- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #54.781
yürü be angy kim tutar seniiii
:-D :-D acilis ypicaz kuzum yil 2012dydi kocisle en son.......2013 bitti dusun yaniAngy sırtını yumruklayasım geldi yavrum
Anaa kaşla göz arasında yapmış da giydirmiş bile. Nasıl da güzel olmuş ellerine sağlık.
Canim bende kullanmiyorum o yuzden sana soracaktim. Erken oldugunu dusunuyorum aslinda ama tam olarak ne kadar zaman sonra kullanmaya baslamak gerek onu da bilmiyorum. Birde erkek cocuklarinda kanguru kullanimini pek desteklemiyormus doktorlar. Cok kararsizim o yuzdenHayır canım ben kanguru alamadım ya perşembe kızımla bayram alışverişine çıkıcaz o zaman bakıcam siz kullanıyor musunuz? Tavsiye ettiğin bi marka var mı? Bu arada ben malzemeleri doğrarken kızım da anakucağında mutfak masasının n
konak problemi olan yok galiba bizde var ne yapacamı bilmiyom
Kizlar sizin bebeklerde de sık sık hickirik oluyor mu?? Donenceyle yatakta oynarken, uzun sure sirt ustu yatinca veya biseye heyecanlanip agu yapinca,ana kucaginda bile yatarken, hatta kucagimizda dik tuttugumuzda bile hickirik oluyor hala. Ben anlamadim yaa, gecen hickirirken agzindan sütü de cikariverdien cok donence canimi sıkıyor, ne guzel oynarken bi anda hık hık hık!
size bir konuda danışmam lazım...psikoloji zaten bozuk, bide söz konusu kardeş olunca hiç sağlıklı bakamıyorum olaylara. ama uzatırsam anlatırken şimdiden kusuruma bakmayın
kardeşim eşimi tanıştığımız günden beri tanıyordu ve araları çok iyiydi. nezaman biz evlenmeye karar verdik ,bir problem oldu aralarında. annemle babam eşimi doğru dürüst tanımıyorlardı, kardeşim kıyameti koparttı "ben senelerdir tanıyorum, evlenilecek adam değil o" falan diye..o ailemle yaşıyordu bende babamın daha önce kardeşimle bana aldığı evde yalnız (bu onun seçimiydi) annemde kardeşimin dolduruşuyla evlenmenizi istemiyorum diye kıyameti kopardı. tabi iki kadın bastırınca babamda resti çekti. sonuçta onları dinlemedim ve evlendik.3 sene ailemle görüşmedim, kardeşimin doğumunda barıştık. ama ne evime geldiler ne bişey, eşimle karşılaşmadılar birdaha. eşim istemedi bize gelsinler gitsinler. yine huzurumuz bozulacak dedi
doğumdan bir gün sonra bana geldiler. eşim torunlarını görmek hakları,gelsinler kalsınlar ben otelde kalırım dedi. herşey çok güzeldi. oğlumun ismini dedesi okudu, kardeşim oğluyla geldi. o gece güle oynaya geçti ertesi gün yola koyuldular herşey yolunda. bu arada teyzemle yengemde gelmek istedi annemlerle. eşimde onlarla geleceklerse gelsinler ben yokken dedi.sonuçta düğünümüze davet etmiştik gelmediler, tebrik için bile aramadılar
annemler gittikten 3 sonra biz geliyoruz dediler, eşim de "istemiyorum,onların gönlüne göre mi program yapıcaz, zten düğün günüde seni ağlattılar" dedi. bende arayıp anneme söyledim teyzemle konuşurmusun diye. kardeşim yine çocuğu alıp evi terketmiş annemlerin yanında. iki dkka sonra beni aradı, nasıl bağırıyor telefonda "annemi sinir krizine soktun, senin yüzünden babamla boşanıyor mutlu musun...aileni perişan ettin, şimdi koş o serseri kocanın kollarına kendini teselli et" bu konuşmalar geçerken ben 5 günlük lohusayım, markette alışveriş yapıyorum ve dli gibi ağlarak konuşuyorum. oğlum 2 gün önce sarılık olmuş, iyi beslenmesi lazım ve kardeşim 2 yaşında çocuğu olan bir anne olarak sütün önemini çok iyi biliyor...
neyse 1 hafta sonra özür diledi. ama kocamla ilgili söyledikleri iiçin değil,sadece sesini yükselttiği için. eşimde geçen kızdı artık görüşmeni istemiyorum dedi."senelerdir aramızda problem yaratıyor, sana bağırıp çağırıyor sende karaktersiz gibi her seferinde gülüyorsun yüzüne"dedi
evet kardeşim kıskançtır ve herzaman kendini benimle mukayese eder. evim, işim, kazancım hep kendininkiyle kıyaslama konusu oldu onun için.ama biryandan da kardeşim sonuçta
eşimde sen tavrını koymadıkça daha çok s...ağzına diyor
sizce gerçekten tavır koymamakla hata mı yapıyorum
Ben bugun aksam eylulu anneme birakayim.kocise suprz yapayim diyorm..bn senn koca bebeginm diyip duruyo oyle derdm bn ona.sanirm kiskaniyo bi parcasevdgi yemekleri ypayim sikir sikir giyineyim beraber vakit gevirirz..snunda halvet olurmu koyver gitsn akisina birakicm...cesaretlenirsemmm tbi
Kızlar facede bebek anneleri diye bi grup var. Günlük menülerini yazıyolar maşallah çorbadan tatlıya salataya kadar herşey var. Ben günde 1 çeşit yaptığıma dua ediyorum ben mi çok beceriksizim yoksa onlar mı sallıyo anlamadım
Cogu zaman bir çeşit yapiyorum bazen de dışardan söylüyoruz. Yanlarında bakan birileri vardır yalnız olcak is değil
Üzülme canım sen,sanal ortamda atması bedava.tabi hepsi için demiyorum.size bişey diyim mi,tam 4 gündür duş almadım.kafam kaşınmaktan mahfoldu.kayınvalide gündüz evinde Bayram temizliği yapıyor,eşim işte,Kızımda mama da içtiği için kusunca fena kusuyor.gözümün önünden uzun süreli ayıramıyorum o yüzden.zaten uykularıda hep kısa kısa.boşver yani sen onları,çoğunun çocuğu ya uslu ve bizimkilerden büyüktür ya çocuklarına ayıracakları vakitten kırpıyorlardır ya yardımcı olan birileri vardır ya da son şık süper hamarat annedirler.yine de okuyunca insanın bir morali bozuluyordur eminim.sen okuma onları boşver,bak burda hepimizi al birini vur ötekine durumundayız.
Kızlar facede bebek anneleri diye bi grup var. Günlük menülerini yazıyolar maşallah çorbadan tatlıya salataya kadar herşey var. Ben günde 1 çeşit yaptığıma dua ediyorum ben mi çok beceriksizim yoksa onlar mı sallıyo anlamadım
arastacım hiç dert etme valla öyle anneler varsa bebeği çok küçük ve yalnız helal olsun diyorum ama imkansız valla aferdesin tuvalete gitmeye zaman bulamıyorum gidersem koşa koşa hemencik çogu zaman kocam gelince gidiyorum valla.. kızım sürekli kucağımda yada ayagımda zaten gündüz hiç uykusuz yok sürekli yanındayım ayagımdan bıraksam 5 dk. uykusunu bile uyumuyor. nerde 3 çeşit yemek yapmakk ooooo çok lüks bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?