- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #54.161
Cok gecmis olsun canım Allah bi daha yaşatmasın ne kadar korkmussun, Allahım hepimizin bebislerini korusunGünaydın arkadaşlar.Nasılsınız?Kızım uyurken hemen bir ziyaret edip yazayım dedim.Sizleri okuyorum ama yazmaya birtürlü fırsat bulamadım.Geçen gün yazmıştım.Ben girmeye fırsat bulamıyorum yetişemiyorum diye.Böyle düşünen birtek ben değilmişim sevindim.Acaba bende mi bir anormallik var diye düşünüyordum.Sizlere ömrümden ömür alan cumartesi günkü yaşadığım korkuyu anlatayım.Ablam, yeğenlerim (henüz 7yaşındalar),annem alışverişe çıktık.Bebek arabasını ablam sürüyordu.Mağazalara girdikçe abla elaya dikkat et diyordum.Oda merak etme burda ablan var ben sahip çıkarım, güven bana dedi.Sonra tülcüye girdim.Ablam elamla arkamdan geldi.Arabayı mağazanın ortasına koydu.Bende gelip geçene mani olmasın diye bir adım daha kenara çektim.İşimiz betti.Arkamı döndün araba yok.Canım elam yok.Ablama bebek nerde diye sordum.Annemdedir dedi.(LAFA BAK ANNEMDEDİR.YANİ ODA BİLMİYOR.SÖZÜM ONA BEBEĞE O BAKIYOR.)Annemde mağazanın dışında 7-8 metre ilerde yeğenlerimle beraber.Annemin yanına bir gidişim var.Giderkende annemin etrafına bakıyorum araba falan yok.Anne bebek nerde dedim.Ne bebeği , bebek sizde dğilmi dedi.Başımdan aşağı kaynar sular döküldü.Saniye içinde aklımdan binbir türlü şey geçti.Ya arkamızdan bebeği alıp kaçırdılarsa, ya ona birşey yaparlarsa, bebeğimi birdaha göremezsem...Hemen tülcüye tekrar koştum.Koşarken tülcüdeki kadının kapıdaydı içeriye doğru birşey ittiğini gördüm.İçeri girdim bebeğim orda.Kadın bize bakmak için dışarı çıkmış ama görememiş.Gözlerimden yaşlar süzülüyor.Herkez mağazanın önüne toplanmış noldu diye soruyor.Ablama çekil birdaha bu çocuğu sana emanet etmem, çek elini arabadan dedim.Kalp atışlarımı duyabiliyordum.Çok şükür meleğime ,biricik yavruma birşey olmadı.Allah hiçkimseyi evladından ayırmasın.
Maşallah size , ne kadar da guzelsiniz
Bugün bizde ası olduk , hafif ateş ve huzursuzluk var daha yeni uyudu2.ay aşısı yaptıranlar bu mızırdanmalar sizde de oldu mu dün gündüz mızırdandı bir ara ne güzel uyudu gece 3 te bi başladı hala mız mız devam ediyor. Kahveyle ayakta duruyorum
3 aşı birden , yazık bebislere , yine iyi dayanıyorlar
Maşallah ona , Cook tatlıBugunn hava kapalii canimz cok sklyoo teyzelerimm;-)
Cok Gecmis olsun canım , kolayca atlatirsin insallahteşekkür ederim canım.. kızın çok tatlı. bütün topiğin bebekleri çok güzel. kanım hepsine çok kaynadı. sanki kendi öz kardeşimin bebekleri gibi hepsicanım hamilelikte siğillerim çıktı orda. 1 haftalık loğusayken kontrole gittiğimde doktor içimede baktı. gonca cım bunlar ameliyatta yoktu bakmıştım içinde bir sürü yağlı beze çıkmış dedi. banada ayna ile gösterdi dehşete düştüm. 4 tane olan siğilim 14 e yükselmişti 1 haftada da. tırnağımdan büyüktü yağ bezeleri. içimi kesip biçecek. tabi kontrol olalı 2 ay olacak neredeyse. şimdi ne haldedirler bilemiyorum narkoz vermek zorunda. inş sütümü çok fazla etkilemez. zaten çok az
Maşallah cok tatlı , bu nasıl guzel bi gülüşEki Görüntüle 821392 merhaba teyzeleri gedik diş geldiDD ARASTA bende sana soracaktım huzursuzmu bebek uykusu nasıl die bende yarın vurduracam korkuyorum bide tek mi götürdün çok ağladımı aşıda bende tek götürecem çok ağlar die korkuorum
Ben tek gittim canım , gerci saglık ocağı bize cok yakın , biraz ağladı ama giydirip kucağıma alınca sustu , eve yürürken de uyudu
Maşallah pek yakışıklıarabaya binince dayanamıyor uyuyoruz.kızlar üzgünüm ama henüz benim de oğlumla çekilmiş fotom yok ne tuhaftır ki hep ben babasıyla çekiyorum ama o bizi çekmiyor...
Eki Görüntüle 821692
Maşallah canım , yerim onun o tombiş yanaklarınıİşte bizim Kaan paşa uyansın ikimizide çekmeye çalışıcam şuan o riske giremiyorum :)))Eki Görüntüle 821699
Hep gülsün canım , maşallah onahehehe valla korkmuyor değilim ilk halvetten :) eşimle onu konuştuk geçen gün. acemilik çekicem ben dedi.. kıyamam yaaa.. sormuyor vallahi ne zaman olcak diye. sanırım benim yanaşmamı bekliyor :) çekiniyor artık o kadar aydan sonra..
bu da benim minnoş şimdi çektim.. :) karnı doydu tabi güler :)) canım yaaaEki Görüntüle 821753
Sahi mi kıııızzBirlikte olmak sütü artırıyor kızlar:)
Masallah ona , biraz da capkin bakıyorBu da Eymen Efe'nin dün akşamki şebekliğinden bi resim :)
Bütün bebisler cok tatlılar , Allah hepsini korusun , kucuk mucizelerimiz
Canım gecen yıl bize su faturası 266 tl gelmişti . İtiraz ettim sayaç bzk olabilir diye, sayaç muayenesi yapmasinlar diye beni ikna etmeye çalıştı yetkililer, bzk olması imkansız , muayene sonrası ücret ödersiniz vs, iumutsuzda olsa başvurdum,bzkmus ve gercek fatura 35 tl mis, 230 tl geri ödedilerkızlar şoktayım.. elektrik faturam 107.40 lira gelmiş. biz 25 gün evde yoktuk.. üstelik tam ay evde olup fırınla ütüyü çok kullandığım anda bile 75 i geçemiyorduk.. sizin nasıl faturalarınız bu ay?
Belki sayacinizda bi sorun olabilir , birde bu ara elk faturasi hep yüksek diyorlar ama bizimki aynı
Maşallah ne guzel bi resim buEki Görüntüle 822060
Analık nedir Annem? derdim de anacığıma; Ben ol da bil derdi Mevlânaca..
Ben ol da bil!
Sen oldum annem bak!..
Sen oldum ve bildim neymiş bu..
Allah mutluluğunuzu daim etsin