2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu arada 6 kilo fazlam var ya kalıbımı basarım 3 kilosu göğüstür. Hiç bi yerlere sığmıyolar

merhaba canım çok tatlı ve dinamik görünüyorsunuz maşallahh

o sıcak günlerde terleyip su içtiğim için kilolar ben farketmeden gitmişti.. ama ben,m eski kilomda fazla olduğundan hala şişman sayılırım memelerde zaten öyleydi eşim diyor bebek seni mandıra olarak görüyor çünkü beni görünce hemen ağlıyor meme istiyor :)

Aslinda hklisn cnm hamile genisleyen gobekler bebisler cikinca bingil bingil kaldi..bacaklarim roberto carlos gbi olmus heralde :-D bu kisi gne tayt tunik cixme 3lusuyle cikaricm galiba ..hamileykende boyle ckmisti kis

Tabi ya vücut saldı kendini iyice bir de gebelikten dolayı fazla hareket etmedik gevşedi kaslar. Yaza kadr toparlarız kısmetse.

Arastacım size bayıldım bayıldım
Ida gördüğüm en güzel bebeklerden birisi tam pamuk şeker maşallah diyelim nazar değmesin
Anlaşılan çok güzel bi anne kız ikilisi olacaksınız

Çok teşekkür ederiz luboyf teyzesi

ahaha şu aralar hepimiz o moddayız canım inek gibi dolanıyoz

canım neden olduğunu bilmem de hıv virüsü taşıyor siğiller. sende de varsa temizlettir derim.. vajina ve rahim kanserine yol açabiliyor Allah korusun..

Cnm eylusun resmini paylastm kizmla ikimzn resmi yok smdilik kuzum :-( bnmde popom yoktu smdi hos duruyo gydiklerm ama hcbiseym olmuyo..memeler aldi yurudu off

benim 10 kilom var fazlalık,eski kıyafetlerimi deneyip moralimi bozuyorum ki zayıflayayım. ama moral bozmak gibi olmasın da doğum yapan arkadaşlarımın söylediğine göre istediğimiz kadar eski kilomuza kavuşalım eski kıyafetlerimiz olmayacakmış özellikle de basen kısmından. bir de sakın emzirirken kilo falan vermeye kalkmayın diyor uzmanlar sebep olarak da yağlarımızla birlikte zararlı toksinler de vücuttan atılıyormuş tabi bu toksinler sütle bebeğe geçiyormuş.bunu öğrendikten sonra kilo vermeyi aklımın ucundan bile geçirmiyorum sadece yürüyüş ve sıkılaşma çalışmalarına başlayacağım. drum a sormuştum (sezeryan oldum) karın egzersizleri için en azından 1 ay daha bekle dedi 47 günlüktük sorduğumda 3 aylık olunca ben hareketlere başlayacağım kıslaaaaarrrr...

2.ay aşısı yaptıranlar bu mızırdanmalar sizde de oldu mu dün gündüz mızırdandı bir ara ne güzel uyudu gece 3 te bi başladı hala mız mız devam ediyor. Kahveyle ayakta duruyorum

Canim kahve icme yavrun hic uyumaz, ben kafeinsiz iciyorum her gun kahvaltidan sonra ama ona ragmen ne zaman kahve icsem tum gun uyanik bizim kiz.

Anestezimi alicaksn cnm yine cok gecmis olsun..niye olurmuski bunlat

hiç bi fikrim yok canım.. anesteziyi siğiller için almıcam. içimde çıkan kesecikleri kesmesi için alıcam malesef. yoksa siğilleri canlı canlı yakıyor.. geçen sene yine olmuştu bende temizletmiştim. yine çıktı hemde kocaman kocaman

hayırlı olsun pampan canım bol bol süt sağarsın İnşallah hatta sağman gerk klmaz güzel bebeğin bol bol emer senin için duam bu olsun.Annelik naısl bir şey ya çiş kaka yaptılar pırt yaptılar diye seviniyoruz:))))biz harika bir şey olmamız gerk:)))moralini yuksek tutu canım günler ilerlyince bebğin büyüdüğünü huzurlu olduğunu görünce sen de mutlu olup bu güzel günlerin tadını çıkartırsın.

maşallah dişsiz ağızını öperim ben:))))ee anen beni kavmasa:)))maşallah alah nazardan saklasın.

Bugunn hava kapalii canimz cok sklyoo teyzelerimm;-)
aynene canım uzun kış bekliyor bizi.kış bi geçsin de yaramazlar hareketlensin çok keyfli günlerimizolacak.41 bin kere çirkinimize:))))kokla benden annesi bu pamuk prensesimizi.

canım biz de de geceler garip bazen 5 sat kesintisiz uyur bazen aynene dediğin gibi 10 dk emer uyur sonra daha bir sat olmamaış tekrar uyanır ve böyle bütün gece.bazen uyuduktan sonra kaldırıyorum gazını çıkartıyorum altını değiştiriyorum azıcık uyanıyor ve 5 dk daha emiyor böyle bir değilde birbuçuk saat koparmış oluyorum.sık uyanması yeterince doyumamaış olmasıdır diye düşünüyorum.kısa süre emdiği içn ön sulu olan sütü emer o da onu doyurmadığı için çabuk acıkıyor.aslında emirmeden önce biraz sağsak sulu sütten daha az alsın yağlı süte çabuk uğlaşsın diyorum ama emin değilim hani su da önemli sonuçta.Bide sen her emirmede göğüsü değştiriyormusun.nette okumuştum 2 saat içinde bebk kaç kez ememk isterse istesin aynı göğüsü vermek lazım tabiki boış değilse.böyle bebk yağlı süte uğlaşmış olur.
İda ve annesi herkese güzel bir gün diler. Günaydın :)))

size bayıldım 41 bin kere maşlalah bu kız annesinin kopiyası sanki.

Eki Görüntüle 821240

uf aynene canım ben de buna gıcık oluyorum hele benim kv geliyor ben emiriyorum o başını okşar ayağına masaj yapar konuşur uyarıyorum konstrasyonu bozuyorsun diyorum ama yok çok hoşuna gidiyormuş ki bebek kıpkırmızı oğluyor bebeyle kavga ediyor.direk söylüyorum ben emireyim sonra veririm seversin diyorum.

o hgem de nasıl anlarlar canım maşlalah bbekler sandığımzdan çok daha akılılar.belgesel izlemiştim 3 günlük bebek babasının yaptığı hareketleri yapmaya çalışıyordu.babası dili çıkartıyor o da çıkartıyordu ve benzeri.hani aguguları bunlar işte onlarda bizim konuştuklarımızı taklit ediyor.benim oğlum meme isteyince aa der gülümser bana hani mutluluktan değil beni taklit ediyor emirmeden önce ona konuşur gülüyorum o da bunu memeyle bağladı sanırm.dil çıkart da denedik gerçekten yapmaya başladık.şimdi uyaNIK OLUNCA AGUGULARIN YANINA dil çıkartmamız d avar:)))

ay okuyunca patladım valla bu ne salak bir kadın ya.benim başıma da gelmişti böyle bir şey günlerdir ağlamıştım üzüntüden.hani anlatmıştım büyük oğlum emmemişti.kadın aldı kucağında şap diye yapıştı memsine aa bu güzel emiyor nasıl da çekiyor demezmi((bir sn lik şey ne olduğunu anlayamadım şoklar yaşadım yani.şimdi ne pis memelerini oğluma verdin sonra da ne dmek istiyor nalmadım ya ben emirmek istemiyormuşum o emmiyor nomarasını yapıyorum ya da bu işi beceremiyorum ne demk istediyde bu harektle.ama sonra kendimi toplarladım oğlumu benden kimse daha çok iyiylini düşünmez sevemez knedimi biliyorum onun için böyle salak insanlar için üzülmek boşuna yapranmaktır.

Son düzenleme:
Ben resminizi nasil atlamisim :) sayfalari atlayarak okumusum o gz goruntuden mahrum kaliyormusum az kalsin...

Maasallahhh. Senin disler dokulup İda kocamaaan oluncaya kadar hep boyle olun insallah.

Aralarda baska var miydi anne&yavru resimleri, kacirirsam cok uzulurum valla :)

arabaya binince dayanamıyor uyuyoruz.kızlar üzgünüm ama henüz benim de oğlumla çekilmiş fotom yok ne tuhaftır ki hep ben babasıyla çekiyorum ama o bizi çekmiyor...

Canim kahve icme yavrun hic uyumaz, ben kafeinsiz iciyorum her gun kahvaltidan sonra ama ona ragmen ne zaman kahve icsem tum gun uyanik bizim kiz.

İdayı normal zamanlarda hiç etkilemedi nedense kahve. Ben haftada 2-3 kez içiyorum çay bardağı ile. Gece 1 kez uyanıyodu hatta son zamanlarda. Aşı yaptı bu huzursuzluğu ıvy uykusunda inliyo.

arabaya binince dayanamıyor uyuyoruz.kızlar üzgünüm ama henüz benim de oğlumla çekilmiş fotom yok ne tuhaftır ki hep ben babasıyla çekiyorum ama o bizi çekmiyor...

Eki Görüntüle 821692

bende sadece bizde sanıyordum bu problemi. babasıyla her boydan fotosu var benle bi hastanede var ahh bu bencil kocalar....

Amin canım teşekkürler:)) Geçen pazar havayı güzel bulduk ve o güneşli günde dünya kadar foto çektirdim kızımla. Daha ne pozlar var Ama asıl pozlar bayramdan sonra eve fotoğrafçı gelince olacak kadın fotoğrafçılık mezunu süper şeyler çekiyo heyecanla bekliyorum :))

Kızlarr çok büyük bir sıkıntım var benim kırkım çıktı ama biz hala açılışı yapamadık başladı ve bitti o anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…