dip köşe. Önümüzdeki Cumartesi Almanyaya gideceğiz, 15 gün kalacağiz.
Bulantılarla başınız dertte anlaşılan ama geçecek bu günler de merak etmeyin bunları yaşamak bile güzel bence, gerçi benim bulantım çok az yataktan kalkınca sadece ondada hemen ağzıma atıyorum bişey geçiyor çok şükür. Benim de canım herşeyi istiyor her duyduğumu gördüğümü istiyor canım eşim kafayı yiyecek bende böyle giderse Fil kadar olurum herhalde. Tuana da 13 kilo Tusemde 18 kilo almıştım bakalım rekoru kırabilecekmiyim :))

Neyse herkese bulantısız, hayırlı Pazarlar dilerim. Tadını çıkarın bu günlerin...

Günaydın kızlar sabahları erkenden uyandırıyor beni bebiş acıkıyor mü acaba? Aslında en sevdiğim şey haftasonu uykularımdi ana simdi uyaniveriyorum bidahada uyuyamiyorum

Nerelerdesiniz yahu, Hafta sonu diye mi kayboldu herkes. benim eşim bugün görevde evde kızlarla yanlızız, Tuana arkadaşlarıyla oynamaya gidecek birazdan. tusem ile temizlik yaparım bende herhalde, daha karar vermedim. Ütüler de duruyor. Bitmiyor ev işi vallahi. Bakalım 3üncü gelince ne yapacağım.
Bende eşime naz yapmak istiyorum, midem bulaniyor falan diyorum ama yutmuyor :) Maşallahın var, yerken hiç bulanmıyor diyor. Adam tecrübeli kanmıyor.

Sizler herkese Hamileliğinizi ilan ettiniz mi? Bizim eşimin ailesinin haberi var, arkadaşlarımız da biliyor ama bizimkilere daha bişey demedik. Sadece yengem biliyor o da tembihli kimseye söyleme diye. Annem Tusemde çok tepki gösterdi, tek çocuk yeter ne gerek var diye, şimdi çok seviyor ama...
Hamilelik doğum yapmak anneyi yıpratıyor Doğurma diyor, benim için üzülüyor. Küçük doğduğunda Tuana 5 yaşındaydı şimdi aralarıda az tam 2 yaşimda olacak Tusem bebek doğduğunda. Çok kızacak, çok söylenecek kavga etmek istemiyorum nasıl söyleceğimi de bilemiyorum. korkuyorum resmen.

cnm bnce artık soylemenn zamanı gelmıss.zaten bu oncelıkle senn kararın bnce sevınıcektır.ayrıca mıdenn bulanmaması cok guzel
ben artık ogurmekten tukendım en kısa zamanda gecer umarımm..benım ıcınde bol bol ye :)

hepinize günaydınlar güzeller, iyi pazarlar

bende yemek yemekten mutfaktan çıkamıyorum
buldum asla gözümden kaçmaz! kendim gibisini arıyordum hanidir, oh allahım şükür var vaar çok yiyen bir de lady vardı amma onun çok yediği meçhul. ben kendimden çok korkuyorum, 30 kilo falan alıcam diye

benim epey epey herkes biliyor. aile-hısım-arkadaş çevresi-okul(iş) çevresi-konu komşu... küçük yerde yaşayınca herkes en yakınına söyleyince olan oluyor

canım senin de bayağı ilerledi hamilelik değil mi, baktım 9. hafta olmuş. bana kalırsa daha da ertelersen kırılabilir annen. herkes duyduktan sonra mı söyleniyor bana diye. ilişkinizi bilemiyorum ama söylememene daha da kızar gibime geldi. annen o senin yani en önce onun bilmesi sanki en güzeli... anlaşılan onun 3. bebekle ilgili bi antipatisi var, sen üzülüp yıpranıcaksın diye seni kayırıyor o da naapsın. ama merak etme başa gelen çekilir. hele o güzelim miss kokusunu duyunca bebişin annanesi bırakamaz onu hiç

al gardını söyle bi an önce bence.
aynı şehirde misiniz, yakın mı oturuyorsunuz? belki telefonda söylemek daha kolay mı olur? ya da yan yana olursan da öper mıncıklarsın güldürürsün biraz, o da iyi olabilir

Son düzenleme:

kımse yok bugun buralarda...damla sakızlı kahvemm naber:)

Canım ben öğrenir öğrenmez annemle babama söyledim. Tesadüf babam da dedemlere gitmişti, telefonu dedeme veriverdi :26: Çok utanmıştım söylerken. Bütün sülale öğrendi babam sayesinde
Aynı gün beni rüyasında gören bir arkadaşım aradı ona da söylemiştim o heyecanla :)

Eşimin ailesine de kardeşlerden bazılarına aynı gün, bazılarına da 1 hafta sonra söyledik. (Önce birşey olursa diye korktuk bekledik ama sonra ya diğerleri söylerse ayıp olur diyip beklemeyelim dedik)

Velilerim ben daha test yapmadan biliyordu her gün soruyorlardı hamile misiniz diye. Değilim deyince allah allah bi yanlışlık olmasın diyorlardı. Hakikaten doğru da bilmişler pes doğrusu.

Tesadüf o gün krediye girip araba almıştık (14 yıllık hayalimdi), arabaya bile sevinemeden bu haberi öğrendik, onun sevinci herşeyi geride bıraktı. Yavrum arabasıyla gelmek istemiş diyorum eşime. Çok masraflıymış senin bu yavrun diye takılıyor o da bana. Bindik bir alamete :) sonumuz hayrolsun...

kımse yok bugun buralarda...damla sakızlı kahvemm naber:)
iyiyim angelim senden naber pazar ya herkesler geziyor ya da yatak keyfi yapıyor herhalde.

ay çok hoşsun kedicik çok güzel olmuş sürprizli gelmiş yavru. arabanız da hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız sağlıkla kullanın...

velilerinin bilmesine takıldım ben, nası ya?

hayır yani benim de başıma geldi de ondan soruyorum.
eşimin kız öğrenci yurdu var, oradaki üniversite okuyan kızlardan biri tutturdu damlasakizlikahve abla, sen hamile misin? "hayır, ama eğer hamile değilsen ve sana hamile misin diye soruyorlarsa diyet vaktin gelmiştir" dedim sinir oldum herhalde kilo aldım da ondan bu böyle diyor diye... kız ertesi gün yine aynı şeyi söyledi, diğer ertesi gün benzer bi şey. ben hep şişkinlik var yaa, hasta olucam ya bugünlerde diyorum deli meğerse bebiş varmış! ama yani kız bildi, şaşarım şaşarım ona şaşarım hissettim diyor...

Canım sen de önemlisin tabiki de gerektiğinde kullanacaksın benim doktorum bu konuda rahat bir sakıncası yok kullanabilirsin kendini sıkıntıya sokma biz de eskiden kolay kolay önermiyorduk ama artık bir sakıncası olmadıgı sonucuna vardık dedi bana Zofran verdi ki bulanti ilaçlarının en agir ve en tesirlisi ben iki kutu bitirdim. Onun bir altı dramamine en az tesirlisi ve kuvvetsizide metpamid . Ben de bu sefer dramamine almayı düşünüyorum. Zofran en ağırı çünkü. İlaç verirken her doktorun görüşü farklı doktorumu dinliyor ve güveniyorum ama sonuçta mantığımı dinliyorum.

nasi mechul yaa 1 saatte bi yiyorum. keske biraz midem bulanaydi da bu kadar yemeyeydim. ayi gibi olcam:125::125: cussemden oturu ayi olmasam da panda kesin

Son düzenleme:
hehe yalnız değilsin ben artık kendimi durdurmaaya çalışıyorum ya ben geçen seneki 7 haftalık zorunlu kürtajımda (kalbi durmuştu) 5 kilo almıştım sonra dukan diyeti yaptım 2 ay sonunda 10 kilo verdim aslında iyi oldu şimdi normal kiloma henüz ulaşmadım

Canım yüzümden anlamışlar öyle diyorlar. Yüzden nasıl anlaşılır bilmiyorum ben de daha çözemedim Annemin de komşusu bakıp söylemiş bana hamileyken, sen hamile misin diye Biz anakız yüzümüzden belli ediyoruz bi şekilde sanırım

Ayni sekilde belli oluo diolar.hele smdi tam hamile modundasn diolar.ben o heyecnla annemlere esimn ailesine soledm.aslnda bklemk lazim ama insan dayanamio.esimede isten gelene kdar zorda olsa hapsettim evde yptm testi gosterdm bak kucuk bsi sana mraba ben gldim dio adam kapidan girer girmez sok oldu zten cok istiodu cocuk delisidr cok guzel bi andi

ne güzel senin süpriz yapma şansın olmuş biz evleneli 1 ay olmuştu çocuk da istemediğim için bir umut bekliyordum ağrılarım da vardı eşim sürekli bebek geliyor deyip beni sinir ediyordu işten gelirken dayanamamış gitmiş test almış ısrar etti illa yap diye bende yapmam diye inat ettim gece yatarken dayanamadım yaptım uyuz yaaa çift çizgi çıkınca çok sevinmişti bende ağlamıştım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…