- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #54.181
Sen nerdesin??Ben iki gündür yakıyorum burası bildigin kıs
arkadaşlar buda benim süpermen oğlum ege :) foruma bakıyorum sık sık ama yazamıyorum bebeğime tek başıma baktım hep...bütün arkadaşların bebekleri çok güsel.
Maşallah süperman egeye :)arkadaşlar buda benim süpermen oğlum ege :) foruma bakıyorum sık sık ama yazamıyorum bebeğime tek başıma baktım hep...bütün arkadaşların bebekleri çok güsel.
Valla dün sabahtan akşama kadar uğraştım. Sabah 7 kalkış gece. 11 bucuk yatış. Arada yarımşar saat kestirdi sadece. Belliki gaz ağızdan ve alttan çok zor çıkarttı. Kaç gündür banyo yaptıramıyorum ondan mı bilemedim. Rahatlayamadı yavrucak.
Bu arada hava çok soğud kombileri yaktınız mı ?? Merkezi sistemiz daaha çıt yok
Püf 2. Ay aşıları Zormus yagece 3 te uyandı o saatten beri huysuz ağlıyor uyumuyor kıyamam canım ya Yalvarır gibi bakıyor
Sen nerdesin??
İstanbul'a da kış geldi. Sabaha kadar ufo yandı çocuların odasında.
İdoş da tam 3 te uyanmıştı ve mızırdamaya başlamıştı. Demek ki bu aşıların gece 3 te uyandırma özellikleri var. Prospektüse yan etki olarak "GECE 3 TE UYANDIRIR" yazmalılar.
Valla dün sabahtan akşama kadar uğraştım. Sabah 7 kalkış gece. 11 bucuk yatış. Arada yarımşar saat kestirdi sadece. Belliki gaz ağızdan ve alttan çok zor çıkarttı. Kaç gündür banyo yaptıramıyorum ondan mı bilemedim. Rahatlayamadı yavrucak.
Bu arada hava çok soğud kombileri yaktınız mı ?? Merkezi sistemiz daaha çıt yok
Günaydın bizim merkezi sistem 2-3 gundur kaloriferlerimiZ yanıyor
Canım bütün bebeklerde oluyor. Anne karnında sıkı sıkı sarmalandılar. Dışarıda boşluga düşüyor gibi oluyorlar. Kundak yapabilirsin. Youtube de tarifleri var.Arkadaşlar. Oncelikle herkese selamlar. Ben hamileligimden bu yana sürekli forumun takipçisiyim. Aklıma takılan bir sorun var.bebegim suan 1, 5 aylık ve uykusunda bazen irkiliyor. Irkilirkren de kollari yana aniden açılıyor. Nette yazilanlarsa beni korkuttu. Hastalık belirtisi olabilir diye. Sizin bebeklerinizde de aynı şey oluyor mu. Normal bir sey mi. Cok uzuluyorum.
Arkadaşlar. Oncelikle herkese selamlar. Ben hamileligimden bu yana sürekli forumun takipçisiyim. Aklıma takılan bir sorun var.bebegim suan 1, 5 aylık ve uykusunda bazen irkiliyor. Irkilirkren de kollari yana aniden açılıyor. Nette yazilanlarsa beni korkuttu. Hastalık belirtisi olabilir diye. Sizin bebeklerinizde de aynı şey oluyor mu. Normal bir sey mi. Cok uzuluyorum.
Arkadaşlar. Oncelikle herkese selamlar. Ben hamileligimden bu yana sürekli forumun takipçisiyim. Aklıma takılan bir sorun var.bebegim suan 1, 5 aylık ve uykusunda bazen irkiliyor. Irkilirkren de kollari yana aniden açılıyor. Nette yazilanlarsa beni korkuttu. Hastalık belirtisi olabilir diye. Sizin bebeklerinizde de aynı şey oluyor mu. Normal bir sey mi. Cok uzuluyorum.
O değilde sizin cocuğunuz yaz bebeği agustos annesisiniz siz diye kandırmışlar bizi resmen kac gun gunes gördü ki yavrucuklar bildigin kıs bebegiymis bizimkiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?