2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm ben aynen minnosh a katılıyorum.babanne baksın canı gibi bakar, senn de için rahat olur bebişin mutlu diye, kamera bilmem ne uğraşıp strese girmezsin yabancı biri için.hem çok küçükler güvenmek çok zor birine.... ben de işe başlayınca kv.bakacak, evleri sobalı ama küçükken odadan çıkamaz :) bnm okula yakın ev bi de..

Furkan yine yeşil kaka yapmaya başladı. zimaks içirdim yine, 2 gündür off geçmiyecek mi.....
bide çok sulu yapıyo sabah kaka yapma sesini duyar duymaz altını açtım, atlet tamamen ıslak, battaniyeden yatağa bile geçmiş
hemen yıkadı babası..hiç normal diil bu durum bence:18:

Günaydın canlar,soğuk algınlığı ve nezle insanın bebeği varken ne zormuş.ona bulaşmasın diye çok uğraşıyorum ama hep çok yakın temasta olunca inşallah koruyabilirim.şimdi size yazarken son maskemde hapşırmam neticesinde zayi olmuştur,bilginize.....hemen maske almalıyım,çok koruduğuna inanmıyorum ama tedbir işte.Nevalee,işe başladın demek,yanlış hatırlamıyorsam avukattın,çok zor olmuştur di mi?ben,şimdiden işe başlayıp tüm gün göremeyeceğimi düşündüğümde bile gözlerim doluyor.Sen nasıl başettin bu duyguyla?

şu doğum iznini bir an önce artırsalar da bize yetişse..2 hafta 2 haftadır fazladan sonuçta...

şu doğum iznini bir an önce artırsalar da bize yetişse..2 hafta 2 haftadır fazladan sonuçta...

ayy inşallah 2 yılda yarım gün mesai olur inşallah yaa. çok güzel olur. Okula sabahtan gider öğleden sonra kızımla vakit geçiririm.çalışan anne olmak duygusal açıdan bile çok zormuş. Onun bırakıp gideceğini düşünmek benmde yan komşum bakayım diyor ama kendi evinde ama ben bizim evde bakılsın istiyorum. O zamanda başka bakıcı bulmak lazım.karar vermek çok zor

bn tam gün çalışıyorum anaokulu olunca bzde yarımgün yok bnm kv. bakacak içim rahat ama minicikken ayrılmak zor olacak 2. dönem heyet alabilirsem ya da ücretsiz alırsam seneye eylüle 1 yaşına gelmiş olacak inş

Alerjiyi her maddede arayabilirsin. Gigusler icin kullandigimiz lonolin bile bazi bebeklerde alrrjij reaksiyon verdirebiliyormus.
Ablamin satin aldigimiz paketli herseyin icinde bulunan parabene alerjisi var mesela.

kızlar selammmm bebeğim emmeden durmuyo ( napıcam anlamadım emzikde almıyor hep ağlıyo.uykuya dalamıyor hiç anlamadım ne olduğunu sizlerde durum nasıl

Chen yediklerini liste yap gun icinde. Besin alerjisiyse deneme yanilmayla bulursun. Birde alerji doktoruna goster istersen. Yazik zimax uyku yapar.

cnm prospektüsde yan etkileri okumuştum yazmıyodu uyku, sen nerden biliyorsun? yazim bari yediklerimi, çk iştahlıyım ne bulsam yiyorum, misafirim de çk geliyo hamur işini abarttım aslında babaannesi okutalım bunu kurbacık olmuş dedi, ama ben eşime bebeğimi tanımadığım birine okutmam dedim. başına kına süreceklermiş bıngılak var asla izin vermem dedim

Yalovacım geçmiş olsun canım soğuk algınlığı bulaşmaz grip bulaşır diye biliyorum. Ama tabi tedbirli olmakta fayda var. Bir ara bende de olmuştu ıhlamur, bal ve limon üçlüsü baya iyi geldi.

kızlar selammmm bebeğim emmeden durmuyo ( napıcam anlamadım emzikde almıyor hep ağlıyo.uykuya dalamıyor hiç anlamadım ne olduğunu sizlerde durum nasıl

Dün akşam biz de öleydik 4 saat boyunca emzirdim uyudu yatırdım hemen uyandı kucakta gezdirdim ağladı .....
Bunların tamamını dönüşümlü olarak yaptık sinirlerim bozuldu resmen
Bi günü bi gününe uymuyor bu oğlanın
Kucakta gezerek şşşşşşşş die uyutma biraz işe yaradı
Bi de sırtını pıtpıtlama bi de onları dene istersen
Sütüm kalmadı artık emzirmekten kafayı yiodum artık

Günaydın ne güzel başlamışsınız güne
Evet canım, uzun süren deliksiz bir uykunun arkasından çok mutlu uyandık

Bu arada serum fizyolojik kullananlar ne kadar süre kullanıyorsunuz damlayı açtıktan sonra? Prospektüsünde damla açıldıktan sonra 5 gün içinde bitirilmesi gerek diyor. 5 günde bir yeniden mi alacağız bu damlayı biz?

Kizlar doktora sordum bugun yesil kakayi, sütyn dibini icmisse olur normal dedi. ogurmeyi de sordum biz bu ay 1.5kilo almisiz, yedikleri fazla geliyor olabilir iyi beslemissi dedi.

Yalniz benim doktoru asilar disinda sildim defterden. Gittik genel kontrollerini yapti, bogazina bakarken benim kiz aglamaya basladi sonra ben hizla uzerini giydirdim, o ara yardimcisi hemsire de dio ki isterseniz siz sorulari sorun ben giydireyim yok ben giydiririm demistim. Cocuk kucagimdayken coraplari giydireyim dedi iyi dedim, eldivebleri de giydireyim dedi tmm dedim sonra kizim ilk kez aglamaktan mosmor oldu doktor da diyo ki gazi var gibi agliyo yok dedim gaz degil bu. Ama o ara nasil agliyor elim ayagim titredi. Esim dedi ki bu sanki cani aciyomus gibi agliyo, bezini mi sıkı baglai dedim yok o da degil cocuk mosmor oldu artik nefes alamiyo. En son edim eldivenlere bakalim dedi. NE GORELİM???? Ssg isaret oarmagi ters donmus eldiven icinde gerizrkali giydirememis!!!!! Cikardigimiz an sustu ama ben bi cigligi bastim o parmgi gorunce, kizarmis da. Yok ozur dilerim filan. O kapidan zorunda olmadikca son girisimdi arabaya bindik ben bin turlu laf ettim sovdum bi suru, annemi aradim anlatmak icin bi basladim aglamaya, 1.5saat filan agladim eve geldikten sonra da. Kimbilir nasil cani yandi nasil agladi yavrum onu dusundukce benim de canim yaniyor hala. Hayir doktor tespit etse tamam, ama o da gaz aglamasi diyor. Nekadar standart bakiyor cocuga bakmadi bile bmm kucagimda hastane isi fabrikasyon zaten nefret ettim. Bin tane cocuk bakiyosun sen nasi tespit edemezsin biz bu comez halimizle tespit ettik. Ben bile anlamadim babasi anladi kendime de kiziyorum aglarken annesi olarak nasil aklima gelmedi, nasil anlamadim diye. Cocuk agliyo ben orda emzirmeye calisiyorum salliyorum kucagimda filan. Allahim ne salagim hala gozlerim doluyor aglarken.

Benimki gunluk diyor canim, en cok 24saat acik tutuyorum sonra babasina veriyorum o burnuna sıkıyor, sanirim horlamaya da iyi geliyo burnunu aciyormus.

canım geçmiş olsun ya okuyunca çok kötü oldum.
orayı birbirine katsan mübahtır inan ki ya gerizekalı hafif kalmış iltifat olarak
ay yavrum ya ne acı çekmiştir kıyamam ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…