- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #54.581
Kızlar sizde de salya akıtma, aşırı tükürük artışı, ellerini yemeye çalışması ve memenizi damağıyla ısırmaya çalışması gibi belirtiler var mı? Diş bu kadar erken gelir mi :26:
Piyasadaki tüm markaların emziklerini almış durumdayım ama bizim sıpa hiçbirini sevmedi
Amannn sinir oluyorum sinir boyle insanlara. Cocuk benim kusura bakma.emek emek doguran ben Allah korusun hasta olursa sabaha kadar bakacak olan ben opme arkadas yaklasma benim kiymetlime. Gelen misafirlerin yanina bile cikarmiyorum.odasinda besiginin cibinligini bile kapatiyorum olursa odasına girerlerse lutfen dokunmayiniz mesajini algilasinlar diye. Kv me dogumdan beri gicigim. Bu ilk gece sen kalcan ben kalcam yapti. Esimde biraz onlari savunur gibi oldu.zaten bebegimiz olduktan sonra annnesi annecigi babasi babacigi oldu. Neden onlar icin kocamla kavga edeyim gunduz kv ile yalniz iken lafımi soyluyorum.aksam esime annen geldi boyle boyle oldu bile demiyorum. Gecen yine geldi kiz kucagimda uyanik emmeye çalışıyor.aaa uyanik versene biraz dedi uyanik ama emiyor kusura bakma dedim iki dakika ver birsey olmaz dedi suan emiyor dedim sert bir sesle ve zaten daha kucakta sevilecek kadar buyumedi dedim.biraz bozuldu. Ben sana kirk gundur bozugum. Ne bileyim yaa kv den sikayeti olmayan var mi acaba!! Herkeste ayni sorunlar. Farkli sehirlerde olabilsek keske....
ne güzel anlamış cnm ben neler diorum yaa başımda dikilme strese giriorum çocuk ağlıo yırtıo kendini koşup odamıza geliodu gitmio yaa olsun ben nasıl yatım dio geldiiler hava sıcak kızım ince giydiriorum kp kv gelip gidip bacağını elliolar donuo bu die o alışkın dedim bağırdım en son ben öle giydiriorum sen büyütmüşün karışma buda benim bbeğim dedim yok.küsmüo gelip dikilio odamda emzirirken yüzüne bakmıom yine gelio ayıp ya yaak odamda zırt pırt ne işin var,sabah 6da ikrayı emziriorum uyuyo çocuk kp demişki git getirde sevelim dikildi başımda aldım çocuğu koynuma yattım uyuyun bari diyip gidio.balkona koyuyorum hava alsın güneş alsın çocuk die kartal kapar dio yaaa şehrin göbeğinde apartmanda oturuorummmdaha neler neler anlatsam roman olur şimdide pelüş battaniyeye taktık bakalım ama gidelim evleri sobalı durmadan çocuk üşüo çocuk soğuk diyip duracam kısasa kısas
Doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllara..
bizde ilk gündnen beri prima kullanıyoruz baktım pişik oldu huggıes kullandım bizdede aynı sıkıntı sızdırdı biraz ama elimde fazladan primalar var önce onları bitiriyorum küçük geliyolar oğluma sonra naparım bende bilmiyorum :S
Canim dogum gunün kutlu olsun yakışıklı oğlun İlker Ali ile birlikte nice mutlu yıllar dilerim :)
hadi ya iyiymiş valla..sallamakta ayakların kopuyo ağrıdan(bendemi öyle bişi alsamkii fiyatıda iyiymiş..ne marka canımm....benim annem babam başka memlekette..be yalnız bakıyorum bebeğimee..çok yoruldum artıkk uykusuzumm ((
biborunun ucunu emzik olarak vermek gaza neden olmuyomu sonucta bi ucu açıkMerhaba herkese..ben de her dakika burayi okuyup hic yazmayanlardanin..telden yazmaya useniyorum..
Allah herkesin evladina saglik sihhat versin..
Benim oglumun ilginc ilginc huylari var.beni emmiyor 48 gunluk
.medelanin biberonunu kullaniyorum..diger biberonlardan farkli agzi.
Digdugundan beri emzik emen oglum emzigi de birakti..neymis biberonun agzini emecekmis..yemedigi zamanlar biberonun agzini cikario emzik yapiyoruz.butun gun ayagimda sallanacak uyumayacak emzigi agzinda olacak..kendisi tutamiyor da..normal emzik gibi degil ya..butun gun iki buklum agzina emzik tutuyorum..kambur oldum yaa(
Napicaaaammm
canımcım nihayet uyku tulumunu aldım baby boum dan. sadece polar değil de softy modelinden aldım çünkü bizim ev gece soğuk oluyor. softy daha ıscak tutuyormuş. fazla model yok ona uyuz oldum. adamlar avrupaya neler ihraç diyorlar neden kendi ülkelerine bu kadar az çeşit ayırıyorlar anlamış değilim. avrupa modelleri süper halbuki.
kızlar ne zamana kadar eldiven giydirceksnz bebeginize
biborunun ucunu emzik olarak vermek gaza neden olmuyomu sonucta bi ucu açık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?