2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hepimizde aynı dert sulozcuğum.bu arada yakıyorsunuz analı oğullu maşallahhhh

İdoş da tam 3 te uyanmıştı ve mızırdamaya başlamıştı. Demek ki bu aşıların gece 3 te uyandırma özellikleri var. Prospektüse yan etki olarak "GECE 3 TE UYANDIRIR" yazmalılar.

Püf 2. Ay aşıları Zormus ya gece 3 te uyandı o saatten beri huysuz ağlıyor uyumuyor kıyamam canım ya Yalvarır gibi bakıyor

kaçta vurunmuştunuz kızlar aşılar bende bu sabah 10 da vurdurdum yavrum nasıl ağladı şimdide uyutmaya çalışıorum gittiğinde gülücük saçıodu ebelere sonrası hüsran yavrumunbide ertesi günü düzeliolarmı huysuzlukları falan?malum yola çıkacaz biz pazar sabah

buarada bizde dünden beri kombiyi yakıoruz bildiğiniz soğuk kızlar,kızımda inşallah ateşlenmez

Kızlar benim minnoş ağlarken arada morarıyor nefesi kesiliyor 10 saniye falan moraramaktan sesi çıkmıyor
Bunu bazı günler günde 2-3 kez yapıyor
Bazı günler hiç böyle bir ağlama olmuyor
O kriz ağlamasının ardından genelde bi kaç pırt yapıp susuyor
O ara meme veriyorum almıyor kucağımda pışpışllıuorum susmuyor
Ne yaparsam yapayım kendi başına rahatlamadıkça susmuyor
Normalde gazını artık kendi başına çıkartabiliyor
Ama bazen neden çıkartamıyor anlamıyorum
O krizin arkasından genelde 5 dakika emip hemen uyuyor
Sizler de de oluyor mu böyle
Özellikle beyaz tenli olduğu için morardığı zaman rengi neredeyse siyaha yakın oluyor ve beni çok korkutuyor
Doktor normal dedi her zamanki gibi ama insanın içi rahat etmiyor yine de
Ne zaman geçecek acaba bu nöbetler

Ayyy suloz ağzına acı biber sürerim yas tutuyomuş şuna bak gel ben sana yağ veririm üzülme çok talı çıkmışsınız resimde manken

Sabah vurulduk biz 10 civarı. İda söylemesi ayıp akşam 12den sabah 7 ye kadar kesintisiz uyudu bugün de çok normal maşallah

Son düzenleme:

Biz öğlen 3 e geliyordu canım . Sabah 10:30 dan bu yana uyuyor su an kalkacak sanirim

Alla alla ben cok tembelin sanırım hala 11 kilo fazlam var :)
Harika görünüyorsunuz canım bu arada

Kızlar şuan yemek yapıyorum İdoş uyandı yemek yaparken yine , kucağıma almadım. Dönencedeki ayıcıklarla konuştu konuştu uyudu. İlk kez böyle bişey yaptı demek ağlamadan almamak lazım

bende çok yoruluyorum. hele şuanda kucağımda pışpışlarken belim ağrıdı, uyku da gözümden akıyor gel görki ben hala kilolarımı veremedim hatta sanırım tatlıyı abarttığım için verdiğim kısmınıda geri almaya başladım. şanslısın yani arkadaşım maşallah hiç yeni doğum yapmış havası yok

ilk defa resım yukleyınce bıraz fazla yuklemısım kusura bakmayın :) bugun bızde 2. ay asımızı olduk mızırdanıp duruyoruz 58 cm 6 kilo olmusuz teyzelerı buyumus pasam :) henuza bnmde oglumla resmım yok

ilk defa resım yukleyınce bıraz fazla yuklemısım kusura bakmayın :) bugun bızde 2. ay asımızı olduk mızırdanıp duruyoruz 58 cm 6 kilo olmusuz teyzelerı buyumus pasam :) henuza bnmde oglumla resmım yok

Olsun gözümüz doydu Maşallah annesi çok tatlı

maşallah oğluna canım kocaman olmuş kıyafet de koca bebek gibi göstermiş.inş aşının verdiği sıkıntıları çok yaşamaz yavrun.

Cok korkuyo insan meltemcim iyi ki uyumamistim

maşallah oğluna canım kocaman olmuş kıyafet de koca bebek gibi göstermiş.inş aşının verdiği sıkıntıları çok yaşamaz yavrun.

ıns cnm aslında üzerindekı kıyafet koca bebek kıyafetı 1 yas :) bn dayanamadım giydirdim normaşde kısa olması grekıyo bnm ogluma pantolon gibi oldu hergun kıyafet denıyoruz

6 ekim bzm tanistigmz gun esimle..gecen sene supriz ypmisti cok mutlu olmustum.iki gundr ima ediyrm bi sekilde..evlilik yildonumumuzu kutlariz eylulde buyumus olur 3muz yemege gderz suanda eylul kucuk ddi..2mz gderdk sen olmadan durmz dedi bna zonkk kaldim oyle..annem cikin birbirinize zamn ayirin bn bakarm demisti.ben gerizekali hande o kdr eminimki kocamdan o gun bi program yar diye..al boyle kalirsin....eylulu bahame etti heralde...cok uzuldm ya bebek olduktan snra gercekten bazi seyler degisiyo galiba..daha rutin gercekci bi iliski oluyo ...

dün babaanneye gitmiştik, tüm akşam mırıl mırıldı Furkiş evde ağlayan gazdan kıvranan paşam dün gülücükler verdi herkese,

bizde eşimle bunu fırsat bilip avm ye gittik bi koşu...geldiğimizde hala uyumamış musmutlu bakınıyodu, şaştık kaldık

ortam değişikliği yarıyor ufaklıklara,maşallah ne de güzel gülmüş

Kızlar şuan yemek yapıyorum İdoş uyandı yemek yaparken yine , kucağıma almadım. Dönencedeki ayıcıklarla konuştu konuştu uyudu. İlk kez böyle bişey yaptı demek ağlamadan almamak lazım

arastacığım iyi ki hatırlattın birkaç gündür çocuklu misafir geliyor eve ben de dönencesini çıkarmıştım nolur nolmaz diye hemen taktım seni okuyunca yarım saate yakındır beşiğinde dönen ayıcıklarına bakınıp oyalanıyor..

Fundacim benim gogus ucu yaralarimda hala iyilesmedi. yariklar fenahalde. ben silikon gogus ucu ve bepanthen plus ile biraz rahatladim. hala canim yaniyor. arada kaniyor yine. ama eskisi kadar degil

sana da geçmiş olsun canım.. bugün ben de aldım bepanthen plus. silikon ucu denemiştim ama emziremedim bi türlü onunla :/ sen hangi markanınkini kullanıyosun?

ahh canım sorma ben de her gün dua ediyorum ben de bitsin artık bu acılı kanamalı emzirmeler diye bugün bepantheni kullanmaya başladım ben de biraz araştırdım bir de siz söyleyince.. inşallah etkisini en kısa sürede gösterir ve hemen iyileşir bu inatçı yaralar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…