- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #54.621
Ama susmuyo ki baska turlu..milletin ki anne memesine bagimli olur..bizim ki de biberonu anasi saniyor herhalde..
Oyyyy masallah sana Allah nazarlardan saklasin yavrumm benim yerim seni
Canim hemen bakiyorum..eger beni bu dertten kurtarirsa sana surekli dua halinde olacagim..genc yasta kamburum cikti yaa.
Emin ol ki aynı yada farklı şehirde olmak hiç fark etmiyor.Ailelerimiz Denizli'de biz İstanbul'dayız annem ramazan bayramının arefesinde yanımıza geldi doğuma 40 ı çıkana kadar da kalıcaktı kv de 15 günlükken falan geldi yanında 12-13 yaşında büyük torunuyla zaten aramızda soğuk rüzgarlar esiyodu konuşmuyordum eşimle anlaştık gelirse konuşmam diye tamam sen bilirsin bebeği görüp 2 gece kalıp gidecek zaten demişti neyse geldi bu torunla kapıyı bebekle açtım kucağına veriverdim hoşgeldin falan da demedim neyse aynı gün eşimin kafasını doldurmuş hadi benimle konuşmuyo da bu çocuğa niye hoşgeldin demedi diye 1 gece kalıp ertesi akşam döndüler eşim öyle bi değişti ki anlatamam kadın resmen aramızı açtı evde herşeye yardım eden resmen gündelikçi gibi her işe yetişen anneme ve o gün misafir gelen kızkardeşime hiç konuşmuyo sadece benimle konuşuyo o da yarım ağız.Üstelik kardeşimin 1 yaşında kızı var şebeklikler yapıyo ona bile bakmadı sevmedi eee ben yeğenine hoşgeldin demedim ya ondan.Bu bayram memlekete gidelim diyoduk ben gidersek annemlerde kalırım sizin köye gitmem dedim ben oğlumu alır giderim dedi sözde rest çekti bana el kadar bebeği ne hakla nasıl götürebileceğini düşündüyse artık.Ve şükürler olsun ki bayramda nöbeti var ve evimizde kalıcaz bi yere gitmiyoruz.Anlıcağın uzak yada yakın farketmiyo kayınvalide yada anne olması da farketmiyo anlayışsız ve vicdansız olduktan sonra.Allah'a havale ettim o en iyi şekilde ilgilenir lohusayken bana en güzel günlerimi zindan eden kadınla... neyse epey uzun ve sıkıcı yazdım sanırsam
tek tek alıntı yapmayı bılmıyorum herkese cok tsk ederım . oglum 2980 dogdu bebek görmeye gelen herkes ayy cok zayıfmıs toparlar ıns suratlarında bı acıma ıfadesı cok moralım bozuluyodu mahallemızde 5 tane yenı bebek var hep kıyaslanıyodu yavrum hıc sesımı cıkarmadım en zayıf bnm bebegımdı sımdı en tombıkı bnm :) gecen arkadasımla gıttık saglık ocagına onun kızıyla bnm oglumun arasında 1 bucuk ay var bnm oglumla aynı kılodalar o 4 kılo dogmustu bana dıo kı aaa snn oglun benm kızı gecıcek asla onların sevıyesıne ınmem üzülme saglıklı olsun önmlı deıl kılosu hem zaten kılosu normal dedım ınsanlık görsünler diye tesellı ettım
Deli olcagiz ne keline oldum bile.
Dün üst komşumuz var sen sakrak Tatli dilli bir kadin o uğradı kapıdan.
Önceki gece inci cok agladi duymuş iyimisiniz diye bakmaya geldim diyor . Gece inecekmiş ama evde birileri vardı misafir bir kadınla konusuyordun o yüzden inmedim yardıma dedi. Bende yoktu kimse yalnızdik dedim.
Dondü esime diyorki haberin olsun karin delirmiş o zaman kendi soruyor kendi cevaplıyor bütün gece kendi kendine konuştu dedi :)
Kızlar bugün benim doğum günümm ama kocam her yıl olduğu gibi bana küs sinir oluyorum yaa
aslında sallanmadan kendısı uyumaya alıssın ıstıyorum ama ınsanın canına tak edince sallıyo mecburen :) kızlar aranızda molfıx kullanan varmı memnunmusunz bn primayla basladım alerjı yaptı oglumu huggıes aldm oda sızdırıyo ne zaman altını acsam sırtına kadar pıslenms alerjıde gecmedı hala acaba bezden deılmıydı napsam bılemedım
bizde ilk gündnen beri prima kullanıyoruz baktım pişik oldu huggıes kullandım bizdede aynı sıkıntı sızdırdı biraz ama elimde fazladan primalar var önce onları bitiriyorum küçük geliyolar oğluma sonra naparım bende bilmiyorum :S
Ben hic dogum kontrol hapi kullanmadm kullanamicamda cnku migrenim var..esimlr konustk o korunucak ..ins bi kazaya kurban gtmeyiz..cifter cifter kullan diyesm geliyo adama cift bariyerli extra koruma ;-) libido konusnda..bnde libido gayet iyi istek var ama atilimda bulunamiyrm acirmi agrirmi kasarmiyim kndmi o arafa eylul uyanirmi flan diye
kızlar ne zamana kadar eldiven giydirceksnz bebeginize
aynen aynen benimki 2810 gr 48 cm doğdu daha 4 haftamız vardı halbuki ama olsun şu an tosunum 6 kilo 57 cm sadece anne sütüyle üstelik banada ay ne küçük çok buruşuk doğmuş toparlar inş felan diyolardı camdan bebek muamelesi görüyodu yavrum kürdan gibiydi parmakları şimdi ise maşallahı var
tek tek alıntı yapmayı bılmıyorum herkese cok tsk ederım . oglum 2980 dogdu bebek görmeye gelen herkes ayy cok zayıfmıs toparlar ıns suratlarında bı acıma ıfadesı cok moralım bozuluyodu mahallemızde 5 tane yenı bebek var hep kıyaslanıyodu yavrum hıc sesımı cıkarmadım en zayıf bnm bebegımdı sımdı en tombıkı bnm :) gecen arkadasımla gıttık saglık ocagına onun kızıyla bnm oglumun arasında 1 bucuk ay var bnm oglumla aynı kılodalar o 4 kılo dogmustu bana dıo kı aaa snn oglun benm kızı gecıcek asla onların sevıyesıne ınmem üzülme saglıklı olsun önmlı deıl kılosu hem zaten kılosu normal dedım ınsanlık görsünler diye tesellı ettım
aynen aynen benimki 2810 gr 48 cm doğdu daha 4 haftamız vardı halbuki ama olsun şu an tosunum 6 kilo 57 cm sadece anne sütüyle üstelik banada ay ne küçük çok buruşuk doğmuş toparlar inş felan diyolardı camdan bebek muamelesi görüyodu yavrum kürdan gibiydi parmakları şimdi ise maşallahı var
Mutlu mutlu musmutlu yillarrrr.......
Soyledigin bana cok tanidik geldi her evlilik yildonumu bir ugursuzluk coker bize de.
gaz için ne kullanıyorsun canım ben nurse harwey , sonra metsil sonra zinco denedim zinco biraz iyi gelir gibi olmuştu sonra oda fayda etmemeye başladı bir süre sonra vucud alışıyormuş bu kez sab simleks kullanmaya başladım yine biraz rahatladık her ilaç her bebeğe farklı etki ediyormuş denemeden bilinmiyor günde birkez 2 çaykaşığı rezene birkezde şu minik hindistan cevizini rendeleyip süt sağıp süzüp 2 çay kaşığıda ondan veriyorum genelde 2,5 aylık olunca geçiyor diyorlar 3 ayda hiç kalmıyormuş gün sayıyorum artık :)
Yazdıklarınizi okuyunca mutlu oldum. Benim kızımda 2510 dogdu bugun kırkı ve yeni yeni2600 falan oldu uzun hikaye sarilik oldu 3 gece hastahanede yattik emdi emmedi detken kilo verdi bu hafta tahliller sonuclanacak insallah birsey cikmaz gram almasi benim icin coooj onemli mama ve meme olarak gidiyoruz.
Yazdıklarınizi okuyunca mutlu oldum. Benim kızımda 2510 dogdu bugun kırkı ve yeni yeni2600 falan oldu uzun hikaye sarilik oldu 3 gece hastahanede yattik emdi emmedi detken kilo verdi bu hafta tahliller sonuclanacak insallah birsey cikmaz gram almasi benim icin coooj onemli mama ve meme olarak gidiyoruz.
bnmkıde sadece anne sutuyle en son 6 kıloydu onada ınanmıyolar yanlız baska bıseyde verıyosundur dıyolar neden yalan sölıceksem :)kendılerı mama verıyo versem bende verıyorum derım mecbur kalınca tabıkı werıceksın en ıyısı hıc takmamak galıba
İspanaklari doğradim suya koydum yarisini yikadim yarisi diger kapta soğanı dogradim tüm bunları 2 saat once yaptım öylece tezgahda duruyorlar aksama çığ çığ yeriz artık
Eki Görüntüle 825103
bizde bebişimle...
ne 4 üüü sekizgen oluyooama baba kumral saçları siya teni buğday onlarda bana çekmiş onlar çeksin bari
Önceki gece inci cok agladi duymuş iyimisiniz diye bakmaya geldim diyor . Gece inecekmiş ama evde birileri vardı misafir bir kadınla konusuyordun o yüzden inmedim yardıma dedi. Bende yoktu kimse yalnızdik dedim.
Dondü esime diyorki haberin olsun karin delirmiş o zaman kendi soruyor kendi cevaplıyor bütün gece kendi kendine konuştu dedi :)
bol bol vitamin olur artık hahahah ay deli olacaz yakında
kızlar o değil de ben kendi adıma konusayım. çocuk yapıp yapmama konusunda kararsız kalmış, buraya gelip yazılanları okuyan ve neler yaşanıldığını gören bir ziyaretçi olsaydımm
inanılmaz gözüm korkardııııııı
canım ya çok şanslısın komşu yönünden. benim üst komşum mahallenin tüm kedilerini pencere önüne topluyor. annecim anneeemmm diye konuşuyor pencereden yemek artıklarını atıyor aşağıya. kediler de aşağıda ağzıları açık ona bakıyorlar. sonra da bizim pencereye tırmanıyorlar nasıl beceriyorlar anlamış değilim. hatta daha yeni doğum yapmıştım pencere açık kalmış içeri kedi girmiş kv kovalamış. yürüyebilse idim o kediyi alıp kadının ağzına sokacaktım o denli delirmiştim.
kendi kendine konuşma konusunda aştım diyebilirim. bizimki aguladıkça eee sonra ne olmuş evet evet haklısın ben de öyle düşünmüştüm diyorum. eşim bize bakıp sırıtıyor artık
Ahaha ben de az önce 2 patates soydum ve birinin yarısını doğradım suda bekliyolar.
Ya ne güzel oluyor böyle paylaşımlar. Nerdeyse 9 ay boyunca beraber yatıp kalktığımız ve her türlü sıkıntımızı paylaştığımız yüzleri görmek ne hoş. Maşallah size canım
Ahaha doğrudur.
kızlar o değil de ben kendi adıma konusayım. çocuk yapıp yapmama konusunda kararsız kalmış, buraya gelip yazılanları okuyan ve neler yaşanıldığını gören bir ziyaretçi olsaydımm
inanılmaz gözüm korkardııııııı
hıc gulcem yoktu cnm :) kötü örnekmı oluyoruz ne
maşallah bu ne kalabalık. iyi kötü herkes adapte olmaya başladı demekki yeni hayatına. kalabalığı bulmuşken soru sormamak olmaz :) cerazette doğum kontrol hapı kullanıpta göğüs ağrısı çeken var mı kızlar aranızda. prospektüsünde yaygın yan etkiler arasında. kötü bir şeye sebep verir mi yoksa sadece kullanıldığı sürece zararsız bir ağrı mı acaba. druma gitsem bırak eşin korunsun der kesin. benim için tek yöntem hap oysa. bi de libidom düştü vallahi. önceden istiyordum ama dikiş ağrılarım olduğu için teşebbüste bulunmuyordum. şimdi hiç istemiyorum. 70 günü aştık herhalde hala bi numara yok bizde. teşebbüs var ama ben yarı yolda vazgeçiyorum cnm acıyor, istemiyorum vs. diye. bi de annem biz de rahat edemiyorum. şöyle yan etkisi olmayan haplar bulsalar biz de rahat rahat kullansak olmaz mı ya? neyse asıl konumuz göğüs ağrısı. cvp gelirse sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?