2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kıslar size iyi nöbetler selamı verelim de öle yatalım dedik bu akşam huzursuzuz anne bırakıp düğüne gitti diee güç bela sığabildiğim bi elbiseyle

Eklentiler

• $image.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 55
bepanthen plus tan memnun kalacagindan eminim. gogsume surmedigim sey kalmadi.lansinoh, garmastan,:zeytinyagi, susamyagi, ayva cekirdeg... Bi tek o rahatlatti. ben silikon uc olarak wee markasini kullandim. emzirirken agliyordum surekli. esim eczaneden onu bulmus. hic memnun kalmadim tavsiye etmem. iyice yapismiyor. hava girince kenarlardan gaz daha da artiyor

Kıslar size iyi nöbetler selamı verelim de öle yatalım dedik bu akşam huzursuzuz anne bırakıp düğüne gitti diee güç bela sığabildiğim bi elbiseyle

Bu yavrular gece şekerleri maşallah. Allah bağışlasın çok şeker

Yarın da bizim düğünümüz var. Bugün koştur koştur gittim elbise ve ayakkabı aldım. Çünkü ne elbiselerim ne ayakkabılarım hiçbiri olmuyor

yselam kizlar,
yine emzirirken sizleri okuyorum.
bi selam vereyim dedim.
ayca tam 16 saattir uyumuyor.
acayip yorgunum.
gaz sancilari aglama krizleri tam gaz devam ediyor.
cok uykum var
bu ay sadece 480 gr almis. aglamaktan

bebek hamagi arastiriyorum. kolik sancilarina iyi geliyor yaziyot
cardaf etkisi yaratiyomus
var mi fikri olan?????

Zor oluyor yalovacim gecen ogle arasi eve de gelemedim aksam olunca kizima karsi bir suclandim anlatamam Allahtan annem bakıyor bizim eve gelip. Onun haricinde çok yorucu oluyor fiziken de ama baska care yok maalesef birde elbiselerim olmadigindan yaptığım alışverişler batiracak beni; )

Calisan anne olmak zor ama onun çocuğu olmak daha da zor ben ikisini de yasadim

Daha once bizzat kendim tarafindan denenmis bir yontem yanliz benimkini evde kendimiz yaptik cingene salincagi seklinde yani sabah 7 aksam 9 onun icinde sallaniyodu iyi geldi yani bize hemen dene derim once bir battaniyenin icinde esinle veya baska biri ile salla eger uyuyorsa veya susuyorsa vakit kaybetme...

Bende de durum farklı değil kıyafetlerimin bazıları güç bela oluyor ama ayakkabılarıma çok üzülüyorum zorlaya zorlaya giydim dün bir ayakkabımı şuan sağ ayak baş parmağım felç durumda ve düz ayakkabı gitmeyen ben topuklu ile yürümeyi unutmuşum sıçmış gibi yürüorum resmen

pantolonlarımın hiç birisi olmuyor ayakkabı sadece spor giydim ama bayrama topukluları denemem lazım bayramdan sonra kız kardeşim evlenecek xxl üst vücutla nasıl şeyler giyeceğim, bebişi nasıl bırakıp çarşıya çıkacağım:26::26:

Son düzenleme:
Parmecim İncinin huzursuzluğu geçti mi İda hala devam ediyor pöfff bugün avmye gidip astronot mont bakıcaktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…