- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #54.361
Kizlar doktora sordum bugun yesil kakayi, sütyn dibini icmisse olur normal dedi. ogurmeyi de sordum biz bu ay 1.5kilo almisiz, yedikleri fazla geliyor olabilir iyi beslemissi dedi.
Yalniz benim doktoru asilar disinda sildim defterden. Gittik genel kontrollerini yapti, bogazina bakarken benim kiz aglamaya basladi sonra ben hizla uzerini giydirdim, o ara yardimcisi hemsire de dio ki isterseniz siz sorulari sorun ben giydireyim yok ben giydiririm demistim. Cocuk kucagimdayken coraplari giydireyim dedi iyi dedim, eldivebleri de giydireyim dedi tmm dedim sonra kizim ilk kez aglamaktan mosmor oldu doktor da diyo ki gazi var gibi agliyo yok dedim gaz degil bu. Ama o ara nasil agliyor elim ayagim titredi. Esim dedi ki bu sanki cani aciyomus gibi agliyo, bezini mi sıkı baglai dedim yok o da degil cocuk mosmor oldu artik nefes alamiyo. En son edim eldivenlere bakalim dedi. NE GORELİM???? Ssg isaret oarmagi ters donmus eldiven icinde gerizrkali giydirememis!!!!! Cikardigimiz an sustu ama ben bi cigligi bastim o parmgi gorunce, kizarmis da. Yok ozur dilerim filan. O kapidan zorunda olmadikca son girisimdi arabaya bindik ben bin turlu laf ettim sovdum bi suru, annemi aradim anlatmak icin bi basladim aglamaya, 1.5saat filan agladim eve geldikten sonra da. Kimbilir nasil cani yandi nasil agladi yavrum onu dusundukce benim de canim yaniyor hala. Hayir doktor tespit etse tamam, ama o da gaz aglamasi diyor. Nekadar standart bakiyor cocuga bakmadi bile bmm kucagimda hastane isi fabrikasyon zaten nefret ettim. Bin tane cocuk bakiyosun sen nasi tespit edemezsin biz bu comez halimizle tespit ettik. Ben bile anlamadim babasi anladi kendime de kiziyorum aglarken annesi olarak nasil aklima gelmedi, nasil anlamadim diye. Cocuk agliyo ben orda emzirmeye calisiyorum salliyorum kucagimda filan. Allahim ne salagim hala gozlerim doluyor aglarken.
canım geçmiş olsun ya okuyunca çok kötü oldum.
orayı birbirine katsan mübahtır inan ki ya gerizekalı hafif kalmış iltifat olarak
ay yavrum ya ne acı çekmiştir kıyamam ona
Canim cok gecmis olsun.bu arada verdigin bilgiler icin tesekkur ederim
Of kızlar of ne olacak bizim bu halimiz patlıcanları ayağımda sallarken soydum doğradım ama geriye kalanı nasıl olcak ayağımdan bıraktığım an basıcak çığlığı.... Eşim bu hafta sonuda çalışıo havalarda bozdu iyice ruhum daraldı gelde kendini çikolataya tatlıya verme.... Sonrada otur ağla hiç bir şeyim olmuo giyecek bişeyim yok die hayır kıyafetleri anladım ayakkabılarım da olmuyor kıyafetlere yanmıyorum ayakkabılara yandığım kadar bekarlığımda kazancımın % 50sini harcadım o ayakkabılara..... Convers gitmekten baygınlık geldi eşim çok yoğun çalışıo gidip bi üst baş bakamıyoruz onunda çok ihtiyacı var benim doğumda verdiğim kiloları o topladı galiba doğumdan bu yana fark edilir bir kilo aldı aklama yakın bi arkadaşımın düğünü var ne giyecek bi şey var doğru düZgün nese koluma takıp beni götürecek bir koca adamın kaçta geleceği belli değil hayat o kadar boktan ki kalite bi hayat yaşamak için ailene kaliteli zaman geçiremiosun neden çünkü hep daha fazla kazanmalıyız
Ben artık umudumu yitirdim, insan kayn. Daki görevli yasa çıksa bile gebeleri etkiler dedi, bilemiyorum artık , keske çıksaydı ve iznimiz uzasaydı , kısmetşu doğum iznini bir an önce artırsalar da bize yetişse..2 hafta 2 haftadır fazladan sonuçta...
Kizlar doktora sordum bugun yesil kakayi, sütyn dibini icmisse olur normal dedi. ogurmeyi de sordum biz bu ay 1.5kilo almisiz, yedikleri fazla geliyor olabilir iyi beslemissi dedi.
Yalniz benim doktoru asilar disinda sildim defterden. Gittik genel kontrollerini yapti, bogazina bakarken benim kiz aglamaya basladi sonra ben hizla uzerini giydirdim, o ara yardimcisi hemsire de dio ki isterseniz siz sorulari sorun ben giydireyim yok ben giydiririm demistim. Cocuk kucagimdayken coraplari giydireyim dedi iyi dedim, eldivebleri de giydireyim dedi tmm dedim sonra kizim ilk kez aglamaktan mosmor oldu doktor da diyo ki gazi var gibi agliyo yok dedim gaz degil bu. Ama o ara nasil agliyor elim ayagim titredi. Esim dedi ki bu sanki cani aciyomus gibi agliyo, bezini mi sıkı baglai dedim yok o da degil cocuk mosmor oldu artik nefes alamiyo. En son edim eldivenlere bakalim dedi. NE GORELİM???? Ssg isaret oarmagi ters donmus eldiven icinde gerizrkali giydirememis!!!!! Cikardigimiz an sustu ama ben bi cigligi bastim o parmgi gorunce, kizarmis da. Yok ozur dilerim filan. O kapidan zorunda olmadikca son girisimdi arabaya bindik ben bin turlu laf ettim sovdum bi suru, annemi aradim anlatmak icin bi basladim aglamaya, 1.5saat filan agladim eve geldikten sonra da. Kimbilir nasil cani yandi nasil agladi yavrum onu dusundukce benim de canim yaniyor hala. Hayir doktor tespit etse tamam, ama o da gaz aglamasi diyor. Nekadar standart bakiyor cocuga bakmadi bile bmm kucagimda hastane isi fabrikasyon zaten nefret ettim. Bin tane cocuk bakiyosun sen nasi tespit edemezsin biz bu comez halimizle tespit ettik. Ben bile anlamadim babasi anladi kendime de kiziyorum aglarken annesi olarak nasil aklima gelmedi, nasil anlamadim diye. Cocuk agliyo ben orda emzirmeye calisiyorum salliyorum kucagimda filan. Allahim ne salagim hala gozlerim doluyor aglarken.
Gecmis olsun canım bizim de basimiza böyle bir şey geldi oğlum doğduğu gün elinin uzerinden kan aldiktam sonra elinin ustune bant yapistrirken bas parmaginida avucunun icine bantlamislar saat1:47 de oglum dogdu is bu ya diger eldiveni kac kere cikardik baktik ama sol eline hic bakmadik ama cocuk ozellikle aksama dogru COK agladi aksam saat9flndi artik son ziyaretciler geldi kiz eldiveni cikardi bide ne gorelim parmak avuc içine bantlamislar hemen hemsireleri cagirdik kiyamet kopardik bi kadar dikkatsizlik olmaz ama cok sukur ki birsey olmamisti ama biz onu sabaha kadar gormeseydik Allah korusun parmak kangren bile olurdu ki dusunmek bile istemiyorum bu işler dikkat isteyen seyler dikkatsz insanlarin orda durmasi sacmalik
ben hala hamilelik kıyafetlerimi giyiyorum ve sinir oluyorum çünkü önceki kıyafetlerim hep tam üstüme göreydi hiç bol kıyafetim yoktu şimdi hiçbirine giremiyorum altlar basen ve göbekten üstler ise göğüslerden olmuyor işin kötüsü benim spor ayakkabılarım da olmuyor sen gene şükret ki ayağına geçirecek bir şey var canım,geçecek bu günler inş sadece sabır ve zaman lazım iyice herşeyi kafamıza takıp kendimizi yıpratmayalım canm
Valla ben veriyorum ki şükür alıyor almasaydı Halim dumanmış tabi her zaman almıo ama büyük kurtarıcı iki farklı doktora sordum ikiside temizliğine dikkat ettiğin sürece verebilirsin dedi bitaneside elini emmesindense emzik kullanmasını tercih ediyoruz dedi eli emZikten daha Zararlı damak yapısına ve alışkanlık haline gelince vazgeçirmek zor dedi..yani bence annenin tercihi doktorun ver dediyse o sayın herşeyi çok bilenler Cemiyeti'ni salla dinleme onun annesi sensinkızlar yalancı emzik hakkında ne düşünüyosunuz ben verdim drun tavsiyesiyle bazıları ağzının sularını toparlayamıyacağını ve damak yapısının emzik yüzünden bozulacağını söylüyo
Valla ben veriyorum ki şükür alıyor almasaydı Halim dumanmış tabi her zaman almıo ama büyük kurtarıcı iki farklı doktora sordum ikiside temizliğine dikkat ettiğin sürece verebilirsin dedi bitaneside elini emmesindense emzik kullanmasını tercih ediyoruz dedi eli emZikten daha Zararlı damak yapısına ve alışkanlık haline gelince vazgeçirmek zor dedi..yani bence annenin tercihi doktorun ver dediyse o sayın herşeyi çok bilenler Cemiyeti'ni salla dinleme onun annesi sensin
kızlar yalancı emzik hakkında ne düşünüyosunuz ben verdim drun tavsiyesiyle bazıları ağzının sularını toparlayamıyacağını ve damak yapısının emzik yüzünden bozulacağını söylüyo
Ben ogluma zorla tutturmaya calisiyorum buyuk kolaylik bence eger kaliteli markalar kullanirsan damak yapisini bozmaz bence canim ben kardeslerim hepimiz kullanmisiz bi bozuklukta yok eger olucagi varsa zaten emmeselerde oluyo
ay neler duydum ya ama inatla bende verdim olmasaydı uyumıcaktı heralde emzini veriyorum kendi kendine uyuyo emzik emince beni emmiceğini acıktıgı aklına gelmiceğini aç kalıp büyüyemiyeceğini bile söyleyen oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?