2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmedi canım dün bütün gun ve büyün gece uyumadı agladi bitap düşmüş durumdayız .

Ne güzel duruyolardı yaaa gerçekten günleri günlerine uymuyor.

Arasta'cım konusu açılmışken teşekkür ederim. Hem uyku tulumu hem de bebek arabası için battaniye siparişini verdim. Sanırım bir iki gun içinde elimde olur. Tekrar teşekkürler

Rica ederim canım güle güle kullan. Umarım sen de benim gibi memnun kalırsın da ben de sana mahcup olmam
Kıslar size iyi nöbetler selamı verelim de öle yatalım dedik bu akşam huzursuzuz anne bırakıp düğüne gitti diee güç bela sığabildiğim bi elbiseyle

Aybikeye katılıyorum koca adam olmuş. Baya boylu iri kıyım bi delikanlı olacak ilerde. Allah bağışlasın canım bu arada sen de çok güzelsin. Ağustos anneleri seçmece maşallah.

Teşekkür ederim canım idoşla sende yakıp geçiyorsunuz ortalığı çok güzel bir kı olacak İda işin zor vallahi boşuna dememişler anasına bak kızını al die

koca adam olmuş bu yahuu kucağına sığmıyor :)
Allah nazarlardan saklasın

Sürekli memeyle yapışık yaşıyor paşam yüce Rabbim nasıl yaratmışsa bildiğin susturucu maşallah :)) ben bodurum da babamız ve baba tarafımız uzun çok dua ettim boyu bana benzemesin erkek çocuğu kısa olmasın die :))

Çok daha erken kalktık anca fırsat oldu buraya.

Kızlar karşı komşumun 3 yaşındaki kızı yemiyceeeeeem diye bağırıyor bizim daireden çok net duyuluyor. Bizimkilerde acıkınca bağırıyor. Bugünlerin kıymetini mi bilsek ne :))

Canım ikinizde çok güzesiniz maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin bizim doğum fotoları tam bir facia benim yü gö şiş saç baş desen almış yürümüş insana benzemiom yani kocam desen yanımda Almanya'dan gelmiş kuzenim gibi dürüyor kulağında küpesi altında şort ayağında parmak arası terlik annem bile dedi bitek Kaan güzel çıkmış die :)))

Kızlar bebişlerimizin hepsi çok tatlı maşallah resimlere baktıkça gözümden kıskanıyorum Allah hepimizin yawrularını tüm kötülüklerden korusun bahtları açık olsun ahlaklı vicdan sahibi hatır kıymet bilen birey olmalarını nasip etsin inşallah upuzun sağlıklı ömürlerimiz olsun beraber

Maşallah canım , bu bebislerin hepsi birbirinden tatlı maşallah
Kızlar sizde de salya akıtma, aşırı tükürük artışı, ellerini yemeye çalışması ve memenizi damağıyla ısırmaya çalışması gibi belirtiler var mı? Diş bu kadar erken gelir mi :26:
Dis icin erkende su büyüme atağı dedikleri şey olmasın arastacim ya??
Cok guzelsiniz maşallah size
Agustos anneleri de pek guzel ve genc maşallah , en yaşlı ve çirkin benim galiba foto mu koyamiyorum ondan pek fotojeniksiniz kızlar :) zaten meleklerinize diyecek laf yok , onlar doğuştan torpilli
Kıslar size iyi nöbetler selamı verelim de öle yatalım dedik bu akşam huzursuzuz anne bırakıp düğüne gitti diee güç bela sığabildiğim bi elbiseyle

Valla gayet guzel görünüyorsunuz , maşallah size
Nobet sonrasi Günaydın buarada :))

Meltowski üzülme lütfen yas konusunda bayrak ben de

Meltowski nasılsın,
buyuk kızın okula alıştı mı. Ortanca oglan nasıl. Bebeğe zarar veriyor mu. Acıkcası uc cocukla nasıl gidiyor.
benim buyuk beş yaşına yaklaştı ve bu yaşa kadar cok zor buyuttum. Çunku bulunduğum yerde yalnzıım ve cocugumun hıc sosyal cevresı olmadı. Devamlı yapışık gezdık devamlı oyunlar offf cok sıkıcıydı. Şimdi kardeşi şanslı abisi olduğu için onunla oynayacak bir cocuk var en azından. Şimdi düşünüyorumki tabıı daha cook erken ama Bır kardeş daha mı olsa. Hep beraber yuvarlanıp gideriz. Ne dersin tavsiye eder misin ??

Parme o tutulu elbiseyide o fistigida yerim. ..rabarba delikanli olmus kaann masallahh..parme rabarbaa cok hossunuzz ayrica..bzm topign anneleri cok guzel....

Teşekkür ederim canım . Bu arada almanyadan gelen kuzen benzetmesine fena güldüm :)

İlahi meltem :) cokta genc değilim canım orta karar diyelim ilk cocuk icin :) ask olsun ne çirkin olacakmışsın senin temiz kalbin yeter

Son düzenleme:

Bndr bodurum cnm.babamiz halalarimz uzun..bnm kizda uzayip gdiyo..bacaklari flan uzun uzun.babasi alay ediyo genc kiz olunca sana yukardan bakicak diye

Bnm kocam dukkandan tana kadar fotograf makinesi gtrdi guya bisuru resmimizi cekicekti..tek resmim ayilali yarim sa olmus ustmde carsaf agzm yuzum kayik koca gobek sac bas daginik..ynimada eylulu vermisler o makineyle sadece bnu cekti bebisi svmekten firsat klmadi..terzi kndi sokugunu dikemiyo hlada resm yok bzm ;-)

bunlarda bizim mevlüdümüzden

Eklentiler

• $IMG-20130925-WA0007.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 53
  • $IMG-20130925-WA0014 1.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 64
  • $IMG_20130915_152706.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 69
  • $2013-09-21 16.59.43.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 52
Arasta'cım mothercare e yeni astronot montlar gelmiş

benimkisi pek bir ateşli..mümkün değil öyle hırka uzun kollu falan giydirmek, basıyor çığlığı
bende mothercare den doğum yapmadan önce kolsuz uyku tulumu almıştım, bilmişim oğlumun huyunu suyunu
ozaman indirim vardı, 40 tl ye almıştım..şimdi çok rahat ediyorum. çorap giydirme savaşından da kurtuldum. sokuyorum içine paket gibi öyle çorapsız falan o rahat ben rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…