2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarr

bişey sorucam şuan burayı okurken bebekleriniz ne alemde :) iki dk durmuyorki bişey yazayım yaa ss

ben altını actım besıgıne koydum cok sevıyo sıpa öle yatmayı :) inanmıyorum kafamı kaldırım bı baktım kı uyumus kendı kendıne ılk defa ama altı bezlı deıl ya besıge yaparsa

Senn kv de bnmki gbi ..bi lafi 40kere soyluyo.bnmkidr bkmadan usanmadan her telefonda meme emiyomu diyo..dun gne dedi artik kuscam yani..illa belna bi laf soyle beni boz diyo bu byram muhabbeti ustume kabus gbi coktu ya

ben altını actım besıgıne koydum cok sevıyo sıpa öle yatmayı :) inanmıyorum kafamı kaldırım bı baktım kı uyumus kendı kendıne ılk defa ama altı bezlı deıl ya besıge yaparsa

hahhahaa bizimkide öyle buraya koyduğum o güler yüzlü fotoğrafların alt tarafını niye çekmiyorum sanıyorsunuz

maşallah demekki çok uykusu varmış aslında uykuları olunca biz sallamasakta uyurlar bende denedim baktım yatağa koyduğum gibi uyudu

kızlar acilll bizim kızın burnu tıkalı ve nefes alamıyor sabah sabah iki hastane gezdik doktor yok ya geç geliolar yada keyifleri gelmiyor vs soğukta aldım geri geldim çocuğu eczaneden otribebenin fizyolojik suyu ile pompasını alıp biraz açmaya çalıştım ama tam temizlenmedi hala ıkıl ıkıl nefes alıo genzi tıkalı gibi önerilerinizi bekliyorum ne yapmam lazımmmm

Kızlar bugün benim doğum günümm ama kocam her yıl olduğu gibi bana küs sinir oluyorum yaa

bendeki acı psikolojik cnm. sen normal yaptın herhalde. ben sezeryan yaptım sırf aşağıya dokunmasınlar diye. normal doğum yapsaydım hayatta eşimle bi daha bi araya gelemezdim. benim de ilişkiden yana yüzüm gülmedi (2,5 yıl) ta ki hamile kaldığım aya kadar. o ay tam herşey düzeldi derken hamile kaldım. tekrar eski günlere dönmek korkutuyor ve üzüyor. ben hamilelikten önce yasmin kullanıyordum. yan etkileri oluyordu ama göğüs ağrısı sıradışı bi yan etki gibi geldi bana. malum kötü hastalıklar kol geziyor, allah korusun. annesininkizi senin adına sevindim. chenn benim altta dikiş yok ama orası kapanmış gibi geliyor :) sinir bastı valla, gerildim yine.

aslında sallanmadan kendısı uyumaya alıssın ıstıyorum ama ınsanın canına tak edince sallıyo mecburen :) kızlar aranızda molfıx kullanan varmı memnunmusunz bn primayla basladım alerjı yaptı oglumu huggıes aldm oda sızdırıyo ne zaman altını acsam sırtına kadar pıslenms alerjıde gecmedı hala acaba bezden deılmıydı napsam bılemedım

bizimde oluyor özellikle emzirirken süt genzine kaçıyor ve burnu tıkanıyor.. ben her yıkamada burnunu sıkıyorum bütün hepsi çıkıyor rahatlıyor.. geçmiş olsun cnm

Ben hic dogum kontrol hapi kullanmadm kullanamicamda cnku migrenim var..esimlr konustk o korunucak ..ins bi kazaya kurban gtmeyiz..cifter cifter kullan diyesm geliyo adama cift bariyerli extra koruma ;-) libido konusnda..bnde libido gayet iyi istek var ama atilimda bulunamiyrm acirmi agrirmi kasarmiyim kndmi o arafa eylul uyanirmi flan diye

of off bendede aynı sıkıntı var benimde sezeryan deneyelim dedik ama olmadı canım yandı birde istekli olmayınca dahada acıyor amann olur elbet bir gün

bizde ilk gündnen beri prima kullanıyoruz baktım pişik oldu huggıes kullandım bizdede aynı sıkıntı sızdırdı biraz ama elimde fazladan primalar var önce onları bitiriyorum küçük geliyolar oğluma sonra naparım bende bilmiyorum :S

Senn kv de bnmki gbi ..bi lafi 40kere soyluyo.bnmkidr bkmadan usanmadan her telefonda meme emiyomu diyo..dun gne dedi artik kuscam yani..illa belna bi laf soyle beni boz diyo bu byram muhabbeti ustume kabus gbi coktu ya

kızlar sız sadece bayramda gıdıceksnız biz hep karsı karsıyayız ama kv de artık bana karısamıyo lohusa depresyonu bnm işime yaradı o pskolojyle ıcımdekı herseyı söyledım bırıktırdıgım cocugumada karıstırmadım sevmelerini asla engellemem ama cocugumn herseyıyle kendım ılgılenıcem dıye acık acık soyledim dogum yapalı 5 gun olmus annemler kvdeler bizde bıde ustune bebek görmeye gelmişler bı saat kalkmadılar benı tıtreme tuttu atesım cıktı farkındayım kımseye bısey dıyemıyorum kolumu kaldıramıyorum gogus agrısından mısafırlerın gitmesını bekledım gittiler.annmler kvdeler kaldı dedım bn duramıyorum bana bısey oluyo atesımı ölctuler 39 tıtrıyorum hemen dus aldırdılar sutu bosaltmaya calıstım ates dusmuyo annem babam dıyo hadı hastaneye kv de ne dese begenırsınız durun götürmeyın sırkelı su surelım ya hastaneye yatırrlarsa cocuk ne emcek bunu duydum ben odada sut sagıyorum bebegıme versınler ben gidip gelene kadar mastıtden hastaneye yatan mı var ıgne yapıp yollıcak acılde ne yapcak o sınırle kv deme ılk defa bagırdım sen ne dıyosun bnm canımın hıc mı degerı yok dıye hos bısey demedık dedı dıyemezsın zaten bıda bebegımede banada aılemede karısma biz artık aıle olduk kabul et oglun ewlendı dedım o gunden berı süt dokmus kedı :) hıc ısrar etmez sole yapalıımmı der hyr dersem tmm keske bastan tavrımı koysaymısım bı sene kendı kendımı yemısım bosuna

canım seni çok iyi anlıyorum benim kızımda doğumhanede üşütmüşler 1 ay sürdü o burun tıkanıklığımız ve burnun içindeki pislik olayı fizyolojik su bende kullandım az sıkma ama biraz bol sık kı pisliği dışına çıksın annemde eskilerin yöntemini öğretti daha güzel oluyor göğsümden sütü sıkıyorum burnunun içine biraz zor oluyor ama işe yarıyor sonra hapşırıyor zaten hapşırınca pislik görünüyor banzen kendiliğinden bile çıkıyor:) arada da burnunun üstünü hafiçe sıkıp bırakıyorum öylede burnu temizleniyor :) umarım çabuk düzelir ama dikkat et hastane hastane gezerken üşütme kızını çok zor ya anlıyorum seni

aynen 100 kez sölüo bişeyi hamile kaldım ilk 4 ay hergünnnn miden bulanıomu die sordu illa bulanacak kendine çekecekmişim inş bana çekmen dio sanki annem yaaa,sonrada her aramada ne zaman doğacak ramazanın başında olur dioz biz die erken doğurtmaya uğraştı inadına ne midem bulandı nede erken doğurdum 40 haftamı doldurdumDDD şimdide kız bi parça oldumu büyüdümü kilo aldımı her telefonda 2 parça oldu diom dalga geçiom anlamıoDgeldi lohusalığımda yeni doğduğunda 1 günde 50 kez aç bu aç aç aç die gezdi sonra o bitti sancısı var sancı annesinin dikiş ağrısı geçti dio:))) gittide kurtardım yoksa cinnet getirip kesecektim kadını

mendili kusar diyip koy cnm tabi yalanmasın kuzucuk

bizde ilk gündnen beri prima kullanıyoruz baktım pişik oldu huggıes kullandım bizdede aynı sıkıntı sızdırdı biraz ama elimde fazladan primalar var önce onları bitiriyorum küçük geliyolar oğluma sonra naparım bende bilmiyorum :S[/QUOTE]

bende hem fazla prıma hem huggıes var ama bnmkı pısıkden daha degısık poposu alerjı gibi oldu cildi kurudu bacaklarının arasındakı lastıklı bolge fln zeytınyagıyla bıraza toparladım ama tam gecmıyo nedense sudocrem kullnıyodum ıyı gelıyodu oda fayda etmıyo artık sarılıkla basladık gaza sancısı pamukcuk derken bu cıktı sımdı bırı bıtıyo bırı baslıyo

ben bizim sıpaya bütün bezleri denedim bimdeki bezleri bile kullandım ama bimdekiler birz sızıntı yaptı yan bantlarıda esnek olmadığından nerdeyse 4 numara takıcam e malum bez num büyüdükçe adet azalıyo atladım molfixe ben prima almış anem 2 pakette karışık karışık taktım bütün bezlere alıştı popomuz ama en çok emen molfix içlerinden sızdırdığınıda görmedim yamuk bağlamadığın sürece.

ne güzel anlamış cnm ben neler diorum yaa başımda dikilme strese giriorum çocuk ağlıo yırtıo kendini koşup odamıza geliodu gitmio yaa olsun ben nasıl yatım dio geldiiler hava sıcak kızım ince giydiriorum kp kv gelip gidip bacağını elliolar donuo bu die o alışkın dedim bağırdım en son ben öle giydiriorum sen büyütmüşün karışma buda benim bbeğim dedim yok.küsmüo gelip dikilio odamda emzirirken yüzüne bakmıom yine gelio ayıp ya yaak odamda zırt pırt ne işin var,sabah 6da ikrayı emziriorum uyuyo çocuk kp demişki git getirde sevelim dikildi başımda aldım çocuğu koynuma yattım uyuyun bari diyip gidio.balkona koyuyorum hava alsın güneş alsın çocuk die kartal kapar dio yaaa şehrin göbeğinde apartmanda oturuorummmdaha neler neler anlatsam roman olur şimdide pelüş battaniyeye taktık bakalım ama gidelim evleri sobalı durmadan çocuk üşüo çocuk soğuk diyip duracam kısasa kısas

üşüyeceği neyer nezaman oldu valla nasıl bu çocuk bu hale geldi anlamadım bol bol sıktım bir kere aspire ettim ama çok bişey çıkmadı bu tıkanık nerde anlamadım valla ölüp gidersem sebebi bu çocuk doğdu doğalı bi ohhh dedirtmedi bana ne zor ve yorucuymuş birde herkes çok biliyo gibi üstüme gelmezmi çıkıp dama atlayasım gelioooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…