2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yavrum yaa nasıl da şaşkın şaşkın bakıyor Maşallah sana küçük şaşkın

dünya kadar alıntı yamıştım hepsi uçmuş piffff

bebeklerimiz çok tatlıııııı

eşim grip plmuş ateşi var, onunla ve bebişle ilgileniyorum, öpüldünüz...

Geçmiş olsun canım yaa off gripli evde bebekle çok zor. Allah yardımcın olsun.

Sağol canım ben seni ve kızını da merak ediyorum bir ara koyarsan sevinirim.

Anne olmak işte böyle canım :))

Afiyet olsun kuşum, baya zevkli oluyo bebişle yemek yapmak

Canım kucağındayken nasıl soğan doğradın? Kanguru mu kullanıyorsun?

kesınlıkle ısıtılan sutu bıdaha dolaba kymayn ve sutunuzude dırek ateste ısıtmayın ıcındekı proteını kaybdyo sut onun yerıne cukur bı kaseye sıck su koyup bıborunu ıcne koyarak ısıtın dr tavsysı sızlerlede paylasym dedım

Çok teşekkür ederim sayfalarca arayıp bulamamıştım. Gerçekten bu seslere göre kızımı dinlediğimde artık ne istediğini daha iyi anlıyorum :)

Hehehe şifa olsun güle güle kullan :))

Yaaaa inanmayın, benim oğlum da misafir gelince hep uyuyo
Bi de demiyolar mı tüh uyuyo mu uyansa da sevsek :26: ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Topic de halvete girmeyen bir tek Ben kaldim saniyordum:) bu gidisle de zor gozukuyor:) allahtan cocugu yapmisiz

bende varımmm.. ki bebeğim 64 günlük olmasına rağmen

sevocum ağustos annesi oldun demek ki :) hayırlısı ile aldın bebeğini kucağına.. Allah analı babalı büyütsün. Allah yavrunuzu size bağışlasın. sağlıkla büyüt inş.. kokla paşanı benim yerimede :)

Kesinlikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Kızlar bugün benim doğum günümm ama kocam her yıl olduğu gibi bana küs sinir oluyorum yaa

Nice senelere canım :)

Burdaaaaa
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...lamasinin-anlamlari-videolu.html#post32106957
:))

Ben varimmmmmm ;-) daha bsey yok bzde..olucak gbide gorunmuyo sanki;-)

Ben de varım

Mutlu mutlu musmutlu yillarrrr.......
Soyledigin bana cok tanidik geldi her evlilik yildonumu bir ugursuzluk coker bize de.

birisi bana büyük beklenti büyük hayal kırıklığı getirir, o yüzden hiçbişey bekleme demişti. sinir oluyorum bu lafa ama doğru. pif

Ben alcam onuuuuuuu

Ahahahaoohohohohohhahahahahah sesli güldüm

çook teşekkür ediyorum cnm

geçmiş olsun benimkide grip

Teşekkürler, eşine de geçmiş olsun.
Bu ara salgın var gene sanırım
Rapor aldık yarın da evde...

Teşekkür ederiz. evet yaklaşamıyo oğluna yazık
Ve ben 2 bebek bakıyorum haliyle

Son düzenleme:
Maşallah büyümüş delikanlı , ne guzel bakmış öyle
Maşallah size , cok guzelsiniz

Oyy bu kız Cook guzel
Ben bu gazla 4. Yü yaparım arastacim
Az önce beşikte sallıyorum bi yandan gözleri kapanıyor bi yandanda gülüyor , aynı şeyi düşündüm bende, iyiki yapmışim.
Hamileligimi öğrendiğimde biraz pişman olmuştum basta , işim acısından birkac sene sonra daha rahat olacaktı bebek ama kısmet , vardır bunda da bi hayır .. Allah kolaylığını verir insallah

bana yan yatırma yumurta kafalı olur.
arkasına yatırma arkası düz olur kulakları kepçe olur diyorlar.
nasıl yatacak bu çocuk
Ben yan yatırıyorum , cok reflusu var bizimkinin, kusup boğazına kaçıyor malesef

ancak bu saatte gelebiliyorum buraya çok üzülüyorum sizlerin muhabbetlerinizden uzak kalıyorum herşey yarım yamalak 2 çocuğun bakımı eşim ev işleri birde evden işyerini idare etmek halimi tahmin edebiliryorsunuzdur şikayet etmiyorum bugünüme bin şükür sağlıklı olalım da bişekilde hallediliyor buraya vakit ayıramıyorum doğru düzgün aklım sizlerde kızlar

öncelikle belirteyim ki sabahtan beri ayaktayım tahmin edersiniz ki oğlum akşamdan sonra çok huzursuzlandı gaz derdinden omuzlarım ağrıdı bayram öncesi maaşlar yatırılacak onları hesapladım kızımın ödevlerine yardım ederken beynim zonklamaya başladı onları yatırdım biraz buraya bakayım dedim eger aşağıda yazacağım isimler arasında unuttuklarım olursa lütfen kusuruma bakmasınlar önceki satırlarda anlattıklarımdan ne halde yazdığımı anlayacaksınızdır atladıklarım olursa lütfen kusuruma bakmayın arkadaşlar yorgunluğuma verin

bebeğinin resmini paylaşmış arkadaşlar

suloz
arasta
mutluluk
cucu
kedicik
parme
gribeyaz
gencannecik
rabarbaa
aybike77
anneolucamben
minkm
tondora
sevo24

hepinizin bebeğine kocaman bi maşallah diyorum Rabbim hepsine hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin hepsine bayıldım ve kardeşmişçesine nasılda birbirlerine benziyorlar resimlerine bakarken dişlerimi öyle bi sıkmışımki çenem ağrıyor yerim ben onları öpüyorum bebişlerinizi ve sizleri

Slm kızlar her gün yazdıklarınızı okuyorum hepimiz aşağı yukarı aynı seyleri yasıyoruz... Bu gün guzel haberlerle geldim size.. Biz bugün kalça ultrasonuna girdik!!! Ben kalça çıkığı doğduğum için kızımda da risk vardı ama hersey normal çıktı şükür!! Nasıl rahatladım anlatamam çünkü benim tedavim baya zor olmus bir sürü ameliyat geçirmişim geç farkedildigi icin... Kızım da hic ağlamadı kuzu kuzu yattı bekledi doktor amcası bakarken şükür! Sizlerle paylaşmak istedim.. Meleklerinize ve kendinize iyi bakın öpüldünüz!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…