- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #54.381
aras ta almıyo acıktığında sen ver atıyo sen ver atıyo o yuzden sanslıyım emzik emen bebeklere hayranım çünkü neyse ki 1 aydan sonra bebeğime tutturmayı alıştırmayı başardım en azından bebeği oyalıyo emzik ve dr bana çene kaslarının pratik yaptığını ve emzik sayesinde geliştiğini söylediBazı bebeklerde emzik emmek tokluk hissi yaratabiliyormuş anneyi emmesi azalabiliyormuş diorum ya bebek senin bebeğin sen gözlemleyip sen karar vereceksin Kaan eğer açılmışsa emzik kesinlikle almıyor dışarı çıktığımızda ve özellikle altını değiştirirken işime yatıo emzik çünkü altını değiştirmek tam bir kabus yıkıo ortalığı tabi bide uyutmaya çalışırken kullanıyorum dalınca atıo ağzından
canım benım kuzucuk da ayakta sallanmaya alıstı..onsuz uyumuyooo sıpamm...bende sllanan bısey arıyordum.senınkı kac yasına kadar kullanabılıyoo.oturma,yatma yerı buyukmuu..acaba senınkı gıbı elektırıklı sallanan besık mı alsam yoksa buyudugunde de kullanabılecegı salıncak tarzı bıseymı alsam..bıde senın aldıgın besıgın markası nee[/QUO
canım bi bucuk yasına kadar kullanılıyoms hem inan ne kadar kullanrsa kullansın cok yoruldum zaten bir yasından sonrada duzene girer park yatagın alışr diye dusunuyorm bulundgm sehirden aldım netede girersen farklı markalar degişiyo fiyatda ben 150 milyona aldım dedesi aldı geldi rabbim annemle babamı basmdan eksik etmesn ben lohusalık dan hala cıkamadm
Kızlar sizde de salya akıtma, aşırı tükürük artışı, ellerini yemeye çalışması ve memenizi damağıyla ısırmaya çalışması gibi belirtiler var mı? Diş bu kadar erken gelir mi :26:
Kızlar sizde de salya akıtma, aşırı tükürük artışı, ellerini yemeye çalışması ve memenizi damağıyla ısırmaya çalışması gibi belirtiler var mı? Diş bu kadar erken gelir mi :26:
canım benimde oyleydi aglamaktan helak oldum sonunda babam elektrikli besik aldı ayarlıyısun yarım saat kaendi sallanıyo tavsiye ederim fiyatıda 150 milyon dunden beri var gece rahat gecirdim uyumak sallanmak istedi ama bakırkoyluk olmama az kaldı cok sukur ki annem babam var
Yesil kakayi bende sordum doktora sadece anne sütü alan annelerde normal dedi .
Sanırım cok uzun süre sadece yeşil ise ya da Kokulu ise tedirgin olmalıyız
ne çektim be bu yeşil kakadan ben offf..bzmki sürekli yeşil yaptı bi ara, geçmişti, yine başladı
Bzdedr va cnm.salyalari akiyo tukuruk salgisi cok.bnde bilemedm
ayyynen canım hepsi var... emziriyorum gazını çıkartmak için kaldırıyorum omzumu başlıyo emmeye.. yatıryorum eldivenleri emiyor şakur şukur.. eldiven olmasın kapıyo ellerini.. mememide ısırmaya çalışıyo canımıda epey bir yakıyor.. daha 52 günlük...
Canim bizde de var . Hatta Gribeyaz ile konuşmuştuk. Perşembe doktora sordum bazen erken dis çıkma olabilir dedi izleyelim artarsa tekrar konuşalım dedi
Daha gazı yeni atlatmışken şimdide diş mi çıktı kızlar
Of arasta gazı atlattık mı dersin tam bitti bu sefer dıyorsun yeniden hortluyor bugun bittik resmen
Bu arada dis olayı baya fenaymis gazı aratmıyor diyorlar moral bozmak gibi olmasın ama
Birde hepimizin mı erken disi çıkıyor .O biraz garip olur :)
Ay bilmiyorum ama bugün ida da çok huzursuz çıldırttı beni.Uyanıyo el ağıza gidiyo. Karnı tok kusuyo çünkü o kadar çok emip kustu ki bugün. Sanki mememi diş kaşımak için kullanıyo.
Ne oldu bugun bu kızlara ya ası yüzünden mı hala huzursuzlar acaba ?
kızlar selammmm bebeğim emmeden durmuyo( napıcam anlamadım emzikde almıyor hep ağlıyo.uykuya dalamıyor hiç anlamadım ne olduğunu sizlerde durum nasıl
Uyku tulumunun markasını bir daha yazar mısın canım havalar birden soğudu geceleri endişeleniyorum üstünü açacak diye senin aldığın gibi bir şey alayım diyorum
gaz vardır canımm bizde aynı durumdayız...emziğide bi kaç çeşit al öyle dene belki birini emer(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?