- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #54.321
canım benimde oyleydi aglamaktan helak oldum sonunda babam elektrikli besik aldı ayarlıyısun yarım saat kaendi sallanıyo tavsiye ederim fiyatıda 150 milyon dunden beri var gece rahat gecirdim uyumak sallanmak istedi ama bakırkoyluk olmama az kaldı cok sukur ki annem babam var
Cok guzelsiniz tuu masallah :)
madem anneleri ve bebeklerinin resimleri yükleniyormuş bizde mevlüdümüzden bir kaç kare yükleyelim dedik :))
buda ben ve mucize ÖYKÜ'm
Eki Görüntüle 823218 Eki Görüntüle 823219 Eki Görüntüle 823217
Canim ilk ay annen baksin eger bi sorun yoksa devam etsin yok eger ozlersen bebisini sonraki ay kayinvalideni cagirirsiniz.Cok kararsız kaldığım bir durum var. Sizinle paylaşayım istedim. Ise başladığımda oğluma annem bakacak. Aslında annemin yası var bakabilir mı göreceğiz ama o kendinden cok emin. Fakat soyle bir durum var ben Avrupa yakasindayim annem Anadolu yakasında. Evde bekar Abim ve babam var. Annem bebeğe kendi evlerinde bakacağını kesin bir dile söyledi. Kayra 1 yasına gelene kadar ben cumaları izinli olacağım. Yani Perşembe akşamı Kayra kendi evimizde olacak Pazar akşamına kadar, pazar aksamı annemlere gidecek perşembeye kadar orada kalacak. Benim tabiki tercihim oğlumun kendi evinde kalması ama annem Dr kendi acısından haklı. Soyle de bir durum var ben cok mesai ile çalışan biriyim haftada 2-3 gun 21-22 de eve geliyorum. Annem de zati mesai de olacağın günler kayra ile vakit geiremeyeceksin diyor ki bence de haklı.
Esimle konuştum bu durumu, esim soyle
Bir öneri ile geldi; 1 ay senin annen kendi evinde bakar 1 ay da benim annem gelir biz de kalır biz de bakar dedi. Hatta annesi son geldiginde bunu konuşmuşlar. Bu teklifi kayınvalidem önermiş. Kayinvalidem yabanci standard Turk kayinvalideleri gibi degil, benim tek endisem 6 ay da olsa evde surekli kayinvalidem olacak. Severim iyidir ama sonucta esimin annesi,
Iki arada bir derede kaldim. Ya 4 gun Kayra anneanne de kalacak. Ya da 1 ay annem kendi evinde bakacak 1 ay kayinvalidem gelecek ve o 1 ay Kayra kendi evinde kalacak. Ama haftanin 2 gunu mesaiden dolayı zati görememiş olacağım.
Esim ve kayınvalidem kararı bana bırakmış durumdalar. Karar veremedim.
Canım gayet guzelsiniz daha ne olsun, bakıma filan gerek yokEki Görüntüle 822934 eylül ve annesinin ev hali ee haliyle bakımsızız kusura bkmayınn kızlarr cekıpp paylastımm...sıkır sıkırr oldugumzz resımlerımızıde paylasıcazzz teyzelerımızlee sevıyorzz sızı :)
Yerim ben onun tatlı selamını ,cok tatlıbu arada sizi de meleklerinizi de yirimmmmm :) maşallah hepinize canlarım ağustos anneleri de bebekleri de bir başka güzel canımm
benim de çok fotom yok oğluşumla. yeni doğduğunda çekildiklerimiz var onlardan da koymuştum buraya. genelde babasıyla var. sizlerde de durum aynıymış meğer :) yazık bize yaaaaaa
yine de oğlum tek başına selam versin teyzoşlarına
Cok cok gecmis olsun canım , insallah bi an önce iyilesirsinmerhaba kızlar. amliyatımı oldum geldim. ağlamaktan yastık sırılsıklam oldu diyebilirim. 8 tane dikişim var.4 içerde 4 dışarda. tam bacağımızla birleşen sinirlerin üstüne hemde. birde az önce bakayım dedim. kıl sandım bi çektim meğerse dikişin ipiymiş. kız uyumuyo olsaydı yandım anam diye bağırıcaktım.. sezeran olduğum gün ki yanmayla eşit diyebilirim.. umarım en yakın zamanda geçer. yürürken morarıyorum.. bir daha doktora gitmicem. çünkü her seferinde başka bir arıza çıkıyor. dışından da operasyon geçireceğim yoktu hesaptabüyük bir süpriz oldu bana
Hosgelmissiniz canım , ne guzel deniz havası almissiniz , Ankara buzz gibiöncelikle hepinizi çokkkk özledim güzel anneler
gecmişi okumak ne mümkün bolca kaynatmışsınız bikaç sayfaya bakabildim ancak
uzunca bi tatilden sonra artık evimizdeyiz meleğimle ...
anne baba yanı memleket havası mis gibi deniz havası kızıma öle ii geldikiii bolca gezdirdim temiz havayı içimize cektik kışın malum hasret kalıcaz
gaz sancılarımız azda olsa devam ediyoo
ama gecicek az kaldı
bide söyle güzdüz uykularımız düzene girse benim yanından gittiğimi nasıl anlıyorr ben hala anlamış değilim yanındayken gayet güzel uyuyan yanından ayrıldığım an ağlıyorr
ama arasta yazmış hemen dönence siparişi verdim oyalanması için inş. bizdede işe yarar
bide uyku tulumu bende alıcam nerden aldınızzz
artık buralardayım inş.. duru kızım fırsat verdikçe yanınızdayım
kızımla bikaç fotomuzu paylaşalım teyzoşlarımızzzEki Görüntüle 822990 Eki Görüntüle 822991 Eki Görüntüle 822992 Eki Görüntüle 822993 Eki Görüntüle 822994
Yerim onun elbisesini ben , ne tatlı olmus öyle
madem anneleri ve bebeklerinin resimleri yükleniyormuş bizde mevlüdümüzden bir kaç kare yükleyelim dedik :))
buda ben ve mucize ÖYKÜ'm
Eki Görüntüle 823218 Eki Görüntüle 823219 Eki Görüntüle 823217
Kızlar sünnet yaptırmak isteyenler var aramızda, lazer sünnetle ilgili okuduğum bir haberi paylaşıyorum. Sünnet yaptıracağınız yere kişiye dikkat edin lütfen..
Biz evde sünnet olduk, 2 hafta oldu iyileştik hiçbirşeyimiz yok şükür.Her Özel hastane, poliklinik yüksek tutarlar alıyorlar diye iyi işler yapmıyorlar malesef..İntihara götüren sünnet - Milliyet
Kızlar sünnet yaptırmak isteyenler var aramızda, lazer sünnetle ilgili okuduğum bir haberi paylaşıyorum. Sünnet yaptıracağınız yere kişiye dikkat edin lütfen..
Biz evde sünnet olduk, 2 hafta oldu iyileştik hiçbirşeyimiz yok şükür.Her Özel hastane, poliklinik yüksek tutarlar alıyorlar diye iyi işler yapmıyorlar malesef..İntihara götüren sünnet - Milliyet
Cok kararsız kaldığım bir durum var. Sizinle paylaşayım istedim. Ise başladığımda oğluma annem bakacak. Aslında annemin yası var bakabilir mı göreceğiz ama o kendinden cok emin. Fakat soyle bir durum var ben Avrupa yakasindayim annem Anadolu yakasında. Evde bekar Abim ve babam var. Annem bebeğe kendi evlerinde bakacağını kesin bir dile söyledi. Kayra 1 yasına gelene kadar ben cumaları izinli olacağım. Yani Perşembe akşamı Kayra kendi evimizde olacak Pazar akşamına kadar, pazar aksamı annemlere gidecek perşembeye kadar orada kalacak. Benim tabiki tercihim oğlumun kendi evinde kalması ama annem Dr kendi acısından haklı. Soyle de bir durum var ben cok mesai ile çalışan biriyim haftada 2-3 gun 21-22 de eve geliyorum. Annem de zati mesai de olacağın günler kayra ile vakit geiremeyeceksin diyor ki bence de haklı.
Bir öneri ile geldi; 1 ay senin annen kendi evinde bakar 1 ay da benim annem gelir biz de kalır biz de bakar dedi. Hatta annesi son geldiginde bunu konuşmuşlar. Bu teklifi kayınvalidem önermiş. Kayinvalidem yabanci standard Turk kayinvalideleri gibi degil, benim tek endisem 6 ay da olsa evde surekli kayinvalidem olacak. Severim iyidir ama sonucta esimin annesi,
Iki arada bir derede kaldim. Ya 4 gun Kayra anneanne de kalacak. Ya da 1 ay annem kendi evinde bakacak 1 ay kayinvalidem gelecek ve o 1 ay Kayra kendi evinde kalacak. Ama haftanin 2 gunu mesaiden dolayı zati görememiş olacağım.
Cok kararsız kaldığım bir durum var. Sizinle paylaşayım istedim. Ise başladığımda oğluma annem bakacak. Aslında annemin yası var bakabilir mı göreceğiz ama o kendinden cok emin. Fakat soyle bir durum var ben Avrupa yakasindayim annem Anadolu yakasında. Evde bekar Abim ve babam var. Annem bebeğe kendi evlerinde bakacağını kesin bir dile söyledi. Kayra 1 yasına gelene kadar ben cumaları izinli olacağım. Yani Perşembe akşamı Kayra kendi evimizde olacak Pazar akşamına kadar, pazar aksamı annemlere gidecek perşembeye kadar orada kalacak. Benim tabiki tercihim oğlumun kendi evinde kalması ama annem Dr kendi acısından haklı. Soyle de bir durum var ben cok mesai ile çalışan biriyim haftada 2-3 gun 21-22 de eve geliyorum. Annem de zati mesai de olacağın günler kayra ile vakit geiremeyeceksin diyor ki bence de haklı.
Saolasın aybikecim
Ben zaten paranoyağım biraz
Normal doğum isterken bebeğin kalp atışları zayıfladığı ve genetik olarak kalp eşimin ailesinde sorunlu bi konu olduğu için ağlaya ağlaya sezeryana girdim hiç istemediğim halde
Kesseler yine sezeryan olmam diyordum
Ama kalp hassas bi konu
Peki Emerken alnının terlemesi de normal mi
Her bebek Emerken terler mi
Alnı terliyo sürekli bezle siliyırum
Morardığın da da tüm vücudu morarıuo
Ama öyle kısmi morar ma değil bildiğin pancar gibi oluyo
Arkasından da baya bi pırt yapıyo sonra rahatlıyo
Ben o yüzden hep gaza bağlıyorum bu ağlamaları
Oğlunda bu anlamda bi şey çıkmamasına sevindim
Yarın izmire geliyorum bir an önce doktora götürücem
kuzum seninki çok bilinmeyenli denklem olmuş
fikriyeye katılıyorum, bu konuyu çok ciddi bir şekilde düşünün karar vermeden önce
tüm doktorların hemfikir oldukları konu çocuğun güven mekanizmasının oturması için ilk yıl ortam ve bakıcı değişikliği yaşaması gerektiği...annende kalırsa seni sadece belli günlerde görebilecek, bu da yavrunla aranda oluşacak bağı zedeleyecektir. eve o uyuduğunda bile gelsen emin ol yavrun seni hissedecek. ayrıca ev kavramı da olmayacak, 3 gün orda 4 gün burda, çocuk şaşıracak.
hele 1 ay annende kalsın 1 ay sende...o daha da kötü bir fikir. çocuk tam o eve alışacak size gelecek, size elışacak oraya gidecek
bence annen bir annelik yapmak istiyorsa sana, 1 ay sende kalıp bakacak babamla abinde idare edecek. benim annem kardeşimin kocası şehirdışında çalışıyor diye bebek doğduktan sonra 1,5 yıl kardeşimde kaldı babamda yalnız kaldı, bi şekilde baktı başının çaresine
maddi durumunuzu bilmiyorum ama kadın tutamaz mısın?
Aybike'cim kadın tutabiliriz ama istiyordumki biraz Kayra derdini anlatabilsin oyle kadın tutayım. Ama mecbur kalırsam tabıkı tutacağım, kamera falan idare edeceğiz
My honey bebeklerin ilk yili guven ve baglanma icin cok onemlidir. Bir kisiye baglanmak ister. Eger anne calisiyorsa bir kisinin bakmasi uygun olur. Ve bebekler evlerinde mutlu olur. Kayinvalidenle araniz iyiyse bakicindansa onu tercih et bence. Birde yabanci diyorsun bizimkiler gibi mudahaleci degillerdir. Tabi kac senedir turkiyedeler huyumuzu suyumuzu aldilar mi bilemem. Biz karismadan rahat edemeyen bir milletiz :)Aybike'cim kadın tutabiliriz ama istiyordumki biraz Kayra derdini anlatabilsin oyle kadın tutayım. Ama mecbur kalırsam tabıkı tutacağım, kamera falan idare edeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?