2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dönence süper bişey gerçekten icat edenden Allah razı olsun :))

Eki Görüntüle 822639

İlker Ali teyzelere merhaba diyor :)
Merhabaaa tatlı ılker Ali , bizim adımız da Ali :)
Bizde dün 10 gibi yaptırdık , öğlen biraz mizirdandi, gecede hafif ateşi oldu gece 12 de uyudu ama bugün hic sıkıntımız yok cok sukur

Maşallah tombise, delikanlı olmus

Cok tatliyiz maşallah
Babaanne de meşhur oldu buarada

eylül ve annesinin ev hali ee haliyle bakımsızız kusura bkmayınn kızlarr cekıpp paylastımm...sıkır sıkırr oldugumzz resımlerımızıde paylasıcazzz teyzelerımızlee sevıyorzz sızı :)

bu arada sizi de meleklerinizi de yirimmmmm :) maşallah hepinize canlarım ağustos anneleri de bebekleri de bir başka güzel canımm

benim de çok fotom yok oğluşumla. yeni doğduğunda çekildiklerimiz var onlardan da koymuştum buraya. genelde babasıyla var. sizlerde de durum aynıymış meğer :) yazık bize yaaaaaa

yine de oğlum tek başına selam versin teyzoşlarına

Eklentiler

• $2013-09-25 07.10.19.webp
    18 KB · Görüntüleme: 38
merhaba kızlar. amliyatımı oldum geldim. ağlamaktan yastık sırılsıklam oldu diyebilirim. 8 tane dikişim var.4 içerde 4 dışarda. tam bacağımızla birleşen sinirlerin üstüne hemde. birde az önce bakayım dedim. kıl sandım bi çektim meğerse dikişin ipiymiş. kız uyumuyo olsaydı yandım anam diye bağırıcaktım.. sezeran olduğum gün ki yanmayla eşit diyebilirim.. umarım en yakın zamanda geçer. yürürken morarıyorum.. bir daha doktora gitmicem. çünkü her seferinde başka bir arıza çıkıyor. dışından da operasyon geçireceğim yoktu hesapta büyük bir süpriz oldu bana

oyyy çok tatlı.. bayılıyorum böyle saçı olan bebeklere. bizim ki keltoş

gecmıs olsun cnm...

Öyle katılarak ağladığı zaman azcık üflüyorum yüzüne
şaşırıp susyor :) sonra şiddeti azalıyor ağlamasının.

Ay maşallah furkişe kız güzeli.

Canım benim cok cok geçmiş olsun.

çok geçmiş olsun en kısa sürede iyileşirsin inşallah

Yalnız değilsin parme'cim. Topicin en kilolusu ben kaldım sanırım. Gören de bebeğim çok rahat bir bebek sanır

Benden kilolu degilsindir. Tartılmaya bile korkuyorum. Yılbaşından sonra dikkat etmeye başlıcam şimdilik salmış durumdayım. Diyorlar ya. şimdi obez 2014 'de Lopez :)))

Cok geçmiş olsun canım

Yine birbirinden tatli bebisler var burda..k.ocamannn bi .masallh hepsine..chen babannede kadinlr kulubundeki yerini aldi :-D

Cnm gcmis olsunnn cnm en kisa zamnda toparlanirsn inss

canım benim paşamda o dediğini açlık krizinde yapıyor, resmen siyaha dönüyor rengi ve dediğin gibi bir süre nefessiz kalıyor
işte bende o anı yaşamamak için günde bir kere mama veriyorum ne yaparsam yapayım o ağlama krizini başka türlü atlatamıyoruz

Angel çok tatlı çıkmışsınız canım
Ama sen daha zayıflama nasıl taşıyacaksın baksana eylüşe nasıl tontiş maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…