2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar buda benim süpermen oğlum ege :) foruma bakıyorum sık sık ama yazamıyorum bebeğime tek başıma baktım hep...bütün arkadaşların bebekleri çok güsel.

Eklentiler

• $1239924_326513414159580_1434733509_n.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 45
arkadaşlar buda benim süpermen oğlum ege :) foruma bakıyorum sık sık ama yazamıyorum bebeğime tek başıma baktım hep...bütün arkadaşların bebekleri çok güsel.

amaaann tipe bakk maşallah annesi tatlı ege'ye çok yakışmış tulumu neredeyse süpermen gibi uçacakmış gibi de pozisyon almış yavrucak.

Günaydın bizim merkezi sistem 2-3 gundur kaloriferlerimiZ yanıyor

ÇILGIN ANNENİN DÜNYASI
Evimde misafir odası yok. Evin her yerinde eşim oğlum ve ben yaşıyoruz. Misafir için ayırdığım yemek takımlarım, çakal kaşık takımlarım da yok. En iyileriyle kendimiz yiyoruz. Misafir gelirse onlara da çıkarıyoruz bizimkilerin aynısından.

Biri evime geldiğinde evim dağınıksa panik de olmuyorum ben. Evimi değil beni g...örmeye geliyor benim sevdiklerim, sevenlerim... Bu yüzden ev dağıldı diye kızmam oğluma beraber dağıtıyor beraber topluyoruz. Şimdiye kadar çıkmayan tek bir leke olmadı yaptığımız faaliyetlerde.

Hiç bir ev işi "anneee" diye seslenen oğlumdan daha önemli olmadı benim için. Hiç bir zaman kızmadım büyükler sohbet ederken araya girip fikrini söyledi diye. Dinlemeyen büyükleri ikaz ettim aksine "oğlum size bir şey söylüyor" diye.

Evimde mutluluktan daha fazla önemsediğim hiç bir şey yok benim. Bu yüzden beni mutsuz etmeye çalışan insanların ne söyledikleriyle de ilgilenmiyorum. Hayatıma kattığım insanları da böyle insanlardan seçmeye çalışıyorum.

Ailemin huzuru 3 numaralı komşumun evimle ya da oğlumla ilgili ne düşündüğünden çok daha önemli.

Bu kadar üzüp kasmayın kendinizi insanlar için. Şu ne der bu ne der diye düşünmeyin, ev kirlenir, üzeri kirlenir diye engellemeyin çocuklarınızı ne olur.

GERİ GETİREMEYECEĞİNİZ TEK ŞEY ONLARIN BU YAŞLARI OLACAK.

alıntıdır.

Arkadaşlar. Oncelikle herkese selamlar. Ben hamileligimden bu yana sürekli forumun takipçisiyim. Aklıma takılan bir sorun var.bebegim suan 1, 5 aylık ve uykusunda bazen irkiliyor. Irkilirkren de kollari yana aniden açılıyor. Nette yazilanlarsa beni korkuttu. Hastalık belirtisi olabilir diye. Sizin bebeklerinizde de aynı şey oluyor mu. Normal bir sey mi. Cok uzuluyorum.

merkezi sistemle ısınan bir ev alırken ileride bir bebeğim olabileceğini ve benim de içimden ''neden bu kaloriferleri yakmıyorlar...............'' şeklinde küfür edebileceğimi henüz beynim idrak edememişti sanırım. çok pişmanım pöf.

Püf 2. Ay aşıları Zormus ya gece 3 te uyandı o saatten beri huysuz ağlıyor uyumuyor kıyamam canım ya Yalvarır gibi bakıyor

İdoş da tam 3 te uyanmıştı ve mızırdamaya başlamıştı. Demek ki bu aşıların gece 3 te uyandırma özellikleri var. Prospektüse yan etki olarak "GECE 3 TE UYANDIRIR" yazmalılar.

Sen nerdesin??
İstanbul'a da kış geldi. Sabaha kadar ufo yandı çocuların odasında.

İstanbuldayim canım bende :)
Bayramda kesana gideceğiz umarım o zamana kadar yakarlar orda merkezi sistemi onu düşünüyorum bende . Olmadı ısıtıci bulmaliuiz bizde.

Aslında almak lazım ya cocuğumuz oldu artık ne zaman lazım olur bilinmez

Biz yaktik kombiyi valla ben usuyorum cocuk napsin dedim..sabaha karsi iyice soguk oluyo Bide.bende yikamak istiyorum yazık rahatsiz oluyo ama kombiye ramen bizm ev soguk bilemedim..

Canım bütün bebeklerde oluyor. Anne karnında sıkı sıkı sarmalandılar. Dışarıda boşluga düşüyor gibi oluyorlar. Kundak yapabilirsin. Youtube de tarifleri var.
ne gibi bir hastalık belirtisi olabilirmiş ki. Pimpiriklendim şimdi :)

cnm kundak sar, hepsi sıçrıyo, ne hastalığı olacak, yok be...

Alıntı:Bebeklerde ilk 6 ayda irkilme ( Moro ) refleksi denilen normal bir refleks vardır. Ani bir ses veya pozisyon değişikliğinde bebeğiniz irkilecek, kollarını açarak tepki verecektir. Bu, olması gereken normal bir reflekstir. 6 ay içinde kaybolacaktır.

O değilde sizin cocuğunuz yaz bebeği agustos annesisiniz siz diye kandırmışlar bizi resmen kac gun gunes gördü ki yavrucuklar bildigin kıs bebegiymis bizimkiler

O değilde sizin cocuğunuz yaz bebeği agustos annesisiniz siz diye kandırmışlar bizi resmen kac gun gunes gördü ki yavrucuklar bildigin kıs bebegiymis bizimkiler

O değilde doğum yaptığımız o sıcak günlerde bebek küçük diye bazı geri kafalılar beni engelleyip dışarı çıkarmama izin vermediler,yavrum güneş bile görmedi doğru dürüst çok üzülüyorum onun adına şimdide soğuk yine çıkarma diyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…