2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kötü bir durummuş seninki nedense kafamda Çanakkaleyi büyük bir il olarak düşünmüştüm hep
Aslında İzmir de o konuda pek başarılı değil, yada ben İstanbulun rahatlığına alıştım burdakiler az geliyor
netten alışveriş de rahat ama insan bazı şeyleri görüp dokunmak ona göre karar vermek istiyor bazen

bebek arabası almak isteyip karar veremeyen arkadaşlara concord bebek arabasını tafsiye ederim katlanması çok kolay kolayca saga sola dönebiliyor oto koltuğu çok hantal değil bebeğim küçük diye oto koltuğunda uyuduğunda alıp onu iskelete takıyorum rahatsız olmuyor biraz büyüyünce de normal puset parçasıyla kullanırım almak isteyenlere fikir olsun diye yazmak istedim

O da zormuş. Internetde bulamadıklarını Biz sana alıp yollayalım:).

fiyatlar o aralıkta burda da başka bi mağazada 85 falandı ama markası neydi hatırlamıyorum chicconun siyah astronot modelini bulabilirsem onu almak istiyorum ama chiccoda heryerde yok

sıkma canını sen kimseye kulak asma bebeğin ve kendin nasıl rahatsan öyle davran

İzmir yine iyi canım ya Agorası olsun, Forum Bornovası olsun. Buraya da forum yapacaklarmış ama ben görür müyüm bilmem

O da zormuş. Internetde bulamadıklarını Biz sana alıp yollayalım:).

Hehe sağol öyle yapıcaz artık

fiyatlar o aralıkta burda da başka bi mağazada 85 falandı ama markası neydi hatırlamıyorum chicconun siyah astronot modelini bulabilirsem onu almak istiyorum ama chiccoda heryerde yok

Ya ben herşeyde illa marka aramıyorum yani tanınmadık markalardan da aldım bi sürü şey ama bazı şeylerde de kalite şart ve bence mont bunlardan biri.Başka astronot da gördüm haşı haşır naylondu sıcak tutmazdı çocuğu.Belki markasız ve düzgün olanlar da vardır ama burada göremedim en azından. Nette vardı ona da dokunmadan almayı cesaret edemedim.

2 dakika rahat edeceksin ya o batmıştır:)

Az kaldı bende ağlıcam şimdi sabah 7den beri uyumuo bu çocuk ayağımda kucağımda mememde kestirio hop açıo gözleri fal taşı gibi işin komiği keyfi de yerinde ben anlamadım bu işi 24 saat olcak adam akıllı dalamadı ben şimdi kafamı gözümü duvarlara dalıcam allahım sen yardım et

teyzeleri kızınca böyle komik ağlıyoruz :) kıyamam oğluşuma :)

Bazısı şanslı oluyo
Kuzenim diyodu bebek görmeye gitmişler , 2-3 saat oturduk gıkı çıkmadı , ana kucağında oturdu öylece diye
Niye bizimkiler bu modelden degil
Ana kucağında yarım saat otursa seviniyorum kendi kendine azicik oyalandı diye

Çok mu şikayet ediyoruz acaba. Bizde 1 saat önce uyandık alt değiştirdik beslendik (biberonla 6-8 dk sürüyor) kalan 40 dakikadır uyumaya çalışıyoruz. Biraz gözümüzü kapasak annesi göğsünü sağacak. Çatlamak üzereyim

offf aynı bize benziyo bu yazılar

ben aynı memeyi iki kez emdiriyorum ama yine sık emiyor bazen saat başı bazen bi buçuk saate bir , en fazla iki saate...kırkımız çıksada gece emmeleri 3 saat e çıktı arada sırada, ama gece uykuları daha ii sbaha karşı kaka yapıyo alt değişince uyanıyo o da mecbur...

çk sinirliyim çokk
dün kv. geldi bebek yıkamaya güzel güzel oturduk,hoş sohbet muhabbet, eşim geldi, bebek yıkandı..
bende kp. ve görümcemi aradım akşama yemeği bzde yiyelim die (görümcem eşinden ayrı onlarla kalıyo kızıyla beraber)
ymk yaptım yedik..bebek hiç kucaktan inmedi bi babaanne bi hala bi dede (bana gelince ay kucağa alıştırmışsın derler oysa..)
yok minnacıkmış bebek, ilin sıpalrı tosun gibiymiş maşallah (sanki ben aç bırakıyorum)
doğduğunda hiç yok gibiymiş (3200 doğdu Türkiye de ortalamalara uygun bi bebek ama anlayanaa)
bebeği sürekli öptüler...altını değiştirdiler, tutarken başını desteklemedikler arada..(içim gitti ama sustumm)
en son kalkacakları vakit emzirmeme rağman aranıyo gibiydi, kv. yanağını yalattı, yalattı,herkese de bakın dio
bende kalkıp aldım anne mikrop kapar yapma diyerek ama ses tonum gayet sakin.
eşim sinirlendi..bana kızdı sen napıyosun die bende napıyom dedim
neyse uzattım onlar apar topar çıktı kv. bnle vedalaşmadı asansöre biniverdi
görümcem çocuklar öpüştük
eşim kapıyı kapatıp bana bağırmaya başladı
-bi senn mi çocuğun var
-annem hasta mı mikroplu mu
-ben annene böle yapsam
-terbiyesizlik bu...(kırıcı sözler...yazmak istemiyorum)
-......
emziriyorum bebek ağlamaklı bi duruyo bi emiyo ben ağladım ağlayacam
hiç bana bağırmamıştı böyle ailesi ne kadarda değerli..
bn annem böle bişey yapsa bn müdahele ederim dedim, sende edebilirsin dedim.

çk moralim bozuk.haklıyım %100 ama anlamadı anlamadı saçma bişe yüzünden ne hale geldik, senn anne yapma minicik o demen lazım önce dedim, nerdeeeeeeeeee?

Ah bu erkekler.. Diyecegin tek bisey var bu cocugun annesi benim ve boyle olacak, sen mi tasidin 9ay seni mi kestiler bu cocuk icin sen mi emziriyorsun? Otursun oturdugu yerde, o onun annesi olabilir sen de yavrunun annesisin haddini bilsin!

canım bizdede var aynı sorun eşimin ailesi sevme konusunda rahat gripken bile bebeği öpebiliyorlar bayrama gideceğiz ya eşim şimdiden beni hazırlıyor güya. Bak bebeği herkes sevmek isteyecek kimseye karışma diye. Bende elimde değil karışırım dedim.şu bayramı belasız kazasız kavgasız atlattık mı gerisi kolay. Bide tatili 9 gün yaptılar hepten sinir oluyorum. Istesem yapmazlar

Ah bu erkekler.. Diyecegin tek bisey var bu cocugun annesi benim ve boyle olacak, sen mi tasidin 9ay seni mi kestiler bu cocuk icin sen mi emziriyorsun? Otursun oturdugu yerde, o onun annesi olabilir sen de yavrunun annesisin haddini bilsin!

ayy bi de öle desem iice sinirlenir, normalde sakin anlayışlı çk da yardım severdir kocam ama ailesi annesi konusunda aşırı duyarlı, bi çok defa söylediklerine sinir olunca eşime böle demeleri beni üzüyor felan dedim. aaa onlar şakasına takılıyo abartma, ne var dediklerinde gibi sözlerle geçiştirdi anlamak istemiyo beni off..küs gibiyiz gece ben bebeği uyutup yattım o yatmadı 2 saat sonra emzirmeye kalktım o.odasının ışığı yanıyodu. sonra geldi yattı. sbh 4te bebek uyanık diye çocuk odasına gidip yattı, kahvaltıda da hiç kouşmadı, sanki bni suçlar gib..böle davranmasına i-na-na-mı-yooo-rummm

bnm annem hiç öpmedi doğumdan sonra 18 gün kaldı, hep eldivenin üzerinden öptü elini, babam gelince de öpmedi, sizde öpmeyin kızım mikrop kapar dedi. Niye herkes böyle duyarlı olamıyor..ben kendi kendime karar almıştım onlar severken odada durmayacağım mutfakta oyalanacağım diye..(ne yaptıklarını görmemek için) ama en son patladım işte, her zmn çk saygı gösteririm , onlarında canının canı, anlayışlı olim diye kendimi telkin ederim, kadın 4 çocuk büyütmüş...felan die amaaa sevecekler tabi kucağada alacaklar ama dikkat etseler görümcemin çocuklarını uyarırım elinizi yıkayın sevin die, çocuklar öpmüyo zaten bnm sözümü dinliyorlarda.. büyükler...

cnm sende sabret inş. bayramda tadınız kaçmaz..biz bayramda annemlere gideceğiz bn 10 gün kalacağım inş

canım o manyaklardan bende de var. akşam bebek sevmeye geldiler . uyuyordu kızım, sürekli yanağına dokunmalar öpmeler sallamalar falan uyansın diye. şaka gibi yaaa. normalde o saatlerde uyanır emer ve tekrar uyur ben de böyle dedim ama bana mısın demediler. neyse sonunda uyandı kızım aldılar mıncıkladılar mıncıkladılar sonra ağlamaya başladı tabi doğal olarak çünkü aç. ne yapsa beğenşirsin senin kv gibi yüzüne yanaştırdı,yalamamaış aç değilmiş sonra azıcık daha ağlayınca ben dedim aç diye aldım emzirdim uyudu. sonra aaaaaaaa uyudu mu hiç sevemedik falan... giderken de uyuyan çoğu şapur şupur öptüler insan bişey de diyemiyo. eşimde bana bakıyo ne zaman patlıcak diye. ve bunu yapanlar yaşlı falan değil bildiğin 25li yaşlardalar.yaaa tamam seviyolar ama uyanıkken karnı tokken falan olsa iyi......

bayaaa bi dertliymişim vanım ben bu konuda. yani canım o tiplerden maalesef her yerde var

Bunlrdn heryerde var cnm..bas bas bagiran cocuugu niye getrmedn diye..kizinin cocugu baya baya kilolu..eylul aglamasa kilo alir da diuo...o da si ne acaba..bnde o gerekn kiloyu aliyo dedim...sirf bebek sevsinlet diye aglayn cocugu gotrcm oraya..bnm kocamda ailesine pek hassastir cnm.kndmi gordm sanki snde

canım seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri hepimiz yaşıyoruz benim kv lerde bebeği resmen oturtacak gibi tutuyor sinir oluyorum direk söylüyorum sakın diyorum dik tutun kalçası batarmış sakatlık olmasın artık onlardan kim kucağına alacak olursa bunu söylüyorum evet doğru diyorlar eşim bakıyor bana birşey demiyor napim diyorum sakatlansınmı çocuk birde bu öpme muhabbeti annem 40 gün boyunca yanımda kaldı yüzünden öpmedi sadece kokladı eldivenli ellerinden öptü mikrop kapar diye tenini tenimize değdirtmedi ince bir belek gibi birşey yapmış onla tuttuk biryeri kızarmasın birşey olmasın diye onlar öpmeye çalışıyor dedim öpmeyin onun teni çok hassas yara döker yüzü ben bile öpmüyorum kv bozuldu torunum tabikide öpecem dedi eşim valla anne bana bile öptürmüyor sakalım değermiş alerji olurmuş eve gelince önce banyoya gidiyorum sonra bebeğe yaklaşıyorum diyor artık sustular onlarda anladılar umarım sizinkilerde anlar canım takma

valla ben söylüyorum canım eşime kusura bakma ben bu bebeği kolay bulmadım biliyorsun benim için herşeyden değerli ona birşey olursa sende biliyorsun ki birbirimize gireriz boşanmaya kadar gider haksızmıyım diyorum doğru diyor ozaman ona göre davran :)

kızlar bugün çok mutlu oldum paylaşmayı istedim. kızım normalde hep ağlayarak uyanır öyle emziririm sabah 6 dan beri ayaktayım neyse saat 9 gibi bir baktım uyanmış emiyor gibi yalanıyor ama görseniz o kadar tatlı ki resmen emiyor. battaniyesini kaldırdım kızım sen acıktın mı dedim gülümsedi bana aldım emzirdim. allahım dedim keşke hep böyle olsa ağlamasa:) acaba artık düzeliyormu bu ağlama ve gaz sancılarımız dinecek mi 2 aylık oluyoruz artık umarım düzelir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…