- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #54.521
kızlar bugün çok mutlu oldum paylaşmayı istedim. kızım normalde hep ağlayarak uyanır öyle emziririm sabah 6 dan beri ayaktayım neyse saat 9 gibi bir baktım uyanmış emiyor gibi yalanıyor ama görseniz o kadar tatlı ki resmen emiyor. battaniyesini kaldırdım kızım sen acıktın mı dedim gülümsedi bana aldım emzirdim. allahım dedim keşke hep böyle olsa ağlamasa:) acaba artık düzeliyormu bu ağlama ve gaz sancılarımız dinecek mi 2 aylık oluyoruz artık umarım düzelir :)
Cnm bnm kizmda da var aglama ve gaz...omrumden omur gdiyo....nasi gecicek ne zamn gcicek bilmiyrm:-(
Kesin benim oğlumun sırtında sensör var.. Yatağa, koltuğa vb. bilimum yere yatırmak üzere yaklaştırdığımda basıyor çığlığı.. Bu ne lüks arkadaş akşama kadar kucakta odadan odaya gezmekler bişeyler.. Benimki de ayak yani :95:
Kesin benim oğlumun sırtında sensör var.. Yatağa, koltuğa vb. bilimum yere yatırmak üzere yaklaştırdığımda basıyor çığlığı.. Bu ne lüks arkadaş akşama kadar kucakta odadan odaya gezmekler bişeyler.. Benimki de ayak yani :95:
kızlar bugün çok mutlu oldum paylaşmayı istedim. kızım normalde hep ağlayarak uyanır öyle emziririm sabah 6 dan beri ayaktayım neyse saat 9 gibi bir baktım uyanmış emiyor gibi yalanıyor ama görseniz o kadar tatlı ki resmen emiyor. battaniyesini kaldırdım kızım sen acıktın mı dedim gülümsedi bana aldım emzirdim. allahım dedim keşke hep böyle olsa ağlamasa:) acaba artık düzeliyormu bu ağlama ve gaz sancılarımız dinecek mi 2 aylık oluyoruz artık umarım düzelir :)
Yazık bizeebnmkıde aynı hep kucakta gezıceksın ustune bıde konuscaksın beyfendıye hıc susmıcaksın konuscak laf kalmadı artık
offf aynı bize benziyo bu yazılar :-(
ben aynı memeyi iki kez emdiriyorum ama yine sık emiyorbazen saat başı bazen bi buçuk saate bir , en fazla iki saate...kırkımız çıksada gece emmeleri 3 saat e çıktı arada sırada, ama gece uykuları daha ii s baha karşı kaka yapıyo alt değişince uyanıyo o da mecbur...
çk sinirliyim çokk
dün kv. geldi bebek yıkamaya güzel güzel oturduk,hoş sohbet muhabbet, eşim geldi, bebek yıkandı..
bende kp. ve görümcemi aradım akşama yemeği bzde yiyelim die (görümcem eşinden ayrı onlarla kalıyo kızıyla beraber)
ymk yaptım yedik..bebek hiç kucaktan inmedi bi babaanne bi hala bi dede (bana gelince ay kucağa alıştırmışsın derler oysa..)
yok minnacıkmış bebek, ilin sıpalrı tosun gibiymiş maşallah (sanki ben aç bırakıyorum)
doğduğunda hiç yok gibiymiş (3200 doğdu Türkiye de ortalamalara uygun bi bebek ama anlayanaa)
bebeği sürekli öptüler...altını değiştirdiler, tutarken başını desteklemedikler arada..(içim gitti ama sustumm)
en son kalkacakları vakit emzirmeme rağman aranıyo gibiydi, kv. yanağını yalattı, yalattı,herkese de bakın dio
bende kalkıp aldım anne mikrop kapar yapma diyerek ama ses tonum gayet sakin.
eşim sinirlendi..bana kızdı sen napıyosun die bende napıyom dedim
neyse uzattım onlar apar topar çıktı kv. bnle vedalaşmadı asansöre biniverdi
görümcem çocuklar öpüştük
eşim kapıyı kapatıp bana bağırmaya başladı
-bi senn mi çocuğun var
-annem hasta mı mikroplu mu
-ben annene böle yapsam
-terbiyesizlik bu...(kırıcı sözler...yazmak istemiyorum)
-......
emziriyorum bebek ağlamaklı bi duruyo bi emiyo ben ağladım ağlayacam
hiç bana bağırmamıştı böyleailesi ne kadarda değerli..
bn annem böle bişey yapsa bn müdahele ederim dedim, sende edebilirsin dedim.
çk moralim bozuk.haklıyım %100 ama anlamadı anlamadı saçma bişe yüzünden ne hale geldik, senn anne yapma minicik o demen lazım önce dedim, nerdeeeeeeeeee?
gaz için ne kullanıyorsun canım ben nurse harwey , sonra metsil sonra zinco denedim zinco biraz iyi gelir gibi olmuştu sonra oda fayda etmemeye başladı bir süre sonra vucud alışıyormuş bu kez sab simleks kullanmaya başladım yine biraz rahatladık her ilaç her bebeğe farklı etki ediyormuş denemeden bilinmiyor günde birkez 2 çaykaşığı rezene birkezde şu minik hindistan cevizini rendeleyip süt sağıp süzüp 2 çay kaşığıda ondan veriyorum genelde 2,5 aylık olunca geçiyor diyorlar 3 ayda hiç kalmıyormuş gün sayıyorum artık :)
gaz için ne kullanıyorsun canım ben nurse harwey , sonra metsil sonra zinco denedim zinco biraz iyi gelir gibi olmuştu sonra oda fayda etmemeye başladı bir süre sonra vucud alışıyormuş bu kez sab simleks kullanmaya başladım yine biraz rahatladık her ilaç her bebeğe farklı etki ediyormuş denemeden bilinmiyor günde birkez 2 çaykaşığı rezene birkezde şu minik hindistan cevizini rendeleyip süt sağıp süzüp 2 çay kaşığıda ondan veriyorum genelde 2,5 aylık olunca geçiyor diyorlar 3 ayda hiç kalmıyormuş gün sayıyorum artık :)
Benimki koymadan önce başlıyor canım ağlamaya, yan yatır yaklaştır yere yetero sensör hepsinde var canım..bir yere koyunca o minik gözler hemen perdeyi açıyo nasıl takip ediyor değil mi? daha kahvaltı masasını makineye dolduracağım üst rafı boşaltamadım dahapusette sallıyorum durmuyo bırakınca, ayaklar baya kas yaptı :)
Benimki koymadan önce başlıyor canım ağlamaya, yan yatır yaklaştır yere yeter
denemez olurmuyum canım ya onun dışında dizlerime yüzüstü yatırıp sırtını ovalıyorum rahat gazını çıkarır diye birde bacak hareketleri yapıyoruz sürekli bitecek az kaldı diye umutla bekliyorum :)ben gaz sancısı olunca sol mememi veriyorum o emerken karnına yavaş yavaş masaj yapıyorum rahatlayana kadar
ya da bacak hareketti var ya gaz çıkarmak için gazı bitene kadar onu yapıyorum
3. Seçeneğimiz de sırtını göğsüme yaslayıp biraz dolanıyoruz odada
bi de bunları dene canım
Cnm metsil nurse sab denedk smdi zinco kullaniyrm iyi geldi sanki ama emin olamiyrm..o aglama durumlari mahvetti beni seni cok iyi anliyrm ben
offf aynı bize benziyo bu yazılar
ben aynı memeyi iki kez emdiriyorum ama yine sık emiyorbazen saat başı bazen bi buçuk saate bir , en fazla iki saate...kırkımız çıksada gece emmeleri 3 saat e çıktı arada sırada, ama gece uykuları daha ii s baha karşı kaka yapıyo alt değişince uyanıyo o da mecbur...
çk sinirliyim çokk
dün kv. geldi bebek yıkamaya güzel güzel oturduk,hoş sohbet muhabbet, eşim geldi, bebek yıkandı..
bende kp. ve görümcemi aradım akşama yemeği bzde yiyelim die (görümcem eşinden ayrı onlarla kalıyo kızıyla beraber)
ymk yaptım yedik..bebek hiç kucaktan inmedi bi babaanne bi hala bi dede (bana gelince ay kucağa alıştırmışsın derler oysa..)
yok minnacıkmış bebek, ilin sıpalrı tosun gibiymiş maşallah (sanki ben aç bırakıyorum)
doğduğunda hiç yok gibiymiş (3200 doğdu Türkiye de ortalamalara uygun bi bebek ama anlayanaa)
bebeği sürekli öptüler...altını değiştirdiler, tutarken başını desteklemedikler arada..(içim gitti ama sustumm)
en son kalkacakları vakit emzirmeme rağman aranıyo gibiydi, kv. yanağını yalattı, yalattı,herkese de bakın dio
bende kalkıp aldım anne mikrop kapar yapma diyerek ama ses tonum gayet sakin.
eşim sinirlendi..bana kızdı sen napıyosun die bende napıyom dedim
neyse uzattım onlar apar topar çıktı kv. bnle vedalaşmadı asansöre biniverdi
görümcem çocuklar öpüştük
eşim kapıyı kapatıp bana bağırmaya başladı
-bi senn mi çocuğun var
-annem hasta mı mikroplu mu
-ben annene böle yapsam
-terbiyesizlik bu...(kırıcı sözler...yazmak istemiyorum)
-......
emziriyorum bebek ağlamaklı bi duruyo bi emiyo ben ağladım ağlayacam
hiç bana bağırmamıştı böyleailesi ne kadarda değerli..
bn annem böle bişey yapsa bn müdahele ederim dedim, sende edebilirsin dedim.
çk moralim bozuk.haklıyım %100 ama anlamadı anlamadı saçma bişe yüzünden ne hale geldik, senn anne yapma minicik o demen lazım önce dedim, nerdeeeeeeeeee?
canım o manyaklardan bende de var. akşam bebek sevmeye geldiler . uyuyordu kızım, sürekli yanağına dokunmalar öpmeler sallamalar falan uyansın diye. şaka gibi yaaa. normalde o saatlerde uyanır emer ve tekrar uyur ben de böyle dedim ama bana mısın demediler. neyse sonunda uyandı kızım aldılar mıncıkladılar mıncıkladılar sonra ağlamaya başladı tabi doğal olarak çünkü aç. ne yapsa beğenşirsin senin kv gibi yüzüne yanaştırdı,yalamamaış aç değilmişsonra azıcık daha ağlayınca ben dedim aç diye aldım emzirdim uyudu. sonra aaaaaaaa uyudu mu hiç sevemedik falan... giderken de uyuyan çoğu şapur şupur öptüler insan bişey de diyemiyo. eşimde bana bakıyo ne zaman patlıcak diye. ve bunu yapanlar yaşlı falan değil bildiğin 25li yaşlardalar.yaaa tamam seviyolar ama uyanıkken karnı tokken falan olsa iyi......
bayaaa bi dertliymişim vanım ben bu konuda. yani canım o tiplerden maalesef her yerde var
bizim kızda ağladığında ya memede susuyor yada omzumda. kucağıda sevmiyor. alıcaksın çuval gibi omzuna atcaksın. yani biz günün çoğunu gaz çıkarma pozisyonunda geçriyoruz yemek yaparken çamaşır asarken hep omzumda duruyor. birde hanım balkondaymış gibi sırtıma doğru ellerini atıyor ohhh evde bakına bakına dolaşıyor.bi de sol omuz olcak sağı istemiyor. heyy Allahım el kadar bebelerin bize yaptığına bak :)
sennki bi adım önde cnm maşallah çk zeki çocukbakalım ne zmn değişecek huyları, bnmki daldı bi kaç dk. mutfağa koşsam kımıldanıyo ama bakalım ne kdr duracak :))
Benimde ayaklarim kollarim belim cok agriyor canim. Yakin zamanda oyuncaktan cingiraktan anlamaya baslarlar. Insallah o zaman birakinca oyalanirlar biraz kendi kendilerine.:)) benimki de aynı. hele sabah 5,30da gaz krizimiz tuttuğunda. beşiğine yatırmaya imkan yok. güreşçi olacak mübarek sırtı yere geldi mi hiç hoşlanmıyor. benim en çok kollarım ağrıyor. baş parmağımın kirişinde iltihap oldu zaten kortizon iğne yaptırdım mecbur.
1.5 aylik oluncaya kadar benimkide oyle sag omuzda seviyodu. Balik gibi ayaklarindan tutuyodum kafasi asagi sarkiyodu. Dalga geciyordum sefilligi seviyo bu cocuk yatmiyor rahat rahat diye. Simdi dik durmak istiyor. Kaldiriyor kafayi bakiniyor saga sola.bizim kızda ağladığında ya memede susuyor yada omzumda. kucağıda sevmiyor. alıcaksın çuval gibi omzuna atcaksın. yani biz günün çoğunu gaz çıkarma pozisyonunda geçriyoruz yemek yaparken çamaşır asarken hep omzumda duruyor. birde hanım balkondaymış gibi sırtıma doğru ellerini atıyor ohhh evde bakına bakına dolaşıyor.bi de sol omuz olcak sağı istemiyor. heyy Allahım el kadar bebelerin bize yaptığına bak :)
kızlar dünde sordum kimse cevap vermedi fotoğra koyduğumuzda tekrar kaldırabilir miyiz? nasıl kaldırabilirz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?