2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oyyyy masallah sana Allah nazarlardan saklasin yavrumm benim yerim seni

tek tek alıntı yapmayı bılmıyorum herkese cok tsk ederım . oglum 2980 dogdu bebek görmeye gelen herkes ayy cok zayıfmıs toparlar ıns suratlarında bı acıma ıfadesı cok moralım bozuluyodu mahallemızde 5 tane yenı bebek var hep kıyaslanıyodu yavrum hıc sesımı cıkarmadım en zayıf bnm bebegımdı sımdı en tombıkı bnm :) gecen arkadasımla gıttık saglık ocagına onun kızıyla bnm oglumun arasında 1 bucuk ay var bnm oglumla aynı kılodalar o 4 kılo dogmustu bana dıo kı aaa snn oglun benm kızı gecıcek asla onların sevıyesıne ınmem üzülme saglıklı olsun önmlı deıl kılosu hem zaten kılosu normal dedım ınsanlık görsünler diye tesellı ettım

Canim hemen bakiyorum..eger beni bu dertten kurtarirsa sana surekli dua halinde olacagim..genc yasta kamburum cikti yaa.

Yok canim hicte sıkıcı degil. Surasi varda azcik içimizi dokuyoruz aman ne bileyim hani uzakta olsam rahat olurum saniyordum. Okuyunca anliyorum ki ne fayda... Gercekten Allah a havale etmek en iyisi. Rabbim biliyo nasilsa. Ve gozun aydin ki gitmiyorsun :)) sevindim senin adina. Benim de annemler baska bir sehirde. Bayramda gidip gitmeme arasi kararsizim. Hos butun bayram burada gecirilmez gerci tavrim net ki bayramlaşma ys ne burada ne deailemin yaninda cikmayacagim

aynen aynen benimki 2810 gr 48 cm doğdu daha 4 haftamız vardı halbuki ama olsun şu an tosunum 6 kilo 57 cm sadece anne sütüyle üstelik banada ay ne küçük çok buruşuk doğmuş toparlar inş felan diyolardı camdan bebek muamelesi görüyodu yavrum kürdan gibiydi parmakları şimdi ise maşallahı var

canım ya çok şanslısın komşu yönünden. benim üst komşum mahallenin tüm kedilerini pencere önüne topluyor. annecim anneeemmm diye konuşuyor pencereden yemek artıklarını atıyor aşağıya. kediler de aşağıda ağzıları açık ona bakıyorlar. sonra da bizim pencereye tırmanıyorlar nasıl beceriyorlar anlamış değilim. hatta daha yeni doğum yapmıştım pencere açık kalmış içeri kedi girmiş kv kovalamış. yürüyebilse idim o kediyi alıp kadının ağzına sokacaktım o denli delirmiştim.

kendi kendine konuşma konusunda aştım diyebilirim. bizimki aguladıkça eee sonra ne olmuş evet evet haklısın ben de öyle düşünmüştüm diyorum. eşim bize bakıp sırıtıyor artık

bende hem fazla prıma hem huggıes var ama bnmkı pısıkden daha degısık poposu alerjı gibi oldu cildi kurudu bacaklarının arasındakı lastıklı bolge fln zeytınyagıyla bıraza toparladım ama tam gecmıyo nedense sudocrem kullnıyodum ıyı gelıyodu oda fayda etmıyo artık sarılıkla basladık gaza sancısı pamukcuk derken bu cıktı sımdı bırı bıtıyo bırı baslıyo [/QUOTE]

biri bitiyo biri başlıyo ayne ya, göbek kordonu düşsünle başladı herşey..kırkı çıksınla sürdü, şimdi hedef 3 aylık olmaları
prima da molfix de pişik yaptı bize bepanten krem kullanıyorum sürekli, ikiside taşırdı sırtına kadar hep su gibi kaka yapıyo bnm oğlum

süpermiş bariyerli koruma fikri bnde de istek var ama korku daha ağır basıyo, bakalım eşimin sabrı ne kadar daha sürecek :18: evet ya bebişlerde uyanabilir bnmki yatarken hep mık mık zaten..

kızlar ne zamana kadar eldiven giydirceksnz bebeginize

elleri bu gibi diye giydiriyorum ben, ev sıcak ama eller hemen buz oluyo

Yazdıklarınizi okuyunca mutlu oldum. Benim kızımda 2510 dogdu bugun kırkı ve yeni yeni2600 falan oldu uzun hikaye sarilik oldu 3 gece hastahanede yattik emdi emmedi detken kilo verdi bu hafta tahliller sonuclanacak insallah birsey cikmaz gram almasi benim icin coooj onemli mama ve meme olarak gidiyoruz.

bnmkıde sadece anne sutuyle en son 6 kıloydu onada ınanmıyolar yanlız baska bıseyde verıyosundur dıyolar neden yalan sölıceksem :)kendılerı mama verıyo versem bende verıyorum derım mecbur kalınca tabıkı werıceksın en ıyısı hıc takmamak galıba

benim demediğim şey kalmadı..bi ara çörek otuyla ciddi nefes aldık, sonra onunda etkisi geçti
ben malubiyeti kabullendim ve artık bu gazla savaşmayı bırakdım
vakti gelip paşa gönlü isteyince o gidecek, ben ne yapsam nafile

çok düşme üstüne hele benim kardeşim 1.5 kilo doğmuştu şimdi kocaman oldu merak eme yakında alır kiloları sarılık kötü benimkide olacaktı az kalsın bütün gün uyuyodu sınırda çıkmıştı ama ben onu 1.5 saatte bi emzirdim ayaklarının altına masaj yap kalkar emzir demişti dr işe yaradı ve sarılık bize uğramadan atlatık anne sütü çok önemli sarılıkta.

alır cnm hıc merak etme ben zayıf dogdu dıye üzülmüstüm doktor dedıkı zayıf bebekler daha hızlı toparlanır hem 2 kılonun ustunu normal kabul edıyolarmıs hıc canını skma cnm

aynen öyle üstüne çok düşmiceksin ben eşime rağmen düşmüyosam kimse düşmez

İspanaklari doğradim suya koydum yarisini yikadim yarisi diger kapta soğanı dogradim tüm bunları 2 saat once yaptım öylece tezgahda duruyorlar aksama çığ çığ yeriz artık

Ahaha ben de az önce 2 patates soydum ve birinin yarısını doğradım suda bekliyolar.

Ya ne güzel oluyor böyle paylaşımlar. Nerdeyse 9 ay boyunca beraber yatıp kalktığımız ve her türlü sıkıntımızı paylaştığımız yüzleri görmek ne hoş. Maşallah size canım

ne 4 üüü sekizgen oluyoo ama baba kumral saçları siya teni buğday onlarda bana çekmiş onlar çeksin bari

Ahaha doğrudur.

bol bol vitamin olur artık hahahah ay deli olacaz yakında

kızlar o değil de ben kendi adıma konusayım. çocuk yapıp yapmama konusunda kararsız kalmış, buraya gelip yazılanları okuyan ve neler yaşanıldığını gören bir ziyaretçi olsaydımm

inanılmaz gözüm korkardııııııı

hıc gulcem yoktu cnm :) kötü örnekmı oluyoruz ne

Kedilere bakması guzel tabi de yukardan aşağı atması kötü olmuş .

Hem psikologlar bebeğiniz ile konusun diyorlar bikerem biz deli değiliz :)

Kader arkadasım benim :)

Fındıkim 500 sayfada bir kerede olsa guzel seylerde yazıyoruz hakkımızı yeme ama :)

hıc gulcem yoktu cnm :) kötü örnekmı oluyoruz ne

9 aya kadar doğsalar doğsalar diyoduk şimdi şikayetlere başladık şükür ki dilimi ısırıyım popomu kaşıyım oğlum hamilelikte üzmedi ve şimdide üzmüyo kendi kendine uyuyo oyun yapıyo acıktığında sinyal veriyo çok şükür yani oğlumada çok teşekkürler

canım otur haline şükret, korunma yöntemlerini konuşma aşamasına gelmişsiniz
bizimki hala salonda uyuyor..akşam soruyorum nezaman yatak odasına çıkacaksın diye, oğlun yeni yatağına alışınca diyor
yalnız sorun şu ki henüz ortada yeni yatak yok paşam beşiğinde yatmıyor, illa benim koynumda olacak. marangozumuz iki ay sonra oda takımını yapacak. yani iki ay daha ben kocasız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…