- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #54.641
kızlar o değil de ben kendi adıma konusayım. çocuk yapıp yapmama konusunda kararsız kalmış, buraya gelip yazılanları okuyan ve neler yaşanıldığını gören bir ziyaretçi olsaydımm
inanılmaz gözüm korkardııııııı
Ahaha ben de az önce 2 patates soydum ve birinin yarısını doğradım suda bekliyolar.
Ya ne güzel oluyor böyle paylaşımlar. Nerdeyse 9 ay boyunca beraber yatıp kalktığımız ve her türlü sıkıntımızı paylaştığımız yüzleri görmek ne hoş. Maşallah size canım
Ahaha doğrudur.
9 aya kadar doğsalar doğsalar diyoduk şimdi şikayetlere başladık şükür ki dilimi ısırıyım popomu kaşıyım oğlum hamilelikte üzmedi ve şimdide üzmüyo kendi kendine uyuyo oyun yapıyo acıktığında sinyal veriyo çok şükür yani oğlumada çok teşekkürler
Aybikeee sen İzmirde miydin? Ben bunu nasıl kaçırdım yaw :26: Egepolde mi doğum yaptın? Oradaki kız bizim de süper pozlarımızı yakalamış :)
masallah cnm o günleri görmek ıns banada nasıp olur bnm oglumun bı gunu bıgununu tutmuyo bı gun cok mutluyuz kendı kendımıze uyuyoruz bi gun sabahtan aksama kadar aglıyor uyumuyoruz kucak ıstıyoruz bıde sıpa ogrenmıs hem konusucam oda agu agu dıye cvplıcak sıkıyosa bırak konusmayı anında cıglıgı basıyo allahtan kı esım yardımcı oluyo ısten gelınce
Kedilere bakması guzel tabi de yukardan aşağı atması kötü olmuş .
Hem psikologlar bebeğiniz ile konusun diyorlar bikerem biz deli değiliz :)
Kader arkadasım benim :)
Fındıkim 500 sayfada bir kerede olsa guzel seylerde yazıyoruz hakkımızı yeme ama :)
böyle bi fotorafımızın olmasını bende çok istiyordum ama maalesef olamadı bebeğimi baş aşağı başka odaya götürürken gördüm sadece kakasını yaptığı için müdahale etmeleri gerekiyodu çünkü.
ama fotoğrafınıza bayıldımm :)
Kızlar bugün benim doğum günümm ama kocam her yıl olduğu gibi bana küs sinir oluyorum yaa
Tamam bazen çıldırıyoruz filan ama yaşadıklarımız o kadar tatlı anılar olarak kalacak ki. Uykusuzluklar, aç kalmalar, oda oda dolaşmalar, sallamaktan ayakta uyuşmalar. Acısıyla tatlısıyla her halleri güzel ve en önemlisi sağlıklılar. Ne diyoruz kızlar:
İYİ Kİ YAPMIŞIZZZZZZZZZZZZZZZZZZ :)))
Not: Bu mesaj çocuk yapma konusunda anticaydırıcı özellik taşımaktadır:))
ÇÜNKÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
BU GÜLÜŞ HER ŞEYE DEĞER.................
Eki Görüntüle 825157
ay böyle yazınca hayvan düşmanıymışım gibi hissettim kendimi biran. oysaki ne çok yakın ne de çok uzağım yani onların sorumluluğunu alamam açıkçası. ama insan penceresinde yemek artıkları ve kedileri görünce delleniyor. kaldı ki o kedi kızıma bile zarar verebilirdi erken farkedilmeseydi.
canım bilindik marka degil sanırım netde de var besik satan yerlerde de var bende bilmiyodum babam alıp geldi faydası oldu gercekten herkes sallamaya alıştrmısın diyo ne yapem uyumuyo baska turlu ya herkesde akıl verme meraklısı doktor 4 aydan sonra duzene girer dedi uyku duzeni suan besikde kendi kendi sallanrken uyuyp gitti cok sukur rabbime
çok teşekkür ederiz canım :)
üzme kendini, inşallah uzun bir ömür çok güzel fotoğraflarınız olsun :)
Kedilere bakması guzel tabi de yukardan aşağı atması kötü olmuş .
Hem psikologlar bebeğiniz ile konusun diyorlar bikerem biz deli değiliz :)
Kader arkadasım benim :)
Fındıkim 500 sayfada bir kerede olsa guzel seylerde yazıyoruz hakkımızı yeme ama :)
9 aya kadar doğsalar doğsalar diyoduk şimdi şikayetlere başladık şükür ki dilimi ısırıyım popomu kaşıyım oğlum hamilelikte üzmedi ve şimdide üzmüyo kendi kendine uyuyo oyun yapıyo acıktığında sinyal veriyo çok şükür yani oğlumada çok teşekkürler
hahaha arkana bakmadan kaçardınben erteleye erteleye 8 9 yıl erteledim artık kaçınılmaz sondu benim için bir de dağınıklığa asla gelemeyen bir yapım var herşeyin yerli yerinde olması gerekiyor. şuan tarif edeyim dururumu :) salondayım laptop salon masasında, o masada alt açma bezi, yastık, bebeğin saç fırçası, burun aspiratörü ve serum fizyolojik var. koltukta kızım ve ana kucağı, koltuk kolçağında ıslak mendil, pişik kremi ve bezler var. orta sehpanın üzerinde süt pompası, diğer koltukta yine alt açma ve yastığı, tv ünitesinde losyon ve gül suyu var. tükendimmmmm tükendimmmm off tükendim
Tamam bazen çıldırıyoruz filan ama yaşadıklarımız o kadar tatlı anılar olarak kalacak ki. Uykusuzluklar, aç kalmalar, oda oda dolaşmalar, sallamaktan ayakta uyuşmalar. Acısıyla tatlısıyla her halleri güzel ve en önemlisi sağlıklılar. Ne diyoruz kızlar:
ÇÜNKÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
Eki Görüntüle 825157
tabikide iyiki varlar olmasaydı düşünemiyorum hayatımıza yeni bi heyecan olarak girdiler vede hiç çıkmıyacaklar o aşkla bağlı olduğumuz o aşk duyduğumuz kocalarımızı bile geçti sevgileri aşklarıTamam bazen çıldırıyoruz filan ama yaşadıklarımız o kadar tatlı anılar olarak kalacak ki. Uykusuzluklar, aç kalmalar, oda oda dolaşmalar, sallamaktan ayakta uyuşmalar. Acısıyla tatlısıyla her halleri güzel ve en önemlisi sağlıklılar. Ne diyoruz kızlar:
ÇÜNKÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
Eki Görüntüle 825157
aaa sende mi Egepoldeydin? Suloz da Egepolde doğum yapmış...bizim doktor Hakan Bey di, bayıldım resmen adama. bukadar güzel bir hamilelik ve doğum olabilirdi
ama hastanede sadece Hakan Bey ve fotorafçı kızdan memnun kaldım, gerisi rezalet. zaten taburcu olurken hastaneyi ayağa kaldırdım, veznenin önünde elimde anjioped deli gibi bağırdım..eşim bile korkmuş halimden :))
senin doktor kimdi?
ÇÜNKÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
Eki Görüntüle 825157
ne güzel anlamış cnm ben neler diorum yaa başımda dikilme strese giriorum çocuk ağlıo yırtıo kendini koşup odamıza geliodu gitmio yaa olsun ben nasıl yatım dio geldiiler hava sıcak kızım ince giydiriorum kp kv gelip gidip bacağını elliolar donuo bu die o alışkın dedim bağırdım en son ben öle giydiriorum sen büyütmüşün karışma buda benim bbeğim dedim yok.küsmüo gelip dikilio odamda emzirirken yüzüne bakmıom yine gelio ayıp ya yaak odamda zırt pırt ne işin var,sabah 6da ikrayı emziriorum uyuyo çocuk kp demişki git getirde sevelim dikildi başımda aldım çocuğu koynuma yattım uyuyun bari diyip gidio.balkona koyuyorum hava alsın güneş alsın çocuk die kartal kapar dio yaaa şehrin göbeğinde apartmanda oturuorummmdaha neler neler anlatsam roman olur şimdide pelüş battaniyeye taktık bakalım ama gidelim evleri sobalı durmadan çocuk üşüo çocuk soğuk diyip duracam kısasa kısas
kızlar ne zamana kadar eldiven giydirceksnz bebeginize
canım ya çok şanslısın komşu yönünden. benim üst komşum mahallenin tüm kedilerini pencere önüne topluyor. annecim anneeemmm diye konuşuyor pencereden yemek artıklarını atıyor aşağıya. kediler de aşağıda ağzıları açık ona bakıyorlar. sonra da bizim pencereye tırmanıyorlar nasıl beceriyorlar anlamış değilim. hatta daha yeni doğum yapmıştım pencere açık kalmış içeri kedi girmiş kv kovalamış. yürüyebilse idim o kediyi alıp kadının ağzına sokacaktım o denli delirmiştim.
kendi kendine konuşma konusunda aştım diyebilirim. bizimki aguladıkça eee sonra ne olmuş evet evet haklısın ben de öyle düşünmüştüm diyorum. eşim bize bakıp sırıtıyor artık
oyy masallah kız bn senı yerım arda olmasaydı dünür olmak ısterdım bune güzellik böle :) o güzel yüzün hep gülsün ıns.
Anaaam tutmayın beni once idayi ısırmaya Çanakkale'ye sonrada 2. Cocuğu yapmaya gidiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?