2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sulozcum,maşallah oğluna ve sana.güne böyle kocaman gülen bir adamla başlamak ömre bedel vallahi,sende fıstık gibiymişsin şekerim ve bi de bakımlı (çok ayıp,ben hala saçımı bile boyamadım).Arastacım sağol tavsiyen için.ıhlamur bende kaynattım,günde 4-5 kupa içiyorum.grip- soğuk algınlığı arası bişey benimki.Melis'imi emzirirken çok yakın olduğumuz için hapşırık tıksırık yüzüne gelmesin diye mecbur maske takıyorum.Aman kızlar dikkat edin kendinize,sonra insan hasta olunca bebeğe geçecek diye çok korkuyor.MY HONEY,canım gerçekten sıkıntılı bir durumun varmış,umarım Kayra için doğru kararlar verirsin,evlat söz konusu olunca işin içinden çıkılması biraz zor.kendimiz olsak deli gibi yorulup orda burda kalsakta sorun etmeyizde evlat işte.1 ay annende 1 ay kendi evinde çözümü banada biraz zor gibi geldi,çocuğun düzeni ve bakan kişilerin davranışları tutarsız olucaktır illa ki,çocukta neyin doğru neyin yanlış olduğu konusunda hep ikilemde kalacak,herkes senin evladını kendi bildiği gibi yetiştirmek isteyecek ama kişi sayısı seninle birlikte 3 olunca hepiniz farklı davranışlarla çocuğu yorarsınız gibi geliyor.fiziksel olarak yorulman konusuna değinmiyorum bile çünkü buradaki hiç kîmse o fedakarlığı yapmayacak insan değil.galiba en iyisi sağlam bir bakıcı,kendi evinde çocuğun doğal düzeninde

Canim cok gecmis olsun.bu arada verdigin bilgiler icin tesekkur ederim

Of kızlar of ne olacak bizim bu halimiz patlıcanları ayağımda sallarken soydum doğradım ama geriye kalanı nasıl olcak ayağımdan bıraktığım an basıcak çığlığı.... Eşim bu hafta sonuda çalışıo havalarda bozdu iyice ruhum daraldı gelde kendini çikolataya tatlıya verme.... Sonrada otur ağla hiç bir şeyim olmuo giyecek bişeyim yok die hayır kıyafetleri anladım ayakkabılarım da olmuyor kıyafetlere yanmıyorum ayakkabılara yandığım kadar bekarlığımda kazancımın % 50sini harcadım o ayakkabılara..... Convers gitmekten baygınlık geldi eşim çok yoğun çalışıo gidip bi üst baş bakamıyoruz onunda çok ihtiyacı var benim doğumda verdiğim kiloları o topladı galiba doğumdan bu yana fark edilir bir kilo aldı aklama yakın bi arkadaşımın düğünü var ne giyecek bi şey var doğru düZgün nese koluma takıp beni götürecek bir koca adamın kaçta geleceği belli değil hayat o kadar boktan ki kalite bi hayat yaşamak için ailene kaliteli zaman geçiremiosun neden çünkü hep daha fazla kazanmalıyız

ben hala hamilelik kıyafetlerimi giyiyorum ve sinir oluyorum çünkü önceki kıyafetlerim hep tam üstüme göreydi hiç bol kıyafetim yoktu şimdi hiçbirine giremiyorum altlar basen ve göbekten üstler ise göğüslerden olmuyor işin kötüsü benim spor ayakkabılarım da olmuyor sen gene şükret ki ayağına geçirecek bir şey var canım,geçecek bu günler inş sadece sabır ve zaman lazım iyice herşeyi kafamıza takıp kendimizi yıpratmayalım canm

kızlar ya bende hala lohusa psikolojisinden çıkamadım kendimi bi tuhaf hissediyorum özelliklede yanlız kalınca aynaya bakınca kendimi çirkin görüyorum of napmalıyım sanki sürekli kilo alıyomuşum bebeğime eşime yetemiyomusum gibi geliyo :S

Yesil kakayi bende sordum doktora sadece anne sütü alan annelerde normal dedi .

Sanırım cok uzun süre sadece yeşil ise ya da Kokulu ise tedirgin olmalıyız

Gecmis olsun canım bizim de basimiza böyle bir şey geldi oğlum doğduğu gün elinin uzerinden kan aldiktam sonra elinin ustune bant yapistrirken bas parmaginida avucunun icine bantlamislar saat1:47 de oglum dogdu is bu ya diger eldiveni kac kere cikardik baktik ama sol eline hic bakmadik ama cocuk ozellikle aksama dogru COK agladi aksam saat9flndi artik son ziyaretciler geldi kiz eldiveni cikardi bide ne gorelim parmak avuc içine bantlamislar hemen hemsireleri cagirdik kiyamet kopardik bi kadar dikkatsizlik olmaz ama cok sukur ki birsey olmamisti ama biz onu sabaha kadar gormeseydik Allah korusun parmak kangren bile olurdu ki dusunmek bile istemiyorum bu işler dikkat isteyen seyler dikkatsz insanlarin orda durmasi sacmalik

Ya keske kiyameti koparsaydim aklima gelmedi hemen gitmek istedim ben de. Herseyini de ben giydirdim ne diye ben yapmiyorum ki kendimi sucluorum sabahtan beri.

kızlar yalancı emzik hakkında ne düşünüyosunuz ben verdim drun tavsiyesiyle bazıları ağzının sularını toparlayamıyacağını ve damak yapısının emzik yüzünden bozulacağını söylüyo

Hamîlelik kıyafetlerimde bol gelio göbek olmadığı için belimden düşüo :)) göbek yok dediysem hamile göbeği yok.... Yoksa doğum sonrası göbeğim gitmiş değil normal doğum yaptım ama burdan öpücüklerimi gönderiyorum normal doğumda göbek kalmaz dienlere geçenlerde marketten Kaan'a bez alıyorum o zaman Kaan 38 günlük falan bi tane teyze ne dese beğenirsiniz şimdiden stok yapmak lazım beni hamile zannetti ben doğum yaptım dedim ay yeni mi dedi yok dedim bi ayı geçti hımm Sezeryan herhalde dedi yok dedim ben boğazımı tutamıyorum. Olsun ye ye süt olur Dio te allaaam dedim herkes herşeyi çok iyi bilio kime sorsan çocuğu 4 kilo doğmuş ayda birbuçuk kilo almış sadece anne sütü vermiş 40ı çıkmadan göbekte gitmiş kilolarda herkes normal bi ben diilim kanımca :)) bu arada oğlum kıyak geçti 51 gün sonra 3 çeşit yemek yapabildim

Valla ben veriyorum ki şükür alıyor almasaydı Halim dumanmış tabi her zaman almıo ama büyük kurtarıcı iki farklı doktora sordum ikiside temizliğine dikkat ettiğin sürece verebilirsin dedi bitaneside elini emmesindense emzik kullanmasını tercih ediyoruz dedi eli emZikten daha Zararlı damak yapısına ve alışkanlık haline gelince vazgeçirmek zor dedi..yani bence annenin tercihi doktorun ver dediyse o sayın herşeyi çok bilenler Cemiyeti'ni salla dinleme onun annesi sensin

o cemiyet etrafımda çok kafayı yedirtiyolar cemiyet kelimesini beğendim güldürdün beni valla en başta pinpirik kocam o cemiyetin başını çekiyo ama ben allem ettim kallem ettim drdanda duyunca yapcak bişeyi kalmadı hihi

Ben ogluma zorla tutturmaya calisiyorum buyuk kolaylik bence eger kaliteli markalar kullanirsan damak yapisini bozmaz bence canim ben kardeslerim hepimiz kullanmisiz bi bozuklukta yok eger olucagi varsa zaten emmeselerde oluyo

Ben ogluma zorla tutturmaya calisiyorum buyuk kolaylik bence eger kaliteli markalar kullanirsan damak yapisini bozmaz bence canim ben kardeslerim hepimiz kullanmisiz bi bozuklukta yok eger olucagi varsa zaten emmeselerde oluyo

ay neler duydum ya ama inatla bende verdim olmasaydı uyumıcaktı heralde emzini veriyorum kendi kendine uyuyo emzik emince beni emmiceğini acıktıgı aklına gelmiceğini aç kalıp büyüyemiyeceğini bile söyleyen oldu

Bazı bebeklerde emzik emmek tokluk hissi yaratabiliyormuş anneyi emmesi azalabiliyormuş diorum ya bebek senin bebeğin sen gözlemleyip sen karar vereceksin Kaan eğer açılmışsa emzik kesinlikle almıyor dışarı çıktığımızda ve özellikle altını değiştirirken işime yatıo emzik çünkü altını değiştirmek tam bir kabus yıkıo ortalığı tabi bide uyutmaya çalışırken kullanıyorum dalınca atıo ağzından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…