- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #54.201
Kucağında ne kadar da mutlu görünmüş Ramazan Barış. Anneli bebek mutlu bebek :)Allah ayırmasın çok güzelsiniz.
Şiir de resimler de çok güzel :) Gece bu saatte okuyunca ve bu resimleri görünce duygulandım mı ne
Pasaklılığım topiğe kadar sıçradı temizliyim bari :)
Hehe sağol canım. Babası her ne kadar bu duruma bozulsa da kızım bana benziyor :))
Cok gecmis olsun canım Allah bi daha yaşatmasın ne kadar korkmussun, Allahım hepimizin bebislerini korusun
Maşallah size , ne kadar da guzelsinizIda aynı sen annesi
Bugün bizde ası olduk , hafif ateş ve huzursuzluk var daha yeni uyudu
3 aşı birden , yazık bebislere , yine iyi dayanıyorlar
Maşallah ona , Cook tatlıçık dışarıya oynayalım modunda :)
Cok Gecmis olsun canım , kolayca atlatirsin insallah
Maşallah cok tatlı , bu nasıl guzel bi gülüşnazar değmesin
Ben tek gittim canım , gerci saglık ocağı bize cok yakın , biraz ağladı ama giydirip kucağıma alınca sustu , eve yürürken de uyudu
Maşallah pek yakışıklıarabanın süper etkisi ile uyumuş melek gibi
Maşallah canım , yerim onun o tombiş yanaklarını
Hep gülsün canım , maşallah ona
Sahi mi kıııızz
Masallah ona , biraz da capkin bakıyor
Bütün bebisler cok tatlılar , Allah hepsini korusun , kucuk mucizelerimiz
Canım gecen yıl bize su faturası 266 tl gelmişti . İtiraz ettim sayaç bzk olabilir diye, sayaç muayenesi yapmasinlar diye beni ikna etmeye çalıştı yetkililer, bzk olması imkansız , muayene sonrası ücret ödersiniz vs, iumutsuzda olsa başvurdum,bzkmus ve gercek fatura 35 tl mis, 230 tl geri ödediler
Belki sayacinizda bi sorun olabilir , birde bu ara elk faturasi hep yüksek diyorlar ama bizimki aynı
Maşallah ne guzel bi resim bu
Allah mutluluğunuzu daim etsin
Hep öyle oluyor :) Bizde de 10 tane babayla varsa 1 tane benimle var :)
Ve oğlun çok tatlı :))))
Oooooooy o yanakları yerimmmmm
Off cin gibi bakıyor çok zeki olacak bu cimcime maşallah
Çok şekermiş annesiiiii
Teşekkür ederiiiiiz :)))
Çok tatlı bebeğin canım yaaa
Ay bunların hepsi yeğenim gibi :))))
Ay çok teşekkür ederiz teyzelerimiiiiiiiiiiiiz
Pif aynen ben de
Şu altıtelli içi silikonlu sütyenleri özleyeceğim hiç aklıma gelmezdi....
cok tatli masallah allah esirgesn yavrunu cnm....sennle ayni gun dogum ypmistik...bde bnm yukledgm resmler hep yan cikiyo bn onu nasi d uzelticm
Hassas yöneticinizi kutluyorum. Kesin kadındır :))
Bizimki klasik asker emeklisi yönetici :) çok ciddi görünüşlü ketum biriApartman görevlimizin hanımı bende bugün. Şimdi ona sordum otomatik mi yanıyor diye. Bu sefer yönetici yaktırdı çünkü eşi hasta dedi:)
Kızlar trt de anne sütu arttırıcı kur anlatılıyor şu an
Allah korusun canım , ben de cok korkarım Allah'a emanet bebislerimizSaat 4te emzirdim yatirdin uyku tutmadi. 5.42ye kadar ayaktaydim sonra emmek istedi yine, 6ya kadar emzirdim gaz bile cikardi mutlu oldum yatirdim ama yine uyku tutmadi 5dk sinra yatagindan bi sesle firladim uykusunda kusmus yavrum ustu basi mahvolmusya uyuyo olsaydim???? Of sinirim bozukdu elim ayagim titriyo dusunmek bile istemiyorum (((
Biz yaktık Ankara buzzzValla dün sabahtan akşama kadar uğraştım. Sabah 7 kalkış gece. 11 bucuk yatış. Arada yarımşar saat kestirdi sadece. Belliki gaz ağızdan ve alttan çok zor çıkarttı. Kaç gündür banyo yaptıramıyorum ondan mı bilemedim. Rahatlayamadı yavrucak.
Bu arada hava çok soğud kombileri yaktınız mı ?? Merkezi sistemiz daaha çıt yok
Maşallah bu supermenearkadaşlar buda benim süpermen oğlum ege :) foruma bakıyorum sık sık ama yazamıyorum bebeğime tek başıma baktım hep...bütün arkadaşların bebekleri çok güsel.
Arkadaşlar. Oncelikle herkese selamlar. Ben hamileligimden bu yana sürekli forumun takipçisiyim. Aklıma takılan bir sorun var.bebegim suan 1, 5 aylık ve uykusunda bazen irkiliyor. Irkilirkren de kollari yana aniden açılıyor. Nette yazilanlarsa beni korkuttu. Hastalık belirtisi olabilir diye. Sizin bebeklerinizde de aynı şey oluyor mu. Normal bir sey mi. Cok uzuluyorum.
gece 3 kere oğlum tıkandı nasıl fırlayıp ters çevirdim bilemedim emdikten sonra bir miktar ağzında saklıyor galiba çünkü kusmuk olsa ıslaklıkta olurdu burnumu tıkalı acaba anlamadım sabahta bir kere aynı şey oldu yatağına bırakmaya korkuyorum yanımda ana kucağında yatırıyorum tuvalete gitmek bile istemiyorum
bebekleri ne sıklıkta yıkıyorsunuz kızlar doktorum artık havalar soğudu 3 günde bir yıka dedi evde buz gibi diye bende yıkamadım ama kusan bebek illa sık sık yıkanması lazım bebeğimin kusmuk kokmasını istemiyorum silmekte içime sinmiyor
hepinizin bebeklerin yanakları çok mu tatlı yoksa benim yanak hastalığım mı var :))
maaşallah annesi, Allah nazarlardan saklasın...
senin ağzını yerim bak yakışıklı.
41 kere maşaallah oğluna
Ilker alinin yanaklarini operim isiririmm yerimm masallah :-D bayiliyorrm ben bunlara ya....3 cm oldiklari gunlerden beri hep beraberz seviniyoduk 100 gr olmus diye;-) bnm resmim yoktu eylulun vrdi..ikimizin resminide psylasicm cnm..bzmkilern dogm gnu ayni.szeryana grmedn aklima geliyodn tondora dogurdumu diye;-)
Seni yiiiriimmmmm Masallah Subanallah...
evet canım ya bende bu sorunun cevabını merak ediyorum ağustos anneleri bebeklerini hangi sıklıkta yıkıyor? dediğin gibi benimki de kusan bir bebek.Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?