2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm bzde 10..aydayızz ....artıkk ev arkadaşı gbı takılıyoruz knka olduk :)

hehehe valla korkmuyor değilim ilk halvetten :) eşimle onu konuştuk geçen gün. acemilik çekicem ben dedi.. kıyamam yaaa.. sormuyor vallahi ne zaman olcak diye. sanırım benim yanaşmamı bekliyor :) çekiniyor artık o kadar aydan sonra..

bu da benim minnoş şimdi çektim.. :) karnı doydu tabi güler :)) canım yaaa

cnm bz artık kanka oldugumzdan teklıfte bulunmuyoo o da unuttu yanı :) saka bı yana bende tırsıyorum ..rekor bnde kuzum 10.. ay...aralığın basıydı ıste en son eylülün oluşumu :) hele bnmkı cok fena yanı nası olucak bılmıyrmm..hamıleyken fıtıl vermıstı doktorr onu bıle ıttıremıyodum acıyodu cok...ılk gece bu kdr tedırgın olmamıştım..kocama hc yanaşmak ıstemıyrmm bu yüzden...o da doktora gıtt muayene ol oyle olsun ynlıs bsey ypmayalım dıyo..bu kdr durmuss bı 10 gun daha durur peygamber sabrı varmıss madalya takıcamm askımaa :)

bu aradaa su tatlılıgaa bakk nasıda bakmısss maşallah sna :)

Çok zeki bi kız olacak o bakışlar bakış değil ben sana söyliyim :))

Biraz geçde olsa 1 aylık aşımızı, bizde bugün yaptırdık...
Oğlum içerde ben odanın dışında bayağı gözyaşı döktük
Iki aylık aşısı daha zor sen bunda böyleysen ikincide yandık dedi, hemşiremiz
Neyse bunu ağrısız ateşsiz atlatırız inşallah...

Ateş demişken aklıma geldi
dün aşı için sağlık ocağından hemşiremiz aradı yarın gelin aşınızı yapalım
ama gelmeden yarım saat önce bebeğe paranox fitil atın öyle getirin dedi...
Emin olamadığımız için eşim hemen doktorumuzu aradı
doktor iyiki aramışsınız sakın öyle bişey yapmayın bu çok yanlış bir bilgi
ateşi olmayan çocuğa fitil atılırmı hiç
allah korusun aşı bile tutmayabilir dedi..
Eşim nerdeyse bugün hemşireyle tartışacaktı neden böyle bişey söylediniz diye zor ikna ettim...

Allahım sen meleklerımızı koru yarabbım...

maşallah yavruna cingöz cingöz bakmış .arastaya katılıyorum çok zeki olacak gibi duruyor bakışlarından.

topiğimizin miniklerinin maşallahı var kızlar.hepsini bir lokmada yiyesim ısırasım geldi vallaha

Hepsi elimize doğdu ondan mı böyle oluyo acaba ben de aynı hissediyorum normalde başka bebeklere böyle hissetmiyorum ben ya :26:

offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff çok büyük geçmiş olsun...

o koca gözleri yerimmmm

oyyyy ağız dolusu gülmek denilen şey bu olsagerekkkkkkk

teşekkür ederiz teyzeleri:))öperiz sizi

korkutmak gibi olmasında ben çok yanma hissettim tuvalete çıktığımda özellikle idrarımı yapamadım bile 1 kere yaptık dahada korktum adet oldum sonra 3 gün sürdü yeni bitti adetim,ölümüne kankayız bakalım bi gün isyan edecekDD

allah iyiliğini versin emi.
bizim de öyle olmuştu bir de bizim 8 ay hiç olmamıştı üstelik bana son üç ayda boşalma da yasaktı. benim bayağı bi canım yandı.

hadi yaa neler duyuyorum böylee ben bi tek kendimde var sanıyordum daha önce hiç böyle bir şey yaşamadık .. eşimede mahçub oluyorum ama napımm sizin neden öyle oldu 3 ay yasak ?

hahahaha siz yine açılış yapmışsınız. benim bebiş bugün 60 günlük daha eli elime değmedi. bizim de büyük ihtimal öle olacak. 5. aya girdik kardeşiz

bizde 50 gün olduk bugün :) 60 70 100 diye gider bu böyle hehheee sizede geçmiş olsun :))

senin durumun daha vahimmiş arkadaşım.. birden teselli buldum

bu aradaa su tatlılıgaa bakk nasıda bakmısss maşallah sna :)

Çok zeki bi kız olacak o bakışlar bakış değil ben sana söyliyim :))

maşallah yavruna cingöz cingöz bakmış .arastaya katılıyorum çok zeki olacak gibi duruyor bakışlarından.

teşekkür ederiz teyzeleri.. vallahi ne kadar zeki olur bilmem ama şimdi beni parmağında çeviriyor az ilerde babasıyla beni parmağında oynatacağı kesin :)

cnm bzde 10..aydayızz ....artıkk ev arkadaşı gbı takılıyoruz knka olduk :)

Bzezde kankayiz.
Şa mnas dağınık örf kendimden soğudum bu ara enerjimde yok hiç. Süslenesimde kasim 4 ise başlıyorum .benegime Bakanıicsm artık . Depresyona girdim giricem. Kocamda ilgisiz bu ara. İlgilense ilgide istemiyorum ne istediğimi bilmiyorum ben bu ara.
Öle ana oğul takılıyoruz uyuşuk uyuşuk. Bazen bu pasPal Halimle oğluma çirkin gozukuyormuy diye dusunuyorum

Kızlar sokaklar benim kocam yapmaz vakalarıyla dolu. Tamam doğurduk ettik bitti şimdi toparlanma zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…