- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #54.541
Amannn sinir oluyorum sinir boyle insanlara. Cocuk benim kusura bakma.emek emek doguran ben Allah korusun hasta olursa sabaha kadar bakacak olan ben opme arkadas yaklasma benim kiymetlime. Gelen misafirlerin yanina bile cikarmiyorum.odasinda besiginin cibinligini bile kapatiyorum olursa odasına girerlerse lutfen dokunmayiniz mesajini algilasinlar diye. Kv me dogumdan beri gicigim. Bu ilk gece sen kalcan ben kalcam yapti. Esimde biraz onlari savunur gibi oldu.zaten bebegimiz olduktan sonra annnesi annecigi babasi babacigi oldu. Neden onlar icin kocamla kavga edeyim gunduz kv ile yalniz iken lafımi soyluyorum.aksam esime annen geldi boyle boyle oldu bile demiyorum. Gecen yine geldi kiz kucagimda uyanik emmeye çalışıyor.aaa uyanik versene biraz dedi uyanik ama emiyor kusura bakma dedim iki dakika ver birsey olmaz dedi suan emiyor dedim sert bir sesle ve zaten daha kucakta sevilecek kadar buyumedi dedim.biraz bozuldu. Ben sana kirk gundur bozugum. Ne bileyim yaa kv den sikayeti olmayan var mi acaba!! Herkeste ayni sorunlar. Farkli sehirlerde olabilsek keske....
Aglamk istiyrm...gorumcemin bebegini gormeye gittk istanbuldan geldi..eylundn 1bucuk ay buyuk...oyuncak gbi..kucakta saatlerce oturuyo uykudu bolunuyo sesi ckmiyo...kucaktn kucaga geziyo.l gaz diye bsey yok cocukta..bn eylulu goturemedm bile agliyodu anneme biraktim....bde kynanam getrseyfn aglmzdi diyo..yapistirasm gldo bi tane..bnm ne cektgmi bilmiyo sanki
aynı benimkide sağ omuzu sevio solda ağlıo dün kızımın yaptığını söleyim elektrik yoktu üşür die altına külotlu çorap giydirdim sallıorum emziriorum yok mık mık sürekli huzursuz sonra aklıma geldi çorabı çıkardığım an uyudu böle tikli çocuk yok yaa kocaman bide çorap sıkmaz etmez yani sen ne biliosun 2 aylık g.tü bkluDD
cnm bende yel cevizi dut suyu aguline şurup neler kullandım geçmedi hepsini bıraktımözellikle şurubu kesince kızım daha rahatladı tavsiye ederim.
ayy kızlar okudukça cinlendim kızlar bizde bayramda gitcez gerim gerim gerilip gardımı alıorum dün avmde gezioz bi tanıdık gördük uyuyodu ellerini bi koklayım dedi aman allahım ne ağlama kızımda korktu gece 1e kadar öle ağladı her uyumasındaşimdi aradım hemen kvye anlattım ki uyurken ellemesinler die kendi düzenimizi azda olsa kurduk gidince nolacak die geriliom 2 gün geldiler kızımı akşam emziriorum uyuyo karanlık gelmiş ışığı yakımmı dio niye dedim hayır yakma gözü görmez dio uyuyooo yaa nie görsün gece lambası var zaten uyansın die çabalıo.kp almış bacaklarını çekiştirio koştum napıosun dedim bacağı nie düz durmuomuş yav nie düz dursun bebek bu gerio bacağını çocuğun valla kaplan oluorum yanlarında çocuğa bişe olcak die yüz emdirmek ne yaaa bin türlü mikrop var el kadarlar zaten zavallı kuzularım heryeri yalamaya müsaitler bizimkiler alıodu ben mendil gezdiriodum kusar omzunuza die yoookk bişe olmaz kussun diolar ama ben dururmuyum çünkü kızım yalıo omuzları amaann bayrama bile hevesim yok kızlar bide evleri sobalı kocam inat edio 2 gün bari kalalım die annemin ev kaloriferli çok rahat ederim sen git kal diorum kabul etmio aman bende ne doluymuşum
Selam kızlar
çok haklısınız insan ilk çocuğa daha bi titizleniyor ama ben çok fazla koruma taraftarı değilim. Babanne dedesi onlar öpebilir. Benim rahatsız olduğum konu dahafaarklı. Çocuğun karakter şekillenmesine müdahaleedince cinleniyorum. Buyuk oğluma Ben bile çocuğum kendini bulsun diye müdahaleci olmazken kayınvalidemin " o sana vurdu koşsende vur demesi" veya " yemekler geldi hadi kapış kapış" demesi sinirlendiriyor beni.
Birde bana müdahalesi. Memleketten geldiklerinde ziyarete gittik aramız bir bucuk saatlik yol. Yolda uyuyordu oğlum. Çok görmek istiyorum diye 2 ay beynimizi yedi diye gidince kucağına verdim. İki dakka tutut 20 kez emzir bunu dedi sonra da çocuğa ağla çocuğum ağlamayane meme yok dedi ağlattı ve annesi acıkmış emzir bunu diyor. Snki sana sorucam ne zaman emzirceğimi. Üfff bayram beni de çok geriyorr.
canım emin ol uzak yakın farketmiyo. benimki başka bir ilde ama yine de sinirlerimi zıplatmayı başarıyo maalesef
aynı benimkide sağ omuzu sevio solda ağlıo dün kızımın yaptığını söleyim elektrik yoktu üşür die altına külotlu çorap giydirdim sallıorum emziriorum yok mık mık sürekli huzursuz sonra aklıma geldi çorabı çıkardığım an uyudu böle tikli çocuk yok yaa kocaman bide çorap sıkmaz etmez yani sen ne biliosun 2 aylık g.tü bkluDD
canım bizimki de mümkün değil şapkayla saç bandıyla uyumuyo. çbasıyo çığlığı uyu sa da hemen uyanıyo,sonra çıkarıyoruz sorun yok:) gerçekten de minicik halleriyle türlü takıntı:)
bebek arabası almak isteyip karar veremeyen arkadaşlara concord bebek arabasını tafsiye ederim katlanması çok kolay kolayca saga sola dönebiliyor oto koltuğu çok hantal değil bebeğim küçük diye oto koltuğunda uyuduğunda alıp onu iskelete takıyorum rahatsız olmuyor biraz büyüyünce de normal puset parçasıyla kullanırım almak isteyenlere fikir olsun diye yazmak istedim
maşallah bu ne kalabalık. iyi kötü herkes adapte olmaya başladı demekki yeni hayatına. kalabalığı bulmuşken soru sormamak olmaz :) cerazette doğum kontrol hapı kullanıpta göğüs ağrısı çeken var mı kızlar aranızda. prospektüsünde yaygın yan etkiler arasında. kötü bir şeye sebep verir mi yoksa sadece kullanıldığı sürece zararsız bir ağrı mı acaba. druma gitsem bırak eşin korunsun der kesin. benim için tek yöntem hap oysa. bi de libidom düştü vallahi. önceden istiyordum ama dikiş ağrılarım olduğu için teşebbüste bulunmuyordum. şimdi hiç istemiyorum. 70 günü aştık herhalde hala bi numara yok bizde. teşebbüs var ama ben yarı yolda vazgeçiyorum cnm acıyor, istemiyorum vs. diye. bi de annem biz de rahat edemiyorum. şöyle yan etkisi olmayan haplar bulsalar biz de rahat rahat kullansak olmaz mı ya? neyse asıl konumuz göğüs ağrısı. cvp gelirse sevinirim.
İzmir yine iyi canım ya Agorası olsun, Forum Bornovası olsun. Buraya da forum yapacaklarmış ama ben görür müyüm bilmem
Hehe sağol öyle yapıcaz artık
Ya ben herşeyde illa marka aramıyorum yani tanınmadık markalardan da aldım bi sürü şey ama bazı şeylerde de kalite şart ve bence mont bunlardan biri.Başka astronot da gördüm haşı haşır naylondu sıcak tutmazdı çocuğu.Belki markasız ve düzgün olanlar da vardır ama burada göremedim en azından. Nette vardı ona da dokunmadan almayı cesaret edemedim.
cnm bende yel cevizi dut suyu aguline şurup neler kullandım geçmedi hepsini bıraktımözellikle şurubu kesince kızım daha rahatladı tavsiye ederim.
ayy kızlar okudukça cinlendim kızlar bizde bayramda gitcez gerim gerim gerilip gardımı alıorum dün avmde gezioz bi tanıdık gördük uyuyodu ellerini bi koklayım dedi aman allahım ne ağlama kızımda korktu gece 1e kadar öle ağladı her uyumasındaşimdi aradım hemen kvye anlattım ki uyurken ellemesinler die kendi düzenimizi azda olsa kurduk gidince nolacak die geriliom 2 gün geldiler kızımı akşam emziriorum uyuyo karanlık gelmiş ışığı yakımmı dio niye dedim hayır yakma gözü görmez dio uyuyooo yaa nie görsün gece lambası var zaten uyansın die çabalıo.kp almış bacaklarını çekiştirio koştum napıosun dedim bacağı nie düz durmuomuş yav nie düz dursun bebek bu gerio bacağını çocuğun valla kaplan oluorum yanlarında çocuğa bişe olcak die yüz emdirmek ne yaaa bin türlü mikrop var el kadarlar zaten zavallı kuzularım heryeri yalamaya müsaitler bizimkiler alıodu ben mendil gezdiriodum kusar omzunuza die yoookk bişe olmaz kussun diolar ama ben dururmuyum çünkü kızım yalıo omuzları amaann bayrama bile hevesim yok kızlar bide evleri sobalı kocam inat edio 2 gün bari kalalım die annemin ev kaloriferli çok rahat ederim sen git kal diorum kabul etmio aman bende ne doluymuşum
maşallah bu ne kalabalık. iyi kötü herkes adapte olmaya başladı demekki yeni hayatına. kalabalığı bulmuşken soru sormamak olmaz :) cerazette doğum kontrol hapı kullanıpta göğüs ağrısı çeken var mı kızlar aranızda. prospektüsünde yaygın yan etkiler arasında. kötü bir şeye sebep verir mi yoksa sadece kullanıldığı sürece zararsız bir ağrı mı acaba. druma gitsem bırak eşin korunsun der kesin. benim için tek yöntem hap oysa. bi de libidom düştü vallahi. önceden istiyordum ama dikiş ağrılarım olduğu için teşebbüste bulunmuyordum. şimdi hiç istemiyorum. 70 günü aştık herhalde hala bi numara yok bizde. teşebbüs var ama ben yarı yolda vazgeçiyorum cnm acıyor, istemiyorum vs. diye. bi de annem biz de rahat edemiyorum. şöyle yan etkisi olmayan haplar bulsalar biz de rahat rahat kullansak olmaz mı ya? neyse asıl konumuz göğüs ağrısı. cvp gelirse sevinirim.
günaydın kızlarr
bişey sorucam şuan burayı okurken bebekleriniz ne alemde :) iki dk durmuyorki bişey yazayım yaa ss
kuzum sende gel burda birlikte çıkalım alışverişe ozaman
teşekkür ederiz teyzeleri :) bende bu fotodaki dudaklara bayıldığım için sizinle paylaşmak istedim...odasının duvarına büyük boy bunu yaptırmak istiyorum
bizim fotoğrafçımız hastanenin paketine dahildi, kız gerçekten çok güzel anları yakalamış..
parmecim hiç üzme kendini geç gördün diye, Allah bir daha gözünden uzak etmesin
Ağustos bebeklerimiz hepsi tam yemelik :) hepsinin hergünü güzel olsun
Şuan ayaklarımda sallıyorum uyu kızım bişeyler atıştırıp yemek yapıcam diyorum gülüyo aguuu diyoUyumaya niyeti yok
Ahh ne iyi olur valla :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?