- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #54.261
Herkes veremediği kilolardan şikayetçiyken ben kaybettiğim kilolar arkasından yas tutuyorumm
Sabah 6:00'da başlayan kucak mesaimiz, kahvaltıdır, öğle yemeğidir, tuvalet ihtiyacıdır demeden, maximum 2 saat gündüz uykusuyla akşam 19:00 civarı babamızın gelmesiyle son buluyor. Kucak mesaisini baba devralırken bende başlıyor yemek yapma telaşı, diğer işler..
Yani anlayacağınız kızlar, derler ya "kediye evlenmek bize dinlenmek yok"..
Hal böyle olunca, durum aşağıdaki gibidir..
Off Off
Eki Görüntüle 822807
canım benim paşamda o dediğini açlık krizinde yapıyor, resmen siyaha dönüyor rengi ve dediğin gibi bir süre nefessiz kalıyor
işte bende o anı yaşamamak için günde bir kere mama veriyorumne yaparsam yapayım o ağlama krizini başka türlü atlatamıyoruz
Angel çok tatlı çıkmışsınız canım
Ama sen daha zayıflama nasıl taşıyacaksın baksana eylüşe nasıl tontiş maşallah
oyyy çok tatlı..bayılıyorum böyle saçı olan bebeklere. bizim ki keltoş
merhaba kızlar. amliyatımı oldum geldim. ağlamaktan yastık sırılsıklam oldu diyebilirim. 8 tane dikişim var.4 içerde 4 dışarda. tam bacağımızla birleşen sinirlerin üstüne hemde. birde az önce bakayım dedim. kıl sandım bi çektim meğerse dikişin ipiymiş. kız uyumuyo olsaydı yandım anam diye bağırıcaktım.. sezeran olduğum gün ki yanmayla eşit diyebilirim.. umarım en yakın zamanda geçer. yürürken morarıyorum.. bir daha doktora gitmicem. çünkü her seferinde başka bir arıza çıkıyor. dışından da operasyon geçireceğim yoktu hesaptabüyük bir süpriz oldu bana
babanna duymasın fotomu niye paylaştın der sonraYine birbirinden tatli bebisler var burda..k.ocamannn bi .masallh hepsine..chen babannede kadinlr kulubundeki yerini aldi :-D
My honeycim doğum hikayeni merak ediyorum. Doğum fasılamız geçti ama senimerak ediyorum
sezeyan için gidecekken normal yapmıştındeğil mi??
Eki Görüntüle 822934 eylül ve annesinin ev hali ee haliyle bakımsızız kusura bkmayınn kızlarr cekıpp paylastımm...sıkır sıkırr oldugumzz resımlerımızıde paylasıcazzz teyzelerımızlee sevıyorzz sızı :)
6 ekim bzm tanistigmz gun esimle..gecen sene supriz ypmisti cok mutlu olmustum.iki gundr ima ediyrm bi sekilde..evlilik yildonumumuzu kutlariz eylulde buyumus olur 3muz yemege gderz suanda eylul kucuk ddi..2mz gderdk sen olmadan durmz dedi bna zonkk kaldim oyle..annem cikin birbirinize zamn ayirin bn bakarm demisti.ben gerizekali hande o kdr eminimki kocamdan o gun bi program yar diye..al boyle kalirsin....eylulu bahame etti heralde...cok uzuldm ya bebek olduktan snra gercekten bazi seyler degisiyo galiba..daha rutin gercekci bi iliski oluyo ...
benımkide gece 5 te uyudu süreklı ayagmda sallıyorum susmuyo başka türlü delirmek üzereyim...şu an yine ayağımda sallıyorum(
Evet o an meme falan almıyor
Açlıktan mı yapıyo dersin aybikecim
Ama süt dolu oluyor almıyor o an
Hatta bazen giysime akıyo oluyo zorluyorum alsında şişlik azalsın diye
Geçen gün memeyi ağzına sokmaya çalışırken bi ton kustu
Sonrada ağlayan bebek başladı gülmeye
Internette kalp rahatsızlığı olan bebek morarır emerken terler diyo
Eşimin ailesinde genetik kalp rahatsızlığı var annesi kalp krizinden ölmüş eşimin
O yüzden korktum ben de baya
Aynen benimkide ole yapiyo hatta oguruyo ama kusmuyor.annem geniz akintisi olabilir dedi.doktora gidince sorcam sizede soylerimKizkar sizin bebekleriniz de arada yuzunu burusturup öğürür gibi yapiyo mu? Kusacak saniyorm ama okadarla kaliyor fikri olan var mi(
Aynen benimkide ole yapiyo hatta oguruyo ama kusmuyor.annem geniz akintisi olabilir dedi.doktora gidince sorcam sizede soylerim
Tamam canim cokkk tesekkur ederimBen yarin gitcem ilk sorum bu olcak sanirim bilgilendiririm
Minnosh cum evet sezeryan randevunun olduğu günün sabahı sancım başladı ve normal doğum yaptım. Valla çok ızdıraplar bir doğum olduğundan anlatmadım. Suyum bitmişti bebek halen kaburgalarımın altındaydı aşağı inmemişti. Sabah 9 da başladı akşam 10 da doğum yaptım. Vakumla aldılar. Biri üzerime çıkıp bebeğî ittiriyordu. 20 Dk dikiş sürdü sen tahmin et ne kadar kesilmişim ne kadar dikiş atıldığını. Doktor söylemedi bile kaç dikiş olduğunu. Çektiğim sancı ve ağrıyı hiç söylemiyorum bile. En son Allahım aana geliyorum dedim
çok teşekkür ederim kızlar.. alıtntı yapamadığım bir sürü melek resmi var fakat alıntılarda gördüm hepsi. geriyede çok gidemedim.. hepsi birbirinden tatlı maşallah. hepsi çok güzel. Allah nazarlardan saklasın
canım sen böylede güzelsin. Allah ayırmasın inş. :) babasını görmedik ama sanırım babaya benziyor kızma sakın
canım belki seni kandırıyordur.. inş özel geceni istediğin gibi geçirirsin. benimki ne ben hatırlatmazsam anımsamaz bile. sen yine şanslısın :) biz geçen sene ilk evlilik yıl dönümüzü eşim ben ve köpeğim tv izlerken geçirmiştikodun modun ama seviliyolar napalım
hehehehe oyyy maşallah.. Allah nazarlardan saklasın canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?