2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Baby Fehn donencesi olan yada ürün hakkında bilgisi olan var mı? Unnado da kampanyası var güzelde görünüyor ama ürün özellikleri hakkında hiçbirşey yazmamışlar. Kac dk muzik çalar hangi müzikler var falan filan

kızlar buda benim oğluşum dün 40ımızı ucurduk ve bu gün ilk kez tek başımıza kaldık annem gitti sürekli uyutuyorum korkudan ya uyanırda ağlarsa bakamazsam diye korkuyorum

dünya kadar alıntı yamıştım hepsi uçmuş piffff

bebeklerimiz çok tatlıııııı

eşim grip plmuş ateşi var, onunla ve bebişle ilgileniyorum, öpüldünüz...

ben altını actım besıgıne koydum cok sevıyo sıpa öle yatmayı :) inanmıyorum kafamı kaldırım bı baktım kı uyumus kendı kendıne ılk defa ama altı bezlı deıl ya besıge yaparsa
Canım benimki de çok seviyor öyle durmayı ama bırakmamanı tavsiye ederim. Dün uyuyordu bizde yemek yiyorduk. Yemeğin sonlarına doğru uyandı. Yediğimiz yemekte isim vermeyeyim soğuk yenicek bi yemek değil. Dursun da rahat bitireyim yemeğini diye altını açtım sadece bezle duruyordu. Üzerinden 10 dk. geçmemiştir bir ağlamaya başladı yıktı ortalığı. Muhtemelen hemen gaz yaptı ayakları çıplak olduğu için. Calpol verdim kucağımda sallaya sallaya zor susturdum.

Anneleri bu mesaj size değil,kızınız ve oğlunuza.ay siz ne kadar tatlı bebeklersiniz öyle,Allahım nazarlardan korusun burdaki arkadaşlarımın meleklerinide bütün bebekleride.hiçbir bebek çirkin olamaz yaaaa,Allah'ın emaneti onlar bize.ne kadarda yorulsak,gözlerini dikip bir baktım mı bitiveriyor herşey.bütün bebekleri gıdısından koklarım.öpmek cısssss

Canım ne şimdi ne de ilerde, kendi evinden başka yerde kalmasın bebeğin. Hele ki ilk yıllar, anne-babaya olan güven duygusunun yerleştiği kritik zamanlar...

Bu tatlı mı tatlı bebeciklerin hepsine kocamaaaaaaan bi maşallah

Aranızda ilk adetlerini görenler var sanırım sancı oluo mu onu soracaktım size
Eskiden oluo muydu ve şimdi oluo mu
Bi de benim ara ara karnım ağrıo regl olcakmışım gibi ama gelen giden yok sizde de oluo mu hiç:26:

Bi de 40 sonrası ilk denememizi geçen hafta yaptık biz
Biraz zor oldu tabi haliyle o kadar aradan sonra

kesinlikleeeeee HERŞEYE DEĞERRRRRRRRRRR
çk tatlı cici bi prenses

Kesinlikle degerrr ....su guluse bak ya...yerimm bunu ben :-D

çook teşekkür ediyorum cnm

dünya kadar alıntı yamıştım hepsi uçmuş piffff

bebeklerimiz çok tatlıııııı

eşim grip plmuş ateşi var, onunla ve bebişle ilgileniyorum, öpüldünüz...

geçmiş olsun benimkide grip

maşalaahhhh

Kizlar bişey sorucam..diyelim ki sutunuzu sagip dolaba koydunuz sonra isittiniz ve bebeginize verdiniz ama bi miktari kaldi icmedi hepsini.o isinmis kalan sutu dolaba geri koyuyomusunuz napiyosunuz?bu soru kafami cok karistiriyo..isinmis sutu geri koymak icime sinmiyo doksen olmuyo..ne kadar bekler disarda bilmiyorum. .bi fikriniz varmı. ?

Topic de halvete girmeyen bir tek Ben kaldim saniyordum:) bu gidisle de zor gozukuyor:) allahtan cocugu yapmisiz

Topic de halvete girmeyen bir tek Ben kaldim saniyordum:) bu gidisle de zor gozukuyor:) allahtan cocugu yapmisiz
Yalniz değilsin canim ya..ben yaklasamiyorum kiloydu catlakti bakimsizlikti derken ama galiba benim kocada ayni seyden sikayet ettiginden sesi cikmiyo bakalim ne kadar gitcek boyle

maşallah canım ida çok tatlı.. benim kızımda bana benziyor ve eşim üzülüyo hiç bişeyimi bana benzemiyo diye baş parmağını göterdim bak aşkım aynı senin parmağın :) güldü hakkaten ya aynı diyo
sana kesinlikle katılıyorum bi gülücüğü ile beni benden alıyor.. bende başladım iyikide doğurmuşum kız seni diye sevmeye :)

Kızlar şuan kucağımdaki İdaya kıymalı patetes yemeği yapmanın inceliklerini öğretiyorum uygulamalı olarak.

Ben de bugün kızımla ilk adamakıllı yemeğimi pişirdim :) Soğandan gözyaşı damarları açıldı yalnız Bir baktım iki gözünde birer damla yaş üzüldüm zararlı mı acaba diye ama hiç huysuzluk yapmadı. Sonra da ben yemek tarifi anlatırken uyuyup kaldı kucağımda çok tatlıydı böcüğüm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…