- 2 Ocak 2013
- 988
- 156
- 53
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #54.481
Teşekkür ederim canım idoşla sende yakıp geçiyorsunuz ortalığı çok güzel bir kı olacak İda işin zor vallahi boşuna dememişler anasına bak kızını al die
Arasta'cım mothercare e yeni astronot montlar gelmiş
Dis icin erkende su büyüme atağı dedikleri şey olmasın arastacim ya??
bunlarda bizim mevlüdümüzden
bu da benim paşa oğlumun geldiği an :)Eki Görüntüle 824321 Eki Görüntüle 824322
teyzeleri kızınca böyle komik ağlıyoruz :) kıyamam oğluşuma :)
İyi geceler kizlar kizim uyumuyor tabi ki su an supurge sesi actim emzik verdim isigi da sondurdum sesi cikmiyor simdilik ama uyumuyor da.ben de bu arada internetten arastiriyorum uyutma yontemleri falan ama bebek olmadan yazmak kolay uygulamaya gelince tikir tikir islemiyor duzen maalesef.kucaga almk yanlis sallamak yanlis emzik yanlis ee nasil uyutacakmisiz biz bu bebekleri...
kızlar allah aşkına yardım edin 47 günlüğüz ama gün geçmiyor ki başıma yeni birşey gelmesin.deli gibi saatlerce meme emen çocuk memeye yaklaştırınca deliriyor.bir kaç gündür zaten huzursuzdu mememde bugün hepten ittiriyor beni.benim göğüsler sütü fışkırtıyor eğer o zamana denk gelirse alıyor yani ağzına direk süt gelirse ama o zamanda bi 5 dk sonra memeyi bırakıyor yani sadece ön sütü aldı bugün.ve yeşil kaka yaptı doğal olarak.ama süt ağzına değmezse memeyi bir kere bile süt gelsin diye çekmiyor.ne oldu napıcam şaşırdım zaten sadece memede susuyordu o da kalmadı elimde bir fikriniz var mı çok üzülüyorum oğlum beni niye istemiyor...
Heheh sağol tatlım:)
Nette baktım göremedim canım eğer mağaza diyosan burda mothercare ne gezer ah ahh yaramı deşmeSadece chicco ve Kanz var adam gibi. Bugün İda biraz rahatladı öğleden sonra gittik Kanzdan aldık. Çok model seçeneği yoktu 3 taneden birini seçtim :)
Bilmiyorum Meltemcim yaa ama nette biraz araştırdım 3 ayda çıkaran varmış:26:
Allahım tam prenses maşallah
Ah bu kavuşma anları daha büyük bir mutluluk var mı acaba :))
Ah canım nasıl da ağlıyo yaa kıyamam ben bunlara offf doğdu doğalı bitmedi derdi kuzucukların karnımızdayken ne kadar rahattılar.
kızlar allah aşkına yardım edin 47 günlüğüz ama gün geçmiyor ki başıma yeni birşey gelmesin.deli gibi saatlerce meme emen çocuk memeye yaklaştırınca deliriyor.bir kaç gündür zaten huzursuzdu mememde bugün hepten ittiriyor beni.benim göğüsler sütü fışkırtıyor eğer o zamana denk gelirse alıyor yani ağzına direk süt gelirse ama o zamanda bi 5 dk sonra memeyi bırakıyor yani sadece ön sütü aldı bugün.ve yeşil kaka yaptı doğal olarak.ama süt ağzına değmezse memeyi bir kere bile süt gelsin diye çekmiyor.ne oldu napıcam şaşırdım zaten sadece memede susuyordu o da kalmadı elimde bir fikriniz var mı çok üzülüyorum oğlum beni niye istemiyor...
İyi geceler kizlar kizim uyumuyor tabi ki su an supurge sesi actim emzik verdim isigi da sondurdum sesi cikmiyor simdilik ama uyumuyor da.ben de bu arada internetten arastiriyorum uyutma yontemleri falan ama bebek olmadan yazmak kolay uygulamaya gelince tikir tikir islemiyor duzen maalesef.kucaga almk yanlis sallamak yanlis emzik yanlis ee nasil uyutacakmisiz biz bu bebekleri...
haklısın canım, o anı tarif edecek kelime yok sözlükte :)
bu arada sen nerede oturuyorsun ki hiçbir mağaza yok?
astronot tulum baktım kanz da çok hoş bi model vardı fiyatı 165.00 tl idi bikaç yere daha bakıp karar vermek için almadım okadar çok şeye ihtiyacı var ki 0-3 aylıklar dar gelmeye başladı birde uyku tulumu bebitof marka aldım 33.00 tl uyku tulumu almak isteyenler için yazayım dedim
Çanakkale canım ama burda avm filan da yok Bandırmaya gidiyoruz Avm için. Chicco mağazası Chicco kıyafet getirmiyor düşünebiliyo musun. 1 tane tulum beğenmiştim Chicco ama Chicco mağazasında Chicco tulum yok. Giysi bile yok doğrudürüst hep başka markalar var. Kanzda sadece 3 tulum vardı küçük şehir havası trafiği bakımından iyi de bu yönlerden kötü işte. Genelde netten sipariş vermek drumunda kalıyorum bu yüzden.
Hangisi acaba benim aldığım mı ki krem beli lastikli şapkası tüylü aldığımın .
yok canım erkek modeli bu üstü ekoseli kırmızılı siyahlı spor mont havasında alt kısmını siyah pantolon havasında yapmışlar iki parça bayıldım yağmur geçrimeyen kumaştan bide tüylü kumaşlar vardı yumuşacık onlarda 135 di galiba
sen kaça aldın arasta fiyatlar değişiyor mudur acaba kanz da mağazaya göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?