- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #54.281
İlk dogumlar zor oluyor. Vakumla cekmeleri kotu olmus. Vakum nasil bir alet aci veriyor mu?? İlk dogumda benim dikis fasli bir saati gecmisti. Agliyordum indrin beni artik diye. Neyse onemli olan bebeginin ve senin salgikli olman.
Eki Görüntüle 822934 eylül ve annesinin ev hali ee haliyle bakımsızız kusura bkmayınn kızlarr cekıpp paylastımm...sıkır sıkırr oldugumzz resımlerımızıde paylasıcazzz teyzelerımızlee sevıyorzz sızı :)
merhaba kızlar. amliyatımı oldum geldim. ağlamaktan yastık sırılsıklam oldu diyebilirim. 8 tane dikişim var.4 içerde 4 dışarda. tam bacağımızla birleşen sinirlerin üstüne hemde. birde az önce bakayım dedim. kıl sandım bi çektim meğerse dikişin ipiymiş. kız uyumuyo olsaydı yandım anam diye bağırıcaktım.. sezeran olduğum gün ki yanmayla eşit diyebilirim.. umarım en yakın zamanda geçer. yürürken morarıyorum.. bir daha doktora gitmicem. çünkü her seferinde başka bir arıza çıkıyor. dışından da operasyon geçireceğim yoktu hesaptabüyük bir süpriz oldu bana
benimki de aynısını yapıyor canım bir problem olduğunu düşünmüyorum.kesin bir yerleri gelişiyordur:)Kizkar sizin bebekleriniz de arada yuzunu burusturup öğürür gibi yapiyo mu? Kusacak saniyorm ama okadarla kaliyor fikri olan var mi(
canımm hoş geldinizgözüm gönlüm açıldı maşallah size yahuu
hoşbuldum fındığımgözünü gönlünü açabildiysek ne mutlu bize kuzucummmm
kızım bugün sonunda kakasını yaptı şuan uyuyor hava değişimi sanırım kakamızı yaptık şuan bizden mutlusu yokk
o kokuyu en pahalı parfüme değişmem
merhaba kızlar. amliyatımı oldum geldim. ağlamaktan yastık sırılsıklam oldu diyebilirim. 8 tane dikişim var.4 içerde 4 dışarda. tam bacağımızla birleşen sinirlerin üstüne hemde. birde az önce bakayım dedim. kıl sandım bi çektim meğerse dikişin ipiymiş. kız uyumuyo olsaydı yandım anam diye bağırıcaktım.. sezeran olduğum gün ki yanmayla eşit diyebilirim.. umarım en yakın zamanda geçer. yürürken morarıyorum.. bir daha doktora gitmicem. çünkü her seferinde başka bir arıza çıkıyor. dışından da operasyon geçireceğim yoktu hesaptabüyük bir süpriz oldu bana
Luboyf'cum sen ne zaman geliyorsun Türkiye'ye? Valla sen uzakta böyle olumsuzluklar endişeler yaşayınca ben üzülüyorum. Biran önce gel hem annemler biraz yardım etsinler sana hem yavrunu Türkiye'de doğru dürüst bit doktora götür.
Yok vakumu hissetmedim. En top ağrı üzerime çıkıldığında hissettiğimdî. Sen ikinciyî de mî normal yaptın?
ohh rahatlamıştır kuzucuk şimdi :)
gerçekten o koku da o yaparken çıkardığı ses de mutluluk sebebimiz oluyor yaa
öncelikle hepinizi çokkkk özledim güzel anneler
gecmişi okumak ne mümkün bolca kaynatmışsınız bikaç sayfaya bakabildim ancak
uzunca bi tatilden sonra artık evimizdeyiz meleğimle ...
anne baba yanı memleket havası mis gibi deniz havası kızıma öle ii geldikiii bolca gezdirdim temiz havayı içimize cektik kışın malum hasret kalıcaz
gaz sancılarımız azda olsa devam ediyoo
ama gecicek az kaldı
bide söyle güzdüz uykularımız düzene girse benim yanından gittiğimi nasıl anlıyorr ben hala anlamış değilim yanındayken gayet güzel uyuyan yanından ayrıldığım an ağlıyorr
ama arasta yazmış hemen dönence siparişi verdim oyalanması için inş. bizdede işe yarar
bide uyku tulumu bende alıcam nerden aldınızzz
artık buralardayım inş.. duru kızım fırsat verdikçe yanınızdayım
kızımla bikaç fotomuzu paylaşalım teyzoşlarımızzzEki Görüntüle 822990 Eki Görüntüle 822991 Eki Görüntüle 822992 Eki Görüntüle 822993 Eki Görüntüle 822994
Merhabaaa tatlı ılker Ali , bizim adımız da Ali :)
Bizde dün 10 gibi yaptırdık , öğlen biraz mizirdandi, gecede hafif ateşi oldu gece 12 de uyudu ama bugün hic sıkıntımız yok cok sukur
Maşallah tombise, delikanlı olmus
Cok tatliyiz maşallah
Babaanne de meşhur oldu buarada
Ilker alinin yanaklarini operim isiririmm yerimm masallah :-D bayiliyorrm ben bunlara ya....3 cm oldiklari gunlerden beri hep beraberz seviniyoduk 100 gr olmus diye;-) bnm resmim yoktu eylulun vrdi..ikimizin resminide psylasicm cnm..bzmkilern dogm gnu ayni.szeryana grmedn aklima geliyodn tondora dogurdumu diye;-)
Evet o an meme falan almıyor
Açlıktan mı yapıyo dersin aybikecim
Ama süt dolu oluyor almıyor o an
Hatta bazen giysime akıyo oluyo zorluyorum alsında şişlik azalsın diye
Geçen gün memeyi ağzına sokmaya çalışırken bi ton kustu
Sonrada ağlayan bebek başladı gülmeye
Internette kalp rahatsızlığı olan bebek morarır emerken terler diyo
Eşimin ailesinde genetik kalp rahatsızlığı var annesi kalp krizinden ölmüş eşimin
O yüzden korktum ben de baya
cnm netten mi aldın?malum pek çıkamıoruz.
hah tamda öle bişe arıorum yumuşak ince süngerli valla mutsuzum sutyensizlikten?
emzirme sütyenimi cnm nasıl ki altında tel varmı valla çok sıkıldım bu penye sütyenlerden
canım benimki sadece açlık söz konusu olduğunda ağlıyor
seninkinin belki başka bir sebebi vardır ama ağlarken o şekilde morarması normalmiş
kalp rahatsızlığı konusunu ben çok araştırdım, oğlumu doktora da götürdüm bu konuda
bizimkisi daha kötü, anne tarafında genetik kalp rahatsızlığı varbende ritim bozukluğu, anneannesinde kapaçık yapı bozukluğu ve kardeşimi kalbi delik olduğu için kaybetmiştik. şükür oğlumda bişey çıkmadı
morarma öyle vücutta olmuyor canım...özellikle banyodan sonra dudaklarda ve tırnaklarda oluyor kalp rahatsızlıklarında
terleme de her emme sırasıda alın bölgesinde
ielrlemiş kalp rahatsızlıklarında vücutta morarma oluyor, ancak o da özellikle bacaklarda para şeklinde kısmi morarmalar
içini ferah tut, senin anlattığının kalple hiçbir ilgisi yok canım
Fundacım oğlun çok tatlı maşallah
Nasıl güzel bi bakış atmış öyle
Sorma artık mutlu olduğumuz şeyler çok farklı gorklar gurklar pırtlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?