- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #54.661
hahaha arkana bakmadan kaçardınben erteleye erteleye 8 9 yıl erteledim artık kaçınılmaz sondu benim için bir de dağınıklığa asla gelemeyen bir yapım var herşeyin yerli yerinde olması gerekiyor. şuan tarif edeyim dururumu :) salondayım laptop salon masasında, o masada alt açma bezi, yastık, bebeğin saç fırçası, burun aspiratörü ve serum fizyolojik var. koltukta kızım ve ana kucağı, koltuk kolçağında ıslak mendil, pişik kremi ve bezler var. orta sehpanın üzerinde süt pompası, diğer koltukta yine alt açma ve yastığı, tv ünitesinde losyon ve gül suyu var. tükendimmmmm tükendimmmm off tükendim
Tamam bazen çıldırıyoruz filan ama yaşadıklarımız o kadar tatlı anılar olarak kalacak ki. Uykusuzluklar, aç kalmalar, oda oda dolaşmalar, sallamaktan ayakta uyuşmalar. Acısıyla tatlısıyla her halleri güzel ve en önemlisi sağlıklılar. Ne diyoruz kızlar:
İYİ Kİ YAPMIŞIZZZZZZZZZZZZZZZZZZ :)))
Not: Bu mesaj çocuk yapma konusunda anticaydırıcı özellik taşımaktadır:))
ÇÜNKÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
BU GÜLÜŞ HER ŞEYE DEĞER.................
Eki Görüntüle 825157
bizim oğlanı hep babaya benzetiyolar yav bana benzetmiyolar ne kötü taşı 9 ay babasına benzesin
ne güzel anlamış cnm ben neler diorum yaa başımda dikilme strese giriorum çocuk ağlıo yırtıo kendini koşup odamıza geliodu gitmio yaa olsun ben nasıl yatım dio geldiiler hava sıcak kızım ince giydiriorum kp kv gelip gidip bacağını elliolar donuo bu die o alışkın dedim bağırdım en son ben öle giydiriorum sen büyütmüşün karışma buda benim bbeğim dedim yok.küsmüo gelip dikilio odamda emzirirken yüzüne bakmıom yine gelio ayıp ya yaak odamda zırt pırt ne işin var,sabah 6da ikrayı emziriorum uyuyo çocuk kp demişki git getirde sevelim dikildi başımda aldım çocuğu koynuma yattım uyuyun bari diyip gidio.balkona koyuyorum hava alsın güneş alsın çocuk die kartal kapar dio yaaa şehrin göbeğinde apartmanda oturuorummmdaha neler neler anlatsam roman olur şimdide pelüş battaniyeye taktık bakalım ama gidelim evleri sobalı durmadan çocuk üşüo çocuk soğuk diyip duracam kısasa kısas
benim kız da babasına benziyor. gerçekten üzücü
Oyyy tıpkı sen arasta ya nasıl benzettin bu kadar :) İkinci çocukta taktik alıcam senden
Kızlar şuan kucağımdaki İdaya kıymalı patetes yemeği yapmanın inceliklerini öğretiyorum uygulamalı olarak.
bana yan yatırma yumurta kafalı olur.
arkasına yatırma arkası düz olur kulakları kepçe olur diyorlar.
nasıl yatacak bu çocuk
Ay Ardaya sözüm olmasa seve seve
Yuh bu kadar mı etkili olduğu yazdığımYap canım 2. yi de 2 gazı birden aradan çıkarırsın
biraz sağna yatır biz soluna biraz arkasına ama genellikle gözetimin altında yatır arkasına uyurken bırakma öyle kusar felan genzine kaçar allah korusun sürekli değştirirsen hiç bişeycik olmaz benim bebeğimin kafası uzundu doğduğunda normal doğumda bazen uzuya biliyomuş sonra ben sürekli farklı farklı yatırdım şimdi toparlacık oldu kaafamız
Ana bosuna kader arkadasım demiyorum dünde ben aynı yemeği öğrettim İNciye :)
sağına soluna nasıl yatırıyorsun?
bacağı diğerinin üstüne yatarsa kalça çıkıklığı olur kolu uyuşur diyorlar
kartal kapar mı:) şaka gibi
canım allah hepimize sabır versin
Ay cok güldüüm kartal kaparBiraz zor ama gül gec bu laflara cevap bile verme. Bir forumda da okumuştum bebeği dışarı çıkarmıyorlarmış süt kokusuna kedi saldırır diye :))
hastanede giydirmişlerdi. Orada salladık bavula daha da takmadık.
Ne güzel komuşun varmış. Benim kapımı çalan yok valla.
Biz de oğlumla çekirdek çitleyip muhabbet edecek kıvyama geldik çok şükür.
canım otur haline şükret, korunma yöntemlerini konuşma aşamasına gelmişsiniz
bizimki hala salonda uyuyor..akşam soruyorum nezaman yatak odasına çıkacaksın diye, oğlun yeni yatağına alışınca diyor
yalnız sorun şu ki henüz ortada yeni yatak yokpaşam beşiğinde yatmıyor, illa benim koynumda olacak. marangozumuz iki ay sonra oda takımını yapacak. yani iki ay daha ben kocasız
Allah kolaylık versin canım. 2 gün önceye kadar benim halim de böyleydi. bir de tüm bu saydıklarına dağ gibi ütüyü ve yıkanmış ama katlanıp yerleşmemiş bir sepet temiz çamaşırı da ekle. bonus kafa gibi dolanıyordum. verdim en sonunda bebeği babaya gece 5 e kadar ütü yaptım onlar mışıl mışıl uyurken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?