2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende sadece bizde sanıyordum bu problemi. babasıyla her boydan fotosu var benle bi hastanede var ahh bu bencil kocalar....

amaaann sorma benim de öyle hastanede kendimden geçmiş yarı baygın gibi şiş surat şiş gözler bir tuhaf onlardan başka foto yok.bak seeeiennn şu beylereeee akşam hemen çeksin bizi...

Bizimlede paylas lutfen, gozumuz gonlumuz acilsin...

Diger annelerden de bekliyoruz yavrulariyla resimlerini :))

Ben kendim cekiyorum prof. Kamera ile kizimin resimlerini ^^

Kızlarr çok büyük bir sıkıntım var benim kırkım çıktı ama biz hala açılışı yapamadık başladı ve bitti o anda

allah iyiliğini versin emi.
bizim de öyle olmuştu bir de bizim 8 ay hiç olmamıştı üstelik bana son üç ayda boşalma da yasaktı. benim bayağı bi canım yandı.

merak etme canım bişey olmamıştır...ben 5. gün koca evi kendim temizleyip yemekleri yaptım. o gün bugündürde ben yapıyırum
10. gün kontrole gittiğimde doktorum "aferin ama becerememişsin dikişleri açmayı, bu saatten sonra da bişey olmaz" demişti

bugün millet çoşmuş :)) 5399 sayfada kaldım, okuyamadan kaçıyorum...paşamla hava almaya gidiyoruz ana oğul
akşam yakalarım sizi
öpüldünüz

arabaya binince dayanamıyor uyuyoruz.kızlar üzgünüm ama henüz benim de oğlumla çekilmiş fotom yok ne tuhaftır ki hep ben babasıyla çekiyorum ama o bizi çekmiyor...

Eki Görüntüle 821692

maşallah ne tatlı uyuor böyle.aynı cicişi biizm de var:)))aynen öyle canım ilk çocğumda da pek fotom yok bunda bol bol çekerim diyorum ama yine durum aynı başsaç hep dağnık olunca istemiyorum foto çektirmeyi ama aslında çekmem lazım görsün paşa ne hallerdeymişim:))

Kızlarr çok büyük bir sıkıntım var benim kırkım çıktı ama biz hala açılışı yapamadık başladı ve bitti o anda

hahahaha siz yine açılış yapmışsınız. benim bebiş bugün 60 günlük daha eli elime değmedi. bizim de büyük ihtimal öle olacak. 5. aya girdik kardeşiz

a l benden de o kadar her an meme vermeye hazır bi kıyafet,saç baş almış başını gitmiş insan bu halde poz vermek istemiyort yabi

Oglum dogdugundan beri gaz sıkıntısı var .surekli ıkınmaktan cocuk dogru durust uyuyamiyor bile.denemedigim sey kalmadi en son doktorun verdigi damla da ise yaramadi nette arastirirken bir video gordum bir kac gundur her gun bu masaji yapiyorum yalniz yaparken karnini kasmamasi gerek rahat olmasi gerekiyor bebisinizin. Masaji yaptikca ise yaradigini gordum. Ozellikle kakasini yapmakta zorluk ceken bi bebisiniz varsa denemenizi tavsiye ederim linki asagiya kopyaliyorum .

http://m.youtube.com/watch?v=Za-uLlUfCME&desktop_uri=/watch?v=Za-uLlUfCME

Aaaah aaaah kahrolsun şu gaz

Bebekleriniz emdikten sonra kusuyor mu arkadaşlar? Benimki son 5-6 gündür emdikten sonra kusmaya başladı.

Yaaa bizim oğlanın da ya tek tek fotoğrafları var ya da babası ile. Benimle olan tek fotosu hStanede olanlar.

Bu arada beni face den ekleyebilirsiniz benim için sakıncası yok. İsteyen özelden yazabilir.

uyusun diye gözünü gözlüyorum... biraz fazla uyuyunca da özlüyorum başına gidip gelip uyansın diye bekliyorum dayanamıyorum öpüyorum :) bu annelik ne tuhaf bir şeymiş

Pazar günü çok samimi bir arkadaşım evleniyor. Ben de
G.t göbek kalça basen memeler almış başını gidiyor. Evden birşey giymem mümkün değil. Yeni alacağımla da nasıl olurum Allah bilir. Pöfffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…