- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #54.421
Kıslar size iyi nöbetler selamı verelim de öle yatalım dedik bu akşam huzursuzuz anne bırakıp düğüne gitti diee güç bela sığabildiğim bi elbiseyle
çok tatlısınız maaşallah :)
kıyafetine bayıldım prensesin, ömrü uzun ve güzel olsun
Geçmedi canım dün bütün gun ve büyün gece uyumadı agladi bitap düşmüş durumdayız .
Arasta'cım konusu açılmışken teşekkür ederim. Hem uyku tulumu hem de bebek arabası için battaniye siparişini verdim. Sanırım bir iki gun içinde elimde olur. Tekrar teşekkürler
Kıslar size iyi nöbetler selamı verelim de öle yatalım dedik bu akşam huzursuzuz anne bırakıp düğüne gitti diee güç bela sığabildiğim bi elbiseyle
Ne güzel duruyolardı yaaa gerçekten günleri günlerine uymuyor.
Rica ederim canım güle güle kullan. Umarım sen de benim gibi memnun kalırsın da ben de sana mahcup olmam
Aybikeye katılıyorum koca adam olmuş. Baya boylu iri kıyım bi delikanlı olacak ilerde. Allah bağışlasın canım bu arada sen de çok güzelsin. Ağustos anneleri seçmece maşallah.
koca adam olmuş bu yahuu kucağına sığmıyor :)
Allah nazarlardan saklasın
Parmecim İncinin huzursuzluğu geçti mi İda hala devam ediyor pöfff bugün avmye gidip astronot mont bakıcaktım.
Eki Görüntüle 824098 Eki Görüntüle 824101 Eki Görüntüle 824103 Eki Görüntüle 824104 Eki Görüntüle 824105 Eki Görüntüle 824100 Eki Görüntüle 824102
bunlar da bizim hastane fotoğraflarımız
Maşallah canım , bu bebislerin hepsi birbirinden tatlı maşallahEki Görüntüle 823761
buda benim oğlum maşallah bebeğime http://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/nazar.png
Dis icin erkende su büyüme atağı dedikleri şey olmasın arastacim ya??Kızlar sizde de salya akıtma, aşırı tükürük artışı, ellerini yemeye çalışması ve memenizi damağıyla ısırmaya çalışması gibi belirtiler var mı? Diş bu kadar erken gelir mi :26:
Cok guzelsiniz maşallah sizeEki Görüntüle 824098 Eki Görüntüle 824101 Eki Görüntüle 824103 Eki Görüntüle 824104 Eki Görüntüle 824105 Eki Görüntüle 824100 Eki Görüntüle 824102
bunlar da bizim hastane fotoğraflarımız
Maşallah canım , bu bebislerin hepsi birbirinden tatlı maşallah
Dis icin erkende su büyüme atağı dedikleri şey olmasın arastacim ya??
Cok guzelsiniz maşallah size
Agustos anneleri de pek guzel ve genc maşallah , en yaşlı ve çirkin benim galibafoto mu koyamiyorum ondan pek fotojeniksiniz kızlar :) zaten meleklerinize diyecek laf yok , onlar doğuştan torpilli
Valla gayet guzel görünüyorsunuz , maşallah size
Nobet sonrasi Günaydın buarada :))
Canım ikinizde çok güzesiniz maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin bizim doğum fotoları tam bir facia benim yü gö şiş saç baş desen almış yürümüş insana benzemiom yani kocam desen yanımda Almanya'dan gelmiş kuzenim gibi dürüyor kulağında küpesi altında şort ayağında parmak arası terlik annem bile dedi bitek Kaan güzel çıkmış die :)))
Maşallah canım , bu bebislerin hepsi birbirinden tatlı maşallah
Dis icin erkende su büyüme atağı dedikleri şey olmasın arastacim ya??
Cok guzelsiniz maşallah size
Agustos anneleri de pek guzel ve genc maşallah , en yaşlı ve çirkin benim galibafoto mu koyamiyorum ondan pek fotojeniksiniz kızlar :) zaten meleklerinize diyecek laf yok , onlar doğuştan torpilli
Valla gayet guzel görünüyorsunuz , maşallah size
Nobet sonrasi Günaydın buarada :))
Sürekli memeyle yapışık yaşıyor paşam yüce Rabbim nasıl yaratmışsa bildiğin susturucu maşallah :)) ben bodurum da babamız ve baba tarafımız uzun çok dua ettim boyu bana benzemesin erkek çocuğu kısa olmasın die :))
Parme o tutulu elbiseyide o fistigida yerim. ..rabarba delikanli olmus kaann masallahh..parme rabarbaa cok hossunuzz ayrica..bzm topign anneleri cok guzel....
Canım ikinizde çok güzesiniz maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin bizim doğum fotoları tam bir facia benim yü gö şiş saç baş desen almış yürümüş insana benzemiom yani kocam desen yanımda Almanya'dan gelmiş kuzenim gibi dürüyor kulağında küpesi altında şort ayağında parmak arası terlik annem bile dedi bitek Kaan güzel çıkmış die :)))
Arasta'cım mothercare e yeni astronot montlar gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?