2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aybikecim kardeş aile atılamaz satılamaz..ne olursa olsun koparılamz. çok zor bi durum belli ama senn sabretmen lazım , evlennce koca daha önemli insann huzuru için.o ne derse öle olmalı, ama aile söz konusu olunca işler biraz değişir bence, eşinden biraz esneklik iste, sende arada görüş. inş. bi gün seni anlar.sana eşine saygı duyması gerekir sen mutluysan..ama madem anlamıyo sende tavrını koy mesafeli ol bnce.ama tamamamen silmek yanlış aileyi, 3günlük dünya da yarın ne olacağını kimse bilemez:26:

Canim bende kullanmiyorum o yuzden sana soracaktim. Erken oldugunu dusunuyorum aslinda ama tam olarak ne kadar zaman sonra kullanmaya baslamak gerek onu da bilmiyorum. Birde erkek cocuklarinda kanguru kullanimini pek desteklemiyormus doktorlar. Cok kararsizim o yuzden
konak problemi olan yok galiba bizde var ne yapacamı bilmiyom

Canim bizde yok ama z.yagi yada bebeyagi suruluyor diye biliyorum. Hicbirsey yapilmasa bile 1-2 ay icinde kendiliginden de gecermis konak

anne lütfen de kargo bedava bugün ilgilenen varsa bi göz atabilir

Son düzenleme:

canım benim kızımında kaşlarının başlangıcında olmuştu sarı sarı, hatta korktuk bu ne diye, sonra balkona çıkınca güneşte farkettim ki konakmış. yeni banyo yaptırdığımız için zeytinyağı sürmedim banyodn önce sürerim demiştim. ama deneyeyim diye bebeyağını parmağıma sürdüm ordan azıcık kaşına, 15-20 dk sonra pamukla sildim geçti. ama bizmki çok çok azdı. sen de bi dene olmadı zeytinyağı yaparsın o kesin çözümmüş

slm kızlar günlerdir sizi takip edemiyorum aklım sizde valla hepinizi çok öpüyoruz kızımlaa

canım benim kızımda 40 ında sonra konaklandı zeytin yağı ve karbonat karıştırıp sür dediler denedim bir kaç kere ama daha çok kabuk oldu taramama rağmen sert sertti.. eczanedeki enişte bi ilaç yaptı birkere sürdüm yıkadım taramadım maşallah diyeyeim bitane konak kalmadı. .eczanelere danış bi istersen ilaç yaparlarsa çok ii geliyor

Canım bizimde başımıza gelmedi ama kuzenimin banyodan yarım saat önce zeytinyağı ile yağlayıp,yıkamadan önce bebeğin tarağıyla ters yönde yavaş ve Nazikçe tarayarak sorunu çözdüğünü görmüştüm.her banyo öncesi geçene kadar yapmıştı.önemli bişey değil ama lütfen dert etme kendine.göreceksin bak hemen geçecek

midesi genişliyor annesi.. müdahale etme genişlesin :) büyüyor :)

halamın kızında oldu. karbonatı krem kıvamına getirdi az su ile. kafasına sıvadı onu tülbetide taktı dursun diye. yarım saat 1 saat bi saat bekletip yıkadı. istersen küçük ağız tülbentleriyle yıka kafasını. inş geçer.

canım eşinde bence fazla tepki vermiş.. benim eşim ne kadar sevmiyor olsada ben üzülmeyeyim diye katlanır. hem kocan hem kardeşinin arada bırakmış seni. kardeş bu atsan atılmaz satsan satılmaz. araya resmiyet koy derim. ama görüşmeden de olmaz. ileride insanın başına ne geleceği belli olmaz.. ben kendi aileme laf söyletmem. eşimde kendi ailesine laf söyletmez. kızma ama eşine fazlaca vermişsin ipini. kardeşin haklı demiyorum yanlış anlama. o da çok hatalı. ama en azından kocan seni arada bırakmasın.. bu çok kötü.. inş herşey gönlünce olur..

vayyy angy cim.. hayırlı olsun mu diyim kolay gelsin mi bilemedim darısı benim başıma inş canım.. vallahi benim nerden baksan bir 20 günüm daha var

Canım bir yanda aile bir yanda koca.ne yardan geçilir ne serden.Annem hep şunu der bize,elalemin en iyisindense kendinin en kötüsü daha makbuldür.kardeşin biraz atarlı heralde,sinirlenince bende çok kırıcı olup sonra hep çok pişman olmuşumdur.umarım o da bir anlık sinirle üzüyordur seni.bi de biraz bencil galiba,seninde onun gibi mutsuz ve aile evinde olmanı istiyor heralde.keşke o da mutlu olsa.bencede kardeşinle konuş,biraz daha büyüyünce kardeşin anlayacaktır hatasını ve pişman olacaktır.şu zor döneminde kardeşinin ona bir şans daha ver,eşinde kardeşinin durumunu anlamaya çalışıp zaman tanısın biraz.tabi olay senin başına gelmiş,kafanı biraz toparlayınca sen zaten doğru davranışı bulacaksındır

Kızlar facede bebek anneleri diye bi grup var. Günlük menülerini yazıyolar maşallah çorbadan tatlıya salataya kadar herşey var. Ben günde 1 çeşit yaptığıma dua ediyorum ben mi çok beceriksizim yoksa onlar mı sallıyo anlamadım

Vaaaaaaay bacım olaylar olaylar,Allah er meydanında Muzaffer eylesin sizi )))))) bütün gün ve gece aklımda olacaksın :)))) dualarım sizinle

Cogu zaman bir çeşit yapiyorum bazen de dışardan söylüyoruz. Yanlarında bakan birileri vardır yalnız olcak is değil

Üzülme canım sen,sanal ortamda atması bedava.tabi hepsi için demiyorum.size bişey diyim mi,tam 4 gündür duş almadım.kafam kaşınmaktan mahfoldu.kayınvalide gündüz evinde Bayram temizliği yapıyor,eşim işte,Kızımda mama da içtiği için kusunca fena kusuyor.gözümün önünden uzun süreli ayıramıyorum o yüzden.zaten uykularıda hep kısa kısa.boşver yani sen onları,çoğunun çocuğu ya uslu ve bizimkilerden büyüktür ya çocuklarına ayıracakları vakitten kırpıyorlardır ya yardımcı olan birileri vardır ya da son şık süper hamarat annedirler.yine de okuyunca insanın bir morali bozuluyordur eminim.sen okuma onları boşver,bak burda hepimizi al birini vur ötekine durumundayız.

Cogu zaman bir çeşit yapiyorum bazen de dışardan söylüyoruz. Yanlarında bakan birileri vardır yalnız olcak is değil

Aynen.

1 hafta tuvalete gitmediğimi biliyorum ameliyatla çıkarcaklardı nerdeyse

Bugun oglum beni sasirtiyor ve kisa kisa da olsa oglen uyuyor. Fakat soyle bir sorun var, kucagimda uyuyor yatagina veya koltuga koydugumda uyaniyor ve basliyor aglamaya. Napicam Ben koala gibi yasanmaz ki Boyle

arastacım hiç dert etme valla öyle anneler varsa bebeği çok küçük ve yalnız helal olsun diyorum ama imkansız valla aferdesin tuvalete gitmeye zaman bulamıyorum gidersem koşa koşa hemencik çogu zaman kocam gelince gidiyorum valla.. kızım sürekli kucağımda yada ayagımda zaten gündüz hiç uykusuz yok sürekli yanındayım ayagımdan bıraksam 5 dk. uykusunu bile uyumuyor. nerde 3 çeşit yemek yapmakk ooooo çok lüks bence

Son düzenleme:

Valla Ben daha 1 kere pisirebildim yemek onda da esim evdeyim cocukla o ilgilendi. Ben iyice beceriksiZim herhalde

Aynen canım yemek yapmayı bırak bazen yemek bile lüks yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…