2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

size bir konuda danışmam lazım...psikoloji zaten bozuk, bide söz konusu kardeş olunca hiç sağlıklı bakamıyorum olaylara. ama uzatırsam anlatırken şimdiden kusuruma bakmayın

kardeşim eşimi tanıştığımız günden beri tanıyordu ve araları çok iyiydi. nezaman biz evlenmeye karar verdik ,bir problem oldu aralarında. annemle babam eşimi doğru dürüst tanımıyorlardı, kardeşim kıyameti koparttı "ben senelerdir tanıyorum, evlenilecek adam değil o" falan diye..o ailemle yaşıyordu bende babamın daha önce kardeşimle bana aldığı evde yalnız (bu onun seçimiydi) annemde kardeşimin dolduruşuyla evlenmenizi istemiyorum diye kıyameti kopardı. tabi iki kadın bastırınca babamda resti çekti. sonuçta onları dinlemedim ve evlendik.3 sene ailemle görüşmedim, kardeşimin doğumunda barıştık. ama ne evime geldiler ne bişey, eşimle karşılaşmadılar birdaha. eşim istemedi bize gelsinler gitsinler. yine huzurumuz bozulacak dedi
doğumdan bir gün sonra bana geldiler. eşim torunlarını görmek hakları,gelsinler kalsınlar ben otelde kalırım dedi. herşey çok güzeldi. oğlumun ismini dedesi okudu, kardeşim oğluyla geldi. o gece güle oynaya geçti ertesi gün yola koyuldular herşey yolunda. bu arada teyzemle yengemde gelmek istedi annemlerle. eşimde onlarla geleceklerse gelsinler ben yokken dedi.sonuçta düğünümüze davet etmiştik gelmediler, tebrik için bile aramadılar

annemler gittikten 3 sonra biz geliyoruz dediler, eşim de "istemiyorum,onların gönlüne göre mi program yapıcaz, zten düğün günüde seni ağlattılar" dedi. bende arayıp anneme söyledim teyzemle konuşurmusun diye. kardeşim yine çocuğu alıp evi terketmiş annemlerin yanında. iki dkka sonra beni aradı, nasıl bağırıyor telefonda "annemi sinir krizine soktun, senin yüzünden babamla boşanıyor mutlu musun...aileni perişan ettin, şimdi koş o serseri kocanın kollarına kendini teselli et" bu konuşmalar geçerken ben 5 günlük lohusayım, markette alışveriş yapıyorum ve dli gibi ağlarak konuşuyorum. oğlum 2 gün önce sarılık olmuş, iyi beslenmesi lazım ve kardeşim 2 yaşında çocuğu olan bir anne olarak sütün önemini çok iyi biliyor...
neyse 1 hafta sonra özür diledi. ama kocamla ilgili söyledikleri iiçin değil,sadece sesini yükselttiği için. eşimde geçen kızdı artık görüşmeni istemiyorum dedi."senelerdir aramızda problem yaratıyor, sana bağırıp çağırıyor sende karaktersiz gibi her seferinde gülüyorsun yüzüne"dedi
evet kardeşim kıskançtır ve herzaman kendini benimle mukayese eder. evim, işim, kazancım hep kendininkiyle kıyaslama konusu oldu onun için.ama biryandan da kardeşim sonuçta
eşimde sen tavrını koymadıkça daha çok s...ağzına diyor
sizce gerçekten tavır koymamakla hata mı yapıyorum

Hadi yarın güzel haberlerinizi bekliyoruz o zaman.

Saçı dert etme bendeki beyazlar kimsede yoktur ve kendi saçım hiç boya röfle balyaj vs yok.

yürü be angy kim tutar seniiii

Gunduz uykusu mu??? O da ne :))

O kıskançlık belası birçok kardeş arasında var maalesef canım ama insan kardeşten geçemiyor maalesef. Ablamın kıskançlıklarından dolayı eşim nefret etti artık görmek istemiyo ama benim hatrıma konuşuyo. Yalan değil zamanında ablamdan çok büyük iyilikler gördüm ve bazı konularda hakkını ödeyemem. Biz harika birer abla kardeştik ne olduysa ben evlendikten sonra oldu. Birbirimizi çok sevmemize rağmen bu kıskançlık illeti hortluyor arada ve beni deli ediyor. Nolursa olsun insan kardeşten vaz geçemiyor, aynı can aynı kan. Tavır koymak yerine alıp konuş bence. O çok biliyomuş evlenilcek adamı da neden çocuğuyla annenlerde ve sen o serseri dedğiyle aynı evdesin

Angy sırtını yumruklayasım geldi yavrum

Anaa kaşla göz arasında yapmış da giydirmiş bile. Nasıl da güzel olmuş ellerine sağlık.

Canım kucağındayken nasıl soğan doğradın? Kanguru mu kullanıyorsun?

Hayır canım ben kanguru alamadım ya perşembe kızımla bayram alışverişine çıkıcaz o zaman bakıcam siz kullanıyor musunuz? Tavsiye ettiğin bi marka var mı? Bu arada ben malzemeleri doğrarken kızım da anakucağında mutfak masasının üstünde duruyordu :)

AMİİİİNNN

Yastığın çiçekleriyle konuşup gülen bir bebeğim var. O çiçekler ne olarak görünüyor acaba ona Sabah sabah nasıl güldürdü beni yaa eni konu sohbet ediyo çiçeklerle

uuuu yesinler onun agucuklarını

Amanda aman bayramda bir prenses dolaşacak ortalıkta Eminim çok güzel olacaktır canım güle güle giysin

hepimizin bebişleri akıllı maşallah.. bende oyun halısı ve dönence almayı düşünüyorum güzel oyalanır..

Ne becerikli insanlar var yahu

Al bir becerikli daha süper olmuş :)

Canim kardes iste napsan da senin kanin, ama al karsina konus bence bir daha boyle yaparsa ipleri koparacaginin sinyalini ver derim.. Allah yardimcin olsun..

Sana iyi gelmeyen insanla görünmemek lazım ama konu aile olunca o öyle olmuyor. Yaptıklarını görmezden gelme ama bağlarını koparma bence açık açık konuşmalısınız

Canım eş ve aile arasında kalmak çok zor önce sabır ve ferahlık diliyorum.

İçinde olmadığımız için bizim vereceğimiz görüşler ne kadar efektif olur bilemem ama beim fikrim şu; kardeşinle tamamen ipleri koparma ama sende yaşattığı durumu bilsin. Bu sebeple konuş onunla. Seni Ne duruma soktuğunu bilsin. Tavır ve konuşmalarında dengeli olması gerekiyor. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama ortayı bulmak lazım. Bu arada eşinle de konuşmalısın. Onu çok iyi anladığını, seni düşündüğü bildiğini paylaş. Kardeşinin hatalı olduğunu söyle ve onu da ( eşini de) haklı gördüğünü hissettir. Sonra da kardeşinin ailenden biri olduğunu tamamen ipleri koparamayacağını bu konuda anlayış göstermesini beklediğini söyle.

Allah kolaylık versin zor durumlar

Kizlar sizin bebeklerde de sık sık hickirik oluyor mu?? Donenceyle yatakta oynarken, uzun sure sirt ustu yatinca veya biseye heyecanlanip agu yapinca,ana kucaginda bile yatarken, hatta kucagimizda dik tuttugumuzda bile hickirik oluyor hala. Ben anlamadim yaa, gecen hickirirken agzindan sütü de cikariverdi en cok donence canimi sıkıyor, ne guzel oynarken bi anda hık hık hık!

Bizimki de çok hıçkırıyor hemen emziriyorum geçiyor

canım benmde evlenmeme ailem karşı çıktı. babam seçimini yap ya biz ya o dedi. bende 25 yaşına gelmiş eline mesleğini almış birisi olarak zor da olsa seçimimi yaptım ve daha az pişman olacağımı seçtim. nitekim ikisindede pişmanlık vardı. benm babamıda erkek kardeşim doldurdu. kendi düğünümüzü kendmz yaptık çok da mutluyuz şükür annem dışında hiçbiriyle konuşmuyoruz. benmle gülüp benmle ağlayacak herkese eviminde gönlümünde kapısı açık, ama ben gülerken ağlayıp moralimi bozacaklarsa mümkünse uzak kalsınlar. bence sende kardeşinle konuş ve neler hissettiğini onun sana neler hissettirdiğini uygun bir dille anlat

Aybikecim ,
bence kardeş kardeştir. Yalnış davrandığı aşikar ama o da sanırım zor dönemler geçiriyor. Eşinle çöz meseleyi sana sahip çıkmak istiyorsa büyüklük göstersin ve ailenle ilişkine saygı duysun. Sen istediğin kadar istediğin zaman görüşebil. Eşine büyüklük sende kalsın beni yıpratma de. Sonuçta aile ne kadar kötü olursa olsun yine de bağların kopmamadı lazım. Zaten başka şehirlerdesiniz. Ayda yılda bir telefon konuşursunuz yeter.

teşekkür ederim kızlar tavsiyeleriniz için..
sorun şu ki konuşmayı defalarca denedim, 7 yıldır böyle...hep cevabı aynı "bana kızacağına kocana kız" yada "ben yapmıyorum onun yüzünden oluyor"... o hafta söyledim sen öyle yapınca sütüm kesildi hemde oğlum sarılıkken dedim..hatalı olan benmişim, kocamı dinleyip teyzemle yengemi istememişim, burası benim evim sana ne oluyor demem gerekirmiş
aile hayatta en önemli şeydir, onlar için kocadan bile vazgeçebilmelisin diyor. bende dedim senin yanlış olduğun yer burası, kocam ve oğlum benim ailem, sen böyle düşündüğün için evlendiğin günden beri ayrılıcam diyip diyip annemlerin yanına gidiyorsun dedim
ne dese beğenirsiniz? benim yapmam gerekende oymuş, oğlumu alıp gidecekmişim yanlarına. biz iki dul çocuklarıyla baba evinde yaşıyacakmışız. iyi de benim bi sorunum yokki evimde, sorun yapan sensin her defasında

Cnm kardesinle aranda mesafe olsn ama bagini koparma..ne kdr kzsansa karrdes bska bsey..ama seni uzmesinede sakn izn verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…