2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İlk dogumlar zor oluyor. Vakumla cekmeleri kotu olmus. Vakum nasil bir alet aci veriyor mu?? İlk dogumda benim dikis fasli bir saati gecmisti. Agliyordum indrin beni artik diye. Neyse onemli olan bebeginin ve senin salgikli olman.

Yok vakumu hissetmedim. En top ağrı üzerime çıkıldığında hissettiğimdî. Sen ikinciyî de mî normal yaptın?

gayet doğal ve hoş görünüyorsunuz maşallah

çok geçmiş olsun canım acil şifalar

Kizkar sizin bebekleriniz de arada yuzunu burusturup öğürür gibi yapiyo mu? Kusacak saniyorm ama okadarla kaliyor fikri olan var mi (
benimki de aynısını yapıyor canım bir problem olduğunu düşünmüyorum.kesin bir yerleri gelişiyordur:)

canımm hoş geldiniz gözüm gönlüm açıldı maşallah size yahuu

hoşbuldum fındığım gözünü gönlünü açabildiysek ne mutlu bize kuzucummmm
kızım bugün sonunda kakasını yaptı şuan uyuyor hava değişimi sanırım kakamızı yaptık şuan bizden mutlusu yokk
o kokuyu en pahalı parfüme değişmem

ohh rahatlamıştır kuzucuk şimdi :)
gerçekten o koku da o yaparken çıkardığı ses de mutluluk sebebimiz oluyor yaa

eveeeett içtiğim lipton demlik poşet çayların meyvesini topluyorum. kızım şebek gibi sabahtan beri uyumuyor ve sürekli mızmızz. çok yoruldum akşama yemek bile yaptırmadı düşündükçe sinir oluyorum millet o bir poşeti demletip 4 bardak çay içerken ben küçük bir fincanda demleyip içtim onu.Allahım nasıl bir salak anıma denk geldi o öyle..

Cok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin.

Sonunda geliyoruz honeycim
Bugün eşim adamları yolda yakalayıp almış pasaportunu kızımın sonunda
Değilse haftaya ancak teslim ederlerdi
Biletleri de aldık yarın sabah uçağıyla geliyoruz

Ben de korkuyorum bu morarama hikayesinden
Soruyorum her bebek ağlarken kızarır morarır diyorlar
Nefesi kesiliyor bazen
Bizimki biraz beyaz herhalde ağlayınca rengi bana öyle koyu gözüküyodur diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum
Ama dediğin gibi ilk işim çok iyi bi doktora gitmek olacak
Anneler İzmir Alaybey de oturuyorlar
Karşıyaka da iyi bir doktor bilen var mı arkadaşlar
Hem aşılarımızı da tam olamadık biz burda her aşı yok
Bir an önce onları da tamamlamamız lazım

Yok vakumu hissetmedim. En top ağrı üzerime çıkıldığında hissettiğimdî. Sen ikinciyî de mî normal yaptın?

evet canım ikisi de normal oldu çok şükr. İlki çok zordu hatta doğumdan çıtığımda göğsumden yukarısı benek benek dökmüştü. Ama ikincide başıma ne geleceğini bildiğim için sanırım daha rahattı. Ama bu sefer de rahim içinde damarım yırtıldı ve çok kan kaybettim. Kan kaybı çok zorladı. Kırkım çıkana kadar toparlanamadım. Hala rengim bembeyaz.

Eki Görüntüle 823012
doğru resim buydu neyse annişle tanışmış oldunuzz

Cucu ama ben seni cok özlemiştim :) kulaklarını cinlattik valla nerde bu kiz diye :) neyse hersey yolundaymis .masallah kuzunla birlikte cok guzel görünüyorsunuz .

Sizede merhaba adaş kardeşler :) resim bekliyoruz :)

ahh canımm ne güzel ve heyecanlı bir o kadarda stresli günlerdi o günler.. o gün ben fenaydım cnm çok korkmuştum ameliyata girerken :) şükürler olsun hepsini atlattık şimdi başka heyecanlar yaşıyoruz ben eylüşü gördümmü acaba hatırlamıyorum :44:

canım benimki sadece açlık söz konusu olduğunda ağlıyor
seninkinin belki başka bir sebebi vardır ama ağlarken o şekilde morarması normalmiş
kalp rahatsızlığı konusunu ben çok araştırdım, oğlumu doktora da götürdüm bu konuda
bizimkisi daha kötü, anne tarafında genetik kalp rahatsızlığı var bende ritim bozukluğu, anneannesinde kapaçık yapı bozukluğu ve kardeşimi kalbi delik olduğu için kaybetmiştik. şükür oğlumda bişey çıkmadı
morarma öyle vücutta olmuyor canım...özellikle banyodan sonra dudaklarda ve tırnaklarda oluyor kalp rahatsızlıklarında
terleme de her emme sırasıda alın bölgesinde
ielrlemiş kalp rahatsızlıklarında vücutta morarma oluyor, ancak o da özellikle bacaklarda para şeklinde kısmi morarmalar
içini ferah tut, senin anlattığının kalple hiçbir ilgisi yok canım

canım iletini kaybettiğim için alıntı yaparak yazamadım
Eylülün yanaklarından kocaman öpüyorum, çok tatlı maaşallah
yüzün fotoda tam görünmüyor ama gözler kopya

Canim ben pentinin magazasindan aldim.gidebilirsen bi bak ben cok rahat ettim.tel falan yok dikissiz atletler var ya onlarin kumasindan.sutyen gibi degil yarim atlet gibi icinde ince sungeri var boylece memeuclari belli olmuyor.istersen sungeri cikarabiliyorsun.

Saolasın aybikecim
Ben zaten paranoyağım biraz
Normal doğum isterken bebeğin kalp atışları zayıfladığı ve genetik olarak kalp eşimin ailesinde sorunlu bi konu olduğu için ağlaya ağlaya sezeryana girdim hiç istemediğim halde
Kesseler yine sezeryan olmam diyordum
Ama kalp hassas bi konu

Peki Emerken alnının terlemesi de normal mi
Her bebek Emerken terler mi
Alnı terliyo sürekli bezle siliyırum
Morardığın da da tüm vücudu morarıuo
Ama öyle kısmi morar ma değil bildiğin pancar gibi oluyo
Arkasından da baya bi pırt yapıyo sonra rahatlıyo
Ben o yüzden hep gaza bağlıyorum bu ağlamaları

Oğlunda bu anlamda bi şey çıkmamasına sevindim
Yarın izmire geliyorum bir an önce doktora götürücem

Kizlar resimlere bakip yazilari okuyorum is yazmaya gelince Hira firsat vermiyor.
Hepiniz harika cikmissiniz bu Agustos bebekleri baldan yapilmis.Hepsine ayri ayri maşallah. Rabbim acilarini gostermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…