2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu saatte süt sağıyorum. allahım memelerine şifa verse, kızımda yeniden emse, gece kalkıp emzirip kızımla beraber uyuyabilsem. Pompanın sesi kocama da kızıma da ve muhtemelen bitişik komşuma da ninni oluyor.

günaydın herkeseeeeeeeee

bebişelerin güzel uyuyacağı
gazların kolay çıkabileceği
ağlamaların az olacağı
bizim kendimize zaman ayırabileceğimiz
güzel yemekler yapabileceğimiz
bi gün olsun inş..

Verir tabi ki canım yaa. Sen topiğin süper annelerindensin zaten. Bir yenidoğan yanında 2 tane daha bakıyosun. Önünde şapka çıkarıyorum çok iyi baş ediyosun gerçekten.

Amiiiiiiiiinnn

Chenn o nasil guzel dilek oyle:)

Biz dun zor bi gun atlattik tum gun uyumadi mik mik mik surekli.. Gece artik uykusuzluktan napcagini sapitmisti umarim bugunumuz guzel gecer hepimiziiin

herkese günaydın tek elimle yazıyoum oğlum çok huzursuz burnu tıkalı nadiren öksürüyor serum fizyoloji sıktım ama genzi hırıl hırıl doktora gitsem mi yoksa basit burun tıkanıklığı mı anlamadım ablası gripti arkasından ben de oldum acaba bebeğe demi geçti

gözün aydın canım

Ayyy Allah korusun. Bi gozlemle bakalim.

Yastığın çiçekleriyle konuşup gülen bir bebeğim var. O çiçekler ne olarak görünüyor acaba ona Sabah sabah nasıl güldürdü beni yaa eni konu sohbet ediyo çiçeklerle

Yastığın çiçekleriyle konuşup gülen bir bebeğim var. O çiçekler ne olarak görünüyor acaba ona Sabah sabah nasıl güldürdü beni yaa eni konu sohbet ediyo çiçeklerle

bende soracaktım sizin bebişlerde şekillerle konuşuyormu diye.. canlı renkli benekli çiçekli herşeyle konuşuyor sakinleşiyor bi süre oyalanıyor hatta bazen uykuya dalıyor

Chenn o nasil guzel dilek oyle:)

Biz dun zor bi gun atlattik tum gun uyumadi mik mik mik surekli.. Gece artik uykusuzluktan napcagini sapitmisti umarim bugunumuz guzel gecer hepimiziiin

dün Furkiş de gündüz güzel uyumuştu, akşam gaz sancısı bi tuttu kıvrandı ağlaya ağlaya, durduramadım oda oda gezdim. eşimde ark. dışarı çıkmıştı Allah tan 2saate döndü o kucağına alınca ellerimin bileklerimin ne kadar ağrıdığını fark ettim.yorgunluktan babasının kollarında uykuya daldı ama bi saat de öyle mızladı, uykuda sıçradı sık sık...gece de saat başı uyandı emmek istedi çk ağlamasada huzursuzdu.şimdi karın üstü uyudu, gündüz karın üstü yatırınca 2saate yakın uyuyor. gece korkuyorum öle yatıramıyorum sık uyanıyor.

inş. gündüz uykuları uzun olur hepsinin..

dokuz ay tütünüz çk güzel olacaktır eminim. çk beceriklisin ben heralde kızım olsa yapamazdım.ellerine sağlık..

arasta ve gri beyaz ne akıllı bebişleriniz var bizimkinde yok öyle durumlar, oyun halısına yatırıyorum ama pek ilgisini çekmiyor etrafındakiler, biraz daha büyümemiz lazım galiba:26:

Oooo güle güle giyin canım. O tülü nerden aldın neycilerde bulunuyor aceba :))

Ay çok komik bunlar yaa

canım tuhafiyeden aldı sanırım eşim. ben anlattım sipariş verdim eşime o da aldı geldi. becerikli kocam benim :) hoş bandana da istemiştim unutmuş olcak o kadar dimi? :)

pijamalarla dolaşmaktan sıkıldık artık teyzesi :) hep alt üst pijama olmas kiii :)

arasta ve gri beyaz ne akıllı bebişleriniz var bizimkinde yok öyle durumlar, oyun halısına yatırıyorum ama pek ilgisini çekmiyor etrafındakiler, biraz daha büyümemiz lazım galiba:26:

Canım cetveline baktım da seninki bizimkilerden küçük 1 hafta bile çok şey farkediyor. İda 2.5 aya yaklaştı nerdeyse. Seninki de o kadar olunca yapar merak etme

hepimizin bebişleri akıllı maşallah.. bende oyun halısı ve dönence almayı düşünüyorum güzel oyalanır..

canım tuhafiyeden aldı sanırım eşim. ben anlattım sipariş verdim eşime o da aldı geldi. becerikli kocam benim :) hoş bandana da istemiştim unutmuş olcak o kadar dimi? :)

Gerçekten becerikliymiş kocan :)) Yapımı kolay duruyor sanki. Belki ben de yaparım. Evde fotoğraf çekimleri için bu tarz şeyler lazım bana da, çok şirin oluyorlar :))

Canım cetveline baktım da seninki bizimkilerden küçük 1 hafta bile çok şey farkediyor. İda 2.5 aya yaklaştı nerdeyse. Seninki de o kadar olunca yapar merak etme

bi haftada o kadar fark eder mi inş. :)) bide kızlar erkek bebeklere göre önde gidiyor gelişim konuşma ...

1 gün bile farkediyor yaa hergün değişik birşey yapıyor şaşırıp kalıyorum.. hele o emzik ağzından yanına düşüyor oda ağzıyla alcam diye uğraşıyor ya güldürüyo beni o ağzının hareketleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…