- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #54.241
arastacığım iyi ki hatırlattın birkaç gündür çocuklu misafir geliyor eve ben de dönencesini çıkarmıştım nolur nolmaz diye hemen taktım seni okuyunca yarım saate yakındır beşiğinde dönen ayıcıklarına bakınıp oyalanıyor..
Merhabaaa tatlı ılker Ali , bizim adımız da Ali :)
Bizde dün 10 gibi yaptırdık , öğlen biraz mizirdandi, gecede hafif ateşi oldu gece 12 de uyudu ama bugün hic sıkıntımız yok cok sukurkaçta vurunmuştunuz kızlar aşılar bende bu sabah 10 da vurdurdum yavrum nasıl ağladı şimdide uyutmaya çalışıorum gittiğinde gülücük saçıodu ebelere sonrası hüsran yavrumunbide ertesi günü düzeliolarmı huysuzlukları falan?malum yola çıkacaz biz pazar sabah
buarada bizde dünden beri kombiyi yakıoruz bildiğiniz soğuk kızlar,kızımda inşallah ateşlenmez
Maşallah tombise, delikanlı olmus
Cok tatliyiz maşallahdün babaanneye gitmiştik, tüm akşam mırıl mırıldı Furkiş evde ağlayan gazdan kıvranan paşam dün gülücükler verdi herkese,
Eki Görüntüle 822916
bizde eşimle bunu fırsat bilip avm ye gittik bi koşu...geldiğimizde hala uyumamış musmutlu bakınıyodu, şaştık kaldık
bu arada sizi de meleklerinizi de yirimmmmm :) maşallah hepinize canlarım ağustos anneleri de bebekleri de bir başka güzel canımm
benim de çok fotom yok oğluşumla. yeni doğduğunda çekildiklerimiz var onlardan da koymuştum buraya. genelde babasıyla var. sizlerde de durum aynıymış meğer :) yazık bize yaaaaaa
yine de oğlum tek başına selam versin teyzoşlarına
merhaba kızlar. amliyatımı oldum geldim. ağlamaktan yastık sırılsıklam oldu diyebilirim. 8 tane dikişim var.4 içerde 4 dışarda. tam bacağımızla birleşen sinirlerin üstüne hemde. birde az önce bakayım dedim. kıl sandım bi çektim meğerse dikişin ipiymiş. kız uyumuyo olsaydı yandım anam diye bağırıcaktım.. sezeran olduğum gün ki yanmayla eşit diyebilirim.. umarım en yakın zamanda geçer. yürürken morarıyorum.. bir daha doktora gitmicem. çünkü her seferinde başka bir arıza çıkıyor. dışından da operasyon geçireceğim yoktu hesaptabüyük bir süpriz oldu bana
Öyle katılarak ağladığı zaman azcık üflüyorum yüzüneKızlar benim minnoş ağlarken arada morarıyor nefesi kesiliyor 10 saniye falan moraramaktan sesi çıkmıyor
Bunu bazı günler günde 2-3 kez yapıyor
Bazı günler hiç böyle bir ağlama olmuyor
O kriz ağlamasının ardından genelde bi kaç pırt yapıp susuyor
O ara meme veriyorum almıyor kucağımda pışpışllıuorum susmuyor
Ne yaparsam yapayım kendi başına rahatlamadıkça susmuyor
Normalde gazını artık kendi başına çıkartabiliyor
Ama bazen neden çıkartamıyor anlamıyorum
O krizin arkasından genelde 5 dakika emip hemen uyuyor
Sizler de de oluyor mu böyle
Özellikle beyaz tenli olduğu için morardığı zaman rengi neredeyse siyaha yakın oluyor ve beni çok korkutuyor
Doktor normal dedi her zamanki gibi ama insanın içi rahat etmiyor yine de
Ne zaman geçecek acaba bu nöbetler
Ay maşallah furkişe kız güzeli.dün babaanneye gitmiştik, tüm akşam mırıl mırıldı Furkiş evde ağlayan gazdan kıvranan paşam dün gülücükler verdi herkese,
Eki Görüntüle 822916
bizde eşimle bunu fırsat bilip avm ye gittik bi koşu...geldiğimizde hala uyumamış musmutlu bakınıyodu, şaştık kaldık
merhaba kızlar. amliyatımı oldum geldim. ağlamaktan yastık sırılsıklam oldu diyebilirim. 8 tane dikişim var.4 içerde 4 dışarda. tam bacağımızla birleşen sinirlerin üstüne hemde. birde az önce bakayım dedim. kıl sandım bi çektim meğerse dikişin ipiymiş. kız uyumuyo olsaydı yandım anam diye bağırıcaktım.. sezeran olduğum gün ki yanmayla eşit diyebilirim.. umarım en yakın zamanda geçer. yürürken morarıyorum.. bir daha doktora gitmicem. çünkü her seferinde başka bir arıza çıkıyor. dışından da operasyon geçireceğim yoktu hesaptabüyük bir süpriz oldu bana
Alla alla ben cok tembelin sanırım hala 11 kilo fazlam var :)
Harika görünüyorsunuz canım bu arada
Yalnız değilsin parme'cim. Topicin en kilolusu ben kaldım sanırım. Gören de bebeğim çok rahat bir bebek sanır
My honeycim doğum hikayeni merak ediyorum. Doğum fasılamız geçti ama senimerak ediyorumCok geçmiş olsun canım
Cnm gcmis olsunnn cnm en kisa zamnda toparlanirsn inssmerhaba kızlar. amliyatımı oldum geldim. ağlamaktan yastık sırılsıklam oldu diyebilirim. 8 tane dikişim var.4 içerde 4 dışarda. tam bacağımızla birleşen sinirlerin üstüne hemde. birde az önce bakayım dedim. kıl sandım bi çektim meğerse dikişin ipiymiş. kız uyumuyo olsaydı yandım anam diye bağırıcaktım.. sezeran olduğum gün ki yanmayla eşit diyebilirim.. umarım en yakın zamanda geçer. yürürken morarıyorum.. bir daha doktora gitmicem. çünkü her seferinde başka bir arıza çıkıyor. dışından da operasyon geçireceğim yoktu hesaptabüyük bir süpriz oldu bana
Evet canım soda veresim, bir çay demleyesim geliyor:)) hazmedemiyor.Kizkar sizin bebekleriniz de arada yuzunu burusturup öğürür gibi yapiyo mu? Kusacak saniyorm ama okadarla kaliyor fikri olan var mi(
Kızlar benim minnoş ağlarken arada morarıyor nefesi kesiliyor 10 saniye falan moraramaktan sesi çıkmıyor
Bunu bazı günler günde 2-3 kez yapıyor
Bazı günler hiç böyle bir ağlama olmuyor
O kriz ağlamasının ardından genelde bi kaç pırt yapıp susuyor
O ara meme veriyorum almıyor kucağımda pışpışllıuorum susmuyor
Ne yaparsam yapayım kendi başına rahatlamadıkça susmuyor
Normalde gazını artık kendi başına çıkartabiliyor
Ama bazen neden çıkartamıyor anlamıyorum
O krizin arkasından genelde 5 dakika emip hemen uyuyor
Sizler de de oluyor mu böyle
Özellikle beyaz tenli olduğu için morardığı zaman rengi neredeyse siyaha yakın oluyor ve beni çok korkutuyor
Doktor normal dedi her zamanki gibi ama insanın içi rahat etmiyor yine de
Ne zaman geçecek acaba bu nöbetler
Eki Görüntüle 822934 eylül ve annesinin ev hali ee haliyle bakımsızız kusura bkmayınn kızlarr cekıpp paylastımm...sıkır sıkırr oldugumzz resımlerımızıde paylasıcazzz teyzelerımızlee sevıyorzz sızı :)
Evet canım soda veresim, bir çay demleyesim geliyor:)) hazmedemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?