2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gerçekten becerikliymiş kocan :)) Yapımı kolay duruyor sanki. Belki ben de yaparım. Evde fotoğraf çekimleri için bu tarz şeyler lazım bana da, çok şirin oluyorlar :))

çok kolay canım benimde çok yakın arkadaşımın düğünü var onun için yapıyorum aslında :) başınada gene tülden kocaman bir gül düşünüyorum.bakalım istediğim gibi olcak mı?

çok kolay canım benimde çok yakın arkadaşımın düğünü var onun için yapıyorum aslında :) başınada gene tülden kocaman bir gül düşünüyorum.bakalım istediğim gibi olcak mı?

Aaaa düğün için süper olur gerçekten :) Bi de düz beyaz patik alıp aynı güllerden silikon tabancasıyla patiklerine de yapıştırabilirsin. Kızın düğünün maskotu olur valla nazar boncuğunu eksik etme canım. Bitmişini paylaşırsan sevinirim :)

Bizim oğlumuz ne çiçekle neböcekle ne ayıcıklarla ne de benle konuşuyor. Aklı fikri bu derdi meme. Yakında meme ile konuşmaya başlayabilir.

Yastığın çiçekleriyle konuşup gülen bir bebeğim var. O çiçekler ne olarak görünüyor acaba ona Sabah sabah nasıl güldürdü beni yaa eni konu sohbet ediyo çiçeklerle

yahu sizin bebeişler kaç günlük oldu? çatlıycam benimkinde ne hala bir gülücük nede bişeylerle oyalanmak
paşam mı çok ufak daha yoksa algılarını mı açamadım ben bu çocuğun

bende soracaktım sizin bebişlerde şekillerle konuşuyormu diye.. canlı renkli benekli çiçekli herşeyle konuşuyor sakinleşiyor bi süre oyalanıyor hatta bazen uykuya dalıyor

çatlıycammm kıskançlıktan...böyle geveze bir ananın oğlu hala hiçbişeyle konuşmuyor
dün bide kv ye gülücük atmış, deli oldum ben daha göremedim diye

yahu sizin bebeişler kaç günlük oldu? çatlıycam benimkinde ne hala bir gülücük nede bişeylerle oyalanmak

Aybike'cim üzülme aynısından bizde de var, bırak gülmeyi sürekli bir ağlak surat ifadesi var. Dokunsan ağlayacak modda

Canım İda 69 günlük. Gribeyazın da dediği gibi 1 gün bile farkediyor. Merak etme senin bıcır da yapar :)

Bizim oğlumuz ne çiçekle neböcekle ne ayıcıklarla ne de benle konuşuyor. Aklı fikri bu derdi meme. Yakında meme ile konuşmaya başlayabilir.

heh işte canım, benimkide sendeki modelden...çiçek böcek anlamıyor varsa yoksa meme...bide süt bitince kızıyor, ısırıp ucunu çekiyor. birgün kopartacak diye korkuyorum

Canım İda 69 günlük. Gribeyazın da dediği gibi 1 gün bile farkediyor. Merak etme senin bıcır da yapar :)

hayır kadına gülücük atmasa bukadar gıcık olmıycam..bide ballandıra ballandıra anlatıyor. sana da gülüyor mu dedi..aaa gülmez olur mu neler yapıyor dedim

heh işte canım, benimkide sendeki modelden...çiçek böcek anlamıyor varsa yoksa meme...bide süt bitince kızıyor, ısırıp ucunu çekiyor. birgün kopartacak diye korkuyorum

Ayy evet o küçük ağzı ile mememin ucunu çeke çeke bir hal oldu. Oğlum o sana lazım nazik ol diyorum hiçççç tınnnnn. Ilerde bana yaptığını kızlara nah yaparsın diye söyleniyorum:)). Ppppppppp

Yalova'cım

Melis'imizin resmini ne zaman göreceğiz. Öğren artık resim yükleme olayını. Kızın büyüyecek teknoloji özürlü annesi ile dalga geçecek

Ben bugun aksam eylulu anneme birakayim.kocise suprz yapayim diyorm..bn senn koca bebeginm diyip duruyo oyle derdm bn ona.sanirm kiskaniyo bi parca sevdgi yemekleri ypayim sikir sikir giyineyim beraber vakit gevirirz..snunda halvet olurmu koyver gitsn akisina birakicm...cesaretlenirsemmm tbi

çatlıycammm kıskançlıktan...böyle geveze bir ananın oğlu hala hiçbişeyle konuşmuyor
dün bide kv ye gülücük atmış, deli oldum ben daha göremedim diye

bizimkide 55 günlük enteresan olanda ben geveze değilim bazen ne konuşsam diyorum bulamayınca başlıyorum bende aguuu miyaaav aklıma ne tür ses gelirse artık :)
seninkide başlar yakında gülücük atıp konuşmaya

En kısa zamanda çıkıcaz canım görücüye.vallahi benim telefondan yüklenmiyor.eşimin telefonundan bir deniyeyim bari.hamileliğimin son ayında saç boyamı almıştım,doğumdan sonra boyarım diyordum,şimdi de inşallah yarın sabah doktorumuza gidince bir daha alçıya alınmazsa hemen boyucam.2,5 aydır boya evde ama boyuyacak modda değildim.yarın kızımın ayağı tam düzelirse söz verdim kendime hemen boyucam.hoş ben burda paylaşmak için boyalı boyasız önemsemem ama daha genç görünmüş olurum size.şimdi görünce teyze falan dersiniz bana :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…