2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet biz kadınken bakıyoruz erkeğin bakmaması zor, ha şöyle ne güzel bakımlı kadınlar bile aldatılıyo ama en azından böyle bişey olunca suç bende moduna girmeyelim. Gerçi ben her halukarda boşarım o ayrı da bari vicdan yapmıyım

Canım sağol nası gidiyo bakalım?

Evet bu yüzden vakit toparlanma vaktidir:))

kilo veren arkadaşlar emzirirken nasıl kilo verebildiniz bana bir akıl verin yapıştı gitmiyor kilolar

Tatlıyı kesince 1 kilom gitmiş :) başka herşeyi yiyorum. Tatlının sütle hiç bir alakası yokmuş. Sütü yapan su ve dengeli beslenmek lazım. Ben her gün ayak üstü de olsa et yiyorum yapamadıysam kocişe ekmek arası köfte filan aldırıyorum :) ve yoğurdun yağ yakma özelliği yüzünden çok ayran içtim yoğurt yedim bu ara. Bi de hafiften karın egzersizi.

benimde en büyük derdim tatlı ve abur cubur canım tatlı istemesin diye ne yapabilirim diye araştırıyorum tafsiyelerin için çok teşekkürler arasta protein önemli gerçekten de karın egzersizi için kontrolde doktoruma soracağım bakalım ne diyecek izin verirse bende başlayacagım

duş almaktan,diş fırçalamaktan,yüzüme bi krem sürmekten acizim vallaa benimde hemmeennn toparlanmam gerekk

amaa bu veledix bana nefesldırmıyoo yemek bile yiyemiyorum.

canlaaaar nasilsiniz bacilar ozledim sizi hemde ne cok benim kizim.evimizin gulen yuzu resmen masallah gun gcetikce buyuyor sipa evlat sahibi olmak ne guzelmis. butun sipalarinizi opun benim yerime.

benim ayin yedisinde kizim iki aylik olacak ama esimle bizde daha hic bisey yasamadik.cunku ameliyat sonrasi yara yerim acir saniyorum birde spiral taktiracagim taktirmadan olsun istemiyorum ama maalesef bebejten gitmeye zaman bulamiyorum kadin dogumcuya.

bu arada ayin 9unda iki aylik karma asilarini yaptiracagiz ama uykularim kaciyor kizlar cani aciyacak uc igneye nasil dayanir birde rotavirusde yaptiraxagim yaptiran var mi bu asilari

bizim her ay 160-170...benimde bugün şokum elektriktendi, kesmeye geldiler
marttan beri ödemiyormuşuz, toplam 1400tl borç...bankadan baktım, meğer maaşımdan ödüyorum dediğim fatura ödenmiyormuş. bende hesap hareketim fazla olduğu için ödenmediğini farketmemişim. yarın halletmezsem komple saati söküyorlar

Analık nedir Annem?” derdim de anacığıma; “Ben ol da bil” derdi Mevlânaca..
Ben ol da bil!
“Sen” oldum annem bak!..
“Sen” oldum ve bildim neymiş bu işin yürekcesi..
Hani “Köpekler bile “ana” olmasın” derdin ya hep, o ızdıraplı yüreğinle, o engin şefkatinle..
Anlamazdık o zaman biz zamâneler..
“Zor kızım, çok zor analık” derdin ardından derin bir iç çekişle..
Zormuş anam..
Ana olmak “Hiç” ken “Hep” olmakmış meğer..Çoğalmakmış durmadan..
Dünyaya meydan okumak, mazi ve istikbâli sırtlamak, pervâsız bir gözü karalıkmış..
Zormuş Annem..Olduk, gördük, bildik bak..
Ana olmak meğer; Kor ateşlerde üşümesi, kara kışlarda buz kesmesiymiş yüreğin..
Hep; “Ben!” derken,
Artık; “O”, “İllâ O!” demesiymiş..
Hiç varmayacağı kapıları çalması, hiç ederek ömrünü, adanmasıymış..
Hiç kızmaması yüreğin, almayı hiç düşünmeden hep vermesiymiş..
Hep sarıp-sarmalaması, hiç hesap sormadan, hep dost hep yâr olmasıymış..
Zormuş Anam..
Meğer melek olmak meleğe bakmak can olmak.
Olduk, gördük, bildik bak..

Melek hande'cim (Hande'yi yanlış hatırlamıyorumdur umarım)biz iyiyiz canım ya,okuduğum kadarıyla çok şükür sizde iyisiniz ve azıcık uçkur derdine düşülmüş ))) benim daha tuzum kuru,10 gün sonra tasasına düşmeye başlarım.Melisimde iyi,uyuyor 3 saattir,bugün 1 aylık olduk ve hepatit aşımızı olduk.bana daha gelen giden misafirler oluyor,eşimin sülalesiyle aynı sitede oturuyoruz,çevreleride geniş o yüzden kahve çay işimiz hiç bitmiyor.Allahtan hepsi kaynanamın elinden öpüyor.Eylülün pek tatlı maşallah,Arasta hepimizi gaza getirdi,en kısa zamanda bilgisayar bulup paylaşmak için can atıyorum.telefonda dosya ekle kısmı yok malesef,Meltowski'cim detaylı anlatmıştı nasıl ekleyeceğimi ama seçenek yok bende.sizleri hep çok merak ediyordum,fotoğraf görünce insan daha samimi hissediyor.ekleyeceğim en kısa zamanda.bi de bugün telefonun ekranı kîlitlenince arama bile yapamadım.şimdi fırsat bulup okuyup yazabiliyorum.aktif takipteyim canlarım

Canim ağzının kpourmesi ve salayı sordum doktora. Midesinden olabilir hazımsızlık olabilir ya da bazı bebekler cok erken dis çıkarabilir bundan olabilir takip edeceğiz dedi .

Yahu hepsi birbirinden tatlı. Bu yavrunun da yanaklarını yemek istiyorum. Maşallah. Sevgiler

Yarın 40 mız doluyor. Ne eşim ne başka birşey gözüm görüyor. Tek beklentim 40 dan sonra bebek daha düzene girer diyenlerin beklentisi ile sihirli değneğin oğluma dokunmasını istiyorum. Ey evren duy sesimi Soyle geceleri aralıksız 2-3 saatlik aralıksız uyku ver oğluma ve bana

kızlar nasıl sütyen kullanıosunuz ben 2 tane penye aldım onları kullanıorum ama hiç sevmiorum babaanne gibi desteklilerde rahat edemedim söle yumuşak ince süngerli nerden bulabilirim ki acep?

Dogru hatirliyosn cnm hande adim..uckurr konusu ortak durumumz 40lar ckinca adamlari bi heyecan bzi vni korku sardi:-D melisi ve anneciginibmerak ediyrzz kuzm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…