- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #54.701
Eki Görüntüle 825312 Eki Görüntüle 825312 Eki Görüntüle 825313 Eki Görüntüle 825314 Eki Görüntüle 825315
kızlar buda benim oğluşum dün 40ımızı ucurduk ve bu gün ilk kez tek başımıza kaldık annem gitti sürekli uyutuyorum korkudan ya uyanırda ağlarsa bakamazsam diye korkuyorum
Eki Görüntüle 825312 Eki Görüntüle 825312 Eki Görüntüle 825313 Eki Görüntüle 825314 Eki Görüntüle 825315
kızlar buda benim oğluşum dün 40ımızı ucurduk ve bu gün ilk kez tek başımıza kaldık annem gitti sürekli uyutuyorum korkudan ya uyanırda ağlarsa bakamazsam diye korkuyorum
dünya kadar alıntı yamıştım hepsi uçmuş piffff
bebeklerimiz çok tatlıııııı
eşim grip plmuş ateşi var, onunla ve bebişle ilgileniyorum, öpüldünüz...
Anneleri bu mesaj size değil,kızınız ve oğlunuza.ay siz ne kadar tatlı bebeklersiniz öyle,Allahım nazarlardan korusun burdaki arkadaşlarımın meleklerinide bütün bebekleride.hiçbir bebek çirkin olamaz yaaaa,Allah'ın emaneti onlar bize.ne kadarda yorulsak,gözlerini dikip bir baktım mı bitiveriyor herşey.bütün bebekleri gıdısından koklarım.öpmek cısssss
maşallah canım ida çok tatlı.. benim kızımda bana benziyor ve eşim üzülüyo hiç bişeyimi bana benzemiyo diye baş parmağını göterdim bak aşkım aynı senin parmağın :) güldü hakkaten ya aynı diyo
sana kesinlikle katılıyorum bi gülücüğü ile beni benden alıyor.. bende başladım iyikide doğurmuşum kız seni diye sevmeye :)
Ben de bugün kızımla ilk adamakıllı yemeğimi pişirdim :) Soğandan gözyaşı damarları açıldı yalnızBir baktım iki gözünde birer damla yaş üzüldüm zararlı mı acaba diye ama hiç huysuzluk yapmadı. Sonra da ben yemek tarifi anlatırken uyuyup kaldı kucağımda çok tatlıydı böcüğüm benim
Canım kucağındayken nasıl soğan doğradın? Kanguru mu kullanıyorsun?Ben de bugün kızımla ilk adamakıllı yemeğimi pişirdim :) Soğandan gözyaşı damarları açıldı yalnızBir baktım iki gözünde birer damla yaş üzüldüm zararlı mı acaba diye ama hiç huysuzluk yapmadı. Sonra da ben yemek tarifi anlatırken uyuyup kaldı kucağımda çok tatlıydı böcüğüm benim
kesinlikleeeeee HERŞEYE DEĞERRRRRRRRRRR
çk tatlı cici bi prenses
Kesinlikle degerrr ....su guluse bak ya...yerimm bunu ben :-D
Çok teşekkür ederim sayfalarca arayıp bulamamıştım. Gerçekten bu seslere göre kızımı dinlediğimde artık ne istediğini daha iyi anlıyorum :)
Bazısı şanslı oluyo
Kuzenim diyodu bebek görmeye gitmişler , 2-3 saat oturduk gıkı çıkmadı , ana kucağında oturdu öylece diye
Niye bizimkiler bu modelden degil
Ana kucağında yarım saat otursa seviniyorum kendi kendine azicik oyalandı diye
Topic de halvete girmeyen bir tek Ben kaldim saniyordum:) bu gidisle de zor gozukuyor:) allahtan cocugu yapmisiz
Tamam bazen çıldırıyoruz filan ama yaşadıklarımız o kadar tatlı anılar olarak kalacak ki. Uykusuzluklar, aç kalmalar, oda oda dolaşmalar, sallamaktan ayakta uyuşmalar. Acısıyla tatlısıyla her halleri güzel ve en önemlisi sağlıklılar. Ne diyoruz kızlar:
İYİ Kİ YAPMIŞIZZZZZZZZZZZZZZZZZZ :)))
Not: Bu mesaj çocuk yapma konusunda anticaydırıcı özellik taşımaktadır:))
ÇÜNKÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
BU GÜLÜŞ HER ŞEYE DEĞER.................
Eki Görüntüle 825157
Kızlar bugün benim doğum günümm ama kocam her yıl olduğu gibi bana küs sinir oluyorum yaa
off o gülücükleride olmasa zaten :)) dün kedicik burda bebeklerin ağlama sesini paylaşmıştı onu bulmam lazım ama çok mu geride kaldı acaba :26: çünkü ben gerçekten bu uşağın ne istediğini kestiremiyorum daha belki işe yarar
Ben varimmmmmm ;-) daha bsey yok bzde..olucak gbide gorunmuyo sanki;-)
Mutlu mutlu musmutlu yillarrrr.......
Soyledigin bana cok tanidik geldi her evlilik yildonumu bir ugursuzluk coker bize de.
haklısın canımm :))
maşallah oğluşuna annesiiii
ahahaahhaaaa oda gözümün önünde canlandı resmen aaa bakim gerçekten hepsi gözümün önündeymiş meğer
tabi yaaaaaa
iyi ki yapmışız.. iyi ki varlar bu melekler
gelinimin gülüşünü de yirim yiriimmmmmmm
ne güzel anlamış cnm ben neler diorum yaa başımda dikilme strese giriorum çocuk ağlıo yırtıo kendini koşup odamıza geliodu gitmio yaa olsun ben nasıl yatım dio geldiiler hava sıcak kızım ince giydiriorum kp kv gelip gidip bacağını elliolar donuo bu die o alışkın dedim bağırdım en son ben öle giydiriorum sen büyütmüşün karışma buda benim bbeğim dedim yok.küsmüo gelip dikilio odamda emzirirken yüzüne bakmıom yine gelio ayıp ya yaak odamda zırt pırt ne işin var,sabah 6da ikrayı emziriorum uyuyo çocuk kp demişki git getirde sevelim dikildi başımda aldım çocuğu koynuma yattım uyuyun bari diyip gidio.balkona koyuyorum hava alsın güneş alsın çocuk die kartal kapar dio yaaa şehrin göbeğinde apartmanda oturuorummmdaha neler neler anlatsam roman olur şimdide pelüş battaniyeye taktık bakalım ama gidelim evleri sobalı durmadan çocuk üşüo çocuk soğuk diyip duracam kısasa kısas
çook teşekkür ediyorum cnm
geçmiş olsun benimkide grip
Yavrum yaa nasıl da şaşkın şaşkın bakıyor Maşallah sana küçük şaşkın
Geçmiş olsun canım yaa off gripli evde bebekle çok zor. Allah yardımcın olsun.
Sağol canım ben seni ve kızını da merak ediyorum bir ara koyarsan sevinirim.
Anne olmak işte böyle canım :))
Afiyet olsun kuşum, baya zevkli oluyo bebişle yemek yapmak
Maşallah büyümüş delikanlı , ne guzel bakmış öyle
Maşallah size , cok guzelsinizEki Görüntüle 825103
bizde bebişimle...
Oyy bu kız Cook guzelTamam bazen çıldırıyoruz filan ama yaşadıklarımız o kadar tatlı anılar olarak kalacak ki. Uykusuzluklar, aç kalmalar, oda oda dolaşmalar, sallamaktan ayakta uyuşmalar. Acısıyla tatlısıyla her halleri güzel ve en önemlisi sağlıklılar. Ne diyoruz kızlar:
İYİ Kİ YAPMIŞIZZZZZZZZZZZZZZZZZZ :)))
Not: Bu mesaj çocuk yapma konusunda anticaydırıcı özellik taşımaktadır:))
ÇÜNKÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
BU GÜLÜŞ HER ŞEYE DEĞER.................
Eki Görüntüle 825157
Ben yan yatırıyorum , cok reflusu var bizimkinin, kusup boğazına kaçıyor malesefbana yan yatırma yumurta kafalı olur.
arkasına yatırma arkası düz olur kulakları kepçe olur diyorlar.
nasıl yatacak bu çocuk
Sanirim grip oluyorum kizlar ne yapmaliyim baslamadan atsam sunu ustumden
Ben varimmmmmm ;-) daha bsey yok bzde..olucak gbide gorunmuyo sanki;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?