2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim canım idoşla sende yakıp geçiyorsunuz ortalığı çok güzel bir kı olacak İda işin zor vallahi boşuna dememişler anasına bak kızını al die

Heheh sağol tatlım:)
Arasta'cım mothercare e yeni astronot montlar gelmiş

Nette baktım göremedim canım eğer mağaza diyosan burda mothercare ne gezer ah ahh yaramı deşmeSadece chicco ve Kanz var adam gibi. Bugün İda biraz rahatladı öğleden sonra gittik Kanzdan aldık. Çok model seçeneği yoktu 3 taneden birini seçtim :)

Dis icin erkende su büyüme atağı dedikleri şey olmasın arastacim ya??

Bilmiyorum Meltemcim yaa ama nette biraz araştırdım 3 ayda çıkaran varmış:26:

bunlarda bizim mevlüdümüzden

Allahım tam prenses maşallah

Ah bu kavuşma anları daha büyük bir mutluluk var mı acaba :))

teyzeleri kızınca böyle komik ağlıyoruz :) kıyamam oğluşuma :)

Ah canım nasıl da ağlıyo yaa kıyamam ben bunlara offf doğdu doğalı bitmedi derdi kuzucukların karnımızdayken ne kadar rahattılar.

Son düzenleme:
İyi geceler kizlar kizim uyumuyor tabi ki su an supurge sesi actim emzik verdim isigi da sondurdum sesi cikmiyor simdilik ama uyumuyor da.ben de bu arada internetten arastiriyorum uyutma yontemleri falan ama bebek olmadan yazmak kolay uygulamaya gelince tikir tikir islemiyor duzen maalesef.kucaga almk yanlis sallamak yanlis emzik yanlis ee nasil uyutacakmisiz biz bu bebekleri...

bir banyo yaptır, uyumayan bebek duaları da var onları oku hem de rahatlarsın. Ben öyle yapmıştım.

ama yorulunca uyur o merak etme

ağrısı gazı yoksa sadece uykusuzluktan yorulması lazım,,,

Deryacım kucağa almak yanlış değil ki onların duygusal tatmine ihtiyacı var. Zaten büyüyüvericekler ve sonra biz istesek de kucağa gelmiycekler. Şimdi ne kadar kucağımıza alırsak, onlara anne sıcaklığı verirsek, ne kadar koklarsak kardır :) Al gitsin. Uyumuyorsa battaniyede sallama yöntemini deneyebilirsin son çare olarak :)

canım burnunun tıkalı olmadığına emin ol, bizimde birkaç kere başımıza geldikten sonra buldum sebebini...memeye yaklaşınca deli gibi kafasını sağa sola sallıyordu. meğer yavrum istemediğinden değil ememediği için deliriyormuş

haklısın canım, o anı tarif edecek kelime yok sözlükte :)
bu arada sen nerede oturuyorsun ki hiçbir mağaza yok?

canım sütünün tadına bi baksana belkide tadı acıdır yediğin bişiy yada ilaç falan almak durumunda kaldıysan oda sütü acılaştırır ben kızımda ilaç kullanmıştım doktor vermişti cahillik işte doktora emzirdiğimi söylememiştim galiba sütümü zehir gibi yapmıştı bebeğim emmemek için ittiriyordu beni bide gaz olunca hem emmek isteyip hemde ittiriyor bebekler memeyi acaba gazınımı tam olarak atamıyor

Son düzenleme:

aynen dediğin gibi canım o yanlış bu yanlış peki nasıl uyutalım biz bu bücürükleri? Valla benimki emerken uyuyo aşırı derece de gaz sorunumuz olmadığından bende hiç müdahale etmiyorum doğrusu her bebek bi diğerinde çok farklı onun bunun ağzına bakarsak ohoo ooo ölelim biz o zaman.Emzik yok sallamak yok falan filan e bizde insanız sonuçta dimi ama :)

haklısın canım, o anı tarif edecek kelime yok sözlükte :)
bu arada sen nerede oturuyorsun ki hiçbir mağaza yok?

Çanakkale canım ama burda avm filan da yok Bandırmaya gidiyoruz Avm için. Chicco mağazası Chicco kıyafet getirmiyor düşünebiliyo musun. 1 tane tulum beğenmiştim Chicco ama Chicco mağazasında Chicco tulum yok. Giysi bile yok doğrudürüst hep başka markalar var. Kanzda sadece 3 tulum vardı küçük şehir havası trafiği bakımından iyi de bu yönlerden kötü işte. Genelde netten sipariş vermek drumunda kalıyorum bu yüzden.

astronot tulum baktım kanz da çok hoş bi model vardı fiyatı 165.00 tl idi bikaç yere daha bakıp karar vermek için almadım okadar çok şeye ihtiyacı var ki 0-3 aylıklar dar gelmeye başladı birde uyku tulumu bebitof marka aldım 33.00 tl uyku tulumu almak isteyenler için yazayım dedim

Hangisi acaba benim aldığım mı ki krem beli lastikli şapkası tüylü aldığımın .

görmeden almak zor ama Allah tan net var canım dediğin gibi

Hangisi acaba benim aldığım mı ki krem beli lastikli şapkası tüylü aldığımın .

yok canım erkek modeli bu üstü ekoseli kırmızılı siyahlı spor mont havasında alt kısmını siyah pantolon havasında yapmışlar iki parça bayıldım yağmur geçrimeyen kumaştan bide tüylü kumaşlar vardı yumuşacık onlarda 135 di galiba

sen kaça aldın arasta fiyatlar değişiyor mudur acaba kanz da mağazaya göre

Seninki erkekti sahi pardon yaa Bebişler çok olunca arada karışıyor Ben 145 e aldım.

Aglamk istiyrm...gorumcemin bebegini gormeye gittk istanbuldan geldi..eylundn 1bucuk ay buyuk...oyuncak gbi..kucakta saatlerce oturuyo uykudu bolunuyo sesi ckmiyo...kucaktn kucaga geziyo.l gaz diye bsey yok cocukta..bn eylulu goturemedm bile agliyodu anneme biraktim....bde kynanam getrseyfn aglmzdi diyo..yapistirasm gldo bi tane..bnm ne cektgmi bilmiyo sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…