- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #54.221
Herkes veremediği kilolardan şikayetçiyken ben kaybettiğim kilolar arkasından yas tutuyorumm
Sabah 6:00'da başlayan kucak mesaimiz, kahvaltıdır, öğle yemeğidir, tuvalet ihtiyacıdır demeden, maximum 2 saat gündüz uykusuyla akşam 19:00 civarı babamızın gelmesiyle son buluyor. Kucak mesaisini baba devralırken bende başlıyor yemek yapma telaşı, diğer işler..
Yani anlayacağınız kızlar, derler ya "kediye evlenmek bize dinlenmek yok"..
Hal böyle olunca, durum aşağıdaki gibidir..
Off Off
Eki Görüntüle 822807
İdoş da tam 3 te uyanmıştı ve mızırdamaya başlamıştı. Demek ki bu aşıların gece 3 te uyandırma özellikleri var. Prospektüse yan etki olarak "GECE 3 TE UYANDIRIR" yazmalılar.
Püf 2. Ay aşıları Zormus yagece 3 te uyandı o saatten beri huysuz ağlıyor uyumuyor kıyamam canım ya Yalvarır gibi bakıyor
Herkes veremediği kilolardan şikayetçiyken ben kaybettiğim kilolar arkasından yas tutuyorumm
Sabah 6:00'da başlayan kucak mesaimiz, kahvaltıdır, öğle yemeğidir, tuvalet ihtiyacıdır demeden, maximum 2 saat gündüz uykusuyla akşam 19:00 civarı babamızın gelmesiyle son buluyor. Kucak mesaisini baba devralırken bende başlıyor yemek yapma telaşı, diğer işler..
Off Off
Eki Görüntüle 822807
kaçta vurunmuştunuz kızlar aşılar bende bu sabah 10 da vurdurdum yavrum nasıl ağladı şimdide uyutmaya çalışıorum gittiğinde gülücük saçıodu ebelere sonrası hüsran yavrumunbide ertesi günü düzeliolarmı huysuzlukları falan?malum yola çıkacaz biz pazar sabah
buarada bizde dünden beri kombiyi yakıoruz bildiğiniz soğuk kızlar,kızımda inşallah ateşlenmez
kaçta vurunmuştunuz kızlar aşılar bende bu sabah 10 da vurdurdum yavrum nasıl ağladı şimdide uyutmaya çalışıorum gittiğinde gülücük saçıodu ebelere sonrası hüsran yavrumunbide ertesi günü düzeliolarmı huysuzlukları falan?malum yola çıkacaz biz pazar sabah
buarada bizde dünden beri kombiyi yakıoruz bildiğiniz soğuk kızlar,kızımda inşallah ateşlenmez
Off Off
Eki Görüntüle 822807
Off Off
Eki Görüntüle 822807
ilk defa resım yukleyınce bıraz fazla yuklemısım kusura bakmayın :) bugun bızde 2. ay asımızı olduk mızırdanıp duruyoruz 58 cm 6 kilo olmusuz teyzelerı buyumus pasam :) henuza bnmde oglumla resmım yok
ilk defa resım yukleyınce bıraz fazla yuklemısım kusura bakmayın :) bugun bızde 2. ay asımızı olduk mızırdanıp duruyoruz 58 cm 6 kilo olmusuz teyzelerı buyumus pasam :) henuza bnmde oglumla resmım yok
Olsun gözümüz doyduMaşallah annesi çok tatlı
Allah korusun canım , ben de cok korkarım Allah'a emanet bebislerimiz
Gecen gün ana kucağında oldugu halde midesinden gelen sütle boğuluyordu az kalsın , dedigin gibi uykuda olsa ne yapardım Allah korusun
Biz yaktık Ankara buzzz
Maşallah bu supermeneartık korksun herkes :)
maşallah oğluna canım kocaman olmuş kıyafet de koca bebek gibi göstermiş.inş aşının verdiği sıkıntıları çok yaşamaz yavrun.
dün babaanneye gitmiştik, tüm akşam mırıl mırıldı Furkiş evde ağlayan gazdan kıvranan paşam dün gülücükler verdi herkese,
Eki Görüntüle 822916
bizde eşimle bunu fırsat bilip avm ye gittik bi koşu...geldiğimizde hala uyumamış musmutlu bakınıyodu, şaştık kaldık
Kızlar şuan yemek yapıyorum İdoş uyandı yemek yaparken yine , kucağıma almadım. Dönencedeki ayıcıklarla konuştu konuştu uyudu. İlk kez böyle bişey yaptı demek ağlamadan almamak lazım
Fundacim benim gogus ucu yaralarimda hala iyilesmedi. yariklar fenahalde. ben silikon gogus ucu ve bepanthen plus ile biraz rahatladim. hala canim yaniyor. arada kaniyor yine. ama eskisi kadar degil
Geçmişler ola diyim de tez elden geçsin.
Emzirmeye ara verdiysen mutlaka bepanten plus kullan. Üzerinde yazıyor zaten meme ucu yaralarına diye. Bide enfeksiyon önleyici gibi bişi yazıyor. Üstelik yağlı değil ılık su ile yıkayınca bişey kalmıyor. Ölü deri topluyorum mememin ucundan her sağmada. Alttan yeni doku gelmesine yardımcı olduğu için. Ama iltahap şüphen olursa sakın ihmal etme doktora git. Birde sağma işini emzirir gibi disiplinli yapmak lazım ki sütün azalmasın artsın. Ben bebeğimin beslenmesine şartladım. Onu asla aksatmayacağım için sağma işlemi de düzenli olmuş oluyor. Yinede aksattığım oluyordur.
Bir bitse yara mara işi romen vatandaşlar gibi canım istedikçe hop çıkarsam mememi kızımda hüp hüp doyursa kendini. Allah'tan bu sıkıntıyı yaşayan herkese şifa diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?