2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım emin ol uzak yakın farketmiyo. benimki başka bir ilde ama yine de sinirlerimi zıplatmayı başarıyo maalesef

Selam kızlar
çok haklısınız insan ilk çocuğa daha bi titizleniyor ama ben çok fazla koruma taraftarı değilim. Babanne dedesi onlar öpebilir. Benim rahatsız olduğum konu dahafaarklı. Çocuğun karakter şekillenmesine müdahaleedince cinleniyorum. Buyuk oğluma Ben bile çocuğum kendini bulsun diye müdahaleci olmazken kayınvalidemin " o sana vurdu koşsende vur demesi" veya " yemekler geldi hadi kapış kapış" demesi sinirlendiriyor beni.

Birde bana müdahalesi. Memleketten geldiklerinde ziyarete gittik aramız bir bucuk saatlik yol. Yolda uyuyordu oğlum. Çok görmek istiyorum diye 2 ay beynimizi yedi diye gidince kucağına verdim. İki dakka tutut 20 kez emzir bunu dedi sonra da çocuğa ağla çocuğum ağlamayane meme yok dedi ağlattı ve annesi acıkmış emzir bunu diyor. Snki sana sorucam ne zaman emzirceğimi. Üfff bayram beni de çok geriyorr.

geçen bi arkadaşım geldi bebek görmeye ikra her zamanki gibi ağlayıp duruo 2 kızı var dioki ben hiç gece uyanmadım ağlama gaz bilmem herşeyi yerdim dio bizle yatar 11 de kalkarlardı dio maşallah dedim ne deyim Allah sağlık versin yavrularımıza napalım.

Bizimki de corap giydiggi an mik mik yapio, sinir oluyo :))

evet canım parmak yalatan yüz yalatan... ne manyaklar var. neymiş efendim çocuk aç mı diye bakıyorlarmış. olur mu yaa öle şey bebeği kontrol etmek için türlü bir çeşit şey koyuyorlar ağzına . gel de delirme. ama bundan sonra yok öyle bişey direk ellerinden alcam
ayyy aynı sorun bende de var. biz de bayramda full kv lerdeyiz. izmire gidemediğimemi yanayım 9 gün boyunca beni delirteceklerine mi

ayyy ağlamayana meme yok ne yaa senden çok mu düşünecek bizimkide aç bu aç diyip geziodu he aç vermiom meme dedim.kucağıma alıorum ayaklarından tutarak bakkk yazııkk ayaklarını karnına çekio zavallı sancılı dio ki o zaman gazı filan yokken kızımda ve bunu 100 kez sölüo kalın battaniyesi yokmu die 5 kere sordu dün aramış yine soruo var diorum hatta gösterdim yine soruyo üşüomuş bu çocuk

maşallah bu ne kalabalık. iyi kötü herkes adapte olmaya başladı demekki yeni hayatına. kalabalığı bulmuşken soru sormamak olmaz :) cerazette doğum kontrol hapı kullanıpta göğüs ağrısı çeken var mı kızlar aranızda. prospektüsünde yaygın yan etkiler arasında. kötü bir şeye sebep verir mi yoksa sadece kullanıldığı sürece zararsız bir ağrı mı acaba. druma gitsem bırak eşin korunsun der kesin. benim için tek yöntem hap oysa. bi de libidom düştü vallahi. önceden istiyordum ama dikiş ağrılarım olduğu için teşebbüste bulunmuyordum. şimdi hiç istemiyorum. 70 günü aştık herhalde hala bi numara yok bizde. teşebbüs var ama ben yarı yolda vazgeçiyorum cnm acıyor, istemiyorum vs. diye. bi de annem biz de rahat edemiyorum. şöyle yan etkisi olmayan haplar bulsalar biz de rahat rahat kullansak olmaz mı ya? neyse asıl konumuz göğüs ağrısı. cvp gelirse sevinirim.

Son düzenleme:

canım bizimki de mümkün değil şapkayla saç bandıyla uyumuyo. çbasıyo çığlığı uyu sa da hemen uyanıyo,sonra çıkarıyoruz sorun yok:) gerçekten de minicik halleriyle türlü takıntı:)

canım bizimki de mümkün değil şapkayla saç bandıyla uyumuyo. çbasıyo çığlığı uyu sa da hemen uyanıyo,sonra çıkarıyoruz sorun yok:) gerçekten de minicik halleriyle türlü takıntı:)

aynı benim kız. zaten sadece banyodan sonra takıyorum. çıkarttırmak için uyanıyor uykusundan. bacak kadar boyları var ama fena bunlar. büyümüşte küçülmüşler sanki. saç bandı takıp foto çekeyim dedim bastı çığlığı.

bende concord u çok beğenmiştim ama fiyatı yüksek geldiği için alamadık
bizde de kraft twist travel var..daha düşük fiyatlı arayanlar için bende kraftı tavsiye edebilirim. ama tabi condord un yanından geçmez

günaydın kızlarr

bişey sorucam şuan burayı okurken bebekleriniz ne alemde :) iki dk durmuyorki bişey yazayım yaa ss

hamilelikten önce ben de hap kullanıyordum benim baş ağrım oluyordu adette.
şimdi cesaret edemedim bebeğime bişey olur diye.
eşim gerekirse hiç yapmam ama hiç kullanma dedi
ben de spiral taktırdım
gerçekten acımıyor canım inan ki.
doğum yapana kadar her ilişki benim için bi işkenceydi.
hep acı hep acı.
ben bile taktırdıysam herkes taktırır gerçekten.
doktora gittiğimde rengim bembeyazdı korkudan doktor korktu halimden kan tahlili istedi rengim kötü diye

kuzum sende gel burda birlikte çıkalım alışverişe ozaman

amaniiinn herkeste bi bayram stresi varmış da dükülmek için bahane aranıyomuş ben kv. aynı şehirdeyim tatillde bayramda annemlere gidiyorum, ama dönüp geri geliyorum..aynı durum bizde de var, kv. evi sobalı annemlerin kaloriferli. mendil ii fikirmiş bnde koyayım

cnm bn tam cvp veremiycem o hapı bilmiyorum ama, evlenmeden önce hapa başlamıştım yasmin yan etkileri mahvetti bni baş ağrısı ve mide bulantısı yaptı en son eşim kızdı bıraktırdı, o korunuyor, yan etkisi yok ama riski var:26: iğneden de korkuyorum, spiral asla deneyemem gibi korkarım bi süre kadın doğum dr. u göresim yok

bnmde hiç cesaretim yok normal doğum dikişlerim acır sanıyorum:18: sanki orası dokunulmaz oldu nasıl olucak bilmiyorum

günaydın kızlarr

bişey sorucam şuan burayı okurken bebekleriniz ne alemde :) iki dk durmuyorki bişey yazayım yaa ss

Şuan ayaklarımda sallıyorum uyu kızım bişeyler atıştırıp yemek yapıcam diyorum gülüyo aguuu diyo Uyumaya niyeti yok

kuzum sende gel burda birlikte çıkalım alışverişe ozaman

Ahh ne iyi olur valla :))

Aybikeee sen İzmirde miydin? Ben bunu nasıl kaçırdım yaw :26: Egepolde mi doğum yaptın? Oradaki kız bizim de süper pozlarımızı yakalamış :)

Şuan ayaklarımda sallıyorum uyu kızım bişeyler atıştırıp yemek yapıcam diyorum gülüyo aguuu diyo Uyumaya niyeti yok

Ahh ne iyi olur valla :))

off o gülücükleride olmasa zaten :)) dün kedicik burda bebeklerin ağlama sesini paylaşmıştı onu bulmam lazım ama çok mu geride kaldı acaba :26: çünkü ben gerçekten bu uşağın ne istediğini kestiremiyorum daha belki işe yarar

cnm bn tam cvp veremiycem o hapı bilmiyorum ama, evlenmeden önce hapa başlamıştım yasmin yan etkileri mahvetti bni baş ağrısı ve mide bulantısı yaptı en son eşim kızdı bıraktırdı, o korunuyor, yan etkisi yok ama riski var:26: iğneden de korkuyorum, spiral asla deneyemem gibi korkarım bi süre kadın doğum dr. u göresim yok

bnmde hiç cesaretim yok normal doğum dikişlerim acır sanıyorum:18: sanki orası dokunulmaz oldu nasıl olucak bilmiyorum [/QUOTE]

kızlar hıcte sanıldıgı kadar korkulcak bısey yok bnm dogumdan once her ılıskıde cnm yanardı sımdı daha kolay oldu aksine cnm hic acımadı sanırım kısıden kısıye degısyo yada dıkısten dıkıse dıyeyım eger dıkıs atarken dar dıkılmısse ozaman ılk gece gibi zor oluyomus ole duydum bı arkadasım anlattı sole zor oldu bole zor oldu ama hıcte anlattıgı gıbı olmadı denemeden bılemezsınız :)

Kızlar kv.lerinizi okuyunca 2 rekat şükür namazı kılasım geldi. Meğer benimki melakeymiş. Allah sabır versin size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…