2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok gecmis olsun canım Allah bi daha yaşatmasın ne kadar korkmussun, Allahım hepimizin bebislerini korusun
İda ve annesi herkese güzel bir gün diler. Günaydın :)))

Eki Görüntüle 821240
Maşallah size , ne kadar da guzelsiniz Ida aynı sen annesi

2.ay aşısı yaptıranlar bu mızırdanmalar sizde de oldu mu dün gündüz mızırdandı bir ara ne güzel uyudu gece 3 te bi başladı hala mız mız devam ediyor. Kahveyle ayakta duruyorum
Bugün bizde ası olduk , hafif ateş ve huzursuzluk var daha yeni uyudu
3 aşı birden , yazık bebislere , yine iyi dayanıyorlar

Bugunn hava kapalii canimz cok sklyoo teyzelerimm;-)
Maşallah ona , Cook tatlı çık dışarıya oynayalım modunda :)
Cok Gecmis olsun canım , kolayca atlatirsin insallah

Maşallah cok tatlı , bu nasıl guzel bi gülüş nazar değmesin
Ben tek gittim canım , gerci saglık ocağı bize cok yakın , biraz ağladı ama giydirip kucağıma alınca sustu , eve yürürken de uyudu

arabaya binince dayanamıyor uyuyoruz.kızlar üzgünüm ama henüz benim de oğlumla çekilmiş fotom yok ne tuhaftır ki hep ben babasıyla çekiyorum ama o bizi çekmiyor...

Eki Görüntüle 821692
Maşallah pek yakışıklı arabanın süper etkisi ile uyumuş melek gibi

İşte bizim Kaan paşa uyansın ikimizide çekmeye çalışıcam şuan o riske giremiyorum :)))Eki Görüntüle 821699
Maşallah canım , yerim onun o tombiş yanaklarını
Hep gülsün canım , maşallah ona
Birlikte olmak sütü artırıyor kızlar:)
Sahi mi kıııızz
Bu da Eymen Efe'nin dün akşamki şebekliğinden bi resim :)
Masallah ona , biraz da capkin bakıyor

Bütün bebisler cok tatlılar , Allah hepsini korusun , kucuk mucizelerimiz

Canım gecen yıl bize su faturası 266 tl gelmişti . İtiraz ettim sayaç bzk olabilir diye, sayaç muayenesi yapmasinlar diye beni ikna etmeye çalıştı yetkililer, bzk olması imkansız , muayene sonrası ücret ödersiniz vs, iumutsuzda olsa başvurdum,bzkmus ve gercek fatura 35 tl mis, 230 tl geri ödediler
Belki sayacinizda bi sorun olabilir , birde bu ara elk faturasi hep yüksek diyorlar ama bizimki aynı
Eki Görüntüle 822060

Analık nedir Annem?” derdim de anacığıma; “Ben ol da bil” derdi Mevlânaca..
Ben ol da bil!
“Sen” oldum annem bak!..
“Sen” oldum ve bildim neymiş bu..
Maşallah ne guzel bi resim bu
Allah mutluluğunuzu daim etsin

peki madem :)))

Eki Görüntüle 822040
2 aylık olduğumuz gün

Kucağında ne kadar da mutlu görünmüş Ramazan Barış. Anneli bebek mutlu bebek :)Allah ayırmasın çok güzelsiniz.

Şiir de resimler de çok güzel :) Gece bu saatte okuyunca ve bu resimleri görünce duygulandım mı ne

canım özel mesajla bir şey soracağım ama posta kutun dolu. müsait olunca bir temizlik yapabilir misin :)

Pasaklılığım topiğe kadar sıçradı temizliyim bari :)
Maşallah size , ne kadar da guzelsiniz Ida aynı sen annesi

Hehe sağol canım. Babası her ne kadar bu duruma bozulsa da kızım bana benziyor :))

valla sihirli değnek varsa da paşama gelmedi pardon geldi de tersten dürt...sabah 10 da uyanıyor akşam 9 a kadar uyumak yok..arada 15dk-yarım saat okadar.mızırıtda da hiç bitmiyor
bunun adı da büyüme atağı imiş, 3 aylık olunca geçecekmiş. bence bizi oyalıyor bu doktorlar. önce 40 çıksın dediler, şimdi büyüme atağı 3 ay bitsin, o arada başka şey çıkartırlar, derken sıra diş çıkartmaya gelir
ben artık durumu kabullendim, en azından sabah 10 a kadar uyuyoruz buna şükrediyorum

kızlar nasıl sütyen kullanıosunuz ben 2 tane penye aldım onları kullanıorum ama hiç sevmiorum babaanne gibi desteklilerde rahat edemedim söle yumuşak ince süngerli nerden bulabilirim ki acep?

bende de o penyeden var ama göğüs uçları felaket çıkıyor sinir oluyorum, sütyen takmasam daha az dikkat çeker

kızlar bebeklerinize nerelerden alışveriş yapıyorsunuz memnun kaldığınız markalar hangileri

ben mothercare ve jokerden almıştım kıyafetlerini, mothercare çok güzel çıktı hiç bozulma falan olmadı. ama bedenleri küçük...
paşam 6 haftalık 0-3 ay aldığım kıyafetler küçük gelmeye başladı. jokerden aldıklarım gerçekten 0-3 ay

Arasta'cım

Babybroom dan bir uyku tulumu bir de araba battaniyesi siparişi vereceğim ama sana şunu sormak istedim; uyku tulumları 0-9 ay standart değil mi? Doğru anlıyorum ?

Arasta'cım

Babybroom dan bir uyku tulumu bir de araba battaniyesi siparişi vereceğim ama sana şunu sormak istedim; uyku tulumları 0-9 ay standart değil mi? Doğru anlıyorum ?

Canım ben siparişi butikbebeden vermiştim orda ebatlara baktım 70 cm yazıyodu ama 0-9 yazıp yazmadığını hatırlamıyorum.

Saat 4te emzirdim yatirdin uyku tutmadi. 5.42ye kadar ayaktaydim sonra emmek istedi yine, 6ya kadar emzirdim gaz bile cikardi mutlu oldum yatirdim ama yine uyku tutmadi 5dk sinra yatagindan bi sesle firladim uykusunda kusmus yavrum ustu basi mahvolmus ya uyuyo olsaydim???? Of sinirim bozukdu elim ayagim titriyo dusunmek bile istemiyorum(((

pok çitiliyorum sabahın bu saatinde :)))) eşim her zamanki rutin karın masajını ve pok çıkartma seansını uyguladı bitti sandık altını değiştirirken 2. posta coooooooorrrrrtttt eşimin üstüne fışkırttı bizim yusuf eymen :)))) zor temizledik yavrumu üstelik biz önlem olarak altına çanta poşetlerden koyuyoruz alt değiştirirken .hahahahaha çok komikti yaaa şimdi de eşimin üstüne gelen ve bilimum batan pok olan eşyaları çitiledim.baba oğul ikisi de çok tatlı bir şekilde oynuyorlar şimdi

Kızlar Bebeğiniz her gaz çıkarma calışmanızda gaz çıkarıyor mu? Ne kadar süre gaz çıkartmaya çalışıyorsunuz?

ağızdan her zaman çıkaramıyorum canım ama alttan masajla mutlaka çıkıyor 5-10 dk uğraşıyoruz üstten 2 kez çıkarması beklenmeliymiş ama benim bazen çoktan aşağıya inmiş oluyor kucağımdayken inişini hissediyorum bi 5 dk bekleyip tekrar ağızdan çıkarmayı deniyorum çıktı çıktı çıkmadıysa alttan çıkması için masaja başlıyoruz.

bnm kide kusuyo cnm ama çk değil, az..başını yana çevirip peçete koyuyorum.

bnde dün denedim pantolonlarımın hiç bri yukarı çıkamadı, bazılarını ayırdım verdim, bazılarına kıyamadım bi umut sakladım. akşam gidip yeni bi pantolon aldım.

kızlaaaarr şaka gibi 2 gündür rezene anason karışımı diye lipton poşet çay içiyormuşum. sevgili eşim lipton poşet çayları benim rezene poşet çaylarımın kutusuna koymuş. bende diyorum bu işte bi tuhaflık var bunda bildiğin çay tadı var bu böyle değildi diyorum. hey yarabbim demli demli bebeğime geçecek birde sütten

Kızlar Bebeğiniz her gaz çıkarma calışmanızda gaz çıkarıyor mu? Ne kadar süre gaz çıkartmaya çalışıyorsunuz?
Valla dün sabahtan akşama kadar uğraştım. Sabah 7 kalkış gece. 11 bucuk yatış. Arada yarımşar saat kestirdi sadece. Belliki gaz ağızdan ve alttan çok zor çıkarttı. Kaç gündür banyo yaptıramıyorum ondan mı bilemedim. Rahatlayamadı yavrucak.

Bu arada hava çok soğud kombileri yaktınız mı ?? Merkezi sistemiz daaha çıt yok

Ben iki gündür yakıyorum burası bildigin kıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…