- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #54.721
günaydın herkeseeeeeeeee
bebişelerin güzel uyuyacağı
gazların kolay çıkabileceği
ağlamaların az olacağı
bizim kendimize zaman ayırabileceğimiz
güzel yemekler yapabileceğimiz
bi gün olsun inş..
Maşallah büyümüş delikanlı , ne guzel bakmış öyle
Maşallah size , cok guzelsiniz
Oyy bu kız Cook guzel
Ben bu gazla 4. Yü yaparım arastacim
Az önce beşikte sallıyorum bi yandan gözleri kapanıyor bi yandanda gülüyor , aynı şeyi düşündüm bende, iyiki yapmışim.
Hamileligimi öğrendiğimde biraz pişman olmuştum basta , işim acısından birkac sene sonra daha rahat olacaktı bebek ama kısmet , vardır bunda da bi hayır .. Allah kolaylığını verir insallah
Ben yan yatırıyorum , cok reflusu var bizimkinin, kusup boğazına kaçıyor malesef
günaydın herkeseeeeeeeee
bebişelerin güzel uyuyacağı
gazların kolay çıkabileceği
ağlamaların az olacağı
bizim kendimize zaman ayırabileceğimiz
güzel yemekler yapabileceğimiz
bi gün olsun inş..
Slm kızlar her gün yazdıklarınızı okuyorum hepimiz aşağı yukarı aynı seyleri yasıyoruz... Bu gün guzel haberlerle geldim size.. Biz bugün kalça ultrasonuna girdik!!! Ben kalça çıkığı doğduğum için kızımda da risk vardı ama hersey normal çıktı şükür!! Nasıl rahatladım anlatamam çünkü benim tedavim baya zor olmus bir sürü ameliyat geçirmişim geç farkedildigi icin... Kızım da hic ağlamadı kuzu kuzu yattı bekledi doktor amcası bakarken şükür! Sizlerle paylaşmak istedim.. Meleklerinize ve kendinize iyi bakın öpüldünüz!!!
herkese günaydın tek elimle yazıyoum oğlum çok huzursuz burnu tıkalı nadiren öksürüyor serum fizyoloji sıktım ama genzi hırıl hırıl doktora gitsem mi yoksa basit burun tıkanıklığı mı anlamadım ablası gripti arkasından ben de oldum acaba bebeğe demi geçti
Yastığın çiçekleriyle konuşup gülen bir bebeğim var. O çiçekler ne olarak görünüyor acaba onaSabah sabah nasıl güldürdü beni yaa eni konu sohbet ediyo çiçeklerle
Eki Görüntüle 825801 sizde ister misiniz? :)
bende soracaktım sizin bebişlerde şekillerle konuşuyormu diye.. canlı renkli benekli çiçekli herşeyle konuşuyor sakinleşiyor bi süre oyalanıyor hatta bazen uykuya dalıyor
Chenn o nasil guzel dilek oyle:)
Biz dun zor bi gun atlattik tum gun uyumadi mik mik mik surekli.. Gece artik uykusuzluktan napcagini sapitmisti umarim bugunumuz guzel gecer hepimiziiin
Oooo güle güle giyin canım. O tülü nerden aldın neycilerde bulunuyor aceba :))
Ay çok komik bunlar yaa
dün Furkiş de gündüz güzel uyumuştu, akşam gaz sancısı bi tuttu kıvrandı ağlaya ağlaya, durduramadım oda oda gezdim. eşimde ark. dışarı çıkmıştı Allah tan 2saate döndü o kucağına alınca ellerimin bileklerimin ne kadar ağrıdığını fark ettim.yorgunluktan babasının kollarında uykuya daldı ama bi saat de öyle mızladı, uykuda sıçradı sık sık...gece de saat başı uyandı emmek istediçk ağlamasada huzursuzdu.şimdi karın üstü uyudu, gündüz karın üstü yatırınca 2saate yakın uyuyor. gece korkuyorum öle yatıramıyorum sık uyanıyor.
inş. gündüz uykuları uzun olur hepsinin..
dokuz ay tütünüz çk güzel olacaktır eminim.çk beceriklisin ben heralde kızım olsa yapamazdım.ellerine sağlık..
arasta ve gri beyazne akıllı bebişleriniz var bizimkinde yok öyle durumlar, oyun halısına yatırıyorum ama pek ilgisini çekmiyor etrafındakiler, biraz daha büyümemiz lazım galiba:26:
arasta ve gri beyazne akıllı bebişleriniz var bizimkinde yok öyle durumlar, oyun halısına yatırıyorum ama pek ilgisini çekmiyor etrafındakiler, biraz daha büyümemiz lazım galiba:26:
dün Furkiş de gündüz güzel uyumuştu, akşam gaz sancısı bi tuttu kıvrandı ağlaya ağlaya, durduramadım oda oda gezdim. eşimde ark. dışarı çıkmıştı Allah tan 2saate döndü o kucağına alınca ellerimin bileklerimin ne kadar ağrıdığını fark ettim.yorgunluktan babasının kollarında uykuya daldı ama bi saat de öyle mızladı, uykuda sıçradı sık sık...gece de saat başı uyandı emmek istediçk ağlamasada huzursuzdu.şimdi karın üstü uyudu, gündüz karın üstü yatırınca 2saate yakın uyuyor. gece korkuyorum öle yatıramıyorum sık uyanıyor.
inş. gündüz uykuları uzun olur hepsinin..
dokuz ay tütünüz çk güzel olacaktır eminim.çk beceriklisin ben heralde kızım olsa yapamazdım.ellerine sağlık..
canım tuhafiyeden aldı sanırım eşim. ben anlattım sipariş verdim eşime o da aldı geldi. becerikli kocam benim :) hoş bandana da istemiştim unutmuş olcak o kadar dimi? :)
Canım cetveline baktım da seninki bizimkilerden küçük 1 hafta bile çok şey farkediyor. İda 2.5 aya yaklaştı nerdeyse. Seninki de o kadar olunca yapar merak etme
Canım cetveline baktım da seninki bizimkilerden küçük 1 hafta bile çok şey farkediyor. İda 2.5 aya yaklaştı nerdeyse. Seninki de o kadar olunca yapar merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?