- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #54.681
Canım benimki de çok seviyor öyle durmayı ama bırakmamanı tavsiye ederim. Dün uyuyordu bizde yemek yiyorduk. Yemeğin sonlarına doğru uyandı. Yediğimiz yemekte isim vermeyeyim soğuk yenicek bi yemek değil. Dursun da rahat bitireyim yemeğini diye altını açtım sadece bezle duruyordu. Üzerinden 10 dk. geçmemiştir bir ağlamaya başladı yıktı ortalığı. Muhtemelen hemen gaz yaptı ayakları çıplak olduğu için. Calpol verdim kucağımda sallaya sallaya zor susturdum.ben altını actım besıgıne koydum cok sevıyo sıpa öle yatmayı :) inanmıyorum kafamı kaldırım bı baktım kı uyumus kendı kendıne ılk defa ama altı bezlı deıl ya besıge yaparsa
Maşallah oglusuna Allah nazardan saklasin. Oper oper oper ustune isiririm o yanaklari...Eki Görüntüle 825312 Eki Görüntüle 825312 Eki Görüntüle 825313 Eki Görüntüle 825314 Eki Görüntüle 825315
kızlar buda benim oğluşum dün 40ımızı ucurduk ve bu gün ilk kez tek başımıza kaldık annem gitti sürekli uyutuyorum korkudan ya uyanırda ağlarsa bakamazsam diye korkuyorum
dünya kadar alıntı yamıştım hepsi uçmuş piffff
bebeklerimiz çok tatlıııııı
eşim grip plmuş ateşi var, onunla ve bebişle ilgileniyorum, öpüldünüz...
Cok kararsız kaldığım bir durum var. Sizinle paylaşayım istedim. Ise başladığımda oğluma annem bakacak. Aslında annemin yası var bakabilir mı göreceğiz ama o kendinden cok emin. Fakat soyle bir durum var ben Avrupa yakasindayim annem Anadolu yakasında. Evde bekar Abim ve babam var. Annem bebeğe kendi evlerinde bakacağını kesin bir dile söyledi. Kayra 1 yasına gelene kadar ben cumaları izinli olacağım. Yani Perşembe akşamı Kayra kendi evimizde olacak Pazar akşamına kadar, pazar aksamı annemlere gidecek perşembeye kadar orada kalacak. Benim tabiki tercihim oğlumun kendi evinde kalması ama annem Dr kendi acısından haklı. Soyle de bir durum var ben cok mesai ile çalışan biriyim haftada 2-3 gun 21-22 de eve geliyorum. Annem de zati mesai de olacağın günler kayra ile vakit geiremeyeceksin diyor ki bence de haklı.
Esimle konuştum bu durumu, esim soyle
Bir öneri ile geldi; 1 ay senin annen kendi evinde bakar 1 ay da benim annem gelir biz de kalır biz de bakar dedi. Hatta annesi son geldiginde bunu konuşmuşlar. Bu teklifi kayınvalidem önermiş. Kayinvalidem yabanci standard Turk kayinvalideleri gibi degil, benim tek endisem 6 ay da olsa evde surekli kayinvalidem olacak. Severim iyidir ama sonucta esimin annesi,
Iki arada bir derede kaldim. Ya 4 gun Kayra anneanne de kalacak. Ya da 1 ay annem kendi evinde bakacak 1 ay kayinvalidem gelecek ve o 1 ay Kayra kendi evinde kalacak. Ama haftanin 2 gunu mesaiden dolayı zati görememiş olacağım.
Esim ve kayınvalidem kararı bana bırakmış durumdalar. Karar veremedim.
Piyasadaki tüm markaların emziklerini almış durumdayım ama bizim sıpa hiçbirini sevmedi
Tamam bazen çıldırıyoruz filan ama yaşadıklarımız o kadar tatlı anılar olarak kalacak ki. Uykusuzluklar, aç kalmalar, oda oda dolaşmalar, sallamaktan ayakta uyuşmalar. Acısıyla tatlısıyla her halleri güzel ve en önemlisi sağlıklılar. Ne diyoruz kızlar:
İYİ Kİ YAPMIŞIZZZZZZZZZZZZZZZZZZ :)))
Not: Bu mesaj çocuk yapma konusunda anticaydırıcı özellik taşımaktadır:))
ÇÜNKÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
BU GÜLÜŞ HER ŞEYE DEĞER.................
Eki Görüntüle 825157
Kesinlikle degerrr ....su guluse bak ya...yerimm bunu ben :-DTamam bazen çıldırıyoruz filan ama yaşadıklarımız o kadar tatlı anılar olarak kalacak ki. Uykusuzluklar, aç kalmalar, oda oda dolaşmalar, sallamaktan ayakta uyuşmalar. Acısıyla tatlısıyla her halleri güzel ve en önemlisi sağlıklılar. Ne diyoruz kızlar:
ÇÜNKÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
Eki Görüntüle 825157
Canım doğum günün kutlu olsun,nice güzell yaşlar dilerim.bayramda kv ile napıcaz telaşıda başlamış,umarım tatsızlık yaşamazsınız hiç biriniz.2 saattir bu mesajı bitirmeye çalışıyorum ama yine bitiremiycem heralde,göndereyim bari bu kadarını,kızım uyuyunca yazarım devamını.halimden ancak siz anlarsınız
dünya kadar alıntı yamıştım hepsi uçmuş piffff
bebeklerimiz çok tatlıııııı
eşim grip plmuş ateşi var, onunla ve bebişle ilgileniyorum, öpüldünüz...
Eki Görüntüle 825312 Eki Görüntüle 825312 Eki Görüntüle 825313 Eki Görüntüle 825314 Eki Görüntüle 825315
kızlar buda benim oğluşum dün 40ımızı ucurduk ve bu gün ilk kez tek başımıza kaldık annem gitti sürekli uyutuyorum korkudan ya uyanırda ağlarsa bakamazsam diye korkuyorum
eczanedeki 2 liralıkları da dene mutlaka
canım otur haline şükret, korunma yöntemlerini konuşma aşamasına gelmişsiniz
bizimki hala salonda uyuyor..akşam soruyorum nezaman yatak odasına çıkacaksın diye, oğlun yeni yatağına alışınca diyor
yalnız sorun şu ki henüz ortada yeni yatak yokpaşam beşiğinde yatmıyor, illa benim koynumda olacak. marangozumuz iki ay sonra oda takımını yapacak. yani iki ay daha ben kocasız
Yalniz değilsin canim ya..ben yaklasamiyorum kiloydu catlakti bakimsizlikti derken ama galiba benim kocada ayni seyden sikayet ettiginden sesi cikmiyo bakalim ne kadar gitcek boyleTopic de halvete girmeyen bir tek Ben kaldim saniyordum:) bu gidisle de zor gozukuyor:) allahtan cocugu yapmisiz
Tamam bazen çıldırıyoruz filan ama yaşadıklarımız o kadar tatlı anılar olarak kalacak ki. Uykusuzluklar, aç kalmalar, oda oda dolaşmalar, sallamaktan ayakta uyuşmalar. Acısıyla tatlısıyla her halleri güzel ve en önemlisi sağlıklılar. Ne diyoruz kızlar:
ÇÜNKÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
Eki Görüntüle 825157
Kızlar şuan kucağımdaki İdaya kıymalı patetes yemeği yapmanın inceliklerini öğretiyorum uygulamalı olarak.
Topic de halvete girmeyen bir tek Ben kaldim saniyordum:) bu gidisle de zor gozukuyor:) allahtan cocugu yapmisiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?