- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #54.081
İşte bizim Kaan paşa uyansın ikimizide çekmeye çalışıcam şuan o riske giremiyorum :)))Eki Görüntüle 821699
cnm bzde 10..aydayızz ....artıkk ev arkadaşı gbı takılıyoruz knka olduk :)
hehehe valla korkmuyor değilim ilk halvetten :) eşimle onu konuştuk geçen gün. acemilik çekicem ben dedi.. kıyamam yaaa.. sormuyor vallahi ne zaman olcak diye. sanırım benim yanaşmamı bekliyor :) çekiniyor artık o kadar aydan sonra..
bu da benim minnoş şimdi çektim.. :) karnı doydu tabi güler :)) canım yaaaEki Görüntüle 821753
hehehe valla korkmuyor değilim ilk halvetten :) eşimle onu konuştuk geçen gün. acemilik çekicem ben dedi.. kıyamam yaaa.. sormuyor vallahi ne zaman olcak diye. sanırım benim yanaşmamı bekliyor :) çekiniyor artık o kadar aydan sonra..
bu da benim minnoş şimdi çektim.. :) karnı doydu tabi güler :)) canım yaaaEki Görüntüle 821753
bebegm sallamdan durmuyor sizinkler nasıl hemen cevap
topiğimizin miniklerinin maşallahı var kızlar.hepsini bir lokmada yiyesim ısırasım geldi vallaha
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff çok büyük geçmiş olsun...
o koca gözleri yerimmmm
oyyyy ağız dolusu gülmek denilen şey bu olsagerekkkkkkk
canım neden oluyormuş bunlar acaba? ben de doğumdan sonra bebeğin derdine kendime hiç bakamadım. geçmiş olsun sana da.
41 kere maşallah bu minnoşa :)
yerim yerim döndürür döndürür ısırır yine döndürür ısırırım ham yaparım
Asu hanımı arada pışpışlayıp zoraki oturuyorum aslında bilgisayar başınaİşlerim çok bugünlerde her bayram öncesi olduğu gibi işyeri sıkıştırıyor Hem ayrıca artık porofesyonel anneyiz bea Ben de sizleri çok çok özlemiştimmm
ayyy çok datluş ya buben kızımın hiç gülerken pozunu yakalayamıyorum
hayırlı olsun pampan canım bol bol süt sağarsın İnşallah hatta sağman gerk klmaz güzel bebeğin bol bol emer senin için duam bu olsun.Annelik naısl bir şey ya çiş kaka yaptılar pırt yaptılar diye seviniyoruz:))))biz harika bir şey olmamız gerk:)))moralini yuksek tutu canım günler ilerlyince bebğin büyüdüğünü huzurlu olduğunu görünce sen de mutlu olup bu güzel günlerin tadını çıkartırsın.
maşallah dişsiz ağızını öperim ben:))))ee anen beni kavmasa:)))maşallah alah nazardan saklasın.
aynene canım uzun kış bekliyor bizi.kış bi geçsin de yaramazlar hareketlensin çok keyfli günlerimizolacak.41 bin kere çirkinimize:))))kokla benden annesi bu pamuk prensesimizi.
canım biz de de geceler garip bazen 5 sat kesintisiz uyur bazen aynene dediğin gibi 10 dk emer uyur sonra daha bir sat olmamaış tekrar uyanır ve böyle bütün gece.bazen uyuduktan sonra kaldırıyorum gazını çıkartıyorum altını değiştiriyorum azıcık uyanıyor ve 5 dk daha emiyor böyle bir değilde birbuçuk saat koparmış oluyorum.sık uyanması yeterince doyumamaış olmasıdır diye düşünüyorum.kısa süre emdiği içn ön sulu olan sütü emer o da onu doyurmadığı için çabuk acıkıyor.aslında emirmeden önce biraz sağsak sulu sütten daha az alsın yağlı süte çabuk uğlaşsın diyorum ama emin değilim hani su da önemli sonuçta.Bide sen her emirmede göğüsü değştiriyormusun.nette okumuştum 2 saat içinde bebk kaç kez ememk isterse istesin aynı göğüsü vermek lazım tabiki boış değilse.böyle bebk yağlı süte uğlaşmış olur.
uf aynene canım ben de buna gıcık oluyorum hele benim kv geliyor ben emiriyorum o başını okşar ayağına masaj yapar konuşur uyarıyorum konstrasyonu bozuyorsun diyorum ama yok çok hoşuna gidiyormuş ki bebek kıpkırmızı oğluyor bebeyle kavga ediyor.direk söylüyorum ben emireyim sonra veririm seversin diyorum.
o hgem de nasıl anlarlar canım maşlalah bbekler sandığımzdan çok daha akılılar.belgesel izlemiştim 3 günlük bebek babasının yaptığı hareketleri yapmaya çalışıyordu.babası dili çıkartıyor o da çıkartıyordu ve benzeri.hani aguguları bunlar işte onlarda bizim konuştuklarımızı taklit ediyor.benim oğlum meme isteyince aa der gülümser bana hani mutluluktan değil beni taklit ediyor emirmeden önce ona konuşur gülüyorum o da bunu memeyle bağladı sanırm.dil çıkart da denedik gerçekten yapmaya başladık.şimdi uyaNIK OLUNCA AGUGULARIN YANINA dil çıkartmamız d avar:)))
ay okuyunca patladım valla bu ne salak bir kadın ya.benim başıma da gelmişti böyle bir şey günlerdir ağlamıştım üzüntüden.hani anlatmıştım büyük oğlum emmemişti.kadın aldı kucağında şap diye yapıştı memsine aa bu güzel emiyor nasıl da çekiyor demezmi((bir sn lik şey ne olduğunu anlayamadım şoklar yaşadım yani.şimdi ne pis memelerini oğluma verdin sonra da ne dmek istiyor nalmadım ya ben emirmek istemiyormuşum o emmiyor nomarasını yapıyorum ya da bu işi beceremiyorum ne demk istediyde bu harektle.ama sonra kendimi toplarladım oğlumu benden kimse daha çok iyiylini düşünmez sevemez knedimi biliyorum onun için böyle salak insanlar için üzülmek boşuna yapranmaktır.
cnm bz artık kanka oldugumzdan teklıfte bulunmuyoo o da unuttu yanı :) saka bı yana bende tırsıyorum ..rekor bnde kuzum 10.. ay...aralığın basıydı ıste en son eylülün oluşumu :) hele bnmkı cok fena yanı nası olucak bılmıyrmm..hamıleyken fıtıl vermıstı doktorr onu bıle ıttıremıyodum acıyodu cok...ılk gece bu kdr tedırgın olmamıştım..kocama hc yanaşmak ıstemıyrmm bu yüzden...o da doktora gıtt muayene ol oyle olsun ynlıs bsey ypmayalım dıyo..bu kdr durmuss bı 10 gun daha durur peygamber sabrı varmıss madalya takıcamm askımaa :)
allah iyiliğini versin emi.
bizim de öyle olmuştu bir de bizim 8 ay hiç olmamıştı üstelik bana son üç ayda boşalma da yasaktı. benim bayağı bi canım yandı.
hahahaha siz yine açılış yapmışsınız. benim bebiş bugün 60 günlük daha eli elime değmedi. bizim de büyük ihtimal öle olacak. 5. aya girdik kardeşiz
hadi yaa neler duyuyorum böylee ben bi tek kendimde var sanıyordum daha önce hiç böyle bir şey yaşamadık .. eşimede mahçub oluyorum ama napımm sizin neden öyle oldu 3 ay yasak ?
benim kasılmamı istememişti drum canım erken doğum riskim vardı o nedenle
cnm bz artık kanka oldugumzdan teklıfte bulunmuyoo o da unuttu yanı :) saka bı yana bende tırsıyorum ..rekor bnde kuzum 10.. ay...aralığın basıydı ıste en son eylülün oluşumu :) hele bnmkı cok fena yanı nası olucak bılmıyrmm..hamıleyken fıtıl vermıstı doktorr onu bıle ıttıremıyodum acıyodu cok...ılk gece bu kdr tedırgın olmamıştım..kocama hc yanaşmak ıstemıyrmm bu yüzden...o da doktora gıtt muayene ol oyle olsun ynlıs bsey ypmayalım dıyo..bu kdr durmuss bı 10 gun daha durur peygamber sabrı varmıss madalya takıcamm askımaa :)
bu aradaa su tatlılıgaa bakk nasıda bakmısss maşallah sna :)
Çok zeki bi kız olacak o bakışlar bakış değil ben sana söyliyim :))
maşallah yavruna cingöz cingöz bakmış .arastaya katılıyorum çok zeki olacak gibi duruyor bakışlarından.
cnm bzde 10..aydayızz ....artıkk ev arkadaşı gbı takılıyoruz knka olduk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?