- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #54.401
Baby Boum canım
Ona da günaydın ,nasıl bir tatliliktir maşallah ona
Oh bu gülücük bana bile iyi geldi . Hergünü böyle olsun insallah :)
Teşekkür ederiz :)RABBİM hep güldürsün inşallah seni maşallah kuzuma.
Hatırlamıyorum ama bir arkadaş bebekler için kulotlu çorap sormuştu. Calzedonia' da 0-6 aylık bebekler için küloylu çorap var
Eki Görüntüle 824098 Eki Görüntüle 824101 Eki Görüntüle 824103 Eki Görüntüle 824104 Eki Görüntüle 824105 Eki Görüntüle 824100 Eki Görüntüle 824102
bunlar da bizim hastane fotoğraflarımız
Ailecek çok güzelsiniz. Maşallah Allah ayırmasın
bepanthen plus tan memnun kalacagindan eminim. gogsume surmedigim sey kalmadi.lansinoh, garmastan,:zeytinyagi, susamyagi, ayva cekirdeg... Bi tek o rahatlatti. ben silikon uc olarak wee markasini kullandim. emzirirken agliyordum surekli. esim eczaneden onu bulmus. hic memnun kalmadim tavsiye etmem. iyice yapismiyor. hava girince kenarlardan gaz daha da artiyorsana da geçmiş olsun canım.. bugün ben de aldım bepanthen plus. silikon ucu denemiştim ama emziremedim bi türlü onunla :/ sen hangi markanınkini kullanıyosun?
ahh canım sorma ben de her gün dua ediyorum ben de bitsin artık bu acılı kanamalı emzirmeler diyebugün bepantheni kullanmaya başladım ben de biraz araştırdım bir de siz söyleyince.. inşallah etkisini en kısa sürede gösterir ve hemen iyileşir bu inatçı yaralar!
Kıslar size iyi nöbetler selamı verelim de öle yatalım dedik bu akşam huzursuzuz anne bırakıp düğüne gitti diee güç bela sığabildiğim bi elbiseyle
Kaybolursa diye korktuğum için başlık da açmıştım. Malum 2.yi falan düşünürsek gene lazım olacak
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...lamasinin-anlamlari-videolu.html#post32106957
Zor oluyor yalovacim gecen ogle arasi eve de gelemedim aksam olunca kizima karsi bir suclandim anlatamam Allahtan annem bakıyor bizim eve gelip. Onun haricinde çok yorucu oluyor fiziken de ama baska care yok maalesef birde elbiselerim olmadigindan yaptığım alışverişler batiracak beni; )Günaydın canlar,soğuk algınlığı ve nezle insanın bebeği varken ne zormuş.ona bulaşmasın diye çok uğraşıyorum ama hep çok yakın temasta olunca inşallah koruyabilirim.şimdi size yazarken son maskemde hapşırmam neticesinde zayi olmuştur,bilginize.....hemen maske almalıyım,çok koruduğuna inanmıyorum ama tedbir işte.Nevalee,işe başladın demek,yanlış hatırlamıyorsam avukattın,çok zor olmuştur di mi?ben,şimdiden işe başlayıp tüm gün göremeyeceğimi düşündüğümde bile gözlerim doluyor.Sen nasıl başettin bu duyguyla?
ayy inşallah 2 yılda yarım gün mesai olur inşallah yaa. çok güzel olur. Okula sabahtan gider öğleden sonra kızımla vakit geçiririm.çalışan anne olmak duygusal açıdan bile çok zormuş. Onun bırakıp gideceğini düşünmekbenmde yan komşum bakayım diyor ama kendi evinde ama ben bizim evde bakılsın istiyorum. O zamanda başka bakıcı bulmak lazım.karar vermek çok zor
yselam kizlar,
yine emzirirken sizleri okuyorum.
bi selam vereyim dedim.
ayca tam 16 saattir uyumuyor.
acayip yorgunum.
gaz sancilari aglama krizleri tam gaz devam ediyor.
cok uykum var
bu ay sadece 480 gr almis. aglamaktan
bebek hamagi arastiriyorum. kolik sancilarina iyi geliyor yaziyot
cardaf etkisi yaratiyomus
var mi fikri olan?????
Bu yavrular gece şekerleri maşallah. Allah bağışlasın çok şeker
Yarın da bizim düğünümüz var. Bugün koştur koştur gittim elbise ve ayakkabı aldım. Çünkü ne elbiselerim ne ayakkabılarım hiçbiri olmuyor
Bende de durum farklı değil kıyafetlerimin bazıları güç bela oluyor ama ayakkabılarıma çok üzülüyorum zorlaya zorlaya giydim dün bir ayakkabımı şuan sağ ayak baş parmağım felç durumda ve düz ayakkabı gitmeyen ben topuklu ile yürümeyi unutmuşum sıçmış gibi yürüorum resmen
Eki Görüntüle 824098 Eki Görüntüle 824101 Eki Görüntüle 824103 Eki Görüntüle 824104 Eki Görüntüle 824105 Eki Görüntüle 824100 Eki Görüntüle 824102
Onu tütü eteğini yerler tü tü tüüüüü 41 kere maşallah hem Çağla İnci'ye hem de bu güzel aileye :))
Parmecim İncinin huzursuzluğu geçti mi İda hala devam ediyor pöfff bugün avmye gidip astronot mont bakıcaktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?