- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #5.321
evet canım seninki epey çabuk olmuş daha birbirinizi tanıyamadan gelmiş :) Ama mutluluk huzur getirsin inşallah yavrunuz :))
evet maalesef üniversiteyi yeni bitirdim tam işe girecektim bankaya çocuk olunca olmadı kısmet herşeyde vardır bir hayır bizim bebiş sabırsız çıktı kesin erken doğar bu hızla :)
nasılsınız kızlar pazar gunu dıye kımsecıkler yok burdaa bugun ıstanbulda hava cok guzel esım calısıyor bende aldım oglusu gezındım bır guzell ıyı geldı banda bu hamılelıgımde dogru duzgun dısarı cıkasım gelmıyordu hantallasmıstım ıyı oldu
Bnmdee kybettm bebeimde ole oldu mayista evlendm haziran sonunda hamileydim olabilio bole durumlar
ne güzel oğluşun varmış onla geziyosun benim eşimde çalışıyor benim istanbulda kimsem yok canım çok sıkılıyor tek başıma da dışarı çıkmayı sevmiyorummm
ohhhhh kızımla bir güzel uyku çekmişim ne iyi geldi valla. Yemeğimizi de yedik.
Annemle aslında aramız çok iyi değil. Zaten uzakta, Almanyada. Bizde Tatilde gideceğiz yanına. Şimdi söylersem veya oraya gittiğimizde söylersem tatil burnumdan gelecek biliyorum en iyiysi buraya dönünce söylemek bu seferde dediğiniz gibi en son bana söylüyorsun diyecek. Birde oralarda Allah korusun bişey olursa haberi olması daha iyi diye düşünüyorum.. Offffff çok karmaşık bir durum, galiba mesaj yazmak en iyiysi birde lütfen bu konu hakkında yorum yapma diye eklemek gerek :) Hayırlısı artık inşallah çok kızmaz en azından küsmesin bana.
Şu smiley leri nasıl yapıyorsunuz ya, ben çok acemiyim bu konularda. Bide facedeki sayfayı sormuştum bilen yokmu???
ohhhhh kızımla bir güzel uyku çekmişim ne iyi geldi valla. Yemeğimizi de yedik.
Annemle aslında aramız çok iyi değil. Zaten uzakta, Almanyada. Bizde Tatilde gideceğiz yanına. Şimdi söylersem veya oraya gittiğimizde söylersem tatil burnumdan gelecek biliyorum en iyiysi buraya dönünce söylemek bu seferde dediğiniz gibi en son bana söylüyorsun diyecek. Birde oralarda Allah korusun bişey olursa haberi olması daha iyi diye düşünüyorum.. Offffff çok karmaşık bir durum, galiba mesaj yazmak en iyiysi birde lütfen bu konu hakkında yorum yapma diye eklemek gerek :) Hayırlısı artık inşallah çok kızmaz en azından küsmesin bana.
Şu smiley leri nasıl yapıyorsunuz ya, ben çok acemiyim bu konularda. Bide facedeki sayfayı sormuştum bilen yokmu???
bende tek basıma fazla dısarı cıkmayı sevmem benımde aılem baska bı sehırde evlenınce ıst. geldım gelmez olaydım hıc sevmıyorum bu sehrı alısamadım gıttı mıllet ıstanbula hayranda neyıne hayran cozemedım daha
bende bandırmamaı ozledımmmmaynen valla ya bende sevmedim herşey sıkıntı rahat yönü yok canım izmirimi özledimmmm
meraba kızlar bende ağustos annesi olacağım inş. Bebeğim 11 haftalık.muhtemel doğum tarihim de 10 ağustos.çok zor geçiriyorum ama kızlar.bulantılarım beni çok zorluyor ne yesem çıkarıyorum, ömrüm klozet başında geçiyor. Tam 3 kilo verdim doktorum geçecek bir kaç hafta daha sabret diyo ama her geçen gün zorlaşıyor.sürekli acıkıyorum midem eziliyor ama bulantıdan yiyemiyorum.bebeğim gelişemiyecek diye çok üzülüyorum.hepimiz sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi inş.
bende bandırmamaı ozledımmmm
hayırlı olsun bebegın hosgeldın ınş. Bulantılarında bır an evvel gecer rahata erersın benımde dogum tarıhım 10 agustos gozukuyor ramazan bayramının 3. Gunu bayram sekerlerı gelıyor
selam kızlar. Son bir haftadır okadar kötüyüm ki bakamadım buralara. Zaten annem de kalmak zorunda kaldım. Nasılolduğunu anlayamadığım bir şekilde soğuk almışım. Ilaç da kullanamayınca 5 gün rapor aldım yattım annem de.ama nafile tekrar gittim doktora ilaç vermek zorunda kaldı. Sürekli bitmeyen öksürük krizlerim var. Bulantıdan kusmadım ama öksürükten bu hafta defalarca kustum perişan oldum. Dün de olan oldu öksürürken kal gelmeye başladı ağzımdanboğazım iyice tahriş olmuş kanıyor. çok üzülüyorum kendimden geçtim ama bebeğime bir şey olacak diye korkuyorum. Aktara döndü midem iyi gelir diye ne duyduysam yapıyorum. Dualarınızı eksik etmeyin çabucak iyileşeyim...
hemen hamile kaldığında ne hissettin erken olduğunu düşündün mü
selam kızlar. son bir haftadır okadar kötüyüm ki bakamadım buralara. zaten annem de kalmak zorunda kaldım. nasılolduğunu anlayamadığım bir şekilde soğuk almışım. ilaç da kullanamayınca 5 gün rapor aldım yattım annem de.ama nafile tekrar gittim doktora ilaç vermek zorunda kaldı. sürekli bitmeyen öksürük krizlerim var. bulantıdan kusmadım ama öksürükten bu hafta defalarca kustum perişan oldum. Dün de olan oldu öksürürken kal gelmeye başladı ağzımdanboğazım iyice tahriş olmuş kanıyor. çok üzülüyorum kendimden geçtim ama bebeğime bir şey olacak diye korkuyorum. aktara döndü midem iyi gelir diye ne duyduysam yapıyorum. dualarınızı eksik etmeyin çabucak iyileşeyim...
Hissttm tbiki cnm.hamile oldugumu ogrendgimde evleneli 1.5 ay olmustu.daha evime esime yeni yasamima alismya clisrkn ebeveyn oldk birdn.ama snra alismya bsladm o siradada kybettm.zamani dilmis.smdi esimde bende cok daha hazirz bu bebisimzde cokda ii gdio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?