Fundacim benim gogus ucu yaralarimda hala iyilesmedi. yariklar fenahalde. ben silikon gogus ucu ve bepanthen plus ile biraz rahatladim. hala canim yaniyor. arada kaniyor yine. ama eskisi kadar degil
canım öncelikle çok geçmiş olsun.. umarım en kısa sürede iyileşir göğüslerin.
ben de maalesef bu konudan çok muzdaribim. doğum yaptıktan bir hafta sonra göğüslerim yara oldu ve hala iyileşmediler. oğlum 2 kere kan kustu. ilkinde sebebi anlaşılamadığı için yoğun bakımda kaldı 2 gün. 1 gün de odada gözetim altında kaldı.. doktor tahminen meme ucundandır dedi ama ben pek ihtimal vermemiştim o zaman.
3 hafta önce yine kanlı kustu ama ben bu sefer gördüm emzirirken kan yuttuğunu. yine doktora gittik çok şükür kuzumda bişey çıkmadı. kanı emiyor, biriktiriyor sonra da bünye kabul etmediğinden dışarı atıyormuş. çok sinirlerim bozuldu. sağma makinası aldık. yaraları o da kanatıyor diye bıraktım. biraz da iyileşme gördüğüm için emzirmeye devam ediyorum. dünden beri bir göğsümü sağıp veriyorum. bakalım i
daha önce yazıldı mı bilmiyorum, göğüs kalkanı kesin çözüm... çoğu eczacı başka sey verio kalkan deyince. philips avent in kalkanını kullandm ben ve mustelanın göğüs ucu kremini... ilk gün rahatladım hemen. bi arkadasın çok kötü durumdaydı 10 günde iileştı ama kesin iileşio...