2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kilo veren arkadaşlar emzirirken nasıl kilo verebildiniz bana bir akıl verin yapıştı gitmiyor kilolar

cnm ben tam tamına 18 kilo almıştım 77 ile doğurdum ikroşu 14.5u gitti şuan 62.5 kiloyum ama ben acaip ter döktüm 50 gün falan anlatamam eridim resmen ve içim nasıl yanıodu su içmekten deliye döndüm ölece gitti kilolar şuan kotlarım falan hep oluo ama göbüş hafif var göğüslerden gömlekler vs olmuo ama

kızlar nasıl sütyen kullanıosunuz ben 2 tane penye aldım onları kullanıorum ama hiç sevmiorum babaanne gibi desteklilerde rahat edemedim söle yumuşak ince süngerli nerden bulabilirim ki acep?

Cnm bn ici sungerli ama yumusak buldm..markette sepete atmislar tepeleme tam istedgm gbi dedm atladm..normalde ici tum dolgul kullaniyodm.smdi malum memeler zaten montofon gbi;-)

cok tatli masallah allah esirgesn yavrunu cnm....sennle ayni gun dogum ypmistik...bde bnm yukledgm resmler hep yan cikiyo bn onu nasi d uzelticm

Bu kolik agrilari 1.5 ayda tavan yapar demisti doktor cidden oyle...sayfaya girip okumayo gectim 3 saat kesintisiz uyusam bayram edicem..yaslandim resmen...

kızlar nasıl sütyen kullanıosunuz ben 2 tane penye aldım onları kullanıorum ama hiç sevmiorum babaanne gibi desteklilerde rahat edemedim söle yumuşak ince süngerli nerden bulabilirim ki acep?

Canım ben çareyi idilbaby de buldum inanılma rahat ettin hiç emzirme sütyeni gibi durmuo üstelik inanılmaz rahat fiyatıda normal 30 tl

Canim ağzının kpourmesi ve salayı sordum doktora. Midesinden olabilir hazımsızlık olabilir ya da bazı bebekler cok erken dis çıkarabilir bundan olabilir takip edeceğiz dedi .

canım teşekkür ederim.. birazcık azaldı gibi köpürme oldu salya benimde aklıma diş geldi ama bakalım kontrolümüze kadar nasıl seyredecek...

Uzun zamandan sonra burdayım kızlar , özlemişim doğrusu:) sayfalarda birikmiş durmuş.. Umarım herkes iyidir.. Biz iyiyiz kızımla, şuan herzamanki gbi emmekle meşgul kucağımda :) dün 40ımız çıktı alıştık herşeye çok uyumluyuz artık, ama hep yorgun... Beni özlemişsinizdir diye umaraktan geldim şaka bi yana çok ihmal ettim burayı ama bahane çok biliyorsunuz ,) doğum hikayemi bile yazmadım hala , ama o bile zaman aşımına uğramıştır.. Konular çok değiştimi bir göz gezdiriyorum hemen

Cnmmm hosgldnnn.
.

arabaya binince dayanamıyor uyuyoruz.kızlar üzgünüm ama henüz benim de oğlumla çekilmiş fotom yok ne tuhaftır ki hep ben babasıyla çekiyorum ama o bizi çekmiyor...

Eki Görüntüle 821692

Hep öyle oluyor :) Bizde de 10 tane babayla varsa 1 tane benimle var :)
Ve oğlun çok tatlı :))))

İşte bizim Kaan paşa uyansın ikimizide çekmeye çalışıcam şuan o riske giremiyorum :)))Eki Görüntüle 821699

Oooooooy o yanakları yerimmmmm

Off cin gibi bakıyor çok zeki olacak bu cimcime maşallah

Bu da Eymen Efe'nin dün akşamki şebekliğinden bi resim :)

Çok şekermiş annesiiiii

Kedissss cok tatlisiniz...yirim sizi yrimmm;-)

Teşekkür ederiiiiiz :)))

Çok tatlı bebeğin canım yaaa
Ay bunların hepsi yeğenim gibi :))))

Bunların kuş ağızları hiç kapanmıyor. Yerim ben onuuu. Maşallah. Sevgiler annesine ve yavrusuna

Ayy kedicikim bu da cok romantik bir resim olmuş. Ask gibi . Maşallah

Ay çok teşekkür ederiz teyzelerimiiiiiiiiiiiiz

Pif aynen ben de
Şu altıtelli içi silikonlu sütyenleri özleyeceğim hiç aklıma gelmezdi....

kızlar kızım dun sabahtan berı hıc kaka yapmadıı!normalmı acaba??daha once hıc boyle yapmamıstı..çiş sayımız gayet ıyı ama kaka su saat oldu hala yokkk!!onerılerınız nelerr

maşallah guzel kuzumuza ben bayıldım buna annesi kargoyla gönder bana birazıcık mıncıklayım.

kızlar kızım dun sabahtan berı hıc kaka yapmadıı!normalmı acaba??daha once hıc boyle yapmamıstı..çiş sayımız gayet ıyı ama kaka su saat oldu hala yokkk!!onerılerınız nelerr
kabıs mı oldu acaba,kayısı üzüm incir erik varsa evde bol bol ye sütünle ona gecer kakasını yapar.biraz sıcak sudada tut sonra karnına masaj yap ayaklarıyla karnına bastırarak da yapabilirsin.popusuna biraz zeytin yağ da sür işe yarar belki.ama 24 saat olmuş eğer bebek r
ahatise sorun yoktur belki emdiği sütü tamamen algıladığı için atılcak birşey kalmamış.

Bu kolik agrilari 1.5 ayda tavan yapar demisti doktor cidden oyle...sayfaya girip okumayo gectim 3 saat kesintisiz uyusam bayram edicem..yaslandim resmen...
Canim bizde de gaz sancisi tavan surekli agliyor uyumuyordu bugun telefona bir program indirdim supurge sesi sac kurutma makinasi sesi falan var bu seslerle uyudu cok sukur.

Canim ben pentiden aldim sutyen gibi degil arkada kopcasi yok direk giyiyorsun icinde ince sungeri var cok memnunum hatta kampanyadan almistim 3 al 2 ode ile tanesi 12tl ye falan geldi bi bak istersen...

sorma bu son 10 gun berbat hele son birkaç gun çok kusmaya başladı.sadece emdikten sonra değil ondan sonra da devam ediyor.gaz çıkatınca da gazla birlikte kusuyor.hatta uyurken bile kaç gundur uyku tutmuyor.büyük oğlum da çok kusuyordu ama uyurken hiç kustuğunu hatırlamıyorum.dr mı gitsek diyorum röflü mu bu bilmem.seninji adece emdikten sonra ise norml vazlasını çıkartıyor.

cnm netten mi aldın?malum pek çıkamıoruz.
Cnm bn ici sungerli ama yumusak buldm..markette sepete atmislar tepeleme tam istedgm gbi dedm atladm..normalde ici tum dolgul kullaniyodm.smdi malum memeler zaten montofon gbi;-)

hah tamda öle bişe arıorum yumuşak ince süngerli valla mutsuzum sutyensizlikten?

Canım ben çareyi idilbaby de buldum inanılma rahat ettin hiç emzirme sütyeni gibi durmuo üstelik inanılmaz rahat fiyatıda normal 30 tl

emzirme sütyenimi cnm nasıl ki altında tel varmı valla çok sıkıldım bu penye sütyenlerden

Fazlasını çıkarır gibi değil. Heran olabiliyor emdikten sonra da oluyor 2-3 parti arka arkaya oluyor. Daha önceden yoktu anlamadım gitti

kızlar herkese merhabalar.. artık foruma çok sık giremesem de arada bir girip okuma fırsatım oluyor ama yazamıyorum malum bebişler:)) herşeyimiz bizim onlar .. herkesin bir takım sorunları var bu malum dönemde bizim sorunumuzda gece uykusuzluğu... hatırlarsanız ben erken doğum yaptım tansiyonumun yüksek olmasında dolayı bebeği kaybetmek üzereydik ve acilen sezeryan olmuştum 1 ay vardı daha doğuma.. şu an 2 ayı geçtik ama hala uyku düzenimiz yok ne yazık ki... mesela dün gece 00 da uyandı 05:30 a akadar uyumadı sürekli ağladı ağladı ağladııııııııı .............. e tabi bende kahroldum kahroldum kahrolduuuuuummmmm (( uykumuzun düzene girmesi için yapmadığım şey kalmadı.. sizlerde böyle bir sorun yaşayan var mı ? neler yapıyorsunuz?

Fazlasını çıkarır gibi değil. Heran olabiliyor emdikten sonra da oluyor 2-3 parti arka arkaya oluyor. Daha önceden yoktu anlamadım gitti

bizimkide öyle son iki gündür fena kusuyor... tam azaldı kusmaları diyordum ki tekrar başladı acaba diyorum soğuklardan dolayı mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…