- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #54.301
NU BASIC KAPLI SUTYEN
Kizlar yukaridaki mesajimda tarif ettigim sutyen bu linkte bi goz atin isterseniz.
Saolasın aybikecim
Ben zaten paranoyağım biraz
Normal doğum isterken bebeğin kalp atışları zayıfladığı ve genetik olarak kalp eşimin ailesinde sorunlu bi konu olduğu için ağlaya ağlaya sezeryana girdim hiç istemediğim halde
Kesseler yine sezeryan olmam diyordum
Ama kalp hassas bi konu
Peki Emerken alnının terlemesi de normal mi
Her bebek Emerken terler mi
Alnı terliyo sürekli bezle siliyırum
Morardığın da da tüm vücudu morarıuo
Ama öyle kısmi morar ma değil bildiğin pancar gibi oluyo
Arkasından da baya bi pırt yapıyo sonra rahatlıyo
Ben o yüzden hep gaza bağlıyorum bu ağlamaları
Oğlunda bu anlamda bi şey çıkmamasına sevindim
Yarın izmire geliyorum bir an önce doktora götürücem
Sizede merhaba adaş kardeşler :) resim bekliyoruz :)
ahh canımm ne güzel ve heyecanlı bir o kadarda stresli günlerdi o günler.. o gün ben fenaydım cnm çok korkmuştum ameliyata girerken :) şükürler olsun hepsini atlattık şimdi başka heyecanlar yaşıyoruz ben eylüşü gördümmü acaba hatırlamıyorum :44:
canım iletini kaybettiğim için alıntı yaparak yazamadım
Eylülün yanaklarından kocaman öpüyorum, çok tatlı maaşallah
yüzün fotoda tam görünmüyor ama gözler kopya
kızlar su corek otu cayını nasıl yapıyordunuzz!acıl ogrenıp yapmam lazımm...yoruldum artıkkk
dün babaanneye gitmiştik, tüm akşam mırıl mırıldı Furkiş evde ağlayan gazdan kıvranan paşam dün gülücükler verdi herkese,
Eki Görüntüle 822916
bizde eşimle bunu fırsat bilip avm ye gittik bi koşu...geldiğimizde hala uyumamış musmutlu bakınıyodu, şaştık kaldık
Eki Görüntüle 822934 eylül ve annesinin ev hali ee haliyle bakımsızız kusura bkmayınn kızlarr cekıpp paylastımm...sıkır sıkırr oldugumzz resımlerımızıde paylasıcazzz teyzelerımızlee sevıyorzz sızı :)
merhaba kızlar. amliyatımı oldum geldim. ağlamaktan yastık sırılsıklam oldu diyebilirim. 8 tane dikişim var.4 içerde 4 dışarda. tam bacağımızla birleşen sinirlerin üstüne hemde. birde az önce bakayım dedim. kıl sandım bi çektim meğerse dikişin ipiymiş. kız uyumuyo olsaydı yandım anam diye bağırıcaktım.. sezeran olduğum gün ki yanmayla eşit diyebilirim.. umarım en yakın zamanda geçer. yürürken morarıyorum.. bir daha doktora gitmicem. çünkü her seferinde başka bir arıza çıkıyor. dışından da operasyon geçireceğim yoktu hesaptabüyük bir süpriz oldu bana
bu arada sizi de meleklerinizi de yirimmmmm :) maşallah hepinize canlarım ağustos anneleri de bebekleri de bir başka güzel canımm
benim de çok fotom yok oğluşumla. yeni doğduğunda çekildiklerimiz var onlardan da koymuştum buraya. genelde babasıyla var. sizlerde de durum aynıymış meğer :) yazık bize yaaaaaa
yine de oğlum tek başına selam versin teyzoşlarına
öncelikle hepinizi çokkkk özledim güzel anneler
gecmişi okumak ne mümkün bolca kaynatmışsınız bikaç sayfaya bakabildim ancak
uzunca bi tatilden sonra artık evimizdeyiz meleğimle ...
anne baba yanı memleket havası mis gibi deniz havası kızıma öle ii geldikiii bolca gezdirdim temiz havayı içimize cektik kışın malum hasret kalıcaz
gaz sancılarımız azda olsa devam ediyoo
ama gecicek az kaldı
bide söyle güzdüz uykularımız düzene girse benim yanından gittiğimi nasıl anlıyorr ben hala anlamış değilim yanındayken gayet güzel uyuyan yanından ayrıldığım an ağlıyorr
ama arasta yazmış hemen dönence siparişi verdim oyalanması için inş. bizdede işe yarar
bide uyku tulumu bende alıcam nerden aldınızzz
artık buralardayım inş.. duru kızım fırsat verdikçe yanınızdayım
kızımla bikaç fotomuzu paylaşalım teyzoşlarımızzzEki Görüntüle 822990 Eki Görüntüle 822991 Eki Görüntüle 822992 Eki Görüntüle 822993 Eki Görüntüle 822994
ohh rahatlamıştır kuzucuk şimdi :)
gerçekten o koku da o yaparken çıkardığı ses de mutluluk sebebimiz oluyor yaa
Cucu ama ben seni cok özlemiştim :) kulaklarını cinlattik valla nerde bu kiz diye :) neyse hersey yolundaymis .masallah kuzunla birlikte cok guzel görünüyorsunuz .
Anammm Fundam gelmiş.hoşgeldin mari,gelir gelmez sütyen konusunda görüş beyan etmişsin,çok şükür herkes palazlanıp gelmeye başladı yine.cucum hoşgeldin,senin kız bal olmuş bal,ananeyide meşhur etmeye çalışıyorsun heralde :)))) ertanburak,valla canım fotoğrafta hiçte dediğin gibi kilolu gözükmüyorsun.bebeğinle süper görünüyorsunuz hatta.
Eki Görüntüle 822934 eylül ve annesinin ev hali ee haliyle bakımsızız kusura bkmayınn kızlarr cekıpp paylastımm...sıkır sıkırr oldugumzz resımlerımızıde paylasıcazzz teyzelerımızlee sevıyorzz sızı :)
Süper babaane ve şirin torum ne sıcak bi görüntü ama tabi anneyi tercih ederdim :))
Hzımanı sevsinler kız angy bi kere anne güzelliği var ama kızın senden toplu valla maşallah
Geçmiş olsun tez zamanda geçer ağrıların umarım.
Aslan damadım , gaplan damadım
Özlettin be zuzum hoş geldin sefa getirdin ne güzel olmuşsunuz anne kız gözümüz gönlümüz açıldı ben de koydum foto biraz gerilerde belkim görmek istersin)
Canım alt tarafı bilmem ama üst taraf hiç de şişko durmuyor. Maşallah çok güzelsiniz :))
ayy iiki söyledin kuzum yaa ben görmicektim yoksa bu güzel resmiiii çok güzelsinizzzidoşş aynı sen annesiii harikaasınız ya içim açıldı
Bu arada milupa rezene aldım varmi aranizda icen? Kuzuya da icireyimmi verdim burkac kez sanki uykh yapti gunduz uykusu olmayan kizi uyuttu
teşekkür ederimhepimizde aynı dert sulozcuğum.bu arada yakıyorsunuz analı oğullu maşallahhhh
canım yağ değil de kaba et varsa alabilirim birazAyyy suloz ağzına acı biber sürerim yas tutuyomuş şuna bak gel ben sana yağ veririm üzülmeçok talı çıkmışsınız resimde manken
teşekkürler canım.Alla alla ben cok tembelin sanırım hala 11 kilo fazlam var :)
Harika görünüyorsunuz canım bu arada
benimde aynebn bel agrım ve ayak ağrım cok oluyor canım. ben zayıfladıkça sıpa şişmanlıyor. tasınmıyor artık..bende çok yoruluyorum. hele şuanda kucağımda pışpışlarken belim ağrıdı, uyku da gözümden akıyor gel görki ben hala kilolarımı veremedimhatta sanırım tatlıyı abarttığım için verdiğim kısmınıda geri almaya başladım. şanslısın yani arkadaşım maşallah hiç yeni doğum yapmış havası yok
Sulozcum hastanede falan karşılaşır mıyız dedim ama mümkünse bir süre daha karşılaşmayalım, çatlarım kıskançlıktan
maaşallah Allah güzel ömür versin meleğine :)
Aslan damadım , gaplan damadım
Anammm Fundam gelmiş.hoşgeldin mari,gelir gelmez sütyen konusunda görüş beyan etmişsin,çok şükür herkes palazlanıp gelmeye başladı yine.cucum hoşgeldin,senin kız bal olmuş bal,ananeyide meşhur etmeye çalışıyorsun heralde :)))) ertanburak,valla canım fotoğrafta hiçte dediğin gibi kilolu gözükmüyorsun.bebeğinle süper görünüyorsunuz hatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?