- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #5.301
merhaba güzel anneler...
yazdıklarınızı okuyunca yalnız olmadığımı hissettim.kızlar ben 1 haftadır annemde kalıyorum.
çünkü kendi evim bana iğrenç kokuyo eve girmemle böğürmem bir oluyo.ama artık yarın eşimle gidip güzelce temizlyeceğiz umarım alışırım düşününce bile ağlamak istiyorum.ama evime de gitmek zorundayım artık.
bizim salı günü randevumuz var bakalım neler yapıyor sıpa
rus takviminde de çin takviminde de kız çıkıyor bizim hayırlısı ile sağlıklı bir kızımız olur inş.
Merhabalar herkese
Listeye Hazarfen, Latifeelif, mulberry, gamze-20, dmrhnbthn, neyrann, angysangel sizleri ekledim ... eksik olan yoktur inşallah.
birde bişey sormak istiyorum; aramızdan ayrılanlar oldumu? Onları listeden kaldırayım.
Nerelerdesiniz yahu, Hafta sonu diye mi kayboldu herkes. benim eşim bugün görevde evde kızlarla yanlızız, Tuana arkadaşlarıyla oynamaya gidecek birazdan. tusem ile temizlik yaparım bende herhalde, daha karar vermedim. Ütüler de duruyor. Bitmiyor ev işi vallahi. Bakalım 3üncü gelince ne yapacağım.
Bende eşime naz yapmak istiyorum, midem bulaniyor falan diyorum ama yutmuyor :) Maşallahın var, yerken hiç bulanmıyor diyor. Adam tecrübeli kanmıyor.
Sizler herkese Hamileliğinizi ilan ettiniz mi? Bizim eşimin ailesinin haberi var, arkadaşlarımız da biliyor ama bizimkilere daha bişey demedik. Sadece yengem biliyor o da tembihli kimseye söyleme diye. Annem Tusemde çok tepki gösterdi, tek çocuk yeter ne gerek var diye, şimdi çok seviyor ama...
Hamilelik doğum yapmak anneyi yıpratıyor Doğurma diyor, benim için üzülüyor. Küçük doğduğunda Tuana 5 yaşındaydı şimdi aralarıda az tam 2 yaşimda olacak Tusem bebek doğduğunda. Çok kızacak, çok söylenecek kavga etmek istemiyorum nasıl söyleceğimi de bilemiyorum. korkuyorum resmen.
buldum asla gözümden kaçmaz!bende yemek yemekten mutfaktan çıkamıyorum
Nerelerdesiniz yahu, Hafta sonu diye mi kayboldu herkes. benim eşim bugün görevde evde kızlarla yanlızız, Tuana arkadaşlarıyla oynamaya gidecek birazdan. tusem ile temizlik yaparım bende herhalde, daha karar vermedim. Ütüler de duruyor. Bitmiyor ev işi vallahi. Bakalım 3üncü gelince ne yapacağım.
Bende eşime naz yapmak istiyorum, midem bulaniyor falan diyorum ama yutmuyor :) Maşallahın var, yerken hiç bulanmıyor diyor. Adam tecrübeli kanmıyor.
Sizler herkese Hamileliğinizi ilan ettiniz mi? Bizim eşimin ailesinin haberi var, arkadaşlarımız da biliyor ama bizimkilere daha bişey demedik. Sadece yengem biliyor o da tembihli kimseye söyleme diye. Annem Tusemde çok tepki gösterdi, tek çocuk yeter ne gerek var diye, şimdi çok seviyor ama...
Hamilelik doğum yapmak anneyi yıpratıyor Doğurma diyor, benim için üzülüyor. Küçük doğduğunda Tuana 5 yaşındaydı şimdi aralarıda az tam 2 yaşimda olacak Tusem bebek doğduğunda. Çok kızacak, çok söylenecek kavga etmek istemiyorum nasıl söyleceğimi de bilemiyorum. korkuyorum resmen.
hepinize günaydınlar güzeller, iyi pazarlar
buldum asla gözümden kaçmaz!kendim gibisini arıyordum hanidir, oh allahım şükür var vaar çok yiyen bir de lady vardı amma onun çok yediği meçhul. ben kendimden çok korkuyorum, 30 kilo falan alıcam diye
benim epey epey herkes biliyor. aile-hısım-arkadaş çevresi-okul(iş) çevresi-konu komşu... küçük yerde yaşayınca herkes en yakınına söyleyince olan oluyor
canım senin de bayağı ilerledi hamilelik değil mi, baktım 9. hafta olmuş. bana kalırsa daha da ertelersen kırılabilir annen. herkes duyduktan sonra mı söyleniyor bana diye. ilişkinizi bilemiyorum ama söylememene daha da kızar gibime geldi. annen o senin yani en önce onun bilmesi sanki en güzeli... anlaşılan onun 3. bebekle ilgili bi antipatisi var, sen üzülüp yıpranıcaksın diye seni kayırıyor o da naapsın. ama merak etme başa gelen çekilir. hele o güzelim miss kokusunu duyunca bebişin annanesi bırakamaz onu hiç
al gardını söyle bi an önce bence.
aynı şehirde misiniz, yakın mı oturuyorsunuz? belki telefonda söylemek daha kolay mı olur? ya da yan yana olursan da öper mıncıklarsın güldürürsün biraz, o da iyi olabilir
iyiyim angelim senden naberkımse yok bugun buralarda...damla sakızlı kahvemm naber:)
Canım ben öğrenir öğrenmez annemle babama söyledim. Tesadüf babam da dedemlere gitmişti, telefonu dedeme veriverdi :26: Çok utanmıştım söylerken. Bütün sülale öğrendi babam sayesinde
Aynı gün beni rüyasında gören bir arkadaşım aradı ona da söylemiştim o heyecanla :)
Eşimin ailesine de kardeşlerden bazılarına aynı gün, bazılarına da 1 hafta sonra söyledik. (Önce birşey olursa diye korktuk bekledik ama sonra ya diğerleri söylerse ayıp olur diyip beklemeyelim dedik)
Velilerim ben daha test yapmadan biliyordu her gün soruyorlardı hamile misiniz diye. Değilim deyince allah allah bi yanlışlık olmasın diyorlardı.Hakikaten doğru da bilmişler pes doğrusu.
Tesadüf o gün krediye girip araba almıştık (14 yıllık hayalimdi), arabaya bile sevinemeden bu haberi öğrendik, onun sevinci herşeyi geride bıraktı. Yavrum arabasıyla gelmek istemiş diyorum eşime. Çok masraflıymış senin bu yavrun diye takılıyor o da bana. Bindik bir alamete :) sonumuz hayrolsun...
kızlar mıde bulantıısndan bıktım artık..bu gune kadar hıc almamıstım ılac.ama bugun sabrım kalmadı artık.evde dramamine bulantı ılacı vardı.onu ıctımm..yavruma bısey olmaz dımııı.sız mıde bulantısında neler ıcıyorsunuz...
buldum asla gözümden kaçmaz!kendim gibisini arıyordum hanidir, oh allahım şükür var vaar çok yiyen bir de lady vardı amma onun çok yediği meçhul. ben kendimden çok korkuyorum, 30 kilo falan alıcam diye
hehe yalnız değilsin ben artık kendimi durdurmaaya çalışıyorum ya ben geçen seneki 7 haftalık zorunlu kürtajımda (kalbi durmuştu) 5 kilo almıştım sonra dukan diyeti yaptım 2 ay sonunda 10 kilo verdim aslında iyi oldu şimdi normal kiloma henüz ulaşmadımhepinize günaydınlar güzeller, iyi pazarlar
benim epey epey herkes biliyor. aile-hısım-arkadaş çevresi-okul(iş) çevresi-konu komşu... küçük yerde yaşayınca herkes en yakınına söyleyince olan oluyor
canım senin de bayağı ilerledi hamilelik değil mi, baktım 9. hafta olmuş. bana kalırsa daha da ertelersen kırılabilir annen. herkes duyduktan sonra mı söyleniyor bana diye. ilişkinizi bilemiyorum ama söylememene daha da kızar gibime geldi. annen o senin yani en önce onun bilmesi sanki en güzeli... anlaşılan onun 3. bebekle ilgili bi antipatisi var, sen üzülüp yıpranıcaksın diye seni kayırıyor o da naapsın. ama merak etme başa gelen çekilir. hele o güzelim miss kokusunu duyunca bebişin annanesi bırakamaz onu hiç
al gardını söyle bi an önce bence.
aynı şehirde misiniz, yakın mı oturuyorsunuz? belki telefonda söylemek daha kolay mı olur? ya da yan yana olursan da öper mıncıklarsın güldürürsün biraz, o da iyi olabilir
iyiyim angelim senden naberpazar ya herkesler geziyor ya da yatak keyfi yapıyor herhalde.
ay çok hoşsun kedicikçok güzel olmuş sürprizli gelmiş yavru. arabanız da hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız sağlıkla kullanın...
velilerinin bilmesine takıldım ben, nası ya?
hayır yani benim de başıma geldi de ondan soruyorum.
eşimin kız öğrenci yurdu var, oradaki üniversite okuyan kızlardan biri tutturdu damlasakizlikahve abla, sen hamile misin? "hayır, ama eğer hamile değilsen ve sana hamile misin diye soruyorlarsa diyet vaktin gelmiştir" dedim sinir oldum herhalde kilo aldım da ondan bu böyle diyor diye... kız ertesi gün yine aynı şeyi söyledi, diğer ertesi gün benzer bi şey. ben hep şişkinlik var yaa, hasta olucam ya bugünlerde diyorum delimeğerse bebiş varmış! ama yani kız bildi, şaşarım şaşarım ona şaşarım hissettim diyor...
Canım yüzümden anlamışlar öyle diyorlar. Yüzden nasıl anlaşılır bilmiyorum ben de daha çözemedimAnnemin de komşusu bakıp söylemiş bana hamileyken, sen hamile misin diye Biz anakız yüzümüzden belli ediyoruz bi şekilde sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?