2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım ben de okudum. bizim ev merkezi sistem ısıtmalı yani gece olunca sönüyor ve sabaha kadar buzhaneye dönüyor ev. 18 dereceleri görmek hayal yani kışın :) bir de orman kenarı. yani bildiğin uludağ moduna dönüyoruz kışın :) softy bizi ancak keser :) ama evi değiştirme fikrini aşılama çalışmalarına başlamış bulunmaktayım

Allah kolaylık versin canım. 2 gün önceye kadar benim halim de böyleydi. bir de tüm bu saydıklarına dağ gibi ütüyü ve yıkanmış ama katlanıp yerleşmemiş bir sepet temiz çamaşırı da ekle. bonus kafa gibi dolanıyordum. verdim en sonunda bebeği babaya gece 5 e kadar ütü yaptım onlar mışıl mışıl uyurken

Canim gectigimiz perşembe beni. Kizda oyle idi. Dayanamadim doktoruna goturdum. Hırıltılı burun tıkanıklığı vardi. Hafif nezle dedi telaslanma dedi.bruna baby verde gunde 3 sefer ikişer damla.burun aspratoru onermedi. Birde geniz akintisi icin sekrol pediatrik surup verdi. Ben surubu dun icirdim artik hiril hiril uzuldum kuzuma. Birde esim eski reprezant bilim ilac firmasinda iken calistigi ilaclardan biride bu imis. Dedigim gibi doktor telas yapma atesi 38 in ustune cikarsa gel dedi.

İspanaklari doğradim suya koydum yarisini yikadim yarisi diger kapta soğanı dogradim tüm bunları 2 saat once yaptım öylece tezgahda duruyorlar aksama çığ çığ yeriz artık

Oooo o zaman softy alarak iyi yapmışsın.

Canim o biberondan bende de var. Ucunu biliyorum ona yakin avent var sapi Fosforlu emzik. Birde onu dene istersen. Hani oda damaksiz ve diğerlerine gore daha genis medelanin agzi gibi

bol bol vitamin olur artık hahahah ay deli olacaz yakında

Deli olcagiz ne keline oldum bile.

Dün üst komşumuz var sen sakrak Tatli dilli bir kadin o uğradı kapıdan.
Önceki gece inci cok agladi duymuş iyimisiniz diye bakmaya geldim diyor . Gece inecekmiş ama evde birileri vardı misafir bir kadınla konusuyordun o yüzden inmedim yardıma dedi. Bende yoktu kimse yalnızdik dedim.

Dondü esime diyorki haberin olsun karin delirmiş o zaman kendi soruyor kendi cevaplıyor bütün gece kendi kendine konuştu dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…