2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu arada sağlık ocaklarının aylık kondom verme gibi bir uygulaması vardı haberiniz var mı hala bu uygulama devam ediyor mu? benim dr um bana emzirmene güvenme ilk 6 ay eşin korunsun dedi de. gerçi marketlerdekiler daha güvenli ve alternetifli gibi geliyor bana sonuçta sağlık ocaklarındaki ücretsiz verildiğinden sanki güvensiz olurlarmış gibime geldi. bilemedim yani zaten 3 çocuk 4 çocuk deniyor sakata gelmiyelim yaniiiii

Son düzenleme:

evet bildiğim kadarıyla veriyorlar hala.. aynen bendede öyle bir düşünce oluşuyor güvenirlilik konusunda... d.kontrol hapı istiyorum ben aslında daha öncede içmiştim pko dan dolayı ama emzirdiğim için olmazmış . mecburen kondom sanırım

herkese merhabalar hepinizi çook özledim 2 çocuk gelen giden birde evden işyerini halletmeye çalış derken pek fırsat bulamadım inşallah herkesin keyfi yerindedir

neyse haftaya aşımız var o zaman bi sorarım olmazsa alırım ve şişirip şişirp kocişle kalite kontrol yapar öyle kullanırız artık :))

kızlar şoktayım.. elektrik faturam 107.40 lira gelmiş. biz 25 gün evde yoktuk.. üstelik tam ay evde olup fırınla ütüyü çok kullandığım anda bile 75 i geçemiyorduk.. sizin nasıl faturalarınız bu ay?

bugün 49 günlük oldu oğlum. gaz malum bizimde derdimiz kusma devam ediyor bu cuma gidip kilosuna bi baktırmak istiyorum anne sütü yeterli mi acaba diye rota virüsü aşısı benimde kafamı karıştırıyor birde korunma yöntemleri konuşuluyor sanırım bende çok korktum uzun bi aradan sonra herneyse ilk çocuktan sonra hamile kalırım korkusu hiç yaşamadım ama 2. çocukta sonra gerçekten çok korkuyorum hamile kalacağım diye ama spirail de taktırmak istemiyorum hatta kontrole bile gitmek istemiyorum bayramdan sonra kontrolüm var ne zor şey kadın olmak

Kızlar sokaklar benim kocam yapmaz vakalarıyla dolu. Tamam doğurduk ettik bitti şimdi toparlanma zamanı

çok haklısın.. ama benim kocam yapmaz.. yapamaaaaz :)) dermişim.. tabi ki isteyen herkes yapar. biz sadece yapmamalarını ümit ettik ama doğru dedin. artık kendimize bakmalıyız.. yarın şu ameliyatı bi atlatayım da kendimi nadastan çıkartıcam artık :)

bende kendimi salmış durumdayım yememe hiç dikkat edemiyorum 15 kilo fazlalığım var dün üzerime bişeyler alayım dedim moralim bozuldu eve gelip hırsımdan daha çok yedim bu göbek mümkün değil gitmez

Hahaha ver coşkuyu:)

şaka maka da kızlar gerçekten kendimizi saldık bir silkeleneip kendimize gelelim ve güzelleşip eşlerimizi yeniden fethedelim onlar da çocuk oldu hatun beni unuttu modundan çıksınlar artık.

bu arada belli mi olur süte de yarar belki:))))))unutmayalım ki kadının herşeyi beyinde bitiyor.... biz bu coşkuyla kocaları canından bezdiriyormuşuz bir de...

Maalesef onların sistem bizim gibi çalışmıyor canım. He böyle bi durumda anlayış göstermeyecek adam defolsun gitsin zaten ama biz de göz göre göre elimizle itmeyelim. Yapmasa bile göz kayar şu olur bu olur. Valla ben uludağ sözlükte yazıyorum ve oraya yazılanları okuyunca gözüm kapalı güvendiğim kocamdan bile şüphe duyuyorum. Biz az bi zaman ayrı durduk ama dışarı çıkışlarında paranoya yapmaya başladım ve bu böyle olmaz toparlan arasta dedim. Evlendim, çocuk doğurdum diye salmamak lazım.

elektrik faturanın ilk okuma ve son okuma tarihlerine bak canım belki de bikaç aylıktır benimde doğal gaz 61 tl gelince şaşırmıştım meğer 3 aylık ücretmiş

haklısın canım dün avm de gezerken etrafıma bi baktım herkes şıkır şıkır insanlar artık kendilerine daha fazla bakıyorlar ben bile yanımdan geçen güzel bayanları inceliyorum dün acayip üzüldüm kendime bakınca resmen oturup ağlayacaktım ama sonra oğluşuma bakınca şükrettim sonuçta onun için herşeye değer ama dediğin gibi tamam doğurduk bitti artık silkelenmemiz gerek kendimizi toparlamalıyız

Allahım ne güzel bebek bunlar,eminim görmediğimiz diğer canlarımda en az bu maymunlar kadar tatlıdır.Bugün telefonun ekranı kilitlendi de ancak size bakabildim kızlar.Arastacım İda sana benziyor,babayı görmedik tabi ama gözleri aynı sen.şu hamilelikteki kuaför kazanıda saçının önünde görünce tekrar hatırladım,epey üzülmüştün ama kötü olmamış be canım.birden aklıma geldi işte.hep böyle güzel olup güzel kalın.Bütün bebeklerimiz sağlıklı olsun ve hep böyle kocaman gülsünler

slm kızlar herkes ilişkiden ve korunma yollarından bahsetmeye başlamış ben daha önce sormuştum ama kimseden cevap alamamıştım :) normal doğum olduğu için açıkçası ben korkuyorum henüz yaklaşmadık kardeş gibi takılıyoruz.
doğum kiloları ne durumda diyet yapamıyoruz malum süt veriyoruz o yüzedn ben ufaktan spor yapmaya başladım dünden beri gerçi doğum öncesi 2 kilom kaldı ama ben tedavi sürecindede 8 kilo almıştım bu durumda 10 kilo vermem gerek yemeği kesmeden sporla (tabi kızım nekadar izin verir bilemem) forma girmeye çalışacağım. allahtan hiç çatlağım oluşmadı ve göbekte gitti doğum yapmamış gibi duruyor :)

Bncede yapmaz diye bsey yok..bnm annem aldatildi bu yuzden bn bu konuda cok hassasm..esimde bnu biliyo..dukkanin kamera sisteminin sifresini verdi arafa girip izliyrm benmki napiyo diye;-) bn hamile klmadn once cilve naz cok ypardm kocama..smdi noldubna bilmiyrm..acil toparlanmaliy kzlarr;-)

Nbr sekerrr melis nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…