2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende artık paşamın bir fotoğrafını teyzeleriyle paylaşayım diyorum da nasıl yapılıyor bu iş?
cehaletimi af buyurun

ee nihayet bi siz kaldınız galiba :)) cnm msj yazdığın yerin altında eklenti ekle var ya oraya ekleniyo

Hele ya o büzük ağzı yirim :)))?

O Bal ağzını yerim onun :) kavuşma anınıza bayıldım ben kızımı doğumdan 7 saat sonra görebildiğim icin o konuda burugum

maşallah.. ağza bak ağza, hepsinin minnak dudişleri...

bzm bi kavuşma anımız yok fotolu

Aybikeeee o dudaklar nedir öyle. Maşallah yaaa. Ya bunların hepsi toplanıp yanımda olsa bi koklasam sarılsam bunlara. Ohhhhh missss. Bizimki arada ekşi ekşi kokuyor. Malum artık hergün yıkayamıyorum

Atahanin dudusunu yerimmmmmm ;-) masallah guzel anne sze ;-) bu agustos minnakalrinin hepsini biraraya getirip teker teker isirmak istiyrmm ;-)

teşekkür ederiz teyzeleri :) bende bu fotodaki dudaklara bayıldığım için sizinle paylaşmak istedim...odasının duvarına büyük boy bunu yaptırmak istiyorum
bizim fotoğrafçımız hastanenin paketine dahildi, kız gerçekten çok güzel anları yakalamış..
parmecim hiç üzme kendini geç gördün diye, Allah bir daha gözünden uzak etmesin
Ağustos bebeklerimiz hepsi tam yemelik :) hepsinin hergünü güzel olsun

Allah bu dünya güzeli melekleri sizlere bağışlasın.ömür boyu mutlu olalım inşallah hepimiz yavrularımızla

Sağol canım ilgin için,Çarşamba günü tekrar alçıya alındık biz.bu Çarşamba tekrar gidicez,umarım gerek kalmaz artık.3 haftadır alçıdayız çünkü,Melis'im zaten daha 33 günlük düşün yani.yinede gerçekten buna şükür,ilik bekleyen,kalp bekleyen,böbrek bekleyen insanları düşündüğümde umrumda bile değil.zaten inan ki bebeklerin adaptasyon yetenekleri çok iyi,bacağında alçı yokmuş gibi davranıyor ve davranıyoruz.Allah daha büyük dertlerle sınamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…