2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

102 kg. ile doğuma girdim, 90 da çakılı kaldım... Artık ümidimi kestim... Bundan sonraki hayatımı şişkoolarak geçireceğim sanırım.. Neyse ki boyum idare eder. 1.70...

Anammm Fundam gelmiş.hoşgeldin mari,gelir gelmez sütyen konusunda görüş beyan etmişsin,çok şükür herkes palazlanıp gelmeye başladı yine.cucum hoşgeldin,senin kız bal olmuş bal,ananeyide meşhur etmeye çalışıyorsun heralde :)))) ertanburak,valla canım fotoğrafta hiçte dediğin gibi kilolu gözükmüyorsun.bebeğinle süper görünüyorsunuz hatta.

Canım öncelikle geliyor olmana çok sevindim. Benim bebeğimde emerken sırılsıklam oluyor, sadece alnı değil aynı zamanda saçları sırtı falan da terliyor.

Var cnm eylusn resmleri.bugunde paylastim dunde

Simdi kizcem berili dizimde salliyorum azıcık uyusun dinlensin diye. Bugun bebis görmeye geldiler yine aksama kadar misafirlerle ugrastik kizimin yeni yeni cicileri oldu. Giydirmek için sabırsızlaniyor insan
Kombiyi bizde yaktik ank. Cok soguk kizim usumesin dedim hele disari tam kis.
Ise baslayali tam iki hafta oldu kizimin gelecegi icin olsa da bırakıp gitmek zor oluyor hele telefonda ağladığını duyarsam cok üzülüyorum mememizde bire düştü zaten artik gittiği yere kadar emzirecegim yarın kalca Ultrasonumuz pazartesi de asilarimiz var obur hafta da memlekete bayrama gidecegiz 10 gün ordayiz kaynanamin yaninda. Evleri de sobali insallah kizcemi usutmeyiz birde kalabaliklar bakalım nasıl gececek coluk çocuk kizima zarar vermezkerse iyi en tehlikelisi cocukla cocugu yan yana birakmak sizde dikkat edinminnoslara

Süper babaane ve şirin torum ne sıcak bi görüntü ama tabi anneyi tercih ederdim :))

Hzımanı sevsinler kız angy bi kere anne güzelliği var ama kızın senden toplu valla maşallah

Geçmiş olsun tez zamanda geçer ağrıların umarım.

Aslan damadım , gaplan damadım

Özlettin be zuzum hoş geldin sefa getirdin ne güzel olmuşsunuz anne kız gözümüz gönlümüz açıldı ben de koydum foto biraz gerilerde belkim görmek istersin )

102 kg. ile doğuma girdim, 90 da çakılı kaldım... Artık ümidimi kestim... Bundan sonraki hayatımı şişkoolarak geçireceğim sanırım.. Neyse ki boyum idare eder. 1.70...

Canım alt tarafı bilmem ama üst taraf hiç de şişko durmuyor. Maşallah çok güzelsiniz :))

Bu arada milupa rezene aldım varmi aranizda icen? Kuzuya da icireyimmi verdim burkac kez sanki uykh yapti gunduz uykusu olmayan kizi uyuttu

ohh rahatlamıştır kuzucuk şimdi :)
gerçekten o koku da o yaparken çıkardığı ses de mutluluk sebebimiz oluyor yaa

hemde nasılll rahatladı kuzucum ya...
sorma fındığım yaa şu sıralar en sevdiğim ses kuzumun pumpumlarıııı

oyy masallah bu fıstıga cok tatlı allah uzun ömür versin cnm[/QUOTE]

hepimizin meleklerine uzun ömürler versin canımmmmm

Cucu ama ben seni cok özlemiştim :) kulaklarını cinlattik valla nerde bu kiz diye :) neyse hersey yolundaymis .masallah kuzunla birlikte cok guzel görünüyorsunuz .

bendeeeeeee cok özledimmmm valla aklım hep sizlerdeydi
kulaklarımın sürekli çınlaması sizlerdenmişş dimikkk
sağol canım o senin güzel gözlerinden kaynaklanıyoo

tam yemelikler yaa bal dolmasııııııı
anane meşhur olmayı hakediyoo valla benim kadar emeği var durumun üstünde doğumdan beri birlikteyiz ama artık iş başa düştüüü anne olmakk cok güzelmişş Allahım herkese yaşatsın inş

Demek gece nöbet arkadasım sensin. Bayıldım bebisine. Masallah ona. Yanaklarını opesim var annesi benim icin op lutfen

bende cok özledim kuzucum
oyy gercektenmii hemen arayıp bulmalıyımmm arastamla idoşumu çok mirak ettimmmmmmmmmm

hepimizde aynı dert sulozcuğum.bu arada yakıyorsunuz analı oğullu maşallahhhh
teşekkür ederim
Ayyy suloz ağzına acı biber sürerim yas tutuyomuş şuna bak gel ben sana yağ veririm üzülme çok talı çıkmışsınız resimde manken
canım yağ değil de kaba et varsa alabilirim biraz
Alla alla ben cok tembelin sanırım hala 11 kilo fazlam var :)
Harika görünüyorsunuz canım bu arada
teşekkürler canım.
benimde aynebn bel agrım ve ayak ağrım cok oluyor canım. ben zayıfladıkça sıpa şişmanlıyor. tasınmıyor artık..
Sulozcum hastanede falan karşılaşır mıyız dedim ama mümkünse bir süre daha karşılaşmayalım, çatlarım kıskançlıktan
maaşallah Allah güzel ömür versin meleğine :)
çok hoşsun sağol canım. amin hepimizin yavrularına uzun sağlıklı ömür versin inşallah

Son düzenleme:
Aslan damadım , gaplan damadım

İdoşun gaplanı Arduş

Yalovamm
sen de hoş geldinn canım ama sütyen konusuyla gelmedim ben. oğluşum teyzelerine selam verdi önce aa kaçırmışsın ama senn :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…