- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #54.601
Biberonla verince gaz yapiyo ama sadece ucunu verince sorun yasamadik..nefes aliuor gibi oluyor herhalde...bilmem ki
Güle güle kullan. Ben ürünün güvenli ortam hakkındaki yazısını okudum bunu giydirdiğiniz zaman oda sıcaklığı 18derece olmalı diyor. Ben İdanın odasını kuzey cepheye yaptım ev geneli 24ken İdanın odası 20-21 derece civarı oluyor. Polar yetiyo yani bize.
çok tatlısınız maşallah sana çok benzetimm
off 11bucukta uyuttum sıpayı tam yerine yatıracakken anakucağının başı sehpaya değdi sıçradı hemen uyandı 11 buçuktan beri sallma emzirme gezdirme herşeyi yaptım şuan odamın hali bi tarafta alt açma bezi tulumu bi tarafta yastığı battaniye mendiller yeleği yerde ana kucağı battaniye sehpada süt sağma makinesi mutfakta kahvaltı sofrası dünden kalan bulaşıklar çünkü akşam hiç durmadı yapamadık ve ben bitik haldetam uyudu derken ııhhh ıhhh ııııııııııııııııııhhh başladı yine delirecem valla (((
Canim gectigimiz perşembe beni. Kizda oyle idi. Dayanamadim doktoruna goturdum. Hırıltılı burun tıkanıklığı vardi. Hafif nezle dedi telaslanma dedi.bruna baby verde gunde 3 sefer ikişer damla.burun aspratoru onermedi. Birde geniz akintisi icin sekrol pediatrik surup verdi. Ben surubu dun icirdim artik hiril hiril uzuldum kuzuma. Birde esim eski reprezant bilim ilac firmasinda iken calistigi ilaclardan biride bu imis. Dedigim gibi doktor telas yapma atesi 38 in ustune cikarsa gel dedi.kızlar acilll bizim kızın burnu tıkalı ve nefes alamıyor sabah sabah iki hastane gezdik doktor yok ya geç geliolar yada keyifleri gelmiyor vs soğukta aldım geri geldim çocuğu eczaneden otribebenin fizyolojik suyu ile pompasını alıp biraz açmaya çalıştım ama tam temizlenmedi hala ıkıl ıkıl nefes alıo genzi tıkalı gibi önerilerinizi bekliyorum ne yapmam lazımmmm
off 11bucukta uyuttum sıpayı tam yerine yatıracakken anakucağının başı sehpaya değdi sıçradı hemen uyandı 11 buçuktan beri sallma emzirme gezdirme herşeyi yaptım şuan odamın hali bi tarafta alt açma bezi tulumu bi tarafta yastığı battaniye mendiller yeleği yerde ana kucağı battaniye sehpada süt sağma makinesi mutfakta kahvaltı sofrası dünden kalan bulaşıklar çünkü akşam hiç durmadı yapamadık ve ben bitik haldetam uyudu derken ııhhh ıhhh ııııııııııııııııııhhh başladı yine delirecem valla (((
Teşekkür ederim canım ve evet bana benziyor yaşasınnn
evet canım ben de okudum. bizim ev merkezi sistem ısıtmalı yani gece olunca sönüyor ve sabaha kadar buzhaneye dönüyor ev. 18 dereceleri görmek hayal yani kışın :) bir de orman kenarı. yani bildiğin uludağ moduna dönüyoruz kışın :) softy bizi ancak keser :) ama evi değiştirme fikrini aşılama çalışmalarına başlamış bulunmaktayım
İspanaklari doğradim suya koydum yarisini yikadim yarisi diger kapta soğanı dogradim tüm bunları 2 saat once yaptım öylece tezgahda duruyorlar aksama çığ çığ yeriz artık
Merhaba herkese..ben de her dakika burayi okuyup hic yazmayanlardanin..telden yazmaya useniyorum..
Allah herkesin evladina saglik sihhat versin..
Benim oglumun ilginc ilginc huylari var.beni emmiyor 48 gunluk
.medelanin biberonunu kullaniyorum..diger biberonlardan farkli agzi.
Digdugundan beri emzik emen oglum emzigi de birakti..neymis biberonun agzini emecekmis..yemedigi zamanlar biberonun agzini cikario emzik yapiyoruz.butun gun ayagimda sallanacak uyumayacak emzigi agzinda olacak..kendisi tutamiyor da..normal emzik gibi degil ya..butun gun iki buklum agzina emzik tutuyorum..kambur oldum yaa(
Napicaaaammm
bizim oğlanı hep babaya benzetiyolar yav bana benzetmiyolar ne kötü taşı 9 ay babasına benzesin
Canim o biberondan bende de var. Ucunu biliyorum ona yakin avent var sapi Fosforlu emzik. Birde onu dene istersen. Hani oda damaksiz ve diğerlerine gore daha genis medelanin agzi gibi
Oyyyy masallah sana Allah nazarlardan saklasin yavrumm benim yerim seni
Eki Görüntüle 825103
bizde bebişimle...
ben biboron emizklerinin arkasında emzik olarak kullanmayın yazdığını okumuştum umarım gaz yapmaz ona benzer uçlu emzik alsan tabiki daha iyi olur
Babası 4 köşe oluyodur artık bizimki baya bozuluyo
bol bol vitamin olur artık hahahah ay deli olacaz yakında
masallah cok tatlısınızzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?