2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hahaha arkana bakmadan kaçardın ben erteleye erteleye 8 9 yıl erteledim artık kaçınılmaz sondu benim için bir de dağınıklığa asla gelemeyen bir yapım var herşeyin yerli yerinde olması gerekiyor. şuan tarif edeyim dururumu :) salondayım laptop salon masasında, o masada alt açma bezi, yastık, bebeğin saç fırçası, burun aspiratörü ve serum fizyolojik var. koltukta kızım ve ana kucağı, koltuk kolçağında ıslak mendil, pişik kremi ve bezler var. orta sehpanın üzerinde süt pompası, diğer koltukta yine alt açma ve yastığı, tv ünitesinde losyon ve gül suyu var. tükendimmmmm tükendimmmm off tükendim

teşekkür ederiz valla burasıda olmasa kafayı yicez heralde arada nefes almak iyi geliyo :)

masallah cnm o günleri görmek ıns banada nasıp olur bnm oglumun bı gunu bıgununu tutmuyo bı gun cok mutluyuz kendı kendımıze uyuyoruz bi gun sabahtan aksama kadar aglıyor uyumuyoruz kucak ıstıyoruz bıde sıpa ogrenmıs hem konusucam oda agu agu dıye cvplıcak sıkıyosa bırak konusmayı anında cıglıgı basıyo allahtan kı esım yardımcı oluyo ısten gelınce

Aybikeee sen İzmirde miydin? Ben bunu nasıl kaçırdım yaw :26: Egepolde mi doğum yaptın? Oradaki kız bizim de süper pozlarımızı yakalamış :)

aaa sende mi Egepoldeydin? Suloz da Egepolde doğum yapmış...bizim doktor Hakan Bey di, bayıldım resmen adama. bukadar güzel bir hamilelik ve doğum olabilirdi
ama hastanede sadece Hakan Bey ve fotorafçı kızdan memnun kaldım, gerisi rezalet. zaten taburcu olurken hastaneyi ayağa kaldırdım, veznenin önünde elimde anjioped deli gibi bağırdım..eşim bile korkmuş halimden :))
senin doktor kimdi?

aynen o agu bugu sevdası bızdedde başladı ya karşısında şebek istiyolar bi tane bazende sen yapsın istiyosn inat ediyo yapmıyo bizimki

ay böyle yazınca hayvan düşmanıymışım gibi hissettim kendimi biran. oysaki ne çok yakın ne de çok uzağım yani onların sorumluluğunu alamam açıkçası. ama insan penceresinde yemek artıkları ve kedileri görünce delleniyor. kaldı ki o kedi kızıma bile zarar verebilirdi erken farkedilmeseydi.

çok teşekkür ederiz canım :)
üzme kendini, inşallah uzun bir ömür çok güzel fotoğraflarınız olsun :)

Tamam bazen çıldırıyoruz filan ama yaşadıklarımız o kadar tatlı anılar olarak kalacak ki. Uykusuzluklar, aç kalmalar, oda oda dolaşmalar, sallamaktan ayakta uyuşmalar. Acısıyla tatlısıyla her halleri güzel ve en önemlisi sağlıklılar. Ne diyoruz kızlar:

İYİ Kİ YAPMIŞIZZZZZZZZZZZZZZZZZZ :)))

Not: Bu mesaj çocuk yapma konusunda anticaydırıcı özellik taşımaktadır:))

ÇÜNKÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ

BU GÜLÜŞ HER ŞEYE DEĞER.................

oyy masallah kız bn senı yerım arda olmasaydı dünür olmak ısterdım bune güzellik böle :) o güzel yüzün hep gülsün ıns.

Ben Hayvan dostuyum ama bu durum beni de sınırlendirirdi. Hayvan sevmekle ilgisi yok canım pencerende et artığı görmenin .

tamm sağol canım bende en kısa zamanda alıcam öyle bişi..yoksa ben delirmek üzereyim...valla alışırsa alışsın yeterki sussun uyuşunda((

haklısın canımm :))

maşallah oğluşuna annesiiii

ahahaahhaaaa oda gözümün önünde canlandı resmen aaa bakim gerçekten hepsi gözümün önündeymiş meğer

tabi yaaaaaa
iyi ki yapmışız.. iyi ki varlar bu melekler

gelinimin gülüşünü de yirim yiriimmmmmmm

tabikide iyiki varlar olmasaydı düşünemiyorum hayatımıza yeni bi heyecan olarak girdiler vede hiç çıkmıyacaklar o aşkla bağlı olduğumuz o aşk duyduğumuz kocalarımızı bile geçti sevgileri aşkları

Evet canım bende oradaydım aslında benim doktorum dilek hanımdı ama doğumumu ayşen hanım yaptı orası biraz karışık :) Ben hastaneden memnunum canım ya hala kızımı oraya götürüyorum.

Anaaam tutmayın beni once idayi ısırmaya Çanakkale'ye sonrada 2. Cocuğu yapmaya gidiyorum :)

arkadaşlarım çıldırmak üzereyimmmm.. 3 saatlik uykuyla duruyorum..benim kız artık ayaktada uyumuyooo..şaşırdım kaldımm aglıyoo durmadn..gazı yok karnı tokk niye böyle yapoıı..kapıyo gözleri on dk sonra açıyo ağlıyoo..cuma aşı olduk onun etkisi hala sürermi yaaa..bide 3 gündür kaka yapmıyor o yaparmı acaba.....çok yaramaz oldu ya...ne evi toplayabiliyorum ne yemek yapabiliyorum..şöylee sulu yemeklere hasret kaldımm....açımmmm...saç baş dağınık cadı gibiyimmm ağlamak istiyorummmm

Ay cok güldüüm kartal kapar Biraz zor ama gül gec bu laflara cevap bile verme. Bir forumda da okumuştum bebeği dışarı çıkarmıyorlarmış süt kokusuna kedi saldırır diye :))

kızlar ne zamana kadar eldiven giydirceksnz bebeginize

hastanede giydirmişlerdi. Orada salladık bavula daha da takmadık.

Ne güzel komuşun varmış. Benim kapımı çalan yok valla.
Biz de oğlumla çekirdek çitleyip muhabbet edecek kıvyama geldik çok şükür.

oyy masallah kız bn senı yerım arda olmasaydı dünür olmak ısterdım bune güzellik böle :) o güzel yüzün hep gülsün ıns.

Ay Ardaya sözüm olmasa seve seve

Anaaam tutmayın beni once idayi ısırmaya Çanakkale'ye sonrada 2. Cocuğu yapmaya gidiyorum :)

Yuh bu kadar mı etkili olduğu yazdığım Yap canım 2. yi de 2 gazı birden aradan çıkarırsın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…