2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evin her yeri dağınık bizde de canım amannn boşver bebişlerin bu günleri bir daha gelmiycek ev dağınık diye stres yapmayalım tadını çıkaralım :) Çok bunalınca al kuzuyu kaç evden görme ben öyle yapıyorum

Oyyy tıpkı sen arasta ya nasıl benzettin bu kadar :) İkinci çocukta taktik alıcam senden

kartal kapar mı:) şaka gibi
canım allah hepimize sabır versin

Kızlar şuan kucağımdaki İdaya kıymalı patetes yemeği yapmanın inceliklerini öğretiyorum uygulamalı olarak.

bana yan yatırma yumurta kafalı olur.
arkasına yatırma arkası düz olur kulakları kepçe olur diyorlar.
nasıl yatacak bu çocuk

biraz sağna yatır biz soluna biraz arkasına ama genellikle gözetimin altında yatır arkasına uyurken bırakma öyle kusar felan genzine kaçar allah korusun sürekli değştirirsen hiç bişeycik olmaz benim bebeğimin kafası uzundu doğduğunda normal doğumda bazen uzuya biliyomuş sonra ben sürekli farklı farklı yatırdım şimdi toparlacık oldu kaafamız

Son düzenleme:

sağına soluna nasıl yatırıyorsun?
bacağı diğerinin üstüne yatarsa kalça çıkıklığı olur kolu uyuşur diyorlar

sağına soluna nasıl yatırıyorsun?
bacağı diğerinin üstüne yatarsa kalça çıkıklığı olur kolu uyuşur diyorlar

saatlerce yatırmıyorum sağına yatıryom mesala bi ık mık yapıyo soluna ceviriyom sadece kafasının yan yatması yeterli illa kulagının üstüne yatması sart değil yani vücudunu döndürmene gerek yok bizimki çok yan yatıyodum ben uyanıkken kafasnı ıkı yastıgın arasına koyuodum düz yatsn kafası düzelsin diye

size komik gelecek ama ben kızımı odadan çıkaramıyorum diğer odalar çok soğuk kaloriferi yaksak da ısınmıyor yani ben kızımı mutfağa götürüp yemek yapamıyorum sizin gibi

kartal kapar mı:) şaka gibi
canım allah hepimize sabır versin

ayy bende güldüm sonradan kartal ne yaaDD kedimi saldırır oda iiymiş Allahım yaa ne insanlar varDD

bizde ayrı yatıoz hala maalesef biz başka odada yatıoz kızımla o yatak odasında ne zaman birleşiriz bilmem

aynen diğer odada benimde katlanmamış çamaşırlar ve ütüler var nohutu haşladım eti çıkardım yemek pişecek ufff kuzucum uyancak die yapamıom akıllı kocam mutfağın dibindeki odaya koydu beşiği kapı var arada tık dese uyanıo ikroş hanım

Canım doğum günün kutlu olsun,nice güzell yaşlar dilerim.bayramda kv ile napıcaz telaşıda başlamış,umarım tatsızlık yaşamazsınız hiç biriniz.2 saattir bu mesajı bitirmeye çalışıyorum ama yine bitiremiycem heralde,göndereyim bari bu kadarını,kızım uyuyunca yazarım devamını.halimden ancak siz anlarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…