2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff çok büyük geçmiş olsun...

Bugunn hava kapalii canimz cok sklyoo teyzelerimm;-)

o koca gözleri yerimmmm

oyyyy ağız dolusu gülmek denilen şey bu olsagerekkkkkkk

kizlarrrr bu sac kurutma makinesi sesi mucize oglum aglayip durmayinca gece actim sesi kesti uyudu tam iki saat masallah cok mutlu oldum ama her zaman acmiyacamki direnc gostermesin :) tavsiye ederim

aybike çok güzel bir isim gerçekten. Allah gönlünüze göre versin inşallah.

evet gerçekten ikimizin de zamana ihtiyacı var. ben de 2 haftalık hastanede yatma süreci, 32 hafta 5 günlük doğan kızım, prematüre bebekle yaşamayı ve ona bakmayı öğrenmek vs vs vs sıkıntılardan sonra baya yıprandım. Allah tan herşeyin hayırlısını diliyorum hepimiz için. ama ne bileyim ya kırıldım biraz. geçer herhalde zamanla.

2. Ay da ne aşıları oluyor arkadaşlar? Bir tanesi verem diye biliyorum başka neler var? Rota 2. Ayda mı yapılıyor?
2. ayda verem, pnömökok, karma aşıları yapılıyor. rota 3. ayda başlıyor.

ben seni çok özledim canım ya. yerim sizi geçen gün fotonuzu gördüm girip de yazamadım. ayrıca bebekle fıldır fıldır gezmenin incelikleri hakkında ders istiyorum bir ara canım :)) valla çok üşeniyorum dışarı çıkmaya

canım neden oluyormuş bunlar acaba? ben de doğumdan sonra bebeğin derdine kendime hiç bakamadım. geçmiş olsun sana da.

41 kere maşallah bu minnoşa :)

Bugunn hava kapalii canimz cok sklyoo teyzelerimm;-)

yerim yerim döndürür döndürür ısırır yine döndürür ısırırım ham yaparım

evet yaa ben eşimi hep çekiyorum kızımız kucağındayken o beni hiç çekmiyor ((

Teşekkürler med :) İştahsızlıkta mı yaptı :26: Ben de diyorum bu kız 6 saat nasıl emmeden durdu demek ondanmış.

rica ederim gerçekler :) iştahsızlığı, ateşi vb yan etkileri yapan karma aşı şekerim. diğerlerinin yaptığı bir şey yok. ateş konusunda da bizimki sabah oldu aşılarını tüm gün bir şey yoktu. gece 1 de ateşi yükselmeye başladı 37.5 olduğunda calpolle müdahale ettim. şimdi 4 ayda da var aynı aşı şimdiden dertlendim diyebilirim.

seni o kadar iyi anlıyorum ki kedicik. ben o kazığı üniversite döneminde yedim malesef. eşimle beraberdim o zman. bir anda ne olduysa uzaklaştı ki senin de dediğin gibi yıllarca süren dostluktan sonra. beni mi paylaşamadı ne oldu anlamadım. o zaman bu zaman o kazıktan sonra kimseyi de dost belleyemedim kendime hep mesafeliyim ilişkilerimde.

İda'nın da 37.3 e çıktı ben hiç bişey vermedim 38 e kadar da beklerdim ama kendiliğinden düşüşe geçti :))

Eyluss tesekkur ediyo teyzeleri...gonderirim vla asunun yanina gunebakancm...bu agustos bebislerinn hepsi masallh isirmalik..annelerde birer afet yani artk belliki;-)

ne güzel atlatmışsınız siz aslında bende doğduğu zaman olsun istiyordum ama ailem kafamı karıştırdı,nasıl kıycan küçücük bebeğe dediler :) ama şimdi kesin yaptırcam geçmiş olsun sizlere..

Cok cnm skldi kizlar..deri montlarimn hcbiri olmuyo ustume..gobek bolgesnden fermuarlari kasiyo...ya 49 kiloyum eskiden 49kiloyken cuk otururdu bu montlar ustume bu ne ki smdi..yine bu kilodayken giydgm kotlarmda olmuyo..ozellikle baldir kisimlari..bu nesi...o kilodaykn ustume olan kotlr smdi niye olmuyo ..hadi sezeryam gobegi varda bacaklarima noldukii:-D red terketti buralari o olsa bze bi egzersiz programi ayarlardi

Slm kizlar yaa 3 gundur kizim cok agliyor gece cok zor uyuyor surekli aglama kucaga alip gezdirmek lazim biraktigi.miz anda tekrar basliyor.hergun aybi saatlede ve aksam olunca sanirim kolik agrisi deniyor buna.sizin bebislerde de var miydi neler yaptiniz nasil uyuttunuz biz uyutamiyoruz.sallanmayi sevmiyor.aksam 9 dan 3 e kadar kucakta gezdi ancak uyudu.tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bi arkadas kurutma makinasi demis onu deniycem bakalim umarim ise yarar

Canım göbek açısından sezeryan ve normal doğum arasında hiç fark yok. İkisi de aynı yağ. O sezeryan ve normal göbeği olayı uydurmasyon. Ama şu var ki sanırım üzerimizde hala bir şişlik var. Genelde 6-7 ayda eski formumuza dönmemiz mümkün olabiliyomuş.

Kızlar bu arada 6 kilo fazlam var ya kalıbımı basarım 3 kilosu göğüstür. Hiç bi yerlere sığmıyolar

Kızlar emzirirken bebeğiniz memeyi almakta zorlanıyor mu? Memeyi ağzına verene kadar kan ter içinde kalıyorum, siz nasıl yapıyorsunuz. Dün emzirme doktorunu aradım emzik aldığı için kafası karışmış emzik gibi tutuyor dedi, emzik vermemeliymişim. ben de çaresizlikten vermiştim, 5 günlük bebeği fototerapi cihazında ancak emzikle tutabildim ve 20 gün fototerapide kaldık. şimdi emziği bıraktım, hem uyumuyor, hem de memeyi emzik gibi tutmaya devam ediyor Ah bitse bu emzirme sorunu..evden çıkamıyorum, asla başka yerde emziremiyorum

Alismissin anneliğe bakiyorumda online olmuşun :) özledik seni be ya

Asu hanımı arada pışpışlayıp zoraki oturuyorum aslında bilgisayar başına İşlerim çok bugünlerde her bayram öncesi olduğu gibi işyeri sıkıştırıyor Hem ayrıca artık porofesyonel anneyiz bea Ben de sizleri çok çok özlemiştimmm

ayyy çok datluş ya bu ben kızımın hiç gülerken pozunu yakalayamıyorum

Aslinda hklisn cnm hamile genisleyen gobekler bebisler cikinca bingil bingil kaldi..bacaklarim roberto carlos gbi olmus heralde :-D bu kisi gne tayt tunik cixme 3lusuyle cikaricm galiba ..hamileykende boyle ckmisti kis

Geçmiş olsun canım,bizim hiç öyle bir sorunumuz olmadı ama son 2 gündür zor alıyor memeyi ama sanırım gazı olduğundan çünkü sıkıyor kendini. . allah allah bizede doktor arada emzik ver çünkü bizimki memeyi emzik niyetine kullanıyor memede uyuyordu hep.. bu yüzden dedi. sen ısrarla emzir canım memeyi tutana kadar sabret kolay gelsin

Eyluss tesekkur ediyo teyzeleri...gonderirim vla asunun yanina gunebakancm...bu agustos bebislerinn hepsi masallh isirmalik..annelerde birer afet yani artk belliki;-)

Ben göremedim resmi Angel açılmıyor telefondan nedense en yakın zamanda tabletten bakıcam çok merak ettim sizi eminim çok güzelsinizdir

Bir de bana da eski eteklerim gelmiyor aynı kilodayken giyerdim
Çok pis basenime oturdu hoşuma gitti basen aslında dümdüz Halimden hiç hoşlanmazdım ama böylede eski giysiler olmaz
Ben ödem olduğunu düşünüyorum bir iki aya atarız onu da
Bir de sanırım oturmaktan o kısımlar genişledi spor yapmak lazım

Arastacım size bayıldım bayıldım
Ida gördüğüm en güzel bebeklerden birisi tam pamuk şeker maşallah diyelim nazar değmesin
Anlaşılan çok güzel bi anne kız ikilisi olacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…