2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm bnm kizmda da var aglama ve gaz...omrumden omur gdiyo....nasi gecicek ne zamn gcicek bilmiyrm:-(

Kesin benim oğlumun sırtında sensör var.. Yatağa, koltuğa vb. bilimum yere yatırmak üzere yaklaştırdığımda basıyor çığlığı.. Bu ne lüks arkadaş akşama kadar kucakta odadan odaya gezmekler bişeyler.. Benimki de ayak yani :95:

Cnm bnm kizmda da var aglama ve gaz...omrumden omur gdiyo....nasi gecicek ne zamn gcicek bilmiyrm:-(

gaz için ne kullanıyorsun canım ben nurse harwey , sonra metsil sonra zinco denedim zinco biraz iyi gelir gibi olmuştu sonra oda fayda etmemeye başladı bir süre sonra vucud alışıyormuş bu kez sab simleks kullanmaya başladım yine biraz rahatladık her ilaç her bebeğe farklı etki ediyormuş denemeden bilinmiyor günde birkez 2 çaykaşığı rezene birkezde şu minik hindistan cevizini rendeleyip süt sağıp süzüp 2 çay kaşığıda ondan veriyorum genelde 2,5 aylık olunca geçiyor diyorlar 3 ayda hiç kalmıyormuş gün sayıyorum artık :)

bnmkıde aynı hep kucakta gezıceksın ustune bıde konuscaksın beyfendıye hıc susmıcaksın konuscak laf kalmadı artık

o sensör hepsinde var canım..bir yere koyunca o minik gözler hemen perdeyi açıyo nasıl takip ediyor değil mi? daha kahvaltı masasını makineye dolduracağım üst rafı boşaltamadım daha pusette sallıyorum durmuyo bırakınca, ayaklar baya kas yaptı :)

inş. cnm bundan sonra hep böle olur cnm bzm gece uykularımız rahatladı şükür... ama gündüz kucakcıyız, nurse harveys şurup tan sonra gazımızda azaldı ama şuruba bağlı kalmak beni üzüyor. bi gülümseme herşeyi unutturuyor

bnmkıde aynı hep kucakta gezıceksın ustune bıde konuscaksın beyfendıye hıc susmıcaksın konuscak laf kalmadı artık
Yazık bizee Açlıktan bayılabiilirim gezerken. Bir de ağır sıpa taşınmıyor artık. 2 saat dolaşıyosun yarım saatçik de yat demi enerji toplayalım bizde

Amannn sinir oluyorum sinir boyle insanlara. Cocuk benim kusura bakma.emek emek doguran ben Allah korusun hasta olursa sabaha kadar bakacak olan ben opme arkadas yaklasma benim kiymetlime. Gelen misafirlerin yanina bile cikarmiyorum.odasinda besiginin cibinligini bile kapatiyorum olursa odasına girerlerse lutfen dokunmayiniz mesajini algilasinlar diye. Kv me dogumdan beri gicigim. Bu ilk gece sen kalcan ben kalcam yapti. Esimde biraz onlari savunur gibi oldu.zaten bebegimiz olduktan sonra annnesi annecigi babasi babacigi oldu. Neden onlar icin kocamla kavga edeyim gunduz kv ile yalniz iken lafımi soyluyorum.aksam esime annen geldi boyle boyle oldu bile demiyorum. Gecen yine geldi kiz kucagimda uyanik emmeye çalışıyor.aaa uyanik versene biraz dedi uyanik ama emiyor kusura bakma dedim iki dakika ver birsey olmaz dedi suan emiyor dedim sert bir sesle ve zaten daha kucakta sevilecek kadar buyumedi dedim.biraz bozuldu. Ben sana kirk gundur bozugum. Ne bileyim yaa kv den sikayeti olmayan var mi acaba!! Herkeste ayni sorunlar. Farkli sehirlerde olabilsek keske....

ben gaz sancısı olunca sol mememi veriyorum o emerken karnına yavaş yavaş masaj yapıyorum rahatlayana kadar
ya da bacak hareketti var ya gaz çıkarmak için gazı bitene kadar onu yapıyorum
3. Seçeneğimiz de sırtını göğsüme yaslayıp biraz dolanıyoruz odada
bi de bunları dene canım

Cnm metsil nurse sab denedk smdi zinco kullaniyrm iyi geldi sanki ama emin olamiyrm..o aglama durumlari mahvetti beni seni cok iyi anliyrm ben

Benimki koymadan önce başlıyor canım ağlamaya, yan yatır yaklaştır yere yeter

Kızlar bugun bizim kirkimiz. Bakalim biraz daha duzen oturacak mi
Bu arada dun gece 11 de ve sabah 6 da sanki surahiden bosalircasina kipkirmizi bir kan.gece hemen doktoru aradik adet olabilir gelin bir bakalim dedi. Iki kere oldu asiri kanama. Aralardada az az bir kanama var. Bakalim bir iki gune gidecegim doktora.

Benimki koymadan önce başlıyor canım ağlamaya, yan yatır yaklaştır yere yeter

sennki bi adım önde cnm maşallah çk zeki çocuk bakalım ne zmn değişecek huyları, bnmki daldı bi kaç dk. mutfağa koşsam kımıldanıyo ama bakalım ne kdr duracak :))

:)) benimki de aynı. hele sabah 5,30da gaz krizimiz tuttuğunda. beşiğine yatırmaya imkan yok. güreşçi olacak mübarek sırtı yere geldi mi hiç hoşlanmıyor. benim en çok kollarım ağrıyor. baş parmağımın kirişinde iltihap oldu zaten kortizon iğne yaptırdım mecbur.

bizim kızda ağladığında ya memede susuyor yada omzumda. kucağıda sevmiyor. alıcaksın çuval gibi omzuna atcaksın. yani biz günün çoğunu gaz çıkarma pozisyonunda geçriyoruz yemek yaparken çamaşır asarken hep omzumda duruyor. birde hanım balkondaymış gibi sırtıma doğru ellerini atıyor ohhh evde bakına bakına dolaşıyor.bi de sol omuz olcak sağı istemiyor. heyy Allahım el kadar bebelerin bize yaptığına bak :)

denemez olurmuyum canım ya onun dışında dizlerime yüzüstü yatırıp sırtını ovalıyorum rahat gazını çıkarır diye birde bacak hareketleri yapıyoruz sürekli bitecek az kaldı diye umutla bekliyorum :)
Cnm metsil nurse sab denedk smdi zinco kullaniyrm iyi geldi sanki ama emin olamiyrm..o aglama durumlari mahvetti beni seni cok iyi anliyrm ben

canım zinco banada iyi gelmişti sonra kusmaya başladı zincodan o yüzden değiştirdim şimdi kusmalarımız bitti :) şimdi buda kusturmaya başlarsa ne kullancam bilmiyorum umarım kısa sürede biter bu sancılarımız ağlamalarımız

kızlar dünde sordum kimse cevap vermedi fotoğra koyduğumuzda tekrar kaldırabilir miyiz? nasıl kaldırabilirz?

cnm bende yel cevizi dut suyu aguline şurup neler kullandım geçmedi hepsini bıraktımözellikle şurubu kesince kızım daha rahatladı tavsiye ederim.

ayy kızlar okudukça cinlendim kızlar bizde bayramda gitcez gerim gerim gerilip gardımı alıorum dün avmde gezioz bi tanıdık gördük uyuyodu ellerini bi koklayım dedi aman allahım ne ağlama kızımda korktu gece 1e kadar öle ağladı her uyumasındaşimdi aradım hemen kvye anlattım ki uyurken ellemesinler die kendi düzenimizi azda olsa kurduk gidince nolacak die geriliom 2 gün geldiler kızımı akşam emziriorum uyuyo karanlık gelmiş ışığı yakımmı dio niye dedim hayır yakma gözü görmez dio uyuyooo yaa nie görsün gece lambası var zaten uyansın die çabalıo.kp almış bacaklarını çekiştirio koştum napıosun dedim bacağı nie düz durmuomuş yav nie düz dursun bebek bu gerio bacağını çocuğun valla kaplan oluorum yanlarında çocuğa bişe olcak die yüz emdirmek ne yaaa bin türlü mikrop var el kadarlar zaten zavallı kuzularım heryeri yalamaya müsaitler bizimkiler alıodu ben mendil gezdiriodum kusar omzunuza die yoookk bişe olmaz kussun diolar ama ben dururmuyum çünkü kızım yalıo omuzlarıamaann bayrama bile hevesim yok kızlar bide evleri sobalı kocam inat edio 2 gün bari kalalım die annemin ev kaloriferli çok rahat ederim sen git kal diorum kabul etmio aman bende ne doluymuşum

aynı benimkide sağ omuzu sevio solda ağlıo dün kızımın yaptığını söleyim elektrik yoktu üşür die altına külotlu çorap giydirdim sallıorum emziriorum yok mık mık sürekli huzursuz sonra aklıma geldi çorabı çıkardığım an uyudu böle tikli çocuk yok yaa kocaman bide çorap sıkmaz etmez yani sen ne biliosun 2 aylık g.tü bkluDD

sennki bi adım önde cnm maşallah çk zeki çocuk bakalım ne zmn değişecek huyları, bnmki daldı bi kaç dk. mutfağa koşsam kımıldanıyo ama bakalım ne kdr duracak :))

ağustos bebekleri hep aynı kucağıma almaya göreyim yatırmak imkansızzz uğunuyor resmen bende otokoltuğuna yatırıorum beşikten alınca şimdi sallıorum uyudu tvde çıt sesi olurya o oldu sıçradı geçende ayağımda sallıorum tv falan açık ses var içerde ağagım çıtladı ona uyandı çizgi filimlerde olurya filteke düşer bebek ağlar benim kızda öleDDD

Benimde ayaklarim kollarim belim cok agriyor canim. Yakin zamanda oyuncaktan cingiraktan anlamaya baslarlar. Insallah o zaman birakinca oyalanirlar biraz kendi kendilerine.
1.5 aylik oluncaya kadar benimkide oyle sag omuzda seviyodu. Balik gibi ayaklarindan tutuyodum kafasi asagi sarkiyodu. Dalga geciyordum sefilligi seviyo bu cocuk yatmiyor rahat rahat diye. Simdi dik durmak istiyor. Kaldiriyor kafayi bakiniyor saga sola.
kızlar dünde sordum kimse cevap vermedi fotoğra koyduğumuzda tekrar kaldırabilir miyiz? nasıl kaldırabilirz?

Kaldirilamiyor diye biliyorum canim. Daha once birisi yazmisti burada resim eklemeden once hicbir sekilde kaldirilmadigini bilin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…