- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #54.041
Kızlar bu arada 6 kilo fazlam var ya kalıbımı basarım 3 kilosu göğüstür. Hiç bi yerlere sığmıyolar
Aslinda hklisn cnm hamile genisleyen gobekler bebisler cikinca bingil bingil kaldi..bacaklarim roberto carlos gbi olmus heralde :-D bu kisi gne tayt tunik cixme 3lusuyle cikaricm galiba ..hamileykende boyle ckmisti kis
Arastacım size bayıldım bayıldım
Ida gördüğüm en güzel bebeklerden birisi tam pamuk şeker maşallah diyelim nazar değmesin
Anlaşılan çok güzel bi anne kız ikilisi olacaksınız
merhaba canım çok tatlı ve dinamik görünüyorsunuzmaşallahh
o sıcak günlerde terleyip su içtiğim için kilolar ben farketmeden gitmişti.. ama ben,m eski kilomda fazla olduğundan hala şişman sayılırımmemelerde zaten öyleydi eşim diyor bebek seni mandıra olarak görüyor çünkü beni görünce hemen ağlıyor meme istiyor :)
canım neden oluyormuş bunlar acaba? ben de doğumdan sonra bebeğin derdine kendime hiç bakamadım. geçmiş olsun sana da.
41 kere maşallah bu minnoşa :)
yerim yerim döndürür döndürür ısırır yine döndürür ısırırım ham yaparım
Ben göremedim resmi Angel açılmıyor telefondan nedense en yakın zamanda tabletten bakıcam çok merak ettim sizi eminim çok güzelsinizdir
Bir de bana da eski eteklerim gelmiyor aynı kilodayken giyerdim
Çok pis basenime oturdu hoşuma gitti basen aslında dümdüz Halimden hiç hoşlanmazdım ama böylede eski giysiler olmaz
Ben ödem olduğunu düşünüyorum bir iki aya atarız onu da
Bir de sanırım oturmaktan o kısımlar genişledi spor yapmak lazım
Arastacım size bayıldım bayıldım
Ida gördüğüm en güzel bebeklerden birisi tam pamuk şeker maşallah diyelim nazar değmesin
Anlaşılan çok güzel bi anne kız ikilisi olacaksınız
eee hani nerde resimler?
beni mi bekliyosunuz yoksa
canım neden olduğunu bilmem de hıv virüsü taşıyor siğiller. sende de varsa temizlettir derim.. vajina ve rahim kanserine yol açabiliyor Allah korusun..
Cok cnm skldi kizlar..deri montlarimn hcbiri olmuyo ustume..gobek bolgesnden fermuarlari kasiyo...ya 49 kiloyum eskiden 49kiloyken cuk otururdu bu montlar ustume bu ne ki smdi..yine bu kilodayken giydgm kotlarmda olmuyo..ozellikle baldir kisimlari..bu nesi...o kilodaykn ustume olan kotlr smdi niye olmuyo ..hadi sezeryam gobegi varda bacaklarima noldukii:-D red terketti buralari o olsa bze bi egzersiz programi ayarlardi
2.ay aşısı yaptıranlar bu mızırdanmalar sizde de oldu mu dün gündüz mızırdandı bir ara ne güzel uyudu gece 3 te bi başladı hala mız mız devam ediyor. Kahveyle ayakta duruyorum
Anestezimi alicaksn cnm yine cok gecmis olsun..niye olurmuski bunlat
hayırlı olsun pampan canım bol bol süt sağarsın İnşallah hatta sağman gerk klmaz güzel bebeğin bol bol emer senin için duam bu olsun.Annelik naısl bir şey ya çiş kaka yaptılar pırt yaptılar diye seviniyoruz:))))biz harika bir şey olmamız gerk:)))moralini yuksek tutu canım günler ilerlyince bebğin büyüdüğünü huzurlu olduğunu görünce sen de mutlu olup bu güzel günlerin tadını çıkartırsın.Canım ancak yazabildim. Malum bu misafir sacmaligi neden insanlar biraz zaman tanimaz ki yeni anneye
Neyse pompa lansolin aldim canım fena degil dun esim onu bulmus getirdi. Mamayi arttirdim emzirme sagma derken bebimin cisi de artti:)) yalniz bugunde burnu tikali ve sanki hirilti var. Hasta mi oldu acaba korkuyorum bugunde esim sehir disinda bolge toplantisi var hastahaneye gotursem mi bilemedim
maşallah dişsiz ağızını öperim ben:))))ee anen beni kavmasa:)))maşallah alah nazardan saklasın.Eki Görüntüle 821392 merhaba teyzeleri gedik diş geldiDD ARASTA bende sana soracaktım huzursuzmu bebek uykusu nasıl die bende yarın vurduracam korkuyorum bide tek mi götürdün çok ağladımı aşıda bende tek götürecem çok ağlar die korkuorum
aynene canım uzun kış bekliyor bizi.kış bi geçsin de yaramazlar hareketlensin çok keyfli günlerimizolacak.41 bin kere çirkinimize:))))kokla benden annesi bu pamuk prensesimizi.Bugunn hava kapalii canimz cok sklyoo teyzelerimm;-)
canım biz de de geceler garip bazen 5 sat kesintisiz uyur bazen aynene dediğin gibi 10 dk emer uyur sonra daha bir sat olmamaış tekrar uyanır ve böyle bütün gece.bazen uyuduktan sonra kaldırıyorum gazını çıkartıyorum altını değiştiriyorum azıcık uyanıyor ve 5 dk daha emiyor böyle bir değilde birbuçuk saat koparmış oluyorum.sık uyanması yeterince doyumamaış olmasıdır diye düşünüyorum.kısa süre emdiği içn ön sulu olan sütü emer o da onu doyurmadığı için çabuk acıkıyor.aslında emirmeden önce biraz sağsak sulu sütten daha az alsın yağlı süte çabuk uğlaşsın diyorum ama emin değilim hani su da önemli sonuçta.Bide sen her emirmede göğüsü değştiriyormusun.nette okumuştum 2 saat içinde bebk kaç kez ememk isterse istesin aynı göğüsü vermek lazım tabiki boış değilse.böyle bebk yağlı süte uğlaşmış olur.Geceleri yavruları 10 Dk emen arkadaslar. Bebekleriniz emdıkten sonra ne kadar uyuyor? Benım 30 Dk en iyi 45 Dk sonra uyanıyor. 10 dk yü dolu dolu emiyor izliyorum. Sutum mu yağlı degıl doyurmuyor mu anlamıyorum. Gündüz saatlerce emen oğlum gece 10 Dk emmeye başladı
İda ve annesi herkese güzel bir gün diler. Günaydın :)))
size bayıldım 41 bin kere maşlalah bu kız annesinin kopiyası sanki.
Eki Görüntüle 821240
Ay o ne salak bir misafirmis benim
Cocuğuma kendi memesini verecek . İyyyu tahammül edemem baskasının ten kokusunu solucak yavrum. Ne bilinçsiz halkımız var ya. Salak cocuk zehirlenirmiş öyle. Pis kadin.uyuz oldum
.
Bende cocuğumun kafasını sevdiklerinde uyuz oluyorum
Ya ayağını sev uzaktan sev. Ben bile yikarken
Bingildak var diye çekilerek yıkıyorum yavrumu haldur huldur yeni doğmuş bebegin kafasını elliyorlar babam ve kayınpederim
Dahil olmak üzere. İkiside kesfetmis cOk hosuna gidiyormuş. Ayyy ben annesiyianlamıyorum siz anlıyoruz. Öyle yıkar gibi ovaliyorlsr kafasını. Halbuki öyle hoşlanmıyor yavrum tek yone sever gibi yumuşak yumuşak seviyor benim yavrum.Ya yeni bebegin kafası ellenir mı.Ben mı abartiyorum
Birde bisey dicem kiZlar bilmiyorum küçücük bebek anlarmi.
Bizim oğlan aksam babası isten gelince pek bı mikirdaniyor. İlgi istiyor. Cunku sevgili babamiz onu alıyor kucağına ayakta geziyorlar. Bizimki bayılıyor aksamda babası gelince sanki resmen onun kucağına gidip gezmek icin huysuzlaniyor kucağa alıp gezdirince babası susuyor. Ay bu kadar küçülmen bunu bilinçli yapabilir mı.?
Ben genelde koltukta kucağa alıp seviyorum gündüzleri öyle babası gibi alıp oda oda gezmeye alıştırmıyorum. Bana yapmıyor
Ağlayınca anlıyorum ya gazı var ya karnı ac.
Baba gelince anlamıyorum niye aglio resmen gezmek istio babasıyla sanki.
Hehe akıllı oğlum benim babasını dize getiren ilk kisi olarak tarihe gececek
Kizlar sinirden elim ayagim titriyor ya..az once kvnin bi akrabasi geldi kadinin 11aylik oglu var ve 5aylik hamile senelrdir sigara kullaniyor ve oglu grip hadi bana niye geldi oralari felan gectim oglum agliyordu sevmek icin kucagina aldi ve cat memesini cikardi sut vercekmis ben ogluma sut veremiyorum sanki insan bi oylesine bile olsada sorar bende orda bascavusun esegiyim sanki Allahtan oglum tutmadi hemen kaptim agrisi bar surup icircem dedim ama cok sinirliyin titriyorum ne yapicagimi sasirdim
Canim kahve icme yavrun hic uyumaz, ben kafeinsiz iciyorum her gun kahvaltidan sonra ama ona ragmen ne zaman kahve icsem tum gun uyanik bizim kiz.
arabaya binince dayanamıyor uyuyoruz.kızlar üzgünüm ama henüz benim de oğlumla çekilmiş fotom yok ne tuhaftır ki hep ben babasıyla çekiyorum ama o bizi çekmiyor...
Eki Görüntüle 821692
Ben resminizi nasil atlamisim :) sayfalari atlayarak okumusum o gz goruntuden mahrum kaliyormusum az kalsin...
Maasallahhh. Senin disler dokulup İda kocamaaan oluncaya kadar hep boyle olun insallah.
Aralarda baska var miydi anne&yavru resimleri, kacirirsam cok uzulurum valla :)
arabaya binince dayanamıyor uyuyoruz.kızlar üzgünüm ama henüz benim de oğlumla çekilmiş fotom yok ne tuhaftır ki hep ben babasıyla çekiyorum ama o bizi çekmiyor...
Eki Görüntüle 821692
İşte bizim Kaan paşa uyansın ikimizide çekmeye çalışıcam şuan o riske giremiyorum :)))Eki Görüntüle 821699
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?