2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sizde de salya akıtma, aşırı tükürük artışı, ellerini yemeye çalışması ve memenizi damağıyla ısırmaya çalışması gibi belirtiler var mı? Diş bu kadar erken gelir mi :26:

bizimkide yapıyo arada dbende ilklerde dişlerimi kaşınıyo eli sürekli ağzında diyodum aneme felan sordum daha çok erken dedi en erken 4. ayında başlıyomuş diş çıkarmaya daha çok küçükler meme emdiğinden daha tam toparlıyamıyolar tükürüklerini bide memeyi damağıyla ısırdığında karnı ağrıyodur dedi ananem gerçektende benim oğlumda öyle oluyo hafif zeytinyağıyla masaj yapıyorum rahatlıyo

Piyasadaki tüm markaların emziklerini almış durumdayım ama bizim sıpa hiçbirini sevmedi

ah su gaz sorunu benimkinin bazen meme emerken geliyo gazı iki meme emiyo dönüyo ağlıyo emiyo ağlıyo öyle olduğunda al kucağına sırtını sıvazla dört parmağınla ne çok sert ne çok yavaş bebek hissetcek kadar vur arada zaten arkasında gaaaaaak diye bi sesle rahatlıyo

Emin ol ki aynı yada farklı şehirde olmak hiç fark etmiyor.Ailelerimiz Denizli'de biz İstanbul'dayız annem ramazan bayramının arefesinde yanımıza geldi doğuma 40 ı çıkana kadar da kalıcaktı kv de 15 günlükken falan geldi yanında 12-13 yaşında büyük torunuyla zaten aramızda soğuk rüzgarlar esiyodu konuşmuyordum eşimle anlaştık gelirse konuşmam diye tamam sen bilirsin bebeği görüp 2 gece kalıp gidecek zaten demişti neyse geldi bu torunla kapıyı bebekle açtım kucağına veriverdim hoşgeldin falan da demedim neyse aynı gün eşimin kafasını doldurmuş hadi benimle konuşmuyo da bu çocuğa niye hoşgeldin demedi diye 1 gece kalıp ertesi akşam döndüler eşim öyle bi değişti ki anlatamam kadın resmen aramızı açtı evde herşeye yardım eden resmen gündelikçi gibi her işe yetişen anneme ve o gün misafir gelen kızkardeşime hiç konuşmuyo sadece benimle konuşuyo o da yarım ağız.Üstelik kardeşimin 1 yaşında kızı var şebeklikler yapıyo ona bile bakmadı sevmedi eee ben yeğenine hoşgeldin demedim ya ondan.Bu bayram memlekete gidelim diyoduk ben gidersek annemlerde kalırım sizin köye gitmem dedim ben oğlumu alır giderim dedi sözde rest çekti bana el kadar bebeği ne hakla nasıl götürebileceğini düşündüyse artık.Ve şükürler olsun ki bayramda nöbeti var ve evimizde kalıcaz bi yere gitmiyoruz.Anlıcağın uzak yada yakın farketmiyo kayınvalide yada anne olması da farketmiyo anlayışsız ve vicdansız olduktan sonra.Allah'a havale ettim o en iyi şekilde ilgilenir lohusayken bana en güzel günlerimi zindan eden kadınla... neyse epey uzun ve sıkıcı yazdım sanırsam

cnm kvden heralde turkan sorayın filminn etkısınde kalmıs

canımcım nihayet uyku tulumunu aldım baby boum dan. sadece polar değil de softy modelinden aldım çünkü bizim ev gece soğuk oluyor. softy daha ıscak tutuyormuş. fazla model yok ona uyuz oldum. adamlar avrupaya neler ihraç diyorlar neden kendi ülkelerine bu kadar az çeşit ayırıyorlar anlamış değilim. avrupa modelleri süper halbuki.

kızlar 2 gün önce teyzeme gitmiştik tabi benim kız kaka yaparken gaz çıkarırken malum ağlıyor sürekli teyzem dedi havalar artık soğudu üşütür eskiden belerlermiş yani sararlarmış onu yap dedi imkanı mı var dedim elleri kolları açıkta duracak çıldırıyor ozaman dedi ince bir bez (battaniyenin bez şekli) onu katladı ikiye üçe sardı kolaltından karnının altına kadar kuşak gibi karnı sürekli sıcak kalır böylece sancıları hafifler dedi işe yaradı gibi geliyor eskisinden daha rahat çıkarıyoruz gazımızı tavsiye ederim

Doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllara..

teşekkürler canım

bende hem fazla prıma hem huggıes var ama bnmkı pısıkden daha degısık poposu alerjı gibi oldu cildi kurudu bacaklarının arasındakı lastıklı bolge fln zeytınyagıyla bıraza toparladım ama tam gecmıyo nedense sudocrem kullnıyodum ıyı gelıyodu oda fayda etmıyo artık sarılıkla basladık gaza sancısı pamukcuk derken bu cıktı sımdı bırı bıtıyo bırı baslıyo [/QUOTE]

o lastikli bölge bizimkinide pişik etti yaa sen bi doktora göster kontrole gittiğinde o zaman allah kolylık versin hepimizee

Canim dogum gunün kutlu olsun yakışıklı oğlun İlker Ali ile birlikte nice mutlu yıllar dilerim :)

çook teşekkürler tatlım

Merhaba herkese..ben de her dakika burayi okuyup hic yazmayanlardanin..telden yazmaya useniyorum..

Allah herkesin evladina saglik sihhat versin..

Benim oglumun ilginc ilginc huylari var.beni emmiyor 48 gunluk
.medelanin biberonunu kullaniyorum..diger biberonlardan farkli agzi.

Digdugundan beri emzik emen oglum emzigi de birakti..neymis biberonun agzini emecekmis..yemedigi zamanlar biberonun agzini cikario emzik yapiyoruz.butun gun ayagimda sallanacak uyumayacak emzigi agzinda olacak..kendisi tutamiyor da..normal emzik gibi degil ya..butun gun iki buklum agzina emzik tutuyorum..kambur oldum yaa(

Napicaaaammm

canım bilindik marka degil sanırım netde de var besik satan yerlerde de var bende bilmiyodum babam alıp geldi faydası oldu gercekten herkes sallamaya alıştrmısın diyo ne yapem uyumuyo baska turlu ya herkesde akıl verme meraklısı doktor 4 aydan sonra duzene girer dedi uyku duzeni suan besikde kendi kendi sallanrken uyuyp gitti cok sukur rabbime

gaz için ve üşütmemek içinde ayak çok önemli ayaklarını hiç üşütmemek gerekiyo ben sürekli patik giydiriyorum ve ilk ayımıza göre bu ay gözle görülür kadar değişiklik var daha kolay çıkıyo gazımız daha rahat uyuyoruz o ilk aydaki ıkınmalarımızsa neredeyse yok denecek kadar az.

biborunun ucunu emzik olarak vermek gaza neden olmuyomu sonucta bi ucu açık

Güle güle kullan. Ben ürünün güvenli ortam hakkındaki yazısını okudum bunu giydirdiğiniz zaman oda sıcaklığı 18derece olmalı diyor. Ben İdanın odasını kuzey cepheye yaptım ev geneli 24ken İdanın odası 20-21 derece civarı oluyor. Polar yetiyo yani bize.

off 11bucukta uyuttum sıpayı tam yerine yatıracakken anakucağının başı sehpaya değdi sıçradı hemen uyandı 11 buçuktan beri sallma emzirme gezdirme herşeyi yaptım şuan odamın hali bi tarafta alt açma bezi tulumu bi tarafta yastığı battaniye mendiller yeleği yerde ana kucağı battaniye sehpada süt sağma makinesi mutfakta kahvaltı sofrası dünden kalan bulaşıklar çünkü akşam hiç durmadı yapamadık ve ben bitik haldetam uyudu derken ııhhh ıhhh ııııııııııııııııııhhh başladı yine delirecem valla(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…