2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok sağolun kızlar gerçekten bu ağustos böceklerimizin hepsi ball rabbim hiç bir acılarını göstermesinn inşallah

cok tatli masallah allah esirgesn yavrunu cnm....sennle ayni gun dogum ypmistik...bde bnm yukledgm resmler hep yan cikiyo bn onu nasi d uzelticm

evet canım bende senin resmini merak ediyordum koydun mu yoksa bakim bi hemen :) o sanırım pc ayarlarından nereye attıysan ordaki ayarlardan oluyor tam bilmiyorum canım yaa

Cok tesekkurler cevaplarınız için. Biz de sabah doktoru arayıp sorduk. Ilk 4 ay normal gecmezse bakariz dedi. Bu arada sayfa sayfa mesajlarinizi okumuş biri olarak sizlerde hep kendimi buldum. Bu kadar mı yasananlar aynı olur diyor insan. Herkese sevgiler.

şimdik hani takvimde girmesekte uygulamada kışa girdik ya siz bebişlerinizi kaç gün arayla yıkıyorsunuz?ben normalde gün aşırı yıkıyordum en son çarşmaba yıkadım bugün gene yıkayasım var ama artık 2 güne mi çıkarsam aradaki mesafeyi diyorum. ama bizim kızda çok kustuğundan ekşi ekşi kokuyor sanki. dün mesela kulak deliğine bile kusmuk kaçtı saç baş kusmuk oluyor

Eki Görüntüle 822639

İlker Ali teyzelere merhaba diyor :)

Ilker alinin yanaklarini operim isiririmm yerimm masallah :-D bayiliyorrm ben bunlara ya....3 cm oldiklari gunlerden beri hep beraberz seviniyoduk 100 gr olmus diye;-) bnm resmim yoktu eylulun vrdi..ikimizin resminide psylasicm cnm..bzmkilern dogm gnu ayni.szeryana grmedn aklima geliyodn tondora dogurdumu diye;-)

Apartman görevlimizin hanımı bende bugün. Şimdi ona sordum otomatik mi yanıyor diye. Bu sefer yönetici yaktırdı çünkü eşi hasta dedi:)
Bizimki klasik asker emeklisi yönetici :) çok ciddi görünüşlü ketum biri
bu yaz yumuşak damarını keşfettim yine kullnsam mı?
Yıllardır tamir edilmeyen çocuk parkımız vardı. Birkaç kız çocuğu toplanıp yeni park istiyoruz, burad oynayamıyoruz demişler. Bir gün sonra yapıldı park. Oysa her toplantıda konuşuluyordu. En az 10 kez ben söylemiştim yapılsın diye.

Ben şimdi kızları toplıyım üşüyoruz ders çalışamıyoruz dedittiriyim en iyisi:)))

Bebek bakımı gaz masajı ve egzersiz | Bebek ve Hamilelik | Bebisler.com - YouTube

karar verdim annelik, babalık içgüdüsel birşey...paşanın gaz ve kaka sorununu bu hareketlerle çözdük ama biryandan da korkuyorduk çocuğa zarar veriyor muyuz diye...izleyince rahatladım :)
size de tavsiye ederim, zaten artık benim paşa hiç ağızdan gaz çıkartmıyor. çocuğun motor ayarı bozduk paso pırtlıyor :))

Allah korusun canım , ben de cok korkarım Allah'a emanet bebislerimiz
Gecen gün ana kucağında oldugu halde midesinden gelen sütle boğuluyordu az kalsın , dedigin gibi uykuda olsa ne yapardım Allah korusun
Biz yaktık Ankara buzzz
arkadaşlar buda benim süpermen oğlum ege :) foruma bakıyorum sık sık ama yazamıyorum bebeğime tek başıma baktım hep...bütün arkadaşların bebekleri çok güsel.
Maşallah bu supermene artık korksun herkes :)

arkadasim hic tedirgin olma bu gayet normal bi güdü uc cocuk buyuttum internet ne biliyomus :) sen onu yarim kundak yap sikmadan daha irkmez :)

herkese merhabalar kızlar son sayfalara baktım da bebeklerinize bayıldım maşallah onlara yerim ben hepsini bende enkısa zamanda oğluşumun resmini paylaşacağım

sabah resmen ev buz gibiydi 8 de kalkıp klimayı açtım yatağın içine zor attım tekrar kendimi bizim evde merkezi sistem çok zor oluyor Allahtan klima var saat 10 gibi bi baktımki kaloriferler yakılmış dünyalar benim oldu oğlum üşütecek diye korkuyordum birde kusan bi bebek çamaşırları nasıl kurutacağım derdi vardı normalde ekim 15 den önce hayatta yakmazlardı bizimde mi yöneticinin karısı hasta acaba

gece 3 kere oğlum tıkandı nasıl fırlayıp ters çevirdim bilemedim emdikten sonra bir miktar ağzında saklıyor galiba çünkü kusmuk olsa ıslaklıkta olurdu burnumu tıkalı acaba anlamadım sabahta bir kere aynı şey oldu yatağına bırakmaya korkuyorum yanımda ana kucağında yatırıyorum tuvalete gitmek bile istemiyorum

bebekleri ne sıklıkta yıkıyorsunuz kızlar doktorum artık havalar soğudu 3 günde bir yıka dedi evde buz gibi diye bende yıkamadım ama kusan bebek illa sık sık yıkanması lazım bebeğimin kusmuk kokmasını istemiyorum silmekte içime sinmiyor

evet canım ya bende bu sorunun cevabını merak ediyorum ağustos anneleri bebeklerini hangi sıklıkta yıkıyor? dediğin gibi benimki de kusan bir bebek.Allah yardımcımız olsun

hepinizin bebeklerin yanakları çok mu tatlı yoksa benim yanak hastalığım mı var :))
maaşallah annesi, Allah nazarlardan saklasın...

senin ağzını yerim bak yakışıklı.
41 kere maşaallah oğluna

Seni yiiiriimmmmm Masallah Subanallah...

çok çokk sağolun canlarım babaanneye gidiyoruz şimdi öpüyorum herkesii

Herkes veremediği kilolardan şikayetçiyken ben kaybettiğim kilolar arkasından yas tutuyorumm
Sabah 6:00'da başlayan kucak mesaimiz, kahvaltıdır, öğle yemeğidir, tuvalet ihtiyacıdır demeden, maximum 2 saat gündüz uykusuyla akşam 19:00 civarı babamızın gelmesiyle son buluyor. Kucak mesaisini baba devralırken bende başlıyor yemek yapma telaşı, diğer işler..
Yani anlayacağınız kızlar, derler ya "kediye evlenmek bize dinlenmek yok"..
Hal böyle olunca, durum aşağıdaki gibidir..
Off Off

evet canım ya bende bu sorunun cevabını merak ediyorum ağustos anneleri bebeklerini hangi sıklıkta yıkıyor? dediğin gibi benimki de kusan bir bebek.Allah yardımcımız olsun

biz geçen hafta dr a gittiğimizde sormuştum o zaman havalar birz serinlemişti gün aşırı yıka ama havalar soğuyunca haftada 2 kez yıka demişti. biz geçen haftadan itibaren haftada 2 kez yıkamaya başladık ama benim oğlum çok kusmuyor idare ediyor zaten 1 kere de silmiştim çabuk çabuk sabunlu suyla.eğer idare etmez benim bebeğim çok kusuyor diyorsanız bir ısıtıcı edinmek gerek en kısa zamanda kaloriferler yanana kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…