- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #54.001
2.ay aşısı yaptıranlar bu mızırdanmalar sizde de oldu mu dün gündüz mızırdandı bir ara ne güzel uyudu gece 3 te bi başladı hala mız mız devam ediyor. Kahveyle ayakta duruyorum
Bugunn hava kapalii canimz cok sklyoo teyzelerimm;-)
Gcms olsun cnm.ne amelyati olucaksnn.... korkma bnm ablam normal dogum ypti..40 gun kanamasi oldu..41. Gun biti derken sar sar gne kanama ve 60 gun kanadi..ikincisi adetmiss ..ben adet olmadm ama adet gbi agrilarm oluyo..eskidn adetmden 1 hfta once bslardi agrilarm gnemi oyle acaba diyrm
Biz de dün olduk aşı. Aksam 10 bucuga kadar mizirdandi.uyuduktan sonra guzel uyudu.gece emip tekrar uyudu.bu sabah da keyfi yerinde ateşi de cikmadi çok şükür.
Rota 3 de yapılıyor. 2. Ayda verem karma ve hepatit sanırım. İki bacak bir koldan yapılıyor. Aşıdan sonra iki gun banyo yaptırlmıyor.2. Ay da ne aşıları oluyor arkadaşlar? Bir tanesi verem diye biliyorum başka neler var? Rota 2. Ayda mı yapılıyor?
Oh ekleyin tabi böyle guzel resimleri arasta gibi gözümüz honluz açılsın .
Topige bur girdim bir parilti var ekranda isildiyo megetsem Arastam ile ida topige resim koymuş :)
Eki Görüntüle 821392 merhaba teyzeleri gedik diş geldiDD ARASTA bende sana soracaktım huzursuzmu bebek uykusu nasıl die bende yarın vurduracam korkuyorum bide tek mi götürdün çok ağladımı aşıda bende tek götürecem çok ağlar die korkuorum
Alismissin anneliğe bakiyorumda online olmuşun :) özledik seni be ya
maşallah sizlere yerimmmD
günaydın kızlar arastacım maşallah ne güzelsiniz öyle özendım bende resım koycam becerebilirsem
Canim cook geis olshn. Allah yokluklarini acilarini gostermesin
Korkma canım ya yapılırken bir cıyakladı ama ben kucağıma alınca hemen sustu. Biz babasıyla götürdük ama yalnız da gidilebilir bir sorun olmaz. Bu arada o dişsizin ağzını burnunu yerim
Evet evet çok özletti bu kız kendini.
aynısından bende de var canım takma kafana. senin ki yine geç kalmış.. benim çocukluk arkadaşım eşimle sevgili olduktan sonra değişti. böyle soğuk soğuk davranmalar filan. yine takmadım. ta ki bir gece deniz kıyısında eşimin(o zaman sözlüm) yanında soyunup pedini altından çıkartıp denize girene kadar. soyunduktaan sonra bir problem yok değil mi dedi bozuntuya vermedim. çok şişman bir kız hep kıskançtı. ki arkadaşım gündüz bile yağlarını saklamak için denize ıkına sıkına giren bir kızdı. ben griptim eşimle ikisi denize girdi çıktı. eşimin canına okudum sonra o ayrı. ama hakkını yiyemem göz ucunla bile bakmadı. sonra telefonlar bitti. sonra hamile kaldım doğurdum hayırlı olsun bile demedi. onun dualarına da ihtiyacım yok artık.. boşver... amaaan bak dertlendim yine sen anlatınca aklıma geldi :)
Kızlar benim 40 günlük sıpam bugün çifte vatandaş oldu. Umarım bu durum onun hayatında avantaj olur ve işlerî hep yolunda gider. Hepimizin yavrularına Allah bol şans versin
Dertleşmek istedim
Benim ortaokuldan beri tanıdığım, birbirimizin evinde defalarca kalmışlığımız olan, lisede ve üni yıllarında yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmemiş, birbirimizin yazlığına kadar gidip kaldığımız bir arkadaşım bi tek oğlumun faceteki albümünü beğenip tek bir resmine ay ne tatlısın sen diye yorum yaptı, aramadı bile.
çok kırgınım ona.
sildim zaten listemden. gönlümden de silerim inşallah(((
Eşimin en uzak en dandik dediği arkadaşları bile kalkıp geldiler helal olsun. Bu hatun bi totosunu kaldıramadı çok ağrıma gitti.
günaydın kızlar bu sabah tuhaf bir ruh haliyle uyandım. henüz sayfaları okuyamadım önce bunu yazmak geldi içimden.
dün eşimle ikinci çocuk muhabbeti açıldı. ben kardeşi olsun istiyorum zamanı gelince. 2 3 sene içinde işte ne zaman uygun olursak. ama eşim istemediğini söyledi. biraz kurcalayınca durumu, ilk doğumda beni kaybedeceği zannetmiş ve çok korkmuş olduğunu gördüm. anlatmaya çalıştım her hamilelik aynı olmaz diye ama nafile. zamana bırakırım düzelir diye düşünüyorum ama içim de içimi yiyor. puff ne etcem ben ya...
yuhhhhhpedini mi çıkardııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?