- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #54.121
haklısın canım dün avm de gezerken etrafıma bi baktım herkes şıkır şıkır insanlar artık kendilerine daha fazla bakıyorlar ben bile yanımdan geçen güzel bayanları inceliyorum dün acayip üzüldüm kendime bakınca resmen oturup ağlayacaktım ama sonra oğluşuma bakınca şükrettim sonuçta onun için herşeye değer ama dediğin gibi tamam doğurduk bitti artık silkelenmemiz gerek kendimizi toparlamalıyız
Allahım ne güzel bebek bunlar,eminim görmediğimiz diğer canlarımda en az bu maymunlar kadar tatlıdır.Bugün telefonun ekranı kilitlendi de ancak size bakabildim kızlar.Arastacım İda sana benziyor,babayı görmedik tabi ama gözleri aynı sen.şu hamilelikteki kuaför kazanıda saçının önünde görünce tekrar hatırladım,epey üzülmüştün ama kötü olmamış be canım.birden aklıma geldi işte.hep böyle güzel olup güzel kalın.Bütün bebeklerimiz sağlıklı olsun ve hep böyle kocaman gülsünler
Bncede yapmaz diye bsey yok..bnm annem aldatildi bu yuzden bn bu konuda cok hassasm..esimde bnu biliyo..dukkanin kamera sisteminin sifresini verdi arafa girip izliyrm benmki napiyo diye;-) bn hamile klmadn once cilve naz cok ypardm kocama..smdi noldubna bilmiyrm..acil toparlanmaliy kzlarr;-)
rekor bende diyordum, yalnız değilmişim :))
bizde paşayı yaptık o gün dükkanı kapattık
kilo veren arkadaşlar emzirirken nasıl kilo verebildiniz bana bir akıl verin yapıştı gitmiyor kilolar
Tatlıyı kesince 1 kilom gitmiş :) başka herşeyi yiyorum. Tatlının sütle hiç bir alakası yokmuş. Sütü yapan su ve dengeli beslenmek lazım. Ben her gün ayak üstü de olsa et yiyorum yapamadıysam kocişe ekmek arası köfte filan aldırıyorum :) ve yoğurdun yağ yakma özelliği yüzünden çok ayran içtim yoğurt yedim bu ara. Bi de hafiften karın egzersizi.
kızlar şoktayım.. elektrik faturam 107.40 lira gelmiş. biz 25 gün evde yoktuk.. üstelik tam ay evde olup fırınla ütüyü çok kullandığım anda bile 75 i geçemiyorduk.. sizin nasıl faturalarınız bu ay?
Eki Görüntüle 822060
Analık nedir Annem? derdim de anacığıma; Ben ol da bil derdi Mevlânaca..
Ben ol da bil!
Sen oldum annem bak!..
Sen oldum ve bildim neymiş bu işin yürekcesi..
Hani Köpekler bile ana olmasın derdin ya hep, o ızdıraplı yüreğinle, o engin şefkatinle..
Anlamazdık o zaman biz zamâneler..
Zor kızım, çok zor analık derdin ardından derin bir iç çekişle..
Zormuş anam..
Ana olmak Hiç ken Hep olmakmış meğer..Çoğalmakmış durmadan..
Dünyaya meydan okumak, mazi ve istikbâli sırtlamak, pervâsız bir gözü karalıkmış..
Zormuş Annem..Olduk, gördük, bildik bak..
Ana olmak meğer; Kor ateşlerde üşümesi, kara kışlarda buz kesmesiymiş yüreğin..
Hep; Ben! derken,
Artık; O, İllâ O! demesiymiş..
Hiç varmayacağı kapıları çalması, hiç ederek ömrünü, adanmasıymış..
Hiç kızmaması yüreğin, almayı hiç düşünmeden hep vermesiymiş..
Hep sarıp-sarmalaması, hiç hesap sormadan, hep dost hep yâr olmasıymış..
Zormuş Anam..
Meğer melek olmak meleğe bakmak can olmak.
Olduk, gördük, bildik bak..
Melek hande'cim (Hande'yi yanlış hatırlamıyorumdur umarım)biz iyiyiz canım ya,okuduğum kadarıyla çok şükür sizde iyisiniz ve azıcık uçkur derdine düşülmüş))) benim daha tuzum kuru,10 gün sonra tasasına düşmeye başlarım.Melisimde iyi,uyuyor 3 saattir,bugün 1 aylık olduk ve hepatit aşımızı olduk.bana daha gelen giden misafirler oluyor,eşimin sülalesiyle aynı sitede oturuyoruz,çevreleride geniş o yüzden kahve çay işimiz hiç bitmiyor.Allahtan hepsi kaynanamın elinden öpüyor.Eylülün pek tatlı maşallah,Arasta hepimizi gaza getirdi,en kısa zamanda bilgisayar bulup paylaşmak için can atıyorum.telefonda dosya ekle kısmı yok malesef,Meltowski'cim detaylı anlatmıştı nasıl ekleyeceğimi ama seçenek yok bende.sizleri hep çok merak ediyordum,fotoğraf görünce insan daha samimi hissediyor.ekleyeceğim en kısa zamanda.bi de bugün telefonun ekranı kîlitlenince arama bile yapamadım.şimdi fırsat bulup okuyup yazabiliyorum.aktif takipteyim canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?