2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

2.ay aşısı yaptıranlar bu mızırdanmalar sizde de oldu mu dün gündüz mızırdandı bir ara ne güzel uyudu gece 3 te bi başladı hala mız mız devam ediyor. Kahveyle ayakta duruyorum

Biz de dün olduk aşı. Aksam 10 bucuga kadar mizirdandi.uyuduktan sonra guzel uyudu.gece emip tekrar uyudu.bu sabah da keyfi yerinde ateşi de cikmadi çok şükür.

Bugunn hava kapalii canimz cok sklyoo teyzelerimm;-)

teşekkür ederim canım.. kızın çok tatlı. bütün topiğin bebekleri çok güzel. kanım hepsine çok kaynadı. sanki kendi öz kardeşimin bebekleri gibi hepsi canım hamilelikte siğillerim çıktı orda. 1 haftalık loğusayken kontrole gittiğimde doktor içimede baktı. gonca cım bunlar ameliyatta yoktu bakmıştım içinde bir sürü yağlı beze çıkmış dedi. banada ayna ile gösterdi dehşete düştüm. 4 tane olan siğilim 14 e yükselmişti 1 haftada da. tırnağımdan büyüktü yağ bezeleri. içimi kesip biçecek. tabi kontrol olalı 2 ay olacak neredeyse. şimdi ne haldedirler bilemiyorum narkoz vermek zorunda. inş sütümü çok fazla etkilemez. zaten çok az

Biz de dün olduk aşı. Aksam 10 bucuga kadar mizirdandi.uyuduktan sonra guzel uyudu.gece emip tekrar uyudu.bu sabah da keyfi yerinde ateşi de cikmadi çok şükür.

Oh güzel atlatmışsınız. Benim kızım biraz nazik popolu Bu konuda bana çekmemiş aynı babası

Oh ekleyin tabi böyle guzel resimleri arasta gibi gözümüz honluz açılsın .

Topige bur girdim bir parilti var ekranda isildiyo megetsem Arastam ile ida topige resim koymuş :)

merhaba teyzeleri gedik diş geldiDD ARASTA bende sana soracaktım huzursuzmu bebek uykusu nasıl die bende yarın vurduracam korkuyorum bide tek mi götürdün çok ağladımı aşıda bende tek götürecem çok ağlar die korkuorum

Oh ekleyin tabi böyle guzel resimleri arasta gibi gözümüz honluz açılsın .

Topige bur girdim bir parilti var ekranda isildiyo megetsem Arastam ile ida topige resim koymuş :)

Ayyyyy ölürümmmm ne güzel cümleler bunlar böyle canım arkadaşım

Korkma canım ya yapılırken bir cıyakladı ama ben kucağıma alınca hemen sustu. Biz babasıyla götürdük ama yalnız da gidilebilir bir sorun olmaz. Bu arada o dişsizin ağzını burnunu yerim

Alismissin anneliğe bakiyorumda online olmuşun :) özledik seni be ya

Evet evet çok özletti bu kız kendini.

hımm anladım cnm inşallah ağlamaz eşim işten 4te gelio bende sabahtan vurdurayım istiyorum pazar günü yükselme sınavım var samsuna gidecez inşallah ateşlenmez stres yaptım kimsemizde yok mecbur babası bakacak arabada kafede vs.sınav 2 saat ama mecbur sabah 6da evden çıkacaz kızım huysuzlanacak die geriliorum aşıdan

yuhhhhhpedini mi çıkardııııııı

Canım aynı şeyi çok yakınım olan bi arkadaşım için düşünüyordum gelmedi görmeye çok alınmıştım. Dün akşam sitem etmek için aradım hastanedeymiş daha önce de aynı şekilde sağlık problemi olmuştu doktor rahmini almak istedi daha çok genç 25 yaşında Sanırım şimdi alınacak rahmi Allah yardım etsin çok üzüldüm

İda ve annesi herkese güzel bir gün diler. Günaydın :)))

Eki Görüntüle 821240

Ama ama siz çok güzelsiniz İdoş da tam bir pamuk şeker olmuş maşallah yiyesim geldi

Canım kızınız az büyüsün küçük bebek özlemi başlayacaktır merak etme :)

Bugunn hava kapalii canimz cok sklyoo teyzelerimm;-)

Oyy gelsin bize Asuyla oynasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…