2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aras ta almıyo acıktığında sen ver atıyo sen ver atıyo o yuzden sanslıyım emzik emen bebeklere hayranım çünkü neyse ki 1 aydan sonra bebeğime tutturmayı alıştırmayı başardım en azından bebeği oyalıyo emzik ve dr bana çene kaslarının pratik yaptığını ve emzik sayesinde geliştiğini söyledi

BEnim lohusaligim tam 55 gun sürdü son bir haftada şiddetli regl gibi yogun ve kirmizi kanamam oldu . Hatta bu regl herhalde diye düşündüm .

Şimdi 67 gundeyiz tekrar kanama başladı . Bu ne perhiz ne lahana turşusu şimdi ? Bilen var mı ?

Kızlar sizde de salya akıtma, aşırı tükürük artışı, ellerini yemeye çalışması ve memenizi damağıyla ısırmaya çalışması gibi belirtiler var mı? Diş bu kadar erken gelir mi :26:

Kızlar sizde de salya akıtma, aşırı tükürük artışı, ellerini yemeye çalışması ve memenizi damağıyla ısırmaya çalışması gibi belirtiler var mı? Diş bu kadar erken gelir mi :26:

Bzdedr va cnm.salyalari akiyo tukuruk salgisi cok.bnde bilemedm

ayyynen canım hepsi var... emziriyorum gazını çıkartmak için kaldırıyorum omzumu başlıyo emmeye.. yatıryorum eldivenleri emiyor şakur şukur.. eldiven olmasın kapıyo ellerini.. mememide ısırmaya çalışıyo canımıda epey bir yakıyor.. daha 52 günlük...

Canim bizde de var . Hatta Gribeyaz ile konuşmuştuk. Perşembe doktora sordum bazen erken dis çıkma olabilir dedi izleyelim artarsa tekrar konuşalım dedi

hadi ya iyiymiş valla..sallamakta ayakların kopuyo ağrıdan(bendemi öyle bişi alsamkii fiyatıda iyiymiş..ne marka canımm....benim annem babam başka memlekette..be yalnız bakıyorum bebeğimee..çok yoruldum artıkk uykusuzumm((

Yesil kakayi bende sordum doktora sadece anne sütü alan annelerde normal dedi .

Sanırım cok uzun süre sadece yeşil ise ya da Kokulu ise tedirgin olmalıyız

ne çektim be bu yeşil kakadan ben offf..bzmki sürekli yeşil yaptı bi ara, geçmişti, yine başladı

Bzdedr va cnm.salyalari akiyo tukuruk salgisi cok.bnde bilemedm

Canim bizde de var . Hatta Gribeyaz ile konuşmuştuk. Perşembe doktora sordum bazen erken dis çıkma olabilir dedi izleyelim artarsa tekrar konuşalım dedi

Daha gazı yeni atlatmışken şimdide diş mi çıktı kızlar

Daha gazı yeni atlatmışken şimdide diş mi çıktı kızlar

Of arasta gazı atlattık mı dersin tam bitti bu sefer dıyorsun yeniden hortluyor bugun bittik resmen

Bu arada dis olayı baya fenaymis gazı aratmıyor diyorlar moral bozmak gibi olmasın ama

Birde hepimizin mı erken disi çıkıyor .O biraz garip olur :)

Ay bilmiyorum ama bugün ida da çok huzursuz çıldırttı beni.Uyanıyo el ağıza gidiyo. Karnı tok kusuyo çünkü o kadar çok emip kustu ki bugün. Sanki mememi diş kaşımak için kullanıyo.

Uyku tulumunun markasını bir daha yazar mısın canım havalar birden soğudu geceleri endişeleniyorum üstünü açacak diye senin aldığın gibi bir şey alayım diyorum

Hatırlamıyorum ama bir arkadaş bebekler için kulotlu çorap sormuştu. Calzedonia' da 0-6 aylık bebekler için küloylu çorap var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…